η αγάπη άργησε..... 3 χρόνια..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 91
    Junior Member
    έχεις δίκιο krino αυτή τη σειρά προσπαθώ να βρω κι εγώ... δεν είμαι τίμια, εγώ το είπα μόνη μου από την αρχή. Φταίω. Ας τα πάρουμε από την αρχή:
    1)δεν έχω πάει μαζί του, ένα μικρό δειγματάκι όμως έχω πάρει. Νομίζω πως μια γυναίκα 30 χρονών δεν θέλει πολλά πολλά για να καταλάβει τι παίζει στο κρεβάτι και ναι, είναι απίστευτος! Δεν είναι ο κλασσικός τυπάς, πιο πολύ με τον χαρακτήρα του έχω κολλήσει

2) Με τον αντρα μου φροντίζω τη σχέση μας από πάντα, όμως χρειάζονται δυο για να πετύχει αυτό. Δεν λέω ότι δεν με φροντίζει, κάθε άλλο, λεω απλά πως κάτι πάντα έλλειπε.... Η \"σπίθα\" ίσως....

3) προσπαθώ να μείνω μακρυα απ \'ολα αλλά... είμαι στην προσπαθεια ακόμα... θέλει λίγο χρόνο...

Τους δουλεύω όλους έχεις δίκιο... χάλια νιώθω... έτυχε όμως, δεν φαίνεται το ίδιο δύσκολο όταν δεν το ζεις. Το ίδιο πράγμα με σένα θα απαντούσα κι εγώ. Απλά, για να μη φαίνομαι τόσο κακιά, θέλω να τονίσω πως αυτούς τους δύο και πάνω απ \'ολα το παιδί μου σκέφτομαι. Για τον εαυτό μου δε με νοιαζει, τα ήθελα και τα επαθα...

Senior Member
    Originally posted by alma
    Απλά, για να μη φαίνομαι τόσο κακιά, ...
    ??????????

Junior Member
    δεν φαίνομαι κακιά??? έτσι νιώθω.........
    κατα τ΄\'αλλα ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!
    Κρέμομαι από τις απαντήσεις σας, δεν σας προλαβαίνω, να είσαστε καλα, έχω δακρύσει τώρα.... Δεν μπορώ να μιλήσω στον άντρα μου, δεν θα καταλάβει... έτσι τον έχουν μάθει οι γονείς του... είναι λίγο απόλυτα κολλημένος στα στάνταρ του... Όσο για το καινούριο πιτσιρίκι (αν με άκουγε να τον λέω έτσι θα λύσσαγε χι χι!!) μου δίνεται τόσο πολύ, που αρχίζουν να μου διαλύονται οι υποψίες ότι εγώ τον κάνω να φαίνεται τέλειος στα μάτια μου.... Ζει για να με δει 10 λεπτα, μπορεί να ανατρέψει όλο του το προγραμμα γι αυτά τα 10 λεπτά.... μα είναι τόσο σπάνια ψυχούλα και έχει περάσει τόσα πολλά στη ζωή του που τον εχουν ωριμάσει απίστευτα πολύ...... τι να πω......

Junior Member
    liberchild με το λουκουμάκι που έλιωνε για σένα τι έκανες τελικά??? Θα ήθελες να μου πεις?

Senior Member
    Άλμα θέλεις να μας πεις τι τον κάνει να είναι τέλειος?
    Άν θέλεις απαντάς.
    Μάκια...

Senior Member
    liberchild με το λουκουμάκι που έλιωνε για σένα τι έκανες τελικά??? Θα ήθελες να μου πεις?

Τα μάζεψα απ το σπίτι, νοίκιασα ένα άλλο, έζησα υπέροχες στιγμές μαζί του και κάποτε όλο αυτό έκανε τον κύκλο του και πέρασε. Τόσο απλά.

Junior Member
    μου μιλαει συνέχεια, με ακούει και θυμάται ότι του λέω, δεν με ξεχνάει δευτερόλεπτο και μου το δείχνει, όταν μπορεί να με δει, όλα τα άλλα πάνε στο περιθώριο και είμαι η προταιρεότητα του, με θέλει, σεξουαλικά εννοώ, τόσο πολύ που είναι έτοιμος να εκραγεί (συγνώμη αν γίνομαι χυδαία) αλλά μπορέι να με έχει μόνο μια απλή αγκαλιά κι ας καίγεται μεσα του, σέβεται την όποια απόφαση πάρω άσχετα με το τι νιώθει, εύχεται να είμαι ευτυχισμένη με ή χωρίς αυτόν, βρίσκει δικαιολογίες και ψέμματα στη δουλειά μόνο και μόνο για να με βλέπει 2 λεπτά στο γραφείο μου, έχει χάσει τον ύπνο του για μενα, παραδέχεται χωρίς κόμπλεξ όλα του τα συναισθήματα και τέλος μου βγάζει τον καλυτερο μου εαυτό και του τα ανταποδίδω όλα αυτά κι εγώ απλόχερα..... Κι επίσης υπάρχει ανάμεσα μας απίστευτη σεξουαλική χημεία κι ας κρατιόμαστε.......θα σκεφτώ και πολλά άλλα αν συνεχίσω, αλλά πείτε μου εσείς οι γυναίκες, δεν είναι πολύ καλός....?

Junior Member
    Originally posted by liberchild

Τα μάζεψα απ το σπίτι, νοίκιασα ένα άλλο, έζησα υπέροχες στιγμές μαζί του και κάποτε όλο αυτό έκανε τον κύκλο του και πέρασε. Τόσο απλά.
    θέλει δύναμη αυτό που έκανες... μπράβο σου! εγω δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί... σε θαυμάζω για την ειλικρίνεια σου... ελπίζω να μην το μετάνιωσες ποτέ! και πάλι μπράβο σου!!!!

Banned
    Στάσου βρε Alma, επειδή είσαι 30 χρονών μπορείς να συμπεράνεις με ακρίβεια πώς θα είναι κάποιος σαν εραστής;; Φαντάζομαι όμως να μπορείς να καταλάβεις ότι ούτε το καταπληκτικό σεξ αν προκύψει, ούτε τα ερωτόλογα, οι όρκοι αφοσίωσης και οι υποσχέσεις, ούτε και η όποια αίσθηση ότι με αυτόν τον άνθρωπο ταιριάζετε προδιαγράφει την πορεία της σχέσης σας.

Ένα το κρατούμενο: λες ότι με το γάμο σου δεν είσαι ευχαριστημένη. Τέλειωσέ τον χωρίς όμως αυταπάτες ότι ο πλατωνικός σου έρωτας θα μετατραπεί στη σχέση που επιθυμείς, ή προσπάθησε να τον βελτιώσεις ξεκινώντας από μια ειλικρινή συζήτηση με τον άντρα σου. Τα κενά στην επικοινωνία βλέπω ότι τα γεμίζεις επί του παρόντος με τη φαντασία σου.

Έπειτα, ξέρεις από πόσους έχω ακούσει να τάζουν και να εξομολογούνται έρωτα εκ του ασφαλούς; Ξέρω ότι ο καθένας μας θέλει να πιστεύει ότι πέτυχε την εξαίρεση, αλλά το γεγονός παραμένει ότι αυτόν τον νέο άνθρωπο δεν τον έχεις τεστάρει σε πραγματική σχέση.

Junior Member
    Μαρίνα μου, η υπερβολική σεξουαλική χημεία νομίζω ότι διακρίνεται και δεν είναι ιδιαίτερα συνιθισμένο. Αλλο μου αρέσει και άλλο τρελαίνομαι. Αλλά πέρα από αυτό, δεν είμαι έτοιμη για αποφάσεις... Οπως είπε και η Φοίβη, θέλει χρόνο. Θα προσπαθήσω να μείνω στάσιμη προς το παρόν....

Banned
    αλλά πείτε μου εσείς οι γυναίκες, δεν είναι πολύ καλός....? [/quote]

στα λόγια ναι, πολύ καλός....αυτό θες αυτό σου δίνει. Αν σου αρκεί καλά πάτε.

Junior Member
    μα δεν μιλησα για λόγια... πράξεις είναι όλα αυτά, τα λόγια δεν με αγγίζουν! Την έχω πατήσει στο παρελθόν και ξέρω...

Banned

Την έχω πατήσει στο παρελθόν και ξέρω...

ετοιμασου να την ξαναπατησεις λοιπον....
    μιας και εισαι παθων ξερεις και την αρχη και το μεσον και το τελος.

Banned
    Βλέπεις τη συμπεριφορά που εκδηλώνει και τα όσα σου λέει στο χρόνο που περνάτε μαζί. Τις υπόλοιπες ώρες απλά δηλώνει ότι σε σκέφτεται και δεν μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του. Εσύ επιλέγεις να το πιστέψεις και έστω ότι είναι έτσι (που πάντως δεν μπορείς να το ξέρεις). Η πράξη είναι τι θα κάνει στην πορεία της σχέσης σας, αν μείνετε μόνο οι δυο σας σαν ζευγάρι (χωρίς τον άντρα σου) και βέβαια με το παιδί σου.

Senior Member
    Θες να αναλύσουμε λίγο το θέμα της σεξουαλικής χημείας ? πως ακριβώς το εννοείς?

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast