περίεργες συλλογές--Χρησιμοποιημένες Πετσέτες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Junior Member

περίεργες συλλογές--Χρησιμοποιημένες Πετσέτες

καλη εβδομάδα σε όλους,

ο λόγος που γράφτηκα στο forum είναι γιατί χρειάζομαι βοήθεια με μια φίλη μου.
    Το συγκεκριμένο άτομο έχει αρχίσει τους τελευταίους μήνες να συλλέγει χρησιμοποιημένες χαρτοπετσέτες....
    τι σημαίνει αυτό.
    Δηλ. αν παει σε ενα σπιτι επισκεψη και φαει κατι θελει τις χαρτοπετσετες που ειναι λερωμενες. Δεν ξερω τι τις κανει. Την εχω ρωτησει αλλα δεν απανταει μονο γελαει και μου λεει εχω και γω μια λοξα.
    Παιρνει καποια ηρεμιστικα χαπια καθε μερα επειδη υπεφερε απο καταθλιψη [τα αντικαταθλιπτικα τα εχει σταματησει]. Δεν ξερω αν ολα αυτα εχουν επιπτωση. Παντως ειναι ταλαιπωρημενο ατομο ψυχολογικα αλλα σε γενικες γραμμες συνεννοησιμο και φυσιολογικο. Αλλα αυτο το τελευταιο με τις χαρτοπετσετες με εχει τρομαξει. Τι θα μπορουσε να σημαινει?
    σας εχει τυχει κατι παρομοιο?
    Δεν ειναι αηδιαστικο να μαζευει καποιος λερωμενες χαρτοπετσετες? τι χρησιμοτητα μπορει να εχουν?

Senior Member
    Μπορει να κανει ανακυκλωση χαρτιου γιατι εχει οικολογικη συνειδηση και ειναι και αρκετα σεμνη ωστε να το αναφερει.
    Ποιος ξερει?
    Εχεις παει σπιτι της? Θα εχεις παει φανταζομαι αν ειναι φιλη σου οπως λες...εχεις δει συσσωρευμενα αχρηστα πραγματα?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον διαχειριστή για λόγους παραβίασης των όρων χρήσης

Banned
    ο καθενας με τον πονο του εδω μεσα....
    δυστυχως αρτεμις δεν εχω κατι να προσθεσω σε αυτο που ρωτας παρα μονο την παραπανω γραμμη.

Junior Member
    Originally posted by keep_walking
    Μπορει να κανει ανακυκλωση χαρτιου γιατι εχει οικολογικη συνειδηση και ειναι και αρκετα σεμνη ωστε να το αναφερει.
    Ποιος ξερει?
    Εχεις παει σπιτι της? Θα εχεις παει φανταζομαι αν ειναι φιλη σου οπως λες...εχεις δει συσσωρευμενα αχρηστα πραγματα?

το σκέφτηκα και αυτό, ότι ίσως το κάνει για ανακύκλωση αλλα μετά είπα οτι δεν μπορεί γιατί επιμένει να είναι λερωμένες. μπορεί σε κάποια μέλη να φαίνονται αθώα και απλά αυτά που περιγράφω αλλά πιστεύω ότι όλα τα προβλήματα ανεξάρτητα από το μέγεθός τους παραμένουν προβλήματα...

Senior Member
    Εεεεε αν δεν ειναι λερωμενες γιατι να τις ανακυκλωσεις?
    Για να εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα απο το σκοπο της ανακυκλωσης?
    Δεν απαντησες αν ειδες κατι σπιτι της.
    Πιστευω οτι σου ειπε οτι πασχει απο καταθλιψη...οτι παιρνει ηρεμιστικα και εσυ ποια την βλεπεις με προκαταληψη.
    Αν δεν σου ειχε εκμυστερευτει ολα αυτα δεν θα ετρεχε τιποτα πιστευω.
    Το οτι ειναι ατομο συνεννοησιμο και φυσιολογικο δεν μου προξενει καμμια εκπληξη και εκει επρεπε και εσυ να επικεντρωνεις.
    Δηλαδη θα σου φαινοταν φυσιολογικο να καναμε μια διαγνωση και να λεγαμε εχει OCD ή ξερω εγω τι και μαζευει σαβουρα?
    Δεν δουλευει ετσι το πραγμα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δηλαδή keep μου στα πλαίσια της οικολογικής συνείδησης είναι φυσιολογικό να ανακυκλώνεις ξένες χρησιμοποιημένες χαρτοπετσέτες?
    Συμφωνώ με όσα λες για τη διάγνωση και όντως δεν δουλεύει έτσι το πράγμα, αλλά και αυτό με την ανακύκλωση σαν πρόταση κάπως μου κάνει...

Senior Member
    Δεν ειναι και πολυ περιεργο αν εισαι \"φανατικος\" οικολογος και υπαρχουν αρκετοι τετοιοι...μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι...θελω απλως να δειξω οτι μερικες φορες περιπλεκουμε τα πραγματα ενω η αιτια ειναι εμφανης.
    Δηλαδη το οτι εχει ψυχολογικα προβληματα και για αυτο το λογο μαζευει χρησιμοποιημενες πετσετες ειναι πιο πειστικο?

Senior Member
    υπάρχει και η περίπτωση να είναι απλώς φανατική τσιγγούνα ή φανατική με την καθαριότητα στα ξένα σπίτια:P

εσύ το έχεις ξανακούσει δηλαδή αυτό και με περιπτώσεις φανατικών οικολόγων?
    να μαζεύουν χαρτοπετσέτες από τα ξένα σπίτια και να το περιβάλλουν με πέπλο μυστηρίου?

Senior Member
    Για να πω την αληθεια...τσου...δεν το εχω ξανακουσει...αλλα εχω γνωρισει φανατικους οικολογους ειδικα με το χαρτι μιας και ειναι το πιο ευκολο ανακυκλωσιμο υλικο...τουλαχιστον στην πολη μου εχουμε πολλους καδους για ανακυκλωσιμο χαρτι...και στην υπηρεσια που δουλευω μας τα πριζουν πολλες φορες με αυτη την ανακυκλωση...το κακο ειναι οτι εχουν δικιο.
    Να μου πεις αυτοι το δηλωνουν.
    Εν πασει ψυχολογικα προβληματα και συλλογη χαρτοπετσετων δεν ταιριαζουν εκτος ποια αν το σπιτι της εχει γινει μια τεραστια αποθηκη αχρηστων υλικων πασης φυσεως οποτε με σιγουρια θα ελεγα οτι εχει προβλημα....τουλαχιστον απο αυτα που εχω διαβασει.
    Μπορει να θελει να το παιζει μυστηριωδης...who knows?

Junior Member
    Originally posted by keep_walking
    Εεεεε αν δεν ειναι λερωμενες γιατι να τις ανακυκλωσεις?
    Για να εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα απο το σκοπο της ανακυκλωσης?
    Δεν απαντησες αν ειδες κατι σπιτι της.
    δεν είδα γιατί δεν έψαξα γιατι δεν θέλω να γίνω αδιάκριτη.
    δεν είναι οικολόγος πάντως. δεν το κάνει γι αυτό.
    έχει ενδιαφέρον όμως να καταλάβω με ποιο σκεπτικό το κάνει.
    και κατάθλιψη να μην είχε περάσει και ηρεμιστικά να μην έπαιρνε πάλι θα είχε ενδιαφέρον να μάθει κανείς τι της δημιουργεί την ανάγκη να μαζεύει χρησιμοποιημένες χαρτοπετσέτες είτε από το σπίτι αλλονών είτε το δικό της.

Member
    artemis, αν οι χαρτοπετσετες ειναι το μονο που χρειαζεται για να διατηρησει την ισορροπια της δεν βλεπω που ειναι το προβλημα. οχι οτι δεν ειναι παραξενο, αλλα αφου δεν θελει να μιλησει για αυτο, οσο ενδιαφερον και να εχει για εσενα ακρη δεν θα βγει!

αν παλι ενδιαφερεσαι για εκεινη ως φιλη, μπορεις απλα να συζητας μαζι της για εκεινα που θελει να σου πει και να τη βοηθας να νιωθει καλυτερα.

Senior Member
    με τι ασχολειται αυτη η κοπελα?
    μηπως την ενδιαφερει η τεχνη και κανει την συλλογη αυτη για καποιο εργο που εχει στο μυαλο της?

Senior Member
    Παιδιά, η κοπέλα εκτίθεται ανεπανόρθωτα εάν δεν τρέχει τίποτα όντως και ασχολείται με κάποιο \"έργο\" που χρειάζεται σαλτσοσαλιωμένες χαρτοπετσέτες άλλων..

Για σκεφτείτε: να την έχετε καλέσει σε φιλικό σπίτι και να μαζεύει εκείνη στο τέλος. Και χωρίς να λέει και γιατί. Πώς θα βοηθηθεί με τα περίεργα βλέμματα επάνω της? Μάλλον για περιθωριοποίηση το πάει.

Senior Member
    Δηλ. αν παει σε ενα σπιτι επισκεψη και φαει κατι θελει τις χαρτοπετσετες που ειναι λερωμενες
    Δηλαδη οταν αναφερεις αυτο ποσες φορες περιπου το εχει κανει.
    Γιατι εαν το εκανε 2-3 φορες και φανηκε περιεργο ενταξει αλλα το κανει επι ποσο διαστημα?

Το συγκεκριμένο άτομο έχει αρχίσει τους τελευταίους μήνες να συλλέγει χρησιμοποιημένες χαρτοπετσέτες....
    Και εδω βλεπω οτι εχεις αναφερει οτι το κανει τους τελευταιους μηνες.
    Οταν λεμε τους τελευταιους μηνες δηλαδη ποσες φορες βρεθηκε σε ξενο σπιτι και μαζεψε τις χαρτοπετσετες.
    Αν μιλουσα πχ για μενα τους τελευταιους μηνες μπορω να πω οτι εχω φαει δυο φορες σε ξενο σπιτι...ποσες φορες δηλαδη να εχει φαει σε ξενο σπιτι?
    Ασημαντη ερωτηση?
    Δεν νομιζω.
    Για αυτο λεω το φορουμ δεν ειναι αρκετα δυνατο μεσον επικοινωνιας:(

Περισσοτερο με ενδιαφερει αν με το μπλα μπλα μπλα λετε οτι η ταδε εχει ψυχολογικα προβληματα περνει και ηρεμιστικα και δημιουργειται ενα παρασκηνιο με καποιους αλλους για μια περιεργη ενεργεια που εκανε μια-δυο φορες.

Εμενα αν με εβλεπαν οι φιλοι μου να μαζευω χρησιμοποιημενες χαρτοπετσετες θα με ρωταγαν τι κανεις εκει...και πες δεν τους απανταγα.
    Αν το εκανα κανα δυο φορες θα αρχιζαν να με πειραζουν lol αλλα σιγουρα δεν θα φταναν σε σημειο να ρωτανε σε ενα φορουμ γιατι ο ταδε μαζευει χρησιμοποιημενες χαρτοπετσετες...αυτο και αν ειναι τρελλο...γουστο του καπελλο του τις μαζευει..αντε να πουν και μερικα αστεια...
    Μηπως εχω αδικο?
    ή μηπως θελουμε να πουμε κατι ωστε να εχουμε κατι να λεμε στο κουτσομπολιο?

Page 1 of 2 12 LastLast