μηπως τρελενομαι - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 179
    Senior Member
    ωραια..οκ...θα με πεισεις..καλα τα πας..λιγο ακομα κ θα γινει..
    εν τω μεταξυ οταν μπαινω να δω αν απαντησατε, αν υπαρχει κατι νεοτερο, βλεπω απο κατω το θεμα που λεει "δειθνεις συνωμοσια" κ φρικαρω καθε φορα που το βλεπω..α παπα!

Senior Member
    κεω στ γιατρο εχω ψυχωση κ ξες τι μου λεει;ψυχωση ειναι να νομιζεις οτι σε παρακολουθουν να σαι καχυποπτος κ τετοια! αρα δεν εχεις ετσι μου λεει! αρα; γιατι δεν το σκεφτεσαι ετσι;

Quote Originally Posted by BOOM View Post
    apofasismeni νιωθεις τσιτα κ αναστατωση?κ φοβο?κ οτι τα χανεις?
    Ναι ναι ναι ναιιιιιι νααιιιιιιιιιι

ωραια..οκ...θα με πεισεις..καλα τα πας..λιγο ακομα κ θα γινει..
    εν τω μεταξυ οταν μπαινω να δω αν απαντησατε, αν υπαρχει κατι νεοτερο, βλεπω απο κατω το θεμα που λεει "δειθνεις συνωμοσια" κ φρικαρω καθε φορα που το βλεπω..α παπα!
    αχαχαχαχαχαχαχαχχαα..........κ αι γω μια απο τα ιδια....κ η φαση ξερεις πια ειναι σκεφτομαι να το ανοιξω η οχιιιιιιι...να δω τι λενε και αν αυτοι οι ιδιοι κατανοοθν αυτο που εχουννν

Senior Member
    οχι ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ! οχι...εγω εκανα το λαθος....αλλα για λιγο, φευγαλεα..δεν αντεξα παραπανω.

Πηρα την αποφαση να παρω τηλ εναν ψυχιατρο σημερα και να παω........τι λέτε?και αν μου πει οτι έχω ψυχωση?φοβαμαι πολυυυυ

Senior Member
    ναι να σαι σιγουρη οτι θα σου πει οτι εχεις ψυχωση....σιγουρα! χααχαχ!
    θα σου πει αυτο που λεμε εδω κ αυτο που μου λενε εμενα...οτι εχεις τρομερο αγχος..
    θα σου δωσει αντικαταθλιπτικο κ αγχολυτικο..κ σε λιγο καιρο θα περασει..
    αλλα πρεπει να κανεις κ ψυχπθεραπεια μαζι.
    παρτον τηλ .μην αφηνεις το εαυτο σου να υποφερει..
    υ.γ. ειδα μια μυγα να πεταει κ την κοιταζα επιμονα να δω αν ειναι φανταστικη μυγα ή οχι.....απαππαπαπα! χαλι μιλαμε..

χαχαχαχαχαχαχ BOOM πιαστην και σκοτωστην για να εισαι σιγουρη.........και αντικαταθλιπτικο και ανχλυτικο ενα παο τα δυο δεν γίνεται?να ρωτησω κατι για την ομοιοπαθητικη τι εχετε να πειτε αντι για χημικα χαπια ...να παροω φυσικα

Senior Member
    ΚΟΙΤΑ..οταν ξεκιναμε αντικαταθλιπτικο πρεπει οπωσδηποτε στην αρχη να παρεις αγχολυτικο μαζι..για 20 μερες περιπου..μεχρι να συνηθησει ο οργανισμος το αντικαταθλιπτικο διοτι φερνει μια τσιτα παραπανω για τον πρωτο μηνα.μετα τον μηνα ηρεμεις κ πετας τα αγχολυτικα κ μενεις μονο με το αντικταθλιπτικο.
    βοηθει πολυ..μη το φοβασαι το φαρμακο αυτο. δεν κανει εξαρτηση κ γενικα ειναι νεας γενιας..
    απο κει κ περα..η ομοιοπαθητικη..βοηθαει απλα αργει..εγω προσωπικα δεν ειχα καλη εμπειρια περσι.
    εκανα ομοιοπαθητικη για ημικρανιες κ στρες κ μου βγαλει τα ψυχολογικα μου επι 300!! με αποτελεσμα να φτασω πιο γρηγορα στον ψυχιατρο..
    αν ρωτησεις καποιον αλλον μπορει να σου πει το αντιθετο..εγω προσωπικα δεν ειχα καλη εμπειρια..ή επεσα σε κομπογιαννιτη.

Και κάτι ακόμα μήπως σε πάχυνε το αντικαταθληπτικο?Τι εννοείς τσίτες παραπάνω και γιατι αντικαταθλιπτικά δεν νιώθω οτι έχω κατάθλιψη....

Senior Member
    το αντικαταθλιπτικο δεν με παχυνε..καθολου..ισα ισα..ηρθα σε ισορροπια.
    το αντικαταθλιπτικο μετα απο 1 μηνα χρησης κατευναζει το στρες.δεν τον δινουν μονο στην καταθλιψη..
    μην σε φοβιζει καθολου..πολλοι ανθρωποι παιρνουν διοτι εχουν κρισεις πανικου κλπ.

Senior Member
    επισης εγω επειδη εχω υπερθυρεοειδισμο ειμαι πολυ αδυνατη..τρωω τρωω κ μια ζωη τα ιδια κιλα!αλλα γενικα τα αντιξαταθλιπτικα δεν παχαινουν..η μασα παχαινει..αυτο να το θυμασαι.

επισης εγω επειδη εχω υπερθυρεοειδισμο ειμαι πολυ αδυνατη..τρωω τρωω κ μια ζωη τα ιδια κιλα!αλλα γενικα τα αντιξαταθλιπτικα δεν παχαινουν..η μασα παχαινει..αυτο να το θυμασαι.
    Τυχερήηηη......και γω αδύνατη είμαι αλλα πρίν απο χρόνια που είχα παρει λογο καταθλιψης οπως σας εγραψα....ειχα παχύνει πολυ.....Να ρωτήσω κάτι ακόμα συγνώμη αλλα επειδή δεν γνωρίζω όταν ξεκηνίσω να τα πέρνω θα νιώθω κάπως περίεργα?και εσεις που πέρνετε γιατί δεν σας έχει περάσει?

Senior Member
    εγω παιδι μου μια χαρα ημουν με το αντικαταθλιπτικο μου...κ εγινα ετσι παλι επειδη εκανα υποτροπη του θυρεοειδη..αν ο θυρεοειδης κανει υποτροπη δεν κανουν κατι τα αντικαταθλιπτικα..
    μην επηρρεαζεσαι..
    μολις ρυθμισω θυρεοειδη μου τοτε θα με ξαναπιασουν τα αντικαταθλιπτικα.
    στην αρχη νιωθεις μια τσιτα παραπανω..ενα στρες παραπανω..ειναι η περιοδος προσαρμογης..κ μετα σιγα σιγα γινεσαι αστερι..επανερχεσαι στα κανονικα σου.
    θα σου εξηγησει κ ο γιατρος..
    υ.γ. εχεις προσωπικο μνμ..χεχε

Τι εννοεις προσωπικό \μνμ δεν τα ξέρω αυτα......ιχιχιχι......δλδ θα χειροτερέψω για λίγο και μετά θα ηρεμίσω?Να ρωτήσω και κάτι ακόμα πρέπει να τα περνω μια ζωή αυτα?μολις τα σταματαω θα έχω τα ίδια?Και εγκυος πως θα μείνω αν πέρνω τετοια πράγματαααα?
    Last edited by apofasismeni; 26-02-2015 at 13:32.

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast