η αγάπη άργησε..... 3 χρόνια..... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 91
    Junior Member
    ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ αν ηταν μονος μπορεί να είχαμε σχέση. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ........... αυτός θα χωρισει μικρή μου αργά ή γρηγορα και θα βρει μια άλλη γυναικα και θα κάνει πάλι τα ιδια !!!! ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ λειτουργεί και εγω προσωπικά δεν θέλω κάτι τετοιο στη ζωη μου.
    Σου ανεφερα τα παραπανω για να σου δώσω να καταλαβεις πως ΄μερικοι ανθρωποι δεν ευχαριστιούνται με τίποτα.
    ΟΣΑ υλικά και μη αγαθα κι αν έχουν.
    Δεν σου λέω οτι ο τύπος που μας είπες δεν είναι αξιολογος. Μπορεί όντως να είναι ο αντρας της ζωής σου......ΑΠΛΑ καποτε και γιαυτο είμαι σίγουρη το ίδιο ενοισες και για τον ΕΠΙΣΗΜΟ αντρα σου.........ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ απο τοτε μέχρι τώρα ? ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ............... απλά θέλει ΔΥΟ. Αυτο να θυμασαι. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ..........ΣΚΕΨΟΥ μήπως ο \"νεος φίλος σου \" είναι απλά μια αφορμή.............. ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ίσως είναι δοκιμασία, ΕΓΏ ΠΑΝΤΩΣ εύχομαι να σου έρθουν όλά έτσι ώστε να είσαι ευτυχισμένη.

φιλακια

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά. Καλημέρα alma. Εγώ είμαι της άποψης να προχωρήσεις σ\'αυτό που σου λέει η καρδιά σου για να δεις κι αν πράγματι αξίζει, και αν πράγματι είναι κάτι αληθινό και τόσο όμορφο όσο το φαντάζεσαι. Αν είναι πλάσμα της φαντασίας σου ή αν όντως αυτός ο άνθρωπος είναι το άλλο σου μισό. Μπορείς να γνωρίσεις λίγο περισσότερο αυτό το άτομο και να προχωρήσεις και σε σεξουαλική σχέση, γιατί απλά μπορεί να είναι τόσο έντονη η επιθυμία γιατί δεν προχώρησε ως τώρα, και μετά να τα δεις αλλιώς τα πράγματα. Δεν ξέρω αν σου φαίνεται η άποψή μου ακραία. Αλλά γενικά δεν είμαι άνθρωπος των συμβιβασμών. Ούτε θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο και να μην είμαι δική του ψυχή και σώμα. Αυτές οι μεσοβέζικες καταστάσεις και τα διλλήματα είναι εξοντωτικά και μπορεί στο τέλος και να σε τρελλάνουν. Εγώ θα έμενα με αυτόν που αγαπώ. Εσύ ξέρεις ποιον αγαπάς απ τους δυο;

Junior Member
    σίγουρα για να μπει τρίτος σε μία σχέση παντα υπάρχει χώρος! Απλά είναι λίγο απόλυτο όπως λες krino να παίρνεις ένα διαζύγιο έτσι απλά. Φυσικά όταν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει ή επαναλαμβάνεται,τότε ναι, πρέπει να έρθει το διαζύγιο. Αλλα ειλικρινά πιστεύω πως αν με το πρώτο λοξο-κοίταγμα χωρίζαμε δεν θα υπήρχαν παντρεμένα ζευγάρια σήμερα. Εγώ δεν το έχω ξανακάνει και βασικά έμπρακτα τουλάχιστον, δεν το έχω σχεδόν καν κανει. Σας είπα και πριν πως στο μικρό (που δεν είναι και μικρό εδώ που τα λέμε) ζήτησα να είμαστε απλά φίλοι αν μπορεί. Αν δεν μπορεί, τότε τίποτα... Αρα θέλω να πιστεύω πως ξεκαθαρίζω το τοπίο σιγά σιγά. Για την σχέση μου με τον άντρα μου ο χρόνος θα δείξει. Προτιμό να πάρω αποφάσεις χωρίς τρίτες επιρροες, οπότε πάνω απ \'ολα προσπαθω να δω τι μου γίνεται....

Junior Member
    Μάγδα μου τωρα είδα και το δικό σου μήνυμα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Όχι δεν ξέρω ποιον αγαπάω και μάλλον τον εαυτό μου δεν αγαπάω για να τον μπλέκω σε τέτοιες καταστάσεις Γιατί δεν είναι καθόλου ευχάριστες. Ο χρόνος θα δείξει και η αλήθεια θα φανεί.....

Banned
    Θα σου προτεινα να σε συμβουλεψει η liberchild τι σημαινει να συνεχισεις να εισαι με εναν ανθρωπο που στην τελικη καλος ανθρωπος ειναι αλλα.... αλλα.
    Αν ειναι οντως ετσι, με το επομενο ομορφοπαιδο που θα νιωσεις η συνηθης πρακτικη ειναι να εχεις διπλη ζωη:
    Μια με την οικογενοια σου και μια με τον εραστη σου οπου και οπως....

Δεν μπορω να κατηγορησω κανενα για ολα αυτα (αν και μου φαινονται εντελως ξενα) ομως θα σου πω αλμα οτι ειναι η σκληρη αληθεια.
    Εχω δει αρκετα ζευγαρια να διατηρουν παραλληλες σχεσεις περα του γαμου.
    Επισης ζευγαρι που ο καθε ενας εχει το γαμο του κανονικα και εχουν και σχεση μεταξυ τους.
    Μηπως αμα παντρευοντουσαν αυτοι δυο θα μενανε μαζι??? δεν το νομιζω....

Να ξερεις οτι αυτο που με απασχολει πανω απο ολα, ειναι να μην χαντακωσεις την ζωη σου.
    (και των υπολοιπων βεβαια...)

Junior Member
    ναι το ξέρω τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ... Μπα για παράλληλες σχεσεις μια ζωή δεν έιμαι εγώ. Δεν μου αρέσει. Θα πάρω αποφάσεις σύντομα

Banned
    οκ αλμα,
    νομιζω οτι ενας κυκλος απαντησεων εκλεισε, γνωμες πηρες και καλο ειναι να σκεφτεις και να αποφασισεις.
    Για οτι αλλο θες να τα ξαναπουμε.

Senior Member
    Originally posted by krino

Σε αυτο θα μεινω και οχι για το οτι βρηκες ενα ανθρωπο επιτελους που νιωθεις καλα.
    Η ερωτηση λοιπον ειναι αν θα συνεχισεις ετσι την ζωη σου η οχι.

πολύ σωστά. \'Αλμα ξαναδές λίγο αυτό.

όλα τελικά καταλήγουν στο οτι δεν ξέρουμε τι θέλουμε, που είμαστε και που πάμε..

Junior Member
    ολα τελικά καταλήγουν στο οτι δεν ξέρουμε τι θέλουμε, που είμαστε και που πάμε

τελειο ομως!!

αλμα εισαι σε δυσκολη θεση αν δεν υπηρχε παιδι ηταν διαφορετικα

τωρα δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλα!!δεν ηθελες την ρουτινα αλλα εκανες τον γαμο

τωρα πρεπει να βαλεις μια φραγη σε αυτο το αλλο που ηρθε στην ζωη σου

εγω παντως θα χωριζα αν ο αλλος αξιζει και ειναι ιδανικος εκεινη την στιγμη,με ολες τις συνεπειες μαθε να ζεις για σενα
    αλλα προσεξε της αποφασεις σου

Senior Member
    Alma, εγώ νομίζω ότι ένας βασικός λόγος που κάνει τον άλλο να σε κηνυγάει τόσο πολύ είναι το ότι δε μπορεί να σε αποκτήσει εύκολα. Όλοι οι άνδρες τρελλαίνονται γι\' αυτό το κυνήγι. Είναι αυτή η προσπάθεια που ξυπνάει τόσο και την επιθυμία και η επιθυμία σίγουρα μειώνεται όταν κάτι πλέον το αποκτήσουμε.

Φαντάσου τον εαυτό σου λίγα χρόνια αργότερα και σκέψου αντικειμενικά αν θα μετανιώσεις που παράτησες το γάμο σου, άσχετα αν θα είσαι με αυτόν τον καινούριο η όχι. Ξέρεις το χαρακτήρα σου. Αν νιώθεις πως είναι έτσι, τότε μην το κάνεις. ΚΡΑΤΑ το γάμο σου και από κει και πέρα κάνε ότι θέλεις. Δοκίμασε αν θέλεις και το διαφορετικό αλλά να έχεις υπ\'όψιν ότι αν το μάθει ο άνδρας σου θα πληγωθεί αναμφιβόλλως ανεπανόρθωτα. Διαφύλαξε την ψυχική σου υγεία, ξέρεις τον εαυτό σου.

Member
    Originally posted by liberchild
    Aγαπητή άλμα. Εχω υπάρξει ακριβώς στην ίδια θέση με σένα, με γάμο όπως τον περιγράφεις, με παιδιά, και με ένα πιτσιρικά λουκούμι δίπλα μου να λιώνει και να μου υπόσχεται όλα όσα δεν είχα από τον τότε σύντροφό μου. Η απόφασή μου ήταν να μιλήσω άμεσα για αυτή την καινούργια μου σχέση και κυρίως για το πώς εγώ ένιωθα, τις ελλείψεις μου, τα θέλω μου, το τι ακριβώς με οδήγησε εκεί, κι αυτό το έκανα διότι το όφειλα πρώτα στον εαυτό μου. Πρότεινα στον σύντροφό μου να με αφήσει κάνοντας λίγο στην πάντα να το ζήσω όλο αυτό το οποίο και θα τελείωνε μέσα σε λίγο καιρό αλλά δεν μπορούσε. Σε πληροφορώ οτι άν δεχόταν να το κάνει ίσως και να μη χωρίζαμε ποτέ.
    liberchild, εξήγησε μου σε παρακαλώ αυτό που διάβασα παραπάνω... είχες και εσύ έναν βαρετό γάμο που σε είχε ρουτινιάσει..μέχρι εδώ κατάλαβα καλά... μετά ήρθε ο μικρός στη ζωή σου και σου άρεσε και σε έβαλε σε δίλλημα..σωστα κατάλαβα και εδώ...και μετά αποφάσισες να μιλήσεις για αυτό που ένιωθες για τον μικρό στον άντρα σου????? Και του πρότεινες κιόλας να κάνει στην πάντα?????? Για να ζήσεις το φλέρτ σου????? Και μόλις το ζούσες θα επέστρεφες πίσω στον άντρα σου σαν να μην συνέβει τίποτα κι όλα καλά???? ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ??? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ??? ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ???

Senior Member
    liberchild, δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα posts σου, αλλα αυτο που παρεθεσε το παιδι παραπανω μου φαινεται οντως περιεργο! Δηλαδη λες οτι πηγες στον αντρα σου και του πες να κανει στην μπαντα για να.....φλερταρεις με τον καινουργιο γκομενο? Εγω το λιγοτερο που θα κανα αν μου το κανε η γυναικα (αν ημουν παντρεμενος) ειναι να την στειλω στο νοσοκομειο!!! Πλακα μας κανεις?
    Κι οσο για την alma, ή να κατσει στ αυγα της ή να χωρισει, δεν ειναι σωστο να κοροιδευουμε τους ανθρωπους! Ελεος, δηλαδη πως θα σας φαινοταν αν το κανε καποιος σε εσας?
    Και μιλανε για τους αντρες οτι ειναι γουρουνια!

Member
    Liber...

...Καλά κούκλα μου, αφού ήταν τόσο απλό για σένα, ας δοκίμαζες τον πιτσιρικά ή και όσους πιτσιρικαδες ήθελες, ΧΩΡΙΣ να το κάνεις θέμα!

Τι σού \'φταιγε ο ταλαίπωρος άντρας σου να τον ξεροψήσεις στη σούβλα... Ο χαβαλές είναι ότι, εξακολουθείς να θεωρείς ότι ήταν στο χέρι του να σε \"κρατήσει\", αφήνοντάς τον πιτσιρικά να ...τσιμπήσει κι αυτός καμιά μπουκίτσα.

Ασε πια τον άλλο που θα τον έπαιρνες γαι λίγο, έτσι για μια δοκιμή..., και ο ταλαίπωρος έπινε νερό στ΄όνομά σου, όπως λες.

Δεν πάμε καλά
    Κάτι τέτοια συντηρούν το μισογύνη μέσα μου :-)

Senior Member
    alma
    εχω μια απορια..
    μας εχεις πει εκτενως για το διλλημα σου, το πως το εζησες το ενοιωσες τις σκεψεις σου , κλπ...
    με αυτον τον ανθρωπο (τον τριτο) αν και δεν εχεις προχωρησει σε σεξουαλικη πραξη ολοκληρωμενη,οστοσο διατηρεις μια μονιμη και θερμη επαφη...δεν ειναι οτι τον εχεις βαλει στην ακρη οπως τον γαμο σου μεχρι να αποφασισεις τι θα κανεις....
    (αυτο το βρισκω αδικο για τον γαμο σου αλλα ας προχωρησω)
    υποθετω λοιπον οτι με τον νεαρο αυτον, συζητατε αρκετα (εφοσον δεν κανετε και πολλα αλλα)...μηπως τυχαινει να ξερεις τις επιθυμιες του για σενα και την σχεση σας?
    αντιλαμβανομαι οτι θελει να προχωρησετε κι αλλο σεξουαλικα, αλλα περα απο αυτο τι σκεψεις κανει? θα του αρεσε να βρεθεις διαζευγμενη και ελευθερη να ζησετε μαζι η και να παντρευτειτε? πως νοιωθει στην προοπτικη του οτι αυτο θα γινει εχοντας εσυ και το μικρο παιδι σου μαζι σας?
    μηπως το ενδιαφερον του ειναι να προχωρησετε μεν, αλλα οπως εχουν ΤΩΡΑ τα πραγματα? δλδ, στο περιθωριο του δικου σου γαμου και χωρις αυτο να σημαινει καποια δεσμευση για τον ιδιο? τα εχετε συζητησει ολα αυτα? ξερεις τις αποψεις του, η μονη σου σκεφτεσαι για ξεκαθαρισματα και περαιτερω πορεια?

Senior Member
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! alma ελεος! ή χωριζεις οριστικα΄με τον καινουργιο γκομενο και δεν τον ξαναβλεπεις, ή χωριζεις το θυμα της ολης υποθεσης, τον αντρα σου δηλαδη, και ζεις με το γκομενο! Αυτο που κανεις, να εξακολουθησεις να το βλεπεις και να σε βλεπει μονο φιλικα, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!
    Εδω ακομα δεν εχουμε βγαλει ακρη αν μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ αντρων και γυναικων (εχει δημιουργηθει και σχετικο θεμα \'\'φιλια ή σεξ?\'\'), και θα παραμεινεις μετα απ ολα αυτα ΦΙΛΗ μ αυτο το ατομο εξακολουθωντας να τον βλεπεις? Και εχεις την ιδια απιτηση κι απ αυτον?
    Αυτα τα πραματα άμα θελεουμε να τα σταματησουμε τα κοβουμε μαχαιρι! Σκληρο πραμα ετσι? Σκληρη ειναι η ιδια η ζωη τι να κανουμε!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast