η αγάπη άργησε..... 3 χρόνια..... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 91
    Banned
    [quote]Originally posted by alma
    λοιπόν....
    Μαρίνα, και μετά το 8-ωρο προσπαθεί να με βλέπει έστω και αν αυτό σημαίνει, δεν κοιμάται το μεσημερι μόνο και μόνο για να με δει να περνάω έξω από το σπίτι του, να μπει στο αμάξι μου 10 λεπτά, να μου δώσει μία μεγάλη αγκαλια και να φύγω.

Πες μου πού περνάει τα βράδυα του και τα Σαββατοκύριακά του και μετά το ξανασυζητάμε...

Έτσι κι αλλιώς βέβαια το θέμα είναι εσύ τι κάνεις και όπως ήδη ειπώθηκε ΤΙ θέλεις....και να συμπληρώσω...και ΓΙΑΤΙ.

Banned
    Αν δεν είναι ευδιάκριτη η απάντηση έτσι όπως την έγραψα....επαναλαμβάνω:

Πες μου πού περνάει τα βράδυα του και τα Σαββατοκύριακά του και μετά το ξανασυζητάμε...

Έτσι κι αλλιώς βέβαια το θέμα είναι εσύ τι κάνεις και όπως ήδη ειπώθηκε ΤΙ θέλεις....και να συμπληρώσω...και ΓΙΑΤΙ.

Junior Member
    krino δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο απότομος. Δεν έθιξα το σπίτι σου, μαγκιά σου που είναι όλα καλά. Πάντα σου ευχομαι να είναι, απλά είπα ότι συμφωνώ με όλα όσα μου λες. Ουτε είμαι υποχρεωμένη μολις αντιμετωπίσω ενα πρόβλημα να το συζητήσω. Ήθελα να το κρατησω μεσα μου, τώρα που νιώθω την ανάγκη να το πω, το είπα. Σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως να ντρέπομαι κι εγώ η ίδια γι αυτό που κάνω? Σκέφτηκες πως ίσως να μην είμαι έτοιμη να παραδεχτώ τα κενά του γάμου μου? Είναι δυνατον να με ρωτάς αν θέλω το παιδί μαζί μου???? Ελεος! Και θα στο ξαναπώ, η λύση στην οποία πλησιάζω είναι να διορθώσω το γάμο μου και τέλος τα καινούρια. Μην ξεχνάς πως και το καινούριο δεν έχει απλώσει χέρι πάνω μου. Δεν ξέρω αν αυτό κάνει διαφορά για σένα για μένα πάντως κάνει. Δεν το παίζω η μοιραια γκόμενα αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε δύο άντρες, απλά ερωτευτηκα... Δεν το προκαλείς αυτο, απλά γίνεται..Αν ήμουν άντρας θα είχα ήδη κάνει παράλληλη σχέση και δεν θα έτρεχε και τίποτα στο σπίτι μου. Εγώ δεν θελω να φτάσω ως εκεί. Θέλω χρόνο για να πάρω αποφάσεις, δεν είναι τόσο απλό.

Μαρίνα, ξέρω που είναι τα βράδια και τα Σαββ/κα, μιλάμε συνεχώς.... αλλά δε εχω δικαίωμα να τουκάνω έλεγχο, άσχετα με το ότι μου λέει από μόνος του. Δεν έχουμε σχέση, θα το ξαναπώ. Τωρα για το τι θέλω και γιατί, αν ήξερα θα το είχα κάνει κιόλας!

Member
    Eγώ δε θα σε κρίνω γιατί σέβομαι τα συναισθήματα ακόμα και όταν είναι άκαιρα. θα σου πω όμως το εξής

Υπάρχει μια λαική ρήση που λέει πως όταν απορρίπτουμε τον σύντροφό μας για κάποιον άλλο, απορρίπτουμε μετά και τον τρίτο χάρη του οποίου διαλύσαμε την οικογενεια μας
    Σκέψου λίγο μήπως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τον βλέπουμε στις πραγματικές του διαστάσεις και όχι μέσα από το πρίσμα της ασφάλειας της οικογένειας.
    Σκέψου δηλαδή τον άνθρωπο που ερωτευτηκες, συναχωμένο νευρικό άκεφο να γκρινιάζει για τα οικονομικά να μην έχει διαθεση να βγείτε εξω να ψιλοφλερτάρει με την καινούργια συνάδελφο και επιπλέον να έχεις εσύ διαλύσει την οικογένεια σου για πάρτη του.
    Σκέψου λίγο αν θα τον βλέπεις με τα ίδια μάτια τότε και πρόσεξε μέχρι ν αποφασίσεις να διαφύλαξεις το σύντροφο της ζωής σου από τραυματικές εμπειρίες

Senior Member
    Πάντως άλμα κατά τη γνώμη μου και μόνο το οτι έστειλες αυτό το μήνυμα μου φαίνεται ένα πολύ σημαντικό βήμα για σένα. Παρόλη την ντροπή σου, βρήκες το θάρρος να συζητήσεις λιγάκι το πρόβλημά σου. Είναι μια καλή αρχή.
    Μάκια...

Senior Member
    Έπεσε ξανά το μάτι μου στον τίτλο που έδωσες στο τόπικ σου...

\"η ΑΓΑΠΗ άργησε 3 χρόνια\" ???????????????????????????

Οκ, μπορεί ο τίτλος να είναι πιασάρικος, και κατ\' επιλογή να έγραψες \"αγάπη\".
    Ωστόσο, εμένα μου δίνεται άλλη εντύπωση. αυτός που άργησε να έρθει είναι ο καινούριος έτσι? και τον αποκαλείς αγάπη? ΑΥΤΟΝ αποκαλείς αγάπη?

Μήπως -λέω εγώ τώρα- μήπως έχεις μπερδέψει μέσα σου την αγάπη, τον έρωτα και τον ενθουσιασμό? αλλού έγραψες ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του, στον τίτλο γράφεις για αγάπη...εγώ βλέπω μόνο ενθουσιασμό...

Εμμένω στην πρώτη γνώμη μου...σκέψου καλά και ξεμπερδέψου προτού πάρεις αποφάσεις για τις οποίες μπορεί να οφείλεται ο ενθουσιασμός σου...(κατ\' εμέ πάντα ο ενθουσιασμός!)

Senior Member
    Εγω θα σου πώ αυτό που σου είπε και η φίλη σου : Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις .........

Αν μπορείς, απομακρύνσου λίγο και απο τους δυο για να σκεφτείς .................

Είμαι σχεδόν σίγουρη οτι τα συναισθήματα σου είναι διογκωμένα ............ ερωτευτηκες, αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι βρήκες τον άντρα της ζωής σου ................. είναι πολύ νωρίς για να ξέρεις ............

Ενδεχομένως επειδή ο άντρας σου είναι ήπιων τόνων και δεν σου δίνει το πάθος που ζητάς, καταπίεζες τα συναισθήματα αυτά μέσα σου και τώρα που βρήκαν τρόπο για να βγούν βγαίνουν σε πολύ μεγάλη ένταση ................

Αν επιλέξεις να ζήσεις τη σχέση με τον νεαρό , να έχεις στο νου σου οτι αυτή η σχέση θα αλλάξει............... θα γίνει πραγματική !!! Και στην φαντασία μας είναι όλα ιδανικά .......... μόνο στη φαντασία μας ...........

Banned
    Originally posted by alma
    krino δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο απότομος. Δεν έθιξα το σπίτι σου, μαγκιά σου που είναι όλα καλά.

λυπαμαι αν καταλάβες οτι ειμαι αποτομος.
    Δυστυχως ομως δεν ειμαι εγω αποτομος αλλα η κατασταση τετοια.
    Εκτος αν θες να σου απαντανε, χαιδευοντας τα αυτια.
    Κατι που δεν ειναι στην ιδιοσυγκρασια μου ομως.

Το οτι ειναι καλα σε εμενα δεν ειναι θεμα μαγκιας, ετσι ηθελα ετσι εγιναν. Μονο που το ζητημα δεν ειμαι εγω.

Πάντα σου ευχομαι να είναι, απλά είπα ότι συμφωνώ με όλα όσα μου λες. Ουτε είμαι υποχρεωμένη μολις αντιμετωπίσω ενα πρόβλημα να το συζητήσω. Ήθελα να το κρατησω μεσα μου, τώρα που νιώθω την ανάγκη να το πω, το είπα.

δεν σε χρεωνω κατι,
    σχολιαζω το γεγονος ποτε αρχιζες να λειτουργεις πανω σε αυτο.
    Κανεις δεν κατηγορει τις αναγκες σου, πλην ομως βγαινουν συμπερασματα απο αυτες.

Σκέφτηκες ποτέ ότι ίσως να ντρέπομαι κι εγώ η ίδια γι αυτό που κάνω? Σκέφτηκες πως ίσως να μην είμαι έτοιμη να παραδεχτώ τα κενά του γάμου μου?

Ναι το σκεφτηκα,
    δυστυχως ειναι ενα συνηθες προβλημα στις σημερινες ελληνικες οικογενοιες.
    Μετα απο αποτυχημενους γαμους, αντι να υπαρχει προθεση να διορθωσουμε κατι, αυτο που μενει ειναι η ντροπη και οι ενοχες.

Είναι δυνατον να με ρωτάς αν θέλω το παιδί μαζί μου????

δεν υπονοησα κατι,
    ηθελα να βαλω στην κουβεντα αυτη την παραμετρο που ξεχαστηκε. Ισως ομως ειναι αρκετα καθοριστικο.

Ελεος! Και θα στο ξαναπώ, η λύση στην οποία πλησιάζω είναι να διορθώσω το γάμο μου και τέλος τα καινούρια.

πιστευω οτι αυτη ειναι η σωστη κινηση. Θα ελεγα πιο σωστα να δεις τι θα κανεις με το γαμο σου, δεν ξερω αν θα διορθωσεις και δεν λεω οτι πρεπει να κανεις αυτο συγκεκριμενα.

Μην ξεχνάς πως και το καινούριο δεν έχει απλώσει χέρι πάνω μου. Δεν ξέρω αν αυτό κάνει διαφορά για σένα για μένα πάντως κάνει.

ναι για μενα δεν εχει μεγαλη διαφορα.
    Η ουσια ειναι τι κανει το μυαλο σου και οχι αν \"μολυνθηκε\" το κορμι σου. Ειτε απλωσει ειτε οχι, δεν θα αλλαξουν και πολλα πραγματα.
    Σαν αποψη την θεωρω κοινωνικο στερεοτυπο και μονο.
    Δυστυχως το σεξ εχει ποινικοποιηθει σε ολα τα επιπεδα.

Δεν το παίζω η μοιραια γκόμενα αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε δύο άντρες, απλά ερωτευτηκα...

δεν αντιλεγω και ειναι πολυ ομορφο αυτο που νιωθεις και κανεις δεν εχει δικαιωμα να στο στερησει αυτο.
    Αποψη μου ειναι να πολεμησεις για αυτο που νιωθεις και να το χαρεις χωρις καμια αναστολη.

Δεν το προκαλείς αυτο, απλά γίνεται..Αν ήμουν άντρας θα είχα ήδη κάνει παράλληλη σχέση και δεν θα έτρεχε και τίποτα στο σπίτι μου.

οσον με αφορα δεν με αγγιζει αυτο που λες.
    Σαν αντρας αν μου τυχαινε κατι τετοιο, θα ενημερωνα το συντροφο μου τι παιζει αρχικα για να δουμε τι συμβαινει.

Χωρις να σου χρεωνω κατι,
    δεν ειμαι του σκεπτικου να δω τι θα κανω με την ενδοσκοπηση μου και πρατω αναλογα.
    Τα συναισθηματα μου - οποια ειναι αυτα - αφορουν και την συντροφο μου και δικαιουτε να τα μαθει.

Εγώ δεν θελω να φτάσω ως εκεί. Θέλω χρόνο για να πάρω αποφάσεις, δεν είναι τόσο απλό.

το ζητουμενο μου ειναι οτι θεωρεις οτι οι αποφασεις αφορουν αποκλειστικα εσενα και τον συντροφο σου, η τουλαχιστον ετσι καταλαβα.
    Μιλας ομως για το τι θα κανεις με ενα ανθρωπο που εισαι ηδη 3 χρονια μαζι. Επισης αν εχω καταλαβει καλα, παιζει το ενδεχωμενο ο αντρας σου αν μεινετε τελικα μαζι το ολο γεγονος θα το θαψεις καπου βαθεια μεσα σου σαν να μην συνεβει ποτε.

Αυτα,
    και θελω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν ειμαι υπερ του να σε σταυρωνει κανεις.
    Ειμαι υπερ ομως καταρχην να απενεχοποιηθεις για οσα εχουν συμβει και επιτελους να ζησεις αυτο που πραγματικα σου αξιζει και θες.

Εγω θα ειμαι μαζι σου σε οποια αποφαση και αν παρεις αρκει να εισαι τιμια κυριως δε με τον εαυτο σου.
    Γιατι θα πρεπει να θυμασαι οτι οσο θαβεις, τοσο σκαβεις.

ΥΓ....... η υπογραφη μου νομιζω σου κανει γαντι.

Banned
    και μια ερωτηση κοινωνικου περιεχομένου προς ολους οσους απαντησαν, πλην της θεματοθετριας την οποια η ερωτηση δεν την αφορα:

Μια λεξη, ενα σχολιο, εστω κατι, οτιδηποτε για τον ανθρωπο που εμπλεκεται στην υποθεση αλλα απο οσο διαβασα αυτη την στιγμη πλεει σε πελαγη ευτυχιας δεν βρηκατε να πειτε???
    Δεν σχολιαζω με κακη διαθεση απλα μιλαω φωναχτα.....

Senior Member
    με συγχωρείς krino μου αλλά νομίζω πως επικεντρωθήκαμε στο βασικό πρόβλημα. η alma ζήτησε γνώμες για την κατάσταση που μας περιέγραψε και πήρε αυτό που ζήτησε.

πολλά από τα μηνύματα επικεντρώθηκαν στο γάμο της, στο παιδί της, και στο νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή της. από \'κει και πέρα της δόθηκαν συμβουλές. όποια έκρινε σωστή ο καθένας. αν και νομίζω ότι πάνω κάτω συγκλίνουμε....όλοι της είπαμε να σκεφτεί πριν πάρει απόφαση...(απλή αναθεώρηση)

ποιά είναι η ένστασή σου? ότι δεν δείξαμε τη χαρά μας για τη χαρά της? ναι, πάντα είναι ωραίο να νιώθεις ερωτευμένος αλλά νομίζω ότι η alma δεν ξεκίνησε το θέμα για να μοιραστεί τη χαρά της. τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα αυτό. μας την έδειξε αλλά λέει πως έγραψε γιατί νιώθει μπερδεμένη και δεν είναι του χαρακτήρα της τέτοιες καταστάσεις και αισθάνεται άσχημα απέναντι στον άντρα της και θέλει να ακούσει γνώμες κλπ.

επίσης, ο ενθουσιασμός αυτός που νιώθει τώρα μ\' αυτόν τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε (ναι, alma, χαίρομαι που νιώθεις όμορφα!) μπορεί να την αποσυντονίσει και να πάρει αποφάσεις γρήγορες που μετά θα μετανιώσει. γι\' αυτό, ακόμη κι αν χαίρομαι όταν οι άνθρωποι νιώθουν ευτυχισμένοι, θεώρησα σωστότερο να της πω τη γνώμη μου για το μέρος του \"προβλήματος\" που την απασχολεί (προσωπική άποψη).

όχι ότι τα αισθήματα χαράς δεν έχουν θέση εδώ (ίσα ίσα η πρώτη είμαι που λέω πως νιώθω αισιόδοξη και χαμογελάω και θέλω να ακούσω κι από εσάς το ίδιο!!!!!) απλώς σ\' αυτό το μήνυμα βλέπω πως ίσως η ένδειξη υπερβολικής χαράς ή ενθουσιασμού από τη μεριά των \"άλλων\" μπορεί να την αποσυντονίσει ακόμη περισσότερο...

Αντιρρήσεις? (no offense!)

Banned
    καλα τωρα εσυ γιατι τσιτωθηκες....
    μια απορια εγραψα και με πηρες απο τα μουτρα.
    να μου απανταγες κιολας σε αυτο που ρωτησα...

Senior Member
    δεν τσιτώθηκα μαζί σου...
    τσιτωμένη είμαι από πριν...:(
    και δε σε πήρα από τα μούτρα...
    σωστή η απορία, έκανα την αυτοκριτική μου...
    δεν σου απάντησα? :(

Senior Member
    για το παλικάρι ρωτάει .........

Senior Member
    Να πω εγω για το παλικάρι ........

δεν ξέρω αν θα του δωθεί η ευκαιρία να ζήσει αυτόν τον έρωτα ........ αλλα δεν έχει να πάρει κάποια δύσκολη απόφαση αυτή τη στιγμή ............... και πιστευω οτι θα ξαναερωτευτεί ........... γιατί όπως έχω ξαναπεί \'\'Δεν πιστευω στον έναν ή μία\'\'

Senior Member
    Λέτε να υπάρχει ?

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast