Results 61 to 75 of 91
-
22-11-2007, 22:37 #61
so sorry...
:(
και για το τσίτωμα και για την απροσεξία...
- 22-11-2007, 22:40 #62
Originally posted by eirineta
so sorry...
και για το τσίτωμα και για την απροσεξία...
σμουτςςςςςςςςςςςςςς !!!
22-11-2007, 22:43 #63
ανταποδίδω εις χιλιοστήν!!!!!!!
;)
σλουρρρρρρρρρρρπ!
22-11-2007, 23:02 #64
οπα.... να τετοια μου κανουν τα κοριτσακια και μετα αντε να συγκεντρωθω στο φορουμ και να γραψω....
ενστασις κυριε προεδρε να βαλετε βιντεοκαμερα στο μαγαζι!
Καλη νυχτα σε ολους και κυριως στα προβληματα και στις εννοιες μας,
παω να φιλοσοφισω δια του κρεβατεως.
23-11-2007, 00:41 #65
...έχω εγώ να πω κάτι στην alma για τον ωραίο.
Αlma υπάρχουν άνθρωποι που προσεγγίζουν εκείνους που δεν μπορούν να κάνουν σχέση μαζί τους από:
απόσταση
λόγω
ανασφάλειας και χαμηλής αυτοεκτίμησης
φόβο δέσμευσης
ελευθερία κίνησης
και άλλα.
Να προσέχεις.
23-11-2007, 01:08 #66
Δεν έχω \'συμβουλή΄για να δώσω ...
μόνο μιά σκέψη :
\'Αλλες σχέσεις μας δίνουν ρίζες κι άλλες φτερά ..
Στην τέλεια σχέση συμβαίνουν και τα δύο .
Αν καμία από τις δύο αυτές σχέσεις σου δε σου δίνει ΚΑΙ τα δύο (δηλ. ΔΕΝ είναι ΤΕΛΕΙΑ )
Σκέψου με τί μπορείς (ή τι δε μπορείς) να ζήσεις περισσότερο :
Με ΡΙΖΕΣ δίχως ΦΤΕΡΑ
ή
Με ΦΤΕΡΑ δίχως ΡΙΖΕΣ ?
... βάλε το χέρι στην καρδια κι αποφάσισε ...
23-11-2007, 08:31 #67
Alma όταν σε ρώτησα να μου πεις πού περνάει τα βράδυα και τα Σαββατοκύριακα, δεν είπα ότι δεν μιλάτε και δεν \'ξέρεις\' με βάση αυτές τις συζητήσεις. Αλλά πάντως δεν τα περνάτε μαζί, οπότε επί του παρόντος υφίσταται μόνο μια συναισθηματική ένταση χωρίς τη διάσταση της σχέσης μέσα στην καθημερινότητα.
Και το πώς θα είναι μια σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν μπορείς να το ξέρεις παρά μόνο αν μείνετε οι δυο σας μετά από δικό σου διαζύγιο, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη ότι εξαρχής θα υπάρχει και το δικό σου παιδί, η επικοινωνία με τον πατέρα του παιδιού κλπ.
Αν αποφασίσεις να ζήσεις τον έρωτά σου παραμένοντας στο γάμο σου, το πρόβλημα κατ\' εμέ δεν είναι αν θα μπορείς να κοιτάς τον άντρα σου στα μάτια μετά, αλλά ότι και οι δύο σου σχέσεις θα έχουν πολύ μεγάλα κενά.
Αν δεν πάρεις τουλάχιστον την απόφαση να μιλήσεις στον άντρα σου για το πώς νιώθεις, απλά θα απομακρύνεσαι συνεχώς από αυτόν. Και η όποια \'απόφαση\' μπορεί να ληφθεί ερήμην σου, καθώς οι ίδιες οι καταστάσεις θα \'αποφασίζουν\' αντί για εσένα. Εσύ θα παραμένεις μπερδεμένη και ανικανοποίητη.
23-11-2007, 08:49 #68
Originally posted by Reina
...εγώ πάλι είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μόλις προχωρήσετε τη σχέση σας θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι μαζί του- τώρα που δεν έχετε ολοκληρώσει, φαντάζεσαι πολύ.
Δεν έχω εντοπίσει πραγματικό πρόβλημα στο γάμο σου από όσα λες και σίγουρα δεν είναι σοβαρή η άποψη των λουλουδιών που κόπηκαν. Αν νομίζεις οτι είσαι πιό αυθόρμητος άνθρωπος από εκείνον, δημιούργησε τις συνθήκες για να φύγει η ρουτίνα από το γάμο σας πρώτη. Πώς γίνεται να τα περιμένουμε όλα από τον άλλο?
Γνώμη μου:
ή βάλε τα πράγματα κάτω, εκτίμησε το βάρος της ευθύνης της επιλογής σου που είναι ο γάμος σου και κόψτο μαχαίρι (αυτό θέλει πολλή σκέψη)
ή προχώρα χωρίς μπερδέματα σε σεξ, χωρίς ακόμα να θίξεις το γάμο σου.
Μπράβο... συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα απο τον άλλο....αν σταμάτησε να στελλει λουλούδια...να το συνεχίσεις εσύ....να του δείχνεις ότι ενδιαφέρεσε για να έχει όρεξη να προσφέρει περισσότερα.. Γίνε εσύ ρομαντική μαζί του να δεις θα αλλάξει...μίλα μαζί του τα θέλω σου και μπορει να ξαναφουντώσει...κάντου μια έκπληξη....
Αυτός που γνώρισες τώρα δεν σημαίνει ότι πάντα θα σου κάνει λουλούδια....αν θα συνεχίζει κάποιος να είναι το ίδιο ρομαντικός όσο στην αρχή απο το χέρι μας είναι....
άποψή μου!
23-11-2007, 09:07 #69
Μαρινα μιλησες ορθως και με συνεση...
αυμφωνω απολυτα με τα οσα εγραψες.
23-11-2007, 09:33 #70
καλημερα σε όλους! Krino θα απαντήσω στην ερωτηση σου κι ας μην αφορούσε εμένα. Όχι χαρούμενη δεν είμαι, σαφώς με ανεβάζει το ενδιαφερον του αλλά χαρούμενη δεν είμαι. Προβληματισμένη είμαι. Όσον αφορά το θάψιμο της όλης κατάστασης, θα ήθελα κι εγώ να τα πω στον άντρα μου, με κάθε ειλικρίνεια, αλλά δεν υπαρχει περίπτωση να καταλάβει. Ζω σε επαρχία, δεν είμαστε τόσο απελευθερωμένοι και ο ίδιος θα έλεγα ότι είναι αρκετά συντηριτικός. Δεν έχω σκοπό να χαλάσω τον γάμο μου, ναι, καλός ο καινούριος αλλά και μεγάλο ρίσκο ταυτόχρονα, ειδικά με ένα παιδί δίπλα μου... Ήθελα να σας πω ότι χθες του ζήτησα να είναι απλά κοντά μου σαν φίλος αν μπορεί. Ότι ποτέ δεν ήθελα να τον μπλέξω σε τετοια κατάσταση και ότι νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό το μπάχαλο. Μου απάντησε πως αν θέλω να είναι φίλος μου, αυτό θα είναι, αλλά κανεις δεν μπορεί να του επιβάλλει να μην είναι ερωτευμένος μαζί μου. Ότι κι αυτος αυθύνεται για την όλη κατάσταση και όχι μόνο εγώ και πως ότι θα νιώθει από εδώ και πέρα είναι δικό του θέμα και ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω αυτό... Τι να πω βρε παιδιά.... Α! Για τον τίτλο του θέματος! Απλά μου άρεσε το βιβλίο \"Η αγάπη άργησε μια μέρα\". (άσχετα κι αν πιστεύω πως θα μπορούσε να εξελιχθεί σε αγάπη αυτή η σχέση αν ήμουν ελευθερη..)
23-11-2007, 10:01 #71
ALMA..........η άποψη μου είναι ότι η εγκεφαλική απάτη είναι η χειρότερη απο όλες..........
Κάποτε είχα μια σχέση 10 χρόνια .
Σε πληροφορώ ότι παρότι είμαι 30 χρονών προτίμησα να χωρίσω παρά να κάνω ένα γάμο που θα κατέληγε σε διαζυγιο και αυτό γιατί μια μέρα ξύπνησα και διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να ξυπνάω το πρωϊ και να βλέπω τον συγκεκριμένο άντρα δίπλα μου. ΠΑΡΟΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ, παρότι οικονομικά ευκατάστατος……& ;#8230;..ολα αυτά δεν ήταν αρκετά για να γεμίσουν εμένα.
Θεωρώ ότι σαν μπαίνεις στη διαδικασία να κοιτάξεις ΑΛΛΟΝ ή ΑΛΛΗ τότε πολύ φοβάμαι οτι η σχέση ( ειτε γάμος είτε δεσμός) δεν θα πρέπει να υφίσταται. Απο την άλλη ο έρωτας κρατάει το πολύ 2 χρόνια σε πληροφορώ... οταν μας περάσει η κάψα μένουν αυτά που πραγματικά κάνουν ένα ζευγάρι δυνατό και ταιριαστό. Η επικοινωνία, τα κοινά ενδιαφέροντα, τα παιδιά , οι κοινοί στοχοι…….
Τίνω να πιστεύω πως δέν υπάρχουν \"πιστοί άνθρωποι σήμερα\" τα ζευγάρια παντρεύονται με ενθουσιασμό και χωρίζουν μετά απο λίγο καιρό. Οι γυναίκες φοβούμενες μη μείνουν στο ΡΑΦΙ κάνουν γάμους απο συμβιβασμό και στο τέλος χωρίζουν/
Δεν ξέρω... αυτό με κάνει οργισμένη..........αυτό με έκανε ίσως να μπλέξω με έναν παντρεμένο, πάμπλουτο και κούκλο. Εναν άντρα που θεωρητικά τα έχει ΌΛΑ, ΛΕΦΤΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.........κι όμως τη κερατώνει !!!!! Κι όμως δεν του αρκούσαν τα χρήματα, η όμορφη γυναίκα, το όμορφο σπίτι……….
Αυτός ο άνθρωπος είναι ευτυχισμένος ???????????? Αυτός ο άνθρωπος που κερατώνει ασύστολα τη γυναίκα του την αγαπάει………&am p;#8230;.ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν τελικά αντιλαμβάνομαι λάθος την αγάπη…ίσως είμαι εκτός τόπου και χρόνου, υπερβολικά ρομαντική……&#8230 ;……..
Στην περίπτωση σου τώρα, εγώ ξέρεις τι θα έκανα ? Θα έψαχνα να βρώ την αιτία……..μήπως τελικά και εσύ από τη πλευρά σου βολεύτηκες στη καθημερινότητα ?
ΣΚΕΨΟΥ τη περίπτωση που μάθαινες ότι ο άντρας σου ενδιαφερόταν για μία άλλη γυναίκα……..πως θα ένοιωθες ? Βρες μέσα σου τι νοιώθεις….. γιατι πολλές φορές συγχέουμε τον ενθουσιασμό με τον έρωτα και ξέρεις ………….. ξεφουσκώνει το πράγμα μετά από λιγο…….. και τι μένει ? Από την άλλη αν νοιώθεις ότι ο άντρας σου δεν σε καλύπτει, θα έλεγα να χωρίσεις τόσο για σένα όσο και για εκείνον.
Υ.Γ : Kαταθέτω απλά την άποψη μου .
23-11-2007, 10:51 #72
αλμα καλημερα,
καταλαβαινω οτι εισαι σε μια πραγματικα δυσκολη κατασταση.
Ζεις επαρχια με οτι εχει να κανει αυτο, ενα συμβατικο οπως καταλαβα γαμο.
Προσανατολιζεσαι να συνεχισεις αυτο το γαμο με οτι συνεπειες εχει αυτο.
Σε αυτο θα μεινω και οχι για το οτι βρηκες ενα ανθρωπο επιτελους που νιωθεις καλα.
Η ερωτηση λοιπον ειναι αν θα συνεχισεις ετσι την ζωη σου η οχι.
Και σε αυτο εγω τουλαχιστον δεν μπορω να πω κατι, εσυ ξερεις τι κουραγια εχεις και κανεις αλλος.
23-11-2007, 10:56 #73
Laura μου διάβασα σχεδόν όλο το ποστ σου extreme game. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν μίλησα καθόλου για πλούτη, όμορφους αντρες (είπα ότι είναι όμορφος αλλα ήταν μόνο η 1η εντύπωση). Θέλω να πω πως δεν ήταν αυτά τα στοιχεία που με εντυπωσίασαν. Σίγουρα υπάρχουν κενά στον γαμο μου που αν θέλω να προχωρήσω πρέπει να τα καλύψω. Πιστευεις πως αν ήταν ελευθερος θα είσασταν μαζί? Το πιστευω κι εγώ για μένα. Επίσης να διευκρινήσω πως ο νέος ήξερε πολύ καλά την οικογενειακή μου κατάσταση από την αρχή και πως για πολύ καιρό έκανα πως δεν καταλάβαινα τις προθέσεις του. Λυπάμαι που τα πέρασες όλα αυτά και αυτό ακριβώς προσπαθώ να αποφύγω κι εγώ. Να είμαι η αιτία που θα τα περάσουν κάποιοι αλλοι.
23-11-2007, 10:57 #74
Δεν έκανα συμβατικό γάμο, καθόλου! Απλα όλα μπορεί να αλλάξουν....
23-11-2007, 11:04 #75
οκ λοιπον!
Αμα θες να προσπαθησεις να δεις αν ο αντρας σου, ειναι ο ανθρωπος που θελεις να ζησεις μαζι του,
για πιο λογο συζηταμε για τον πιο φρεσκο???
Εκτος αν απλα σου εσπασε τη ρουτινα για λιγο και τωρα επανερχεσαι εκει που ησουν.
αυτο ομως που λεει η λαουρα,
\"Θεωρώ ότι σαν μπαίνεις στη διαδικασία να κοιτάξεις ΑΛΛΟΝ ή ΑΛΛΗ τότε πολύ φοβάμαι οτι η σχέση ( ειτε γάμος είτε δεσμός) δεν θα πρέπει να υφίσταται.\"
εχει μια βαση, βεβαια δεν ειμαι τοσο απολυτος αλλα τουλαχιστον θα πρεπει να αναθεωρησεις αρκετα πραγματα.
Και καποια πραγματα δεν γινονται με το ζορι οπως πχ το να χτυπαει η καρδια σου τρελλα για καποιον....
Ελλειψη κινήτρων και χαρά ζωης
21-09-2025, 09:08 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια