τι ειναι αυτος? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Senior Member
    Επομενως αυτο ειναι θετικο στοιχειο. Θα μπορουσε να επιμενει στα δικα του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Επομενως αυτο ειναι θετικο στοιχειο. Θα μπορουσε να επιμενει στα δικα του.
    θετικο να πετας το μπαλακι στον αλλον?με τη συζητηση λυνονται αυτα

Senior Member
    Κοπελα μου δεν ειναι θετικο που παραδεχτηκε οτι εχεις δικιο και αμα δε θελεις να του μιλησεις ξανα θα το καταλαβει? εγω το θεωρω πολυ θετικο στοιχειο. Οι περισσοτεροι αντρες πιστευουν οτι εχουνε παντα δικιο αυτοι. Να σε ρωτησω κατι αλλο, η οικονομικη ανεση που εχει ειναι απ τη δουλεια του ή απ την οικογενεια του?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    θα θελα να ρωτησω κατι.μπορει εχει τυχει σε ολες παρομοιος τυπος ..πως ψυχολογειτε εναν ανθρωπο ο οποιος οταν σε γνωριζει δειχνει εναν καλο εαυτο, εναν ενθουσιασμο ας το πουμε ,αλλα παρολαυτα κλειστο χαρακτηρα?αργοτερα με τις πραξεις του δειχνει αδιαφορος αλλα θελει σεξ και οταν του μιλας για τη σχεση σας σου λεει κινεζικα?μενει με τους γονεις του -ηλικια 39-και δεν εχει αυτοκινητο, παρολο που εχει οικονομικη ανεση.σου μιλαει με υπονοουμενα και αν καταλαβες καταλαβες.δε σου λεει ποτε να χωρισετε.απο τη μια δειχνει συγκροτημενη προσωπικοτητα και απο την αλλη λεει κατι πραγματα τα οποια ειναι περιεργα.ειναι ηπιων τονων και δε γελαει σχεδον ποτε ουτε νευριαζει.και ειναι πολυ απελευθερωμενος σεξουαλικα και εχει την εντυπωση οτι μπορει να καταλαβει τον καθενα.μαζι του πρεπει να λυνεις γριφους και να λυνεις μυστηρια.σαν να εχει πολλα σκοτεινα σημεια.σου κανει και ψυχαναλυση αν τυχει.δεν ξερω καμια φορα σκεφτομαι αν ειναι ψυχασθενης η απλα το παιζει τρελιτσα.δεν μου χει ξανατυχει κατι τετοιο!

Αμα ένας άνθρωπος κοντά στα 40 μένει με την μαμά του και τον μπαμπά του, αυτοκίνητο δεν έχει δηλ 0 υποχρεώσεις και έξοδα λογικό είναι να είναι άνετος οικονομικά.
    Και πνευματώδης θα είναι και χιουμοριστας και πολλά άλλα...
    Άμα σε πλένει και σε ξεσκατιζει η μαμά στα 40 σου όλα τέλεια θα είναι.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Κοπελα μου δεν ειναι θετικο που παραδεχτηκε οτι εχεις δικιο και αμα δε θελεις να του μιλησεις ξανα θα το καταλαβει? εγω το θεωρω πολυ θετικο στοιχειο. Οι περισσοτεροι αντρες πιστευουν οτι εχουνε παντα δικιο αυτοι. Να σε ρωτησω κατι αλλο, η οικονομικη ανεση που εχει ειναι απ τη δουλεια του ή απ την οικογενεια του?
    και απο τα δυο.δε μπορω να τον ψυχολογησω.σα να ειναι βυθισμενος στη σκεψη του.μετα το σεξ σα να μελαγχολει.βγαινουμε εξω δε μου μιλαει.και κοιτα αν εγω εχω αδικο σε κατι θα το συζητησω με τον αλλον δε θα του πω εχω αδικο κοψε το λαιμο σου και ας χωρισουμε.αυτο σου λεω

Senior Member
    Quote Originally Posted by marsia View Post
    Αμα ένας άνθρωπος κοντά στα 40 μένει με την μαμά του και τον μπαμπά του, αυτοκίνητο δεν έχει δηλ 0 υποχρεώσεις και έξοδα λογικό είναι να είναι άνετος οικονομικά.
    Και πνευματώδης θα είναι και χιουμοριστας και πολλά άλλα...
    Άμα σε πλένει και σε ξεσκατιζει η μαμά στα 40 σου όλα τέλεια θα είναι.....
    ε βεβαια ολα ευκολα και ετοιμα.και τα θελει και ολα.δε συμβιβαζεται

Senior Member
    οταν βγαινουμε,σπανια ,γιατι λειπει με τη δουλεια πολυ και βγαινουμε δεν ανοιγει καμια κουβεντα.δε ρωταει για μενα κατι ουσιαστικο μονο περιαυτολογει οταν μιλαει.και νιωθω οτι με διαβαζει οτι με χει καταλαβει και νιωθω αμηχανα.γενικα παρατηρει τους αλλους χωρις να εκθετει τον εαυτο του

Kaity ειναι ενας δύσκολος ανθρωπος θελεις να πεις οχι χαρούμενος οχι χαλαρος ουτε σε φτιαχνει την διάθεση? Άποψη μου το παν είναι σε μια σχέση για να έχει καλή συνέχεια και να βαίνουν ολα καλά πρεπει να εχει σωστή επικοινωνια και κατανόηση και τέλος πάθος και ορεξατο σεξ!!!
    Last edited by Παιδί Μάλαμα; 23-02-2015 at 13:39.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παιδί Μάλαμα View Post
    Kaity ειναι ενας δύσκολος ανθρωπος θελεις να πεις οχι χαρούμενος οχι χαλαρος ουτε σε φτιαχνει την διάθεση? Άποψη μου το παν είναι σε μια σχέση για να έχει καλή συνέχεια και να βαίνουν ολα καλά πρεπει να εχει σωστή επικοινωνια και κατανόηση και τέλος πάθος και ορεξατο σεξ!!!
    δεν εχουμε επικοινωνια ιδιαιτερη αφου δε συζηταμε και νιωθω αβολα να εκφραστω να ειμαι ο εαυτος μου,μερικες φορες δεν εχουμε τι να πουμε και δεν κανει ιδιαιτερη προσπαθεια.μηπως δε ταιριαζουμε

Senior Member
    οταν βγαινουμε,σπανια ,γιατι λειπει με τη δουλεια πολυ και βγαινουμε δεν ανοιγει καμια κουβεντα.δε ρωταει για μενα κατι ουσιαστικο μονο περιαυτολογει οταν μιλαει.και νιωθω οτι με διαβαζει οτι με χει καταλαβει και νιωθω αμηχανα.γενικα παρατηρει τους αλλους χωρις να εκθετει τον εαυτο του
    Τίποτα καλό έχει???

Senior Member
    Τίποτα καλό έχει???
    παιζει με το μυαλο μου.ειναι αρκετα εξυπνος.αυτο ειναι αρκετο για να με εξιταρει.αλλα δε με γεμιζει..

Senior Member
    Ιό
    Quote Originally Posted by Παιδί Μάλαμα View Post
    παιζει με το μυαλο μου.ειναι αρκετα εξυπνος.αυτο ειναι αρκετο για να με εξιταρει.αλλα δε με γεμιζει..
    Δηλαδή πως παίζει???? Τι σου κάνει ?

Senior Member
    μου λεει αυτα που θελω να ακουσω σα να διαβαζει το μυαλο μου και να ξερει τις αναγκες μου.και απο την αλλη κραταει αποσταση.μια κρυο μια ζεστη

Senior Member
    μου λεει αυτα που θελω να ακουσω σα να διαβαζει το μυαλο μου και να ξερει τις αναγκες μου.και απο την αλλη κραταει αποσταση.μια κρυο μια ζεστη
    Και αυτό το θεωρείς προσόν μπροστά στα υπόλοιπα αρνητικά που έχει? Κάτσε εδώ να στα λέμε εμείς που θες να ακούς............

Senior Member
    Και αυτό το θεωρείς προσόν μπροστά στα υπόλοιπα αρνητικά που έχει? Κάτσε εδώ να στα λέμε εμείς που θες να ακούς............
    οχι και αυτο αρνητικο ειναι απλα με κραταει με αυτον τον τροπο καπως.σα να με χειριζεται. δε μπορω να φυγω

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast