Η προσωπική ζωή μου.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Η προσωπική ζωή μου.

Καλημέρα σας.Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να πω το προβλημά μου.
    Λοιπόν ας ξεκινήσω από την ηλικία μου, είμαι 26 χρονών και το πρόβλημα που έχω είναι οι ελάχιστες κοπέλες που είχα ως σήμερα.
    Είχα κάνει 2 σχέσεις στο πολύ μακρινό παρελθόν και μετά την τελευταία μου σχέση έχω ξενερώσει απίστευτα με τις σημερινές κοπέλες και δεν μου αρέσει εδώ και αρκετά χρόνια καμία γυναίκα.
    Η τελευταία σχέση που είχα ήταν στη σχολή μου πριν από 6 χρόνια αλλά οι γονείς μου ανησυχούν πολύ με το θέμα της κοπέλας και δεν με αφήνουν στην ησυχία μου.Τι να κάνω για να μπορέσω να έχω ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ μου?

Senior Member
    Είναι πολύ περίεργο γιατί το ακούω συχνά αυτό με την πίεση να έχουν κοπέλα.Εγώ αν ήμουν 26 και μου λέγαν τέτοια πράγματα θα τους έλεγα να μου φέρνουν call girls στο σπίτι.Just Kidding! Μήπως φοβούνται ότι είσαι ομοφυλόφιλος;
    real eyes realise real lies

Junior Member
    Καλησπέρα και σε ευχαριστω που απαντησες.Οχι δεν φοβουνται κατι τετοιο απλα βλεπουν οτι δεν προχωραω τη ζωη μου οπως θα επρεπε ή μαλλον για να το πω καλυτερα οπως εκεινοι θελουν να τη προχωρησω.Το θεμα ειναι οτι εχω παψει να εμπειστευομαι τις γυναικες και εξηγησα το λογο παραπανω.Δεν υπαρχει ρομαντισμος δεν υπαρχει αγαπη κατι που να κανει τισ σχεσεις δυνατες για να αντεξουν στις δυσκολες στιγμες.Ολοι χωριζουν με το παραμικρο.

Senior Member
    Πες στη μαμα σου ''Βρες μου εσυ μια!''
    Και που ξερεις μπορει να σου βρει καμμια καλη. Εγω ψαχνω πες αλλα δε βρισκω.

Senior Member
    Δεν μου έχει συμβεί να με πιεζουν να βρω γυναίκα.Συμφωνώ με τον κεράσι.Καμιά φίλη ζωντοχήρα μιλφ,θα τους έκανε να μετανοιώσουν που σε πιέζαν,οταν αρχίσεις να χάνεις τα πρώτα κιλά.

Junior Member
    Απλα θελουν να κανουν τη ζωη τους και προσπαθουν με cool τροπο σιγα σιγα να φυγω απο το σπιτι.

Senior Member
    Να σε παντρέψουν θέλουν;
    Εδώ έχει πολλές έτοιμες νύφες αμα θες να παντρευτείς.

Junior Member
    Μπα δεν ειπα τιποτα για παντρειες και βλακειες :P
    Αυτο που θελουν ειναι να με δουν να φτιαχνω τη προσωπικη ζωη μου.Οσο για το τελευταιο που ειπες με εκανες να γελασω πολυ :P

Senior Member
    Αν θελουν να φυγεις για να μην τους εισαι μες στα ποδια συνεχεια δε χρειαζεται να βρεις γκομενα. Ας νοικιασεις ενα σπιτακι καπου εκει κοντα και θα εισαι αρχηγοπουλο. Προτεινε το, τα ενοικια εχουνε πεσει παρα πολυ ειδικα οι γκαρσονιερες. Καποια στιγμη πρεπει να γινει αλλωστε, ειτε με γκομενα ειτε οχι.

Banned
    Είναι λογικό να μην θέλουν να σε βλέπουν μονο σου 26 χρονών άνδρα.. Εμένα με εντυπωσίασε το οτι δεν σου αρέσει καμια γυναίκα ,είσαι πολύ μικρός για να τα λες αυτά ; τι σε έχει ξενερωσει στο γυναικείο φύλο; ανάγκες καθαρά σεξουαλικές στα 26 σου δεν έχεις;

Banned
    Εδώ βλέπω 3 θέματα:
    - Οι γονείς θέλουν να σε δουν να φτιάχνεις τη ζωή σου
    - Οι γονείς ανησυχούν που δεν έχεις κοπέλα
    - Εσύ έχεις ξενερώσει με τις γυναίκες.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, νομίζω πως θα άξιζε τον κόπο να ανοιχτείς λίγο περισσότερο στον κόσμο γύρω σου και ίσως να είσαι λιγότερο αυστηρός και βιαστικός στην κρίση σου. Μπορεί δηλαδή να προσπερνάς κοπέλες που δεν έχουν διάθεση να φύγουν για ψύλλου πήδημα και που είναι εξίσου ρομαντικές.
    Για το ότι και οι γονείς σου ανησυχούν, ίσως θεωρούν ότι απομονώνεσαι υπερβολικά. Γιατί δεν τους ρωτάς ευθέως και ήρεμα το λόγο που ανησυχούν, τι πιστεύουν για εσένα, τι θα ήθελαν?
    Τέλος, το πρώτο είναι κάτι που μπορείς να ξεκινήσεις έτσι κι αλλιώς. Είναι άλλο πράγμα η σχέση με μια κοπέλα και άλλο η αυτονομία. Καλό είναι να μην είσαι εξαρτημένος από τους γονείς σου και να προσανατολίζεσαι στο πώς θα ζήσεις μόνος σου, με μια έστω οικονομική ενίσχυση από τους δικούς σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Giwrgos26 View Post
    και μετά την τελευταία μου σχέση έχω ξενερώσει απίστευτα με τις σημερινές κοπέλες
    Δεν υπαρχει ρομαντισμος δεν υπαρχει αγαπη κατι που να κανει τισ σχεσεις δυνατες για να αντεξουν στις δυσκολες στιγμες.Ολοι χωριζουν με το παραμικρο.
    Φίλε μου, θα ήθελες να μας διηγηθείς ποιο γεγονός από την τελευταία σου σχέση, σου έχει προκαλέσει αυτή την αποστροφή;

Σε όλους μας συμβαίνουν οι συγκυρίες του στυλ "λάθος τόπος, λάθος χρόνος".
    Δηλαδή, θα πληγωθούμε αναπόφευκτα κάποια στιγμή στη ζωή μας, από εκεί και πέρα όμως όλες οι πληγές δεν είναι ίδιες.

Η άποψή μου είναι να μην κοιτάξεις να βρεις την "ησυχία σου" όσον αφορά τους γονείς σου και την "εισβολή" που νιώθεις οτι κάνουν στην προσωπική σου ζωή, αλλά να κοιτάξεις το ΓΙΑΤΙ εσύ δεν νιώθεις να θες να ψάξεις για σύντροφο. Όπως και να το κάνουμε, 6 χρόνια είναι μεγάλο διάστημα. Υπάρχει τίποτα άλλο που εσύ θεωρείς πρόβλημα, πέραν της άσχημης εμπειρίας σου;

Πάντως, καμιά φορά όταν μιλάμε για σωστούς γονείς, οι ανησυχίες τους έχουν βάση γιατί προέρχονται από βαθύτερα συναισθήματα στοργής, παρότι πολλοί δεν έχουν τον κατάλληλο τρόπο να το δείξουν ή να το εκφράσουν.

Senior Member
    Καλημέρα σας.Είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να πω το προβλημά μου.
    Λοιπόν ας ξεκινήσω από την ηλικία μου, είμαι 26 χρονών και το πρόβλημα που έχω είναι οι ελάχιστες κοπέλες που είχα ως σήμερα.
    Είχα κάνει 2 σχέσεις στο πολύ μακρινό παρελθόν και μετά την τελευταία μου σχέση έχω ξενερώσει απίστευτα με τις σημερινές κοπέλες και δεν μου αρέσει εδώ και αρκετά χρόνια καμία γυναίκα.
    Η τελευταία σχέση που είχα ήταν στη σχολή μου πριν από 6 χρόνια αλλά οι γονείς μου ανησυχούν πολύ με το θέμα της κοπέλας και δεν με αφήνουν στην ησυχία μου.Τι να κάνω για να μπορέσω να έχω ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ μου?
    αν εσυ νοιωθεις μια χαρα χωρις σχεσεις με κοπελες και το μονο προβλημα σου ειναι οι γονεις σου που σου φορτωνονται, στον εαυτο σου πρεπει να απευθυνεις το ερωτημα...
    εισαι αρκετα μεγαλος ωστε να βαζεις μονος σου τα ορια σου στην μαμα και τον μπαμπα..

Senior Member
    να του ζητησεις να σε αφησουν ησυχο? κι αν δεν το καταλαβαινουν... να τους γραψεις... που λεμε...
    εν πασει περιπτωση αποψη μου ειναι οτι σαν ενηλικοι ανθρωποι κανουμε τις επιλογες μας και προσαπτουμε τις συνεπειες.. οι γονεις δεν εχουν κανενα λογο να επεμβαινουν...
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Junior Member
    Θα σου πω εγώ τι θα έκανα, το οποίο μπορεί να μην ταίριαζε απαραίτητα για σένα. Δεν είμαι ψυχολόγος.

Θα ρωτούσα τον εαυτό μου την εξής πολύ σημαντική ερώτηση:

"Αν είχα την επιλογή να είμαι με την τέλεια για μένα γυναίκα ή μόνος μου, τι θα προτιμούσα;"

Αν κάνεις αυτή την ερώτηση και βρείς ότι προτιμούσες τη γυναίκα, αυτό μάλλον σημαίνει ότι το να είσαι μόνος σου είναι συμβιβασμός. Δεν χάνεις όμως τίποτα με το να ψάξεις γιατί στην χειρότερη περίπτωση, πάλι μένεις με τον τωρινό συμβιβασμό σου. Οπότε άκου τους γονείς σου και ας τους αν μπορούν να σε βοηθήσουν να την ψάξεις.

Αν προτιμούσες να είσαι μόνος σου, τότε ίσως απλά είσαι μοναχικός χαρακτήρας. Αν έχεις σκεφτεί όλες τις συνέπειες της μοναχικότητας και δεν σε χαλάει, τότε αυτό δεν είναι κακό. Σε αυτή την περίπτωση, αγνόησε τους γονείς σου.

Page 1 of 2 12 LastLast