Ο σύντροφός μου είναι διπολικός!!!!! Χρειάζομαι βοήθεια!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Junior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    η ενασχοληση με το φβ και τα τσατ δεν ειναι της διπολικης διαταραχης ειναι αποτελεσμα εθισμου
    Συμφωνώ ...αλλά είναι κάτι που κατηγορούσε απο την αρχή και το ξεκίνησε μόλις πάψαμε να ζούμε μαζί. Τώρα έχει γίνει κομμάτι του εαυτού του ...και είναι το μόνο που έχει. Εχει ένα προφίλ που παρουσιάζει ένα ψεύτικο εαυτό, φωτογραφίες τέλεια φτιαγμένες από τον ίδιο ως πιλότος (το είχε σπουδάσει ) δεν είμαι σίγουρη πια για τίποτα δεν ξέρω... Και όλοι του οι φίλοι στο fb κυρίως οι γυναίκες ...τον αποκαλούν captain.... και αρχίζει και μοιράζει τηλέφωνα και τηλεφωνιέται με γυναίκες συνήθως μέσα στις νύχτες..κάνοντας τουλάχιστον τον θεό...Και τα ξέρω αυτά γιατί είχα φτιάξει διάφορα ψεύτικα προφίλ και μέχρι πρόταση γάμου μου έκανε σε ένα απο τα ψεύτικα προφίλ χωρίς να με έχει καταλάβει βέβαια ...όταν του το αποκάλυψα πρέπει να ένοιωσε τελείως βλάκας. Μου υποσχέθηκε δε ότι λάθη γίνονται και δεν θα επαναληφθεί....εις μάτην......

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Παντως Φιλιτσα εχεις μεγαλες αντοχες και ψυχικα αποθεματα! Ειναι πολυ σπανιο αυτο. Νομιζω πρεπει να αποσυρεις την πιεση μην ξαναλες παλι για γιατρους. Τωρα βρισκοσαστε? τι γινεται? σε τι φαση εισαστε?
    Πριν δύο μήνες ήρθε και έμεινε μαζί μου στις Σέρρες με σκοπό να τα ξαναβρούμε.... Φεύγοντας για Αθήνα κι ενώ με παρακαλούσε να ξαναγυρίσω κοντά του .. Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις..έκανε φίλη στο fb κάποια που έβριζε σκυλί μαύρο (την γνωρίσαμε σε κάποιο χορό) και της μοίρασε κατευθείαν τηλέφωνα κλπ....το κατάλαβα ...αυτός της είπε ότι δεν με γνωρίζει και απλά είμαι μια τρελή που τον κυνηγάει.....και χωρίσαμε... Έκτοτε προσπαθεί να με πάρει τηλέφωνο αλλά δεν το σηκώνω....μου στέλνει μηνύματα αγάπης στο fb (τον έχω βέβαια διαγράψει ) κάποιες φορές απάντησα ότι με πλήγωσε θανάσιμα....και υπάρχουν φορές που όταν δεν του απαντώ προσπαθεί να με πληγώνει περισσότερο για να με κάνει να του απαντήσω...(Ανεβάζει τραγούδια στο προφίλ του δημόσια αφιερώνοντας τα σε κάποια που μάλλον νομίζει πως βρήκε τον πιλότο ) ΑΠΟΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ...Δίκιο έχει ο Remedy είμαι έξαλλη με τον εαυτό μου γιατί τελικά εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα....

Page 2 of 2 FirstFirst 12