Ο αδελφός μου!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Senior Member

Ο αδελφός μου!

Έχω ανοίξει και άλλο θέμα με τον αδελφό μου που κακοποιεί όλη την οικογένεια. Αποτελεί λοιπόν μεγάλο πρόβλημα μέσα στο σπίτι. Δεν δουλεύει και αυτός όπως εγώ και δεν είναι σε θέσει να δουλέψει γιατί είναι τρελό το παιδί και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Φοβάμαι όταν πεθάνουν οι γονείς μου ότι θα μου φορτωθεί και δεν θα ξέρω τι να τον κάνω. Τώρα κάνει φασαρίες στο σπίτι γιατί θέλει γυναίκα λέει και δεν τον θέλει καμία από την μία είναι και αξιολύπητος αλλά από την άλλη είναι και πολύ κουραστικός. Λέει ότι κίνητρο για να δουλέψει θα ήτανε μια γυναίκα και μία σχέση αν θα μπορούσε να κάνει γιατί τότε θα είχε και την ζωντάνια να δουλέψει. Όλα αυτά εγώ τα βρίσκω κουραφέξαλα και μένα μου έχει πέσει το ηθικό γιατί βάζω συνεχώς κιλά και αυτή η κατάσταση με τον αδελφό μου είναι ανυπόφορη. Πραγματικά δεν υπάρχει άλλο τέτοιο παιδί στην οικουμένη τόσο ιδιότροπο και άσχημο στην συμπεριφορά και είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας μου αφού μας βρίζει όλους και δεν βρίσκει τίποτα καλό πάνω μας πράγμα που δεν ισχύει γιατί οι γονείς μου τουλάχιστον είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά!!!!!! Έχω και εγώ τα δικά μου προβλήματα και δεν μπορώ να ασχολούμαι με αυτόν. Πρέπει και εγώ να ψάξω να βρω μια δουλειά τουλάχιστον. Αυτός το μόνο που κάνει κάθε φορά είναι να μας ρίχνει το ηθικό τόσο το δικό μου όσο και των άλλων μελών της οικογένειας. Επίσης εγώ είμαι 79 κιλά και έπρεπε να ήμουνα 58 και αυτό με ρίχνει πολύ το ηθικό. Τα κιλά μου δεν χάνονται και κάνω πολλές προσπάθειες για αυτό αλλά μένω στα ίδια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Έχω ανοίξει και άλλο θέμα με τον αδελφό μου που κακοποιεί όλη την οικογένεια. Αποτελεί λοιπόν μεγάλο πρόβλημα μέσα στο σπίτι. Δεν δουλεύει και αυτός όπως εγώ και δεν είναι σε θέσει να δουλέψει γιατί είναι τρελό το παιδί και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Φοβάμαι όταν πεθάνουν οι γονείς μου ότι θα μου φορτωθεί και δεν θα ξέρω τι να τον κάνω. Τώρα κάνει φασαρίες στο σπίτι γιατί θέλει γυναίκα λέει και δεν τον θέλει καμία από την μία είναι και αξιολύπητος αλλά από την άλλη είναι και πολύ κουραστικός. Λέει ότι κίνητρο για να δουλέψει θα ήτανε μια γυναίκα και μία σχέση αν θα μπορούσε να κάνει γιατί τότε θα είχε και την ζωντάνια να δουλέψει. Όλα αυτά εγώ τα βρίσκω κουραφέξαλα και μένα μου έχει πέσει το ηθικό γιατί βάζω συνεχώς κιλά και αυτή η κατάσταση με τον αδελφό μου είναι ανυπόφορη. Πραγματικά δεν υπάρχει άλλο τέτοιο παιδί στην οικουμένη τόσο ιδιότροπο και άσχημο στην συμπεριφορά και είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας μου αφού μας βρίζει όλους και δεν βρίσκει τίποτα καλό πάνω μας πράγμα που δεν ισχύει γιατί οι γονείς μου τουλάχιστον είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά!!!!!! Έχω και εγώ τα δικά μου προβλήματα και δεν μπορώ να ασχολούμαι με αυτόν. Πρέπει και εγώ να ψάξω να βρω μια δουλειά τουλάχιστον. Αυτός το μόνο που κάνει κάθε φορά είναι να μας ρίχνει το ηθικό τόσο το δικό μου όσο και των άλλων μελών της οικογένειας. Επίσης εγώ είμαι 79 κιλά και έπρεπε να ήμουνα 58 και αυτό με ρίχνει πολύ το ηθικό. Τα κιλά μου δεν χάνονται και κάνω πολλές προσπάθειες για αυτό αλλά μένω στα ίδια.
    κατι καινούριο?
    οκ σας πλακωνει γερα, το δεχεστε ολοι κ δε κανετε ΤΙΠΟΤΑ για να αλλάξετε τη χάλια ζωή σας, εχεις παραπανω κιλα (κ ολος ο κοσμος) , ο αδερφος σου εχει παθει οιστρο κ θελει γυναικα (ετσι "ζαμπιδης" που ειναι κ σας στελνει στο νοσοκομειο ποια να τον θελει).
    απλα τραγικό

Senior Member
    Τι είναι αυτός; ο αδελφός μου δεν υπάρχει άλλος τέτοιος μαλάκας στην οικουμένη

Senior Member
    Έχετε καμία άποψη???

Senior Member
    Έπαιρνε και 5 χρόνια ναρκωτικά τώρα μου το είπε πάλι και αυτό! Και εδώ και 3 χρόνια δεν παίρνει αποτοξινώθηκε μόνος του...

Senior Member
    Καλά ε εγώ μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω....

Senior Member
    Όταν ήτανε μικρός είχε πέσει θύμα bullying από συμμαθητές του στο σχολείο... για πολλά χρόνια (3 χρόνια στο γυμνάσιο) μετά διέκοψε και το σχολείο γιατί δεν μπορούσε να το διαχειριστεί και πολύ αργότερα συνέχισε το νυχτερινό τεχνικό λύκειο. Τα παιδιά που τον δέρνανε μπορεί να είχανε εν μέρη δίκαιο γιατί ο αδελφός μου ήτανε και είναι πολύ αντιπαθητικός τύπος.
    Last edited by δελφίνι; 25-02-2015 at 23:37.

Senior Member
    Σχέση δεν είχε μόνο στις πόρνες πήγαινε που και που για δεκαετίες τώρα δεν πάει πια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    κατι καινούριο?
    οκ σας πλακωνει γερα, το δεχεστε ολοι κ δε κανετε ΤΙΠΟΤΑ για να αλλάξετε τη χάλια ζωή σας, εχεις παραπανω κιλα (κ ολος ο κοσμος) , ο αδερφος σου εχει παθει οιστρο κ θελει γυναικα (ετσι "ζαμπιδης" που ειναι κ σας στελνει στο νοσοκομειο ποια να τον θελει).
    απλα τραγικό
    Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι τι θα κάνω αν πεθάνουν οι γονείς μου και μείνω εγώ μόνη μου με αυτόν. Τι λύσεις μου προτείνετε;

Έλα, δελφίνι, παρόμοιο πρόβλημα έχω κι εγώ με τον μικρό μου αδελφό κι ας μη μένουμε στο ίδιο σπίτι. Είναι κι αυτός άνεργος, 34 χρονών, πολύ εγωιστής και παρανοϊκός. Και βέβαια δεν βρίσκει κι αυτός κοπέλα γιατί έτσι βλαμμένος που είναι ποιά τον θέλει; Έχει χτυπήσει εμένα και τον πατέρα μου και μας δημιουργεί (μετά το θάνατο της μητέρας μου) προβλήματα με τα κληρονομικά γιατί τα θέλει όλα δικά του. Παίρνει όλη τη σύνταξη του πατέρα μου και δεν του αφήνει τίποτα (μένουν μαζί). Τσακώνεται με όλους και δημιουργεί προβλήματα με τον νοικάρη μου που μένει πάνω από αυτόν. Χθες όλη την ημέρα σκεφτόμουν το πρόβλημα και αγχωνόμουν και έβγαλα και έρπη. Ειλικρινά σε καταλαβαίνω κι εγώ δεν ξέρω τί να κάνω και τί να σου προτείνω να κάνεις κι εσύ.

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Τι είναι αυτός; ο αδελφός μου δεν υπάρχει άλλος τέτοιος μαλάκας στην οικουμένη
    Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ σήμερα για τον δικό μου! Ότι δεν υπάρχει άλλος τέτοιος μαλάκας σαν κι αυτόν... Είναι περίπτωση μιλάμε!

Αυτό που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι να κοιτάξεις να προετοιμάσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε όταν "φύγουν" οι γονείς σου να μην είστε στο ίδιο σπίτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Αυτό που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι να κοιτάξεις να προετοιμάσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε όταν "φύγουν" οι γονείς σου να μην είστε στο ίδιο σπίτι.
    Αυτός δεν εργάζεται και σίγουρα θα έχει την ανάγκη μου. Δεν μπορώ να τον παρατήσω κιόλας και ούτε μπορώ να τον δεχτώ μαζί μου έτσι όπως είναι. Τι θα κάνω;

Δεν έχει φτάσει ακόμη η ώρα να αποφασίσεις για κάτι τέτοιο. Οι γονείς σου μπορεί να ζήσουν πολλά χρόνια ακόμη. Μέχρι τότε μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Μπορεί να έχεις παντρευτεί, ή μπορεί κι εκείνος, ή μπορεί να εργάζεται και να μην έχει την ανάγκη σου, ή να φύγει για δουλειά αλλού ή στο εξωτερικό. Επίσης, μπορεί και να έχει βελτιωθεί σαν άνθρωπος.

Μην σκέφτεσαι τόσο απαισιόδοξα για πράγματα που μπορεί να συμβούν.

Page 1 of 2 12 LastLast