μηπως τρελενομαι - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 179
    Senior Member
    νιωθω αποπροσωποποιηση σε συνδιασμο με ηλιθιες εμμονες γυρω απο το εγω!συνεχεις σκεψεις υπαρξιακα ερωτηματα βλαμμενες εμμονες..οι οποιες ομως εχουν μειωθει πολυ ευτυχως απλα δεν εχω φτασει στο τελειο-φυσιοκογικο επιπεδο!

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    apofasismeni εσυ τελικα εχεις σκεψεις που εχουν να κανουν μονο με θεματα ασθενειων, μηπως εχεις κατι δηλαδη, ή και για αλλα θεματα που σε αγχωνουνε?
    Αυτο που μου έχει κολλήσει τους τεέυταιους δυο μηνες είναι μήπως έχω σχιζοφρένεια.....παλιά ειχα αρρωστοφοβία...πάντως ρε παιδια χιλιες φορες οι κρίσεις πανικου παρα αυτο που ζω πραγματικα....δεν το αντέχω...για να καταλαβετε ημουν απο το πρωι με κόσμο περασα μια χαρα...δεν το σκεφτόμουν καθόλου...με το που έμεινα σπίτι μόνη αρχισα να τα ξανασκέφτομαι ολα

Senior Member
    εισαι τυχερη που δεν τρεμεις κιολας..εγω ειμαι ανημπορη να ξυπνησω...ξυπναω κ τρεμω..κ νιωθω ενα χαος! στον εγκεφαλο.
    εχτες εδωσα αιμα κ για θυρεοειδη..γιατι εχω υπερθυρεοειδισμο κ μπορει να χει κανει υποτροπη.
    βασικα μακατρι να ναι αυτο να τελειωνω.να μου αλλαξουν τις δοσολογιες κ να ηρεμησω,η καρδια μου χτυπαει δυνατα..
    κ γω τρελλη νιωθω..ενα χαζεμα..δεν μπορω να κανω τιποτα..παλι καλα καταφερνω κ ερχομαι στην δουλεια.με λεξοτανιλ ερχομαι , αλλιως θα εμενα σπιτι.
    αχ ποτε θα περασει?να ηρεμησω παλι?παναγιτσα μου?

Senior Member
    ΒΟΟΜ τα ηρεμιστικα δεν σε πιανουν;

Senior Member
    το λεξοτανιλ με πιανει μια χαρα, αλλα μετα νιωθω σα χαμενη.

Senior Member
    καλε με πηρε τηλ μια φιλη για τον γιο της κ μου πε οτι επαθε ψυχωτικο επεισοδιο (εχει ιστορικο)..κ μου ειπε λεπτομερειες, το παιδι ειχε ξεφυγει τελειως κ τωρα εγω εγινα χειροτερα.με επιασε πανικος! πφφφ...νομιζω οτι θα κανω κ γω τα ιδια...πολυ ωραια...υπεροχα!

Senior Member
    και κλασσικα τωρα νιωθεις οτι θα το παθεις και συ ε;

Senior Member
    ε φυσικα..αλλα τωρα μου περασε αυτο..νιωθω συνεχομενη ενταση στον εγκεφαλο κ εχω ταχυκαρδιες..κ συ lawer ετσι νιωθεις?
    δεν θυμαμαι αν το ειχαμε ξαναπει..τι διαγνωση ειχες?εγω γενικευμενη αγχωδη διαταραχη..

Senior Member
    δεν μου εχει πει ξεκαθαρα! απλα μου λεει μην ανησυχεις ειναι απο αγχος..και κατι μου ειχε αναφερει για ιδψ! αλλα οπως σου ειπα τωρα εχω αποπροσωποποιηση κ αυτες τις κολοεμμονες..τι να πω..δεν ξερω!επισης θα θελα ρε ΒΟΟΜ να ρωτησω κατι! ενας τρελος ειναι δυνατον οταν του ρχεται στο μυαλο μια εμμονη να αγχωνεται γιατι την βλεπει παραλογη; κλασσικα εχω το μονιμο φοβο για ψυχωση οπως καταλαβες καλη μ!!

Senior Member
    ΧΑΑΧ..ο τρελλος δεν καταλαβαινει οτι η εμμονη του ειναι παραλογη..δεν προβληματιζεται..ακριβως τα ιδια ερωτηματα εχω κ γω μερικες ωρες μεσα στην μερα..
    ιδιεοληψιες (εμμονες) ειναι...που δημιουργουν στρες..κ νιωθεις μονιμη ενταση κ φοβο.αυτο ειναι..
    πρεπει οπωσδηποτε να ψαχτεις για ψυχοθεραπεια ..μη το αφηνεις ετσι.δεν προκειται να ανακουφιστεις ετσι μονο με το ζολοφτ.
    παρε ενα κεντρο ψυχικης υγειας. μια φιλη μου κανει δωρεαν ψυχοθεραπεια εκει.
    το στρες μας ειναι τοσο τεραστιο που εχει υπερκαλυψει την οντοτητα μας, την σκεψη μας κ την υπαρξη μας,την καθημερινοτητα μας..
    οι σκεψεις διογκονωνται..το οξυγονο δεν οξυγονωνει σωστα τον εγκεφαλο..για αυτο ερχεται η αποπραγματοποιηση.
    η αποπραγματοποιηση ειναι συμπτωμα κ οχι ασθενεια. συμπτωμα του πολυ στρες.
    αν κανεις συμπεριφοριστικη ψυχοθεραπεια θα σου δειξουν κ τεχνικες χαλαρωσης.αναπνοες δηλαδη..οταν θα χαλαρωνεις η αποπραγμ θα φευγει.
    προσπαθησε να παρεις ενα τηλ στο κεντρο ψυχικης υγειας κοντα σου..κ κλεισε ραντεβου.
    μη μενεις ετσι..προσπαθησε.
    εγω παντως οταν συνερχομαι απο ολο αυτο ειμαι κ παλι κανονικος ανθρωπος χωρις εμμονες, χαλαρος, απολαμβανω κ χαιρομαι την ζωη..εχω δραστηριοτητες κλπ..
    ειναι περαστικο αλλα θελει δουλεια κ απο μερους μας.
    το βραδια πριν κοιμηθω βαζω youtube κ κανω ασκησεις χαλαρωσεις ή διαλογισμο για αρχαριους...με κανει κ νιωθω ισορροπια.
    μπορεις να κανεις κ κατι τετοιο.

Senior Member
    εν τω μεταξυ..μου αρεσει που σου δινω συμβουλες κ γω ολη την ωρα γκρινιαζω για βοηθεια!χααχαχ! πλακα εχω...

Senior Member
    ε δεν το ξερεις;ειμαστε οι καλυτεροι στο να δινουμε συμβουλες ο ενας στον αλλον!!δεν πειραζει και αυτο καλο ειναι!τουλαχιστον δειχνουμε την ανθρωπια μας!

Senior Member
    ναι..υπαρχει ανθρωπια..ηρεμια δνε υπαρχει.!!χααχ

Senior Member
    ΝΑ γιατι ειμαι ετσι...εχω υποτροπη του υπερθυρεοειδισμου..βγηκαν τα αποτελεσματα..τωρα πρεπει να ειδοποιησω τους γιατρους κ ολα..

Senior Member
    απο την μια ειναι καλα νεα ετσι?υπαρχει καποιος λογος που υποτροπιασες!..

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast