βοηθεια...τα φωτα σας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Καταλαβες να αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενο?

ROTAO PEIRAZEI?

Senior Member
    Βοοm προσπάθησε να μη αγχώνεσαι με το αν αυτό ήταν ψυχωση.Kατα την γνώμη μου δεν ήταν.Στην ψύχωση έχεις άλλα συμπτώματα δεν είναι μόνο η σκέψη αποδιοργανωμένη.Όταν μιλάμε για αποδιοργάνωση της σκέψης στην ψύχωση μιλάμε για πλήρη ασυναρτησία,δεν βγάζεις νόημα από αυτά που σκέφτεται ένας ψυχωσικός.Επίσης υπάρχουν ιδέες κ ψευδαισθήσεις.Αν είχες ψύχωση αυτή τη στιγμή δεν θα μας μιλούσες για το πρόβλημά σου αλλά θα μας έλεγες ότι είσαι ο Θεός ή ότι ο Τσίπρας είναι ο διάβολος προσωποποιημένος και σε κυνηγάει και σε λίγες μέρες θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    οχι οχι..δ.εν εχω τετοια συμπτωματα..δεν εχω παθει ποτε κατι τετοιο..σας ευχαριστω παρα πολυ!

Senior Member
    Οχι να ρωτας δεν πειραζει για να μιλαμε ειμαστε εδω αλλωστε το ειρωνικο υφακι πειραζει. Φιλικα παντα δεν μπηκα εδω για να μαλωνω με τον κοσμο.

φιλαρακο 1)νομιζω οτι κανεις σεναρια φαντασιας(τι μαλωματα λες?) 2)μην υποτιμας του προβλημα κανενος και 3)νομιζω οτι δεν εχεις μονο εσυ το προνομιο να εχεις ειρωνικο υφος.ειλικρινα τελοσπαντων

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    το ψυχωσικο επεισοδιο κραταει μερες?ωρες?λεπτα?ποσο?
    διαφερει η ψυχωση απο ατομο σε ατομο,αλλος μπορει να ακουει μονο φωνες ενω αλλος να χει μονο παραληρημα αλλοσ μπορει να εμφανισει τα συμπτωματα για μερικες ωρες η μερες και αλλος σε καθε επαφη με ανθρωπους να εμφανιζει παραληρημα

Senior Member
    οχι ρε μπμουμ αυτο δεν ειναι ψυχωση ντοντ γουορι!
    αν ειχες ψυχωση δε θα καταλαβαινες τιποτα θα ησουν εκτος και σιγουρος γιαυτο πως οι αλλοι θελουν να σε παραπλανησουν

Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    οπως βλεπεται εχω αγχωδη διαταραχη..κ αυτον τον καιρο το περναω κ νιωθω πολυ ασχημα..ειδικα τα πρωινα ο εγκεφαλος μου ειναι τσιτα..
    σημερα το πρωι στην δουλεια..καθως καθομουν κ δουλευα κ νιωθω τρεμουλα απο το στρες..ενιωσα κατι σαν dejavu..μια περιεργη αισθηση για μερικα δευτερολεπτα..σαν κατι να μου θυμισε αυτο που ζουσα εκεινη την στιγμη..κατι τετοιο κ αμεσως ενιωσα παλι οτι επανηλθα.ηταν μονο μερικα δευτερολεπτα.
    δεν εχω ιστορικο ψυχωσης κ ειμαι 36 χρονων..ενιωσα παραξενα κ αμεσως φοβηθηκα..για μερικα δευτερολεπτα..
    μηπως εκανα ψυχωση?ετσι ειναι?να το αναφερω στον γιατρο μου?
    Anxiousforever apelpistikes,afto sou sinevi,mporeis na les amesos molis skeftesai etsi,treis lexoules,iti,na min apelpizomai.

Page 2 of 2 FirstFirst 12