Ξεσπασμα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    9
    Αγόρι μου, διάβασα με μεγάλη προσοχή όλα όσα γράφεις.

    Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι θυμο μετά από αυτά που έχεις ζήσει.

    Και πάλι πολύ καλά τα έχεις καταφέρει, και θα τα καταφέρεις και στο μέλλον, να είσαι σίγουρος. ¨Εχεις όνειρα και στόχους, κι αυτό είναι πολύ καλό σημάδι για τη ζωή σου.

    Δεν είναι μίσος αυτό που αισθάνεσαι για τη μητέρα σου, αλλά μεγάλος θυμός, που έχει μαζευτεί μέσα σου από χρόνια, και δεν έχει εκτονωθει. Δηλαδή εδώ και 18 χρόνια όλο μαζεύεις πίκρες και πόνο, τα κρύβεις βαθιά μέσα σου, δεν ξεσπάς και αυτό σε κάνει να θυμώνεις και να πονάς ακόμα περισσότερο.

    Λοιπόν στα πρακτικά θέματα τώρα:

    1. Ο θυμός που έχεις μέσα σου πρέπει πάσει θυσία να εκτονωθεί. Προσοχή όμως. Με τρόπο όχι βίαιο.
    ¨Οσο κι αν δε με πιστεύεις, η άθληση θα σε βοηθήσει όσο δε φαντάζεσαι. Και το θυμό σου θα ξεθυμάνεις, και θα σε σώσει κι από τη μελαγχολική σου διάθεση. Δε χρειάζεται να ξοδευτείς. Φόρεσε τα αθλητικά σου παπούτσια και πήγαινε για τρέξιμο. ¨Οσο πιό συχνά μπορείς. Είναι πολύ απλό. Καντο, κι αν δε νιώσεις άλλος άνθρωπος, εμένα να μη με λένε Βασιλική!

    2. Αποφεύγεις όσο μπορείς ανθρώπους και καταστάσεις που σε τσαντίζουν και σε στεναχωρούν. Προσπάθησε να λείπεις όσο περισσότερο μπορείς από το σπίτι. Κάθε φορά που σε νευριάζει η μητερα σου, πήγαινε για τρεξιμο, ή πάρε τα βιβλία σου και πήγαινε σε μία ήσυχη βιβλιοθήκ της περιοχής σου ή κάποιο φοιτητικό αναγνωστήριο για να διαβασεις. Δε μας εχεις πει απο ποια περιοχή μας γραφεις, αλλά θα βρείς κατι τέτοιο όπου κι αν είσαι.

    3. Και το πιο σημαντικό από όλα: Θα διαβάζεις, θα διαβάζεις, θα διαβάζεις τα μαθήματά σου!!! Πάλεψε με νύχια και με δόντια, ξενύχτησε, κουράσου όσο χρειαστεί, αλλά ξέσκισε όλα τα μαθήματα στο διάβασμα, και βάλε στόχο να περάσεις σε μία σχολή!! Θα επιμείνεις σε αυτό όσο χρειαστεί!! Το λέω και το εννοώ! Και μην αφήσεις ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ να τολμήσει να σε αποθαρρύνει από τα όνειρά σου! Ποτέ!

    Θα μπαινω συχνά να βλέπω νέα σου. Καλή επιτυχία σε όλα. Και μη φοβάσαι τίποτα αγόρι μου!
    Άκουσα πρόσφατα ένα υπέροχο τραγούδι..
    Στο ρεφρέν έλεγε:

    " Βγές μες στο σκοτάδι και περπάτα,
    κι ας μη θέλουν οι Θεοί.
    Έχεις ήλιο τα ζεστα σου νιάτα,
    έχεις ήλιο τη ζωή !"

  2. #17
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    10
    Μαλλον σε αυτο το σημειο δεν με καταλαβαινεις. Προσπαθω , κατι μετα συμβενει και τα χαλαμε ολα. Για εναν λογο που δεν ξερω δεν μπορω να τις μιλησω . Ξερω οτι το θεμα θα μου το παει σε αλλο επιπεδο δηλαδη θα της μιλαω για τον εαυτο μου και με τα θα αρχισει να μου λεει αυτη γενικα για τα θεματα της. Ετσι ομως δεν μπορω να βγαλω συζητηση μαζι της. οσο για τα παλια αρχισα σιγα σιγα με τη μουσικη , με τους φιλους μου να ξεχναω πραγματα και οταν τα θυμαμαι κυριως οταν ειμαι μονος ακουω τις περρισοτερες μουσικη και λιγο λιγο ξεχνιεμε. Οσο για την νεα αρχη μαλλον ειναι αρκετα δυσκολο , θα το παλεψω γι'αυτο και δεν ξερω πως θα βγει ..

  3. #18
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    10
    @Βασιλική Σωτ , Λευτερης απο Σερρες. Ειχα σκοπο να αρχισω να αθλουμε γενικα γιατι με το τσιγαρο ολη μερα δεν θα τη παλεψω για πολυ :P . Μου φενεται οτι τα λεφτα ειναι το μονο "εξωτερικο" μου προβλημα ,προσπαθω να δουλεψω οσο μπορω με τους υπολογιστες που ασχολουμαι στο σπιτι κυριως αλλα δεν την παλευω για πολυ ετσι. Οσο για το διαβασμα ,χανω την συγκετροση μου αρκετα γρηγορα με το παραμικρο που θα συμβει γυρω μου , με ενα τηλεφωνημα , κλπ . Αλλα δεν ξερω βλεπω οτι οταν διαβαζω κατι μετα απο λιγο το ξεχναω και σκεψου να χρειαστει να διαβασω 5 βιβλια για τις παννελληνιες . Ειναι ζορικο μπορω να πω αλλα δεν θα τα καταφερω να τα θυμαμαι ολα αυτα... Οσο για τους ανθρωπους που μου ειπες δεν κραταω κακια σε κανεναν ,οτι και να εχει συμβει παλι θα μιλαω σε αυτον .Δεν ξερω ισως να φταει και ο χαρακτηρας μου , αυτο πιστευω πιο πολυ αλλα ενταξει καποια πραγματα τα αποφευγω.

    και μια απαντηση στο τραγουδι σου ακουσε αυτο , διαβασε τα λογια τιποτα αλλο . Το κομματι λεγεται Changes απο τον 2Pac. Μπορω να πω οτι αυτο το κομματι μπηκε στη ζωη μου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. χμμ..ξεσπασμα απλα..
    By Νεραιδα in forum Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία
    Replies: 10
    Last Post: 11-11-2014, 22:05
  2. ΞΕΣΠΑΣΜΑ
    By freit in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 4
    Last Post: 13-06-2012, 01:11
  3. ΒΙΑΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ
    By BrokeN_DoLL in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 41
    Last Post: 24-08-2010, 19:16
  4. Ξέσπασμα
    By desaparecido in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 22
    Last Post: 02-02-2008, 22:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •