η αγάπη άργησε..... 3 χρόνια..... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 91
    Junior Member
    δεν αμφιβάλλω βρε παιδιά ότι μπορεί να είναι έτσι, ναι πολύ πιθανόν να ειναι φούσκα που θα ξεφουσκώσει, αλλά είναι τόσο δεδομένο ότι έιναι έτσι???? Δηλαδή πάντα όλο αυτό είναι ένα ψέμμα? Γιατί είμαστε τόσο αρνητικοί? Κι εγω φοβάμαι πολύ και μάλιστα φοβάμαι πως εγώ θα πληγωθώ στο τέλος, αλλά όπως είπα και πριν τα θελα και τα παθα!

Senior Member
    Originally posted by alma
    μου μιλαει συνέχεια, με ακούει και θυμάται ότι του λέω, δεν με ξεχνάει δευτερόλεπτο και μου το δείχνει, όταν μπορεί να με δει, όλα τα άλλα πάνε στο περιθώριο και είμαι η προταιρεότητα του, με θέλει, σεξουαλικά εννοώ, τόσο πολύ που είναι έτοιμος να εκραγεί (συγνώμη αν γίνομαι χυδαία) αλλά μπορέι να με έχει μόνο μια απλή αγκαλιά κι ας καίγεται μεσα του, σέβεται την όποια απόφαση πάρω άσχετα με το τι νιώθει, εύχεται να είμαι ευτυχισμένη με ή χωρίς αυτόν, βρίσκει δικαιολογίες και ψέμματα στη δουλειά μόνο και μόνο για να με βλέπει 2 λεπτά στο γραφείο μου, έχει χάσει τον ύπνο του για μενα, παραδέχεται χωρίς κόμπλεξ όλα του τα συναισθήματα και τέλος μου βγάζει τον καλυτερο μου εαυτό και του τα ανταποδίδω όλα αυτά κι εγώ απλόχερα..... Κι επίσης υπάρχει ανάμεσα μας απίστευτη σεξουαλική χημεία κι ας κρατιόμαστε.......θα σκεφτώ και πολλά άλλα αν συνεχίσω, αλλά πείτε μου εσείς οι γυναίκες, δεν είναι πολύ καλός....?
    Όλα αυτά είναι πράγματι πολύ καλά και θετικά. Με λίγα λόγια σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα. Παρόλα αυτά, όλα αυτά που περιέγραψες είναι πράγματα που ΚΑΝΕΙ ή πράγματα που σου ΠΡΟΚΑΛΕΙ. Εγώ περίμενα να μου πεις ιδιότητες του χαρακτήρα του, που από μόνο του τον κάνουν τέλειο, σαν άνθρωπο.
    Μάκια...

Junior Member
    λοιπόν....
    Μαρίνα, και μετά το 8-ωρο προσπαθεί να με βλέπει έστω και αν αυτό σημαίνει, δεν κοιμάται το μεσημερι μόνο και μόνο για να με δει να περνάω έξω από το σπίτι του, να μπει στο αμάξι μου 10 λεπτά, να μου δώσει μία μεγάλη αγκαλια και να φύγω.

liberchild εννοώ πως και μόνο που ακούμε ο ένας τον άλλον........ τι να σου λέω τωρα, και στο \"δειγματάκι\" που σας λέω ότι πήρα ήταν φωτιά σκέτη.... Για να μην πω ότι βγάλαμε στη φόρα το πως φανταζόμαστε πως θα θέλαμε να γίνει και είπαμε ακριβώς τα ίδια πράγματα....
    Φοίβη μου, είναι ευαίσθητος, με πολύ χιούμορ, πανέξυπνος, πάντα καλοντυμένος, τακτικός, κάνει τους πάντες να γελάνε, τον συμπαθούν όλοι, τρυφερός, εγκρατής, κύριος, παθιασμένος, αντράκι και νεύρο εκεί που πρέπει, παραδέχεται όταν έχει λάθος, ξέρει να λέει σ\' αγαπω και ξέρει να λέει συγνώμη... Και είναι και κουκλάκι!! (αλλά αυτό πλέον δεν με απασχολεί καν!)

Banned
    εγω θα σου πω κατι τελευταιο γιατι σχολαω.
    Τα εχεις βαλει ολα σε ενα μιξερ και τα εχεις κανει φρουτοχυμο.
    Ξεμπλεξε τα λοιπον!

Αλλο στορυ ο αντρας σου και αλλο το ομορφοπαιδο.
    Δεν σου κανει ο αντρας σου? πολυ ωραια γεια σου αγαπη μου και να περνας καλα.

Ελευθερη και ωραια δες τι θα κανεις στην ζωη σου απο κει και περα.
    Πλην αυτου δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπλεκομαστε ετσι.
    Ας υποθεσουμε οτι τωρα σε παιρνει ενα τηλ και σου λεει,
    κοιτα αλμακι, καλα τα λεγαμε αλλα εγω βρηκα μια αλλη, φιλια πολλα και να τα λεμε.
    Εσυ τι θα εκανες σε αυτη την περιπτωση?
    απλως θα κατεβαζες τα μουτρα και θα γυρναγες στον αντρα σου???

Προσεχε λοιπον,
    μαθε τι ακριβως θες να κανεις γιατι αυτο ειναι το προβλημα σου οτι δεν ξερεις ΤΙ θες να κανεις.

Junior Member
    Liber, και τα παιδιά σου πώς ένοιωσαν γι\' αυτό που έκανες; πού έφυγες απ\' το σπίτι κτλ.;

Αν θέλεις, μας λες.

Junior Member
    krino μαζί σου κι εγώ.... θέλω τον χρόνο μου απλώς... δεν διαλύεις ένα σπίτι με ένα μωρό έτσι απλά... ναι, χάλια τα έχω κάνει.... ελπίζω να βρω τι θέλω και να φτιάξουν όλα...

Senior Member
    Φοίβη μου, είναι ευαίσθητος, με πολύ χιούμορ, πανέξυπνος, πάντα καλοντυμένος, τακτικός, κάνει τους πάντες να γελάνε, τον συμπαθούν όλοι, τρυφερός, εγκρατής, κύριος, παθιασμένος, αντράκι και νεύρο εκεί που πρέπει, παραδέχεται όταν έχει λάθος, ξέρει να λέει σ\' αγαπω και ξέρει να λέει συγνώμη... Και είναι και κουκλάκι!! (αλλά αυτό πλέον δεν με απασχολεί καν!)
    ...Ακούγεσαι σαν μια ερωτευμένη κοπέλα...αλλά είσαι και παντρεμένη και κυρίως έχεις ένα μικρό παιδί...Νομίζω οτι είναι αυτό το δίλλημα που κάνει τόσο δύσκολη την κατάσταση.Αλλιώς απλά θα χαιρόσουν τον έρωτά σου. Έτσι δεν είναι?
    Μάκια...

Senior Member
    Originally posted by elpenor
    Liber, και τα παιδιά σου πώς ένοιωσαν γι\' αυτό που έκανες; πού έφυγες απ\' το σπίτι κτλ.;

Αν θέλεις, μας λες.

Τα παιδιά μου τα πήρα μαζί μου και ουδόλως με ενόχλησαν στο να έχω την προσωπική μου ζωή. Από εκείνο το διάστημα και μετά συνέβησαν πολλά γεγονότα τα οποία κατέληξαν σ ένα ωραιότατο και αξιοπρεπές διαζύγιο.

Senior Member
    Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα krino!

Πρώτα δες αν σου κάνει ο γάμος σου ή όχι.
    αν ναι, καλώς, παράτα τον νέο και ωραίο και μείνε σ\' αυτά που είναι σημαντικά για σένα
    αν πάλι όχι, φύγε, με γνώση των πράξεών σου και έτοιμη να δεχτείς τις όποιες συνέπειες. (π.χ. βρήκα άλλη.γεια)

αλλά το να μένεις μπλεγμένη σ\' αυτή την κατάσταση δεν είναι για κανέναν καλό. ούτε για σένα, ούτε για την οικογένειά σου, ούτε και για τον νέο και ωραίο...άσε που αν οι σχέσεις σας μ\' αυτόν προχωρήσουν θα μπερδευτείς και θα θολώσεςι ακόμη παραπάνω....και πολύ πιθανόν να κάνεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις...

Junior Member
    ναι Φοίβη μου με καταλαβαίνεις... είμαι ερωτευμένη, το παιδί είναι το φρένο μου αλλά όχι μόνο αυτό. Δεν μπορώ να μοιράζομαι, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει έρωτα με τον ένα και μετά να πρέπει να κοιτάξει στα μάτια τον άλλον.... Ενα κουβάρι τα έχω κάνει.... Θα το ξεμπλέξω δεν μπορεί. Δεν έχω δικαίωμα να φέρομαι έτσι........

Banned
    krino μαζί σου κι εγώ.... θέλω τον χρόνο μου απλώς... δεν διαλύεις ένα σπίτι με ένα μωρό έτσι απλά... ναι, χάλια τα έχω κάνει.... ελπίζω να βρω τι θέλω και να φτιάξουν όλα...

μαζι μου??
    το δικο μου σπιτι ειναι μια χαρα για το δικο σου μιλαμε....
    Αφου λοιπον βλεπεις τα αυτονοητα κανε οτι νομιζεις οτι πρεπει για να μπορεσεις να σκεφτεις ωριμα και προσεκτικα.

Κοψε λιγο απο τον ενθουσιασμο σου και δες οσο μπορεις πιο μακρυα.

Ξαναμπες να πουμε νεωτερα.

Junior Member
    θα ξεκαθαρίσω, το υπόσχομαι, το θέλω κι εγώ... Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας... Δεν θέλω να πληγώσω κανένα τους... μου αρέσει που το συζητάμε.... θα σας πω και νεότερα... περιμένω και δικές σας ανάλογες εμπειρίες.

Senior Member
    δεν αμφιβάλλω βρε παιδιά ότι μπορεί να είναι έτσι, ναι πολύ πιθανόν να ειναι φούσκα που θα ξεφουσκώσει, αλλά είναι τόσο δεδομένο ότι έιναι έτσι???? Δηλαδή πάντα όλο αυτό είναι ένα ψέμμα? Γιατί είμαστε τόσο αρνητικοί? Κι εγω φοβάμαι πολύ και μάλιστα φοβάμαι πως εγώ θα πληγωθώ στο τέλος, αλλά όπως είπα και πριν τα θελα και τα παθα!

Γιατί αντί να αναλώνεσαι σ όλο αυτό το τριπάκι, δεν δράττεσαι της ευκαιρίας να δεις λίγο το γάμο σου ? δεν θα άξιζε τον κόπο πιστεύεις?

Κι αν όλα είναι χαμένα από χέρι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χωρίζεις.

Σεξουαλικές χημείες και παραχημείες θα τις βρεις παντου. Σύντροφο ζωής όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Πρόσεξε τις προτεραιότητές που βάζεις και προχώρα.

Senior Member
    ναι Φοίβη μου με καταλαβαίνεις... είμαι ερωτευμένη, το παιδί είναι το φρένο μου αλλά όχι μόνο αυτό. Δεν μπορώ να μοιράζομαι, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει έρωτα με τον ένα και μετά να πρέπει να κοιτάξει στα μάτια τον άλλον.... Ενα κουβάρι τα έχω κάνει.... Θα το ξεμπλέξω δεν μπορεί. Δεν έχω δικαίωμα να φέρομαι έτσι........
    Είναι ο εαυτός σου αυτός που σε φρενάρει τελικά. Δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου να ξαπλώνει στο κρεβάτι του πάθους και το ίδιο βράδυ να κοιμάται στην οικογενειακή κάμαρα...
    Θες να ρίξεις μια ματιά στο κουβάρι σου να δεις από τι χρώματα κλωστές αποτελείται? Για παράδειγμα, μια κλωστή είναι αυτή η φλόγα που καίει μέσα σου γι\'αυτόν τον άνθρωπο. Μια άλλη θα μπορούσε να είναι ο εαυτός σου που δεν μοιράζεται. Τι άλλες υπάρχουν εκεί?
    Μάκια...

Banned

διαβάζω το πολύτιμο αυτό site κάμποσο καιρό τώρα και πήρα την απόφαση να γράψω για το δικό μου πρόβλημα....
    εππππππ τωρα το προσεξα αυτο,
    και απο ολα οσα εγραψες αυτη ειναι η πιο πολυτιμη πληροφορια την οποια και εγω την περασα στο ντουκου.

Καποιες παρατηρησεις,

καταρχην ο γαμος σου πνεει τα λοισθια.

1. Μπαινεις καιρο και διαβαζεις οπως λες.
    Προβλημα με το γαμο σου ειχες αλλα δεν το εβλεπες σκοπιμο να το συζητησεις.
    Γιατι αραγε? δεν θα επρεπε αφου ξερεις οτι κατι δεν παει καλα να πεις με τον συντροφο σου, βρε αγαμεμνωνα δεν παμε καλα αγαπη μου, η κατσε να το δουμε απο την αρχη η να το διαλυσουμε???

2. Η λογικη αυτη αρχιζει και μπαινει οταν βρισκεις λογο και τροπο για να κανεις αλλαγη συντροφου - φυγε εσυ - ελα εσυ.
    Ας υποθεσουμε οτι παει ο αγαμεμνονας.
    Το παιδι σου σε ενδιαφερει?? Θα ειναι μαζι σου η οχι??
    Εαν ναι, μπορει ο καινουριος να φορτωθει ενα παιδι?
    Θα μπορεσει να εναρμονισει την ζωη του αναμεσα στα γαρυφαλλα που σου ταζει και στις αναγκες ενος παιδιου που δεν ειναι επιλογη του??

3. Τελος ειμαι υπερ του να χωρισεις με τον αντρα σου εφοσον νιωθεις ελαχιστα πραγματα για αυτον και οχι κατι βαθυ.
    Με αυτη την τακτικη τον εγκλωβιζεις να ξαναφτιαξει την ζωη του η οποια βασιστηκε σε ενα απο κοινου λαθος σας.
    Το αν θα εισαι με το νεο τυπο που βρηκες ειναι αδιαφορο, αν δεν ειναι αυτος θα ειναι αλλος. Το λαθος σου ηταν οτι ασχοληθηκες με το θεμα επ αφορμη το οτι βρηκες κατι καινουριο χωρις να ξερεις τι κανεις με το παλιο.
    Μην βασιζεσαι σε αυτο, ισως αποδειχτει σαθρο και ξαφνικα θα μεινεις τοσο μετεωρη οσο ποτε.
    Πρεπει να ζυγισεις με ακριβεια τα θελω σου και πρωτα πρωτα να ξεκαθαρισεις τις αναγκες σου τιμια και ειλικρινα με ολους οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ.

Ειναι λαθος να αυτομαστιγωνεσαι, εστω και το οτι εκανες καποια λαθη κανεις δεν θα σε κρεμασει για αυτα αν ακομα και αυτη την στιγμη φερθεις τιμια και ειλικρινα.
    φυσικα θα πληγωσεις κοσμο αλλα δεν γινεται αλλιως.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast