Τσιγάρο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45

Thread: Τσιγάρο

Senior Member
    Originally posted by dandrom
    Μπας και το \'χει αγοράσει κανείς να κάνει το καλό και να το \"μοιραστεί\" μαζί μας?
    Αρχηγέ, το πήρα το βιβλίο αλλά πως μπορώ να σας το περάσω???
    Πες το κι έγινε!
    :)
    Ωραίαααα.. :) :) Aλλά νομίζω ο μόνος τρόπος είναι να σκανάρεις τις σελίδες μία προς μία και να τις κάνεις pdf μετά.

Είναι λίγο έως πολύ .. κουραστικό!

Member
    Πες το κι έγινε!
    Το έχεις σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή?

Senior Member
    Το έχω εγώ στο κομπιούτερ μου σε pdf
    Προσπάθησα να το στείλω εδώ τις σελίδες ανοιχτες αλλά μου έβγαζε τετραγωνάκια

Junior Member
    Originally posted by insento
    Πες το κι έγινε!
    Το έχεις σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή?
    Παιδιά, θα το σκανάρω! Ο συγγραφέας βέβαια θα με κρεμάσει!!! Ας είναι! Για το καλό όλων μας το κάνω...
    :-)

Υπομονή να το ετοιμάσω...

Member
    Παιδιά, θα το σκανάρω! Ο συγγραφέας βέβαια θα με κρεμάσει!!! Ας είναι! Για το καλό όλων μας το κάνω...
    :-)
    Υπομονή να το ετοιμάσω...
    Θα σκαννάρεις 160 σελίδες ? ... !
    Καλά κουράγια :-)

Οι απελπισμένοι καπνιστές του forum θα σε ευγνωμονούν. Η μέθοδος πάντως μου \'κατσε κι εμένα, σε αντίθεση με ότι άλλο είχα δοκιμάσει στο παρελθόν. Διάβασα το αντίστοιχο αγγλικό βιβλίο και το άτιμο ...δούλεψε :-)

Εγώ δεν το διάβασα ολο, (στην ελληνική μορφή του), αλλά αποφάσισα γενικότερα να το ελλατώσω, αφού έχω άσθμα και μερικές φορές φτάνω και τα....(μη μουτζώσετε)....σαράντα τσαγάρα την ημερα.
    Εχτές έκανα λιγότερα....άντε να δούμε και σήμερα.
    Καλή τύχη σε όλους...

Υ.Γ. θα θέλατε να γράφουμε τις προσπάθειες μας να παίρνουμε κουράγιο ο ένας απ΄τον αλλο?

Senior Member
    χρησιμοποίησε κανείς τα champix?

Senior Member
    Kalia ως γιός πνευμονολόγου που έχει υποστεί πλήση εγκεφάλου που δεν φαντάζεσαι θα σου πω το εξής: Η \"εξάρτηση\" διαρκεί πάνω κάτω 7 ΗΜΕΡΕΣ!!! Από \'κει και πέρα είναι θέμα ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ. Κοινώς ένας που καπνίζει 20 χρόνια θα το σταματήσει δυσκολότερα όχι λόγω εξάρτησης αλλά λόγω ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ. Είναι μια, απ\' τις πολλές, κακή συνήθεια. Για μένα, ο ευκολότερος τρόπος είναι: Απασχολήσου με κάτι για να σου απασχολήσει το μυαλό από το τσιγάρο. Ήξερα έναν ασθενή του πατέρα μου που ήταν μπάρμαν (κοινώς θέλει η πο**** να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει) και έπαιζε με ένα ΜΠΑΛΑΚΙ για να απασχολείται όταν ήθελε να καπνίσει. Νομίζω πρέπει να βρείς το μπαλάκι σου... αν με πιάνεις :P

Senior Member
    Νε σε πιάνω....Πρέπει να βρω κάτι να ασχολούμε απο το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην το σκεφτομαι....Ακουσα στην τηλεόραση για ένα εμβόλιο σε μια ξένη χώρα που το βάζεις για να τον σταματήσεις ....το έχετε ακουστά;

Senior Member
    Όσους ξέρω οι οποίοι έκοψαν το κάπνισμα, το έκοψαν μαχαίρι.

Junior Member
    ... ο τύπος στο www.skeftomai.gr έχει κάνει μια πολύ καλή προσαρμογή της γνωστής φιλοσοφίας του Allen Carr προς το ελληνικότερον. Το άσχημο είναι ότι παρουσιαζει την ιδέα σαν δική του.
    Original http://www.allencarr.com h http://www.allencarr.gr:)

Junior Member
    Yeia se olous, yia osous thelete na stamathsete 1 monh lush uparxei xwris na talaipwrhtheite k xwris na petaksete ta xrhmata sas se axrhsta prointa. Hmoun fanatikh kapnistria yia 15 xronia, den shkwna koubenta yia to tsigaro mou. Ola allaksan mia mera (ponemenh istoria) kai apofasisa na to kopsw. Pedeuomoun polu! Mexri pou kapou diavasa (av den kanw lathos sto VITA) yia to seminario tou Allen Carr sthn Athina. Paidia akomh den to pisteuw!!! Kale, den kapnizw edw kai 1 1/2 mhna!! kai den mou leipei!!Etsi apla apo thn mia mera sthn allh. Sas proeidopoiw oti tha ksafniasteite apo to poso eukolo einai. Episis to koufo einai oti sou lene na fereis ta tsigara sou yiati kapnizeis sthn diarkeia tou seminariou! O Force mallon exei paei (BRAVO Force5) yiati blepw oti exei valei to site tou Allen Carr. Yia osous eiste tsiggounides rikste kai mia matia sthn egguhsh epistrofhs xrhmmatwn pou deinoun! Ante kalh tuxh se olous paidia! Giorgina:cool:

Banned
    ουπςςς τι εγινε εδω εσκασε τρολαρισμα???

Δεν θελουμε να κοψουμε το τσιγαρο, τραβατε σωθειτε μονοι σας....
    εμεις ειμαστε αμαρτωλοι και μας αρεσει.

Banned
    και το ασμα λιαν επικαιρο....

όταν πεθάνω θάψτε με σε μια γωνιά μονάχο

και δίπλα το μπουζούκι μου αμαν αμαν

παρηγοριά μου να’χω

κανείς δε θέλω πια να ΄ρθεί

καντήλι να μ’ανάψει

ούτε κι αυτή που αγαπώ βρε αμάν αμάν για μένανε να κλάψει

βάλτε μου δυό καναβουριές να κάνουν καναβούρια

και να ΄ρχονται οι φίλοι μου αμαν αμαν να γίνονται μαστούρια….

Member
    Πηγε κανεις σε τετοιο σεμιναριο να μου πει ποσα εδωσε και αν πετυχε;

Page 3 of 3 FirstFirst 123