Results 61 to 75 of 120
-
01-11-2015, 19:35 #61
Na fygeis opwsdhpote!!!Exw viwsei mia poly asxhmh sxesh kai ypesthn tromerh kakopoihsh,gia na parw to tharros kai na vrw th dynamh na pistepsw ston eayto mou mou phre para polu kairo.Akrivws aythn thn symperifora dexomoun xwris na eimai pantremenh me kapoio atomo to opoio sthn arxh parousiazotan ws teleio kai meta allakse ksafnika kai
ecgale oti xeirotero exw dei sth zwh mou se anthrwpo.Enw stekomoun se ola mou dhmiourgouse typseis kai enoxes me evrize mou ekane gaslighting kai genika epaize me to myalo mou.Den exw ksanadei tetoio pragma.Aytoi oi anthrwpoi einai anasfaleis exoun komplex me ton eayto tous kai anevainoun meiwnontas tous allous gia na noiwthoun aytoi dynatoi kai me eksousia ,se xrhsimopoioun kai ystera se dialyoun psyxologika.To na peraseis th zwh sou me ena tetoio atomo tha kanei kako kai se esena dioti tha sou dialysei thn aytoektimhsh kai tha se tsakisei psyxologika kai sto paidi dioti thn idia symperiforatha exeikai se ayto.Profanws esy ftais mono sto oti kathesai mazi tou kai ton anexesai kai ayto gt gia kapoio logo thewreis oti ayta pou leei isxyon,eisai enoxikh kai aytos to kserei dhmiourgwntas sou enoxes se kanei na dineis akoma perissotera ews otou eksantlhtheis kai fysika tipota apo ayta den tha anagnwristei.Den xrwstas tipota se kanenan kai kanenas den einai o sakos tou mpox kanenos.O anthrwpos profanws exei provlhma arneitai na to antimetwpisei kai kanei provolh olwn twn dikwn tou adynamiwn panw sou.Xtise thn aytoektimhsh sou pistepse se sena kai aston ,aytos se exei anagkh oxi esy!Na to thymasai ayto!
- 11-02-2016, 11:02 #62
Γεια σας και πάλι...
Τελικά μετά από όλο αυτό το καιρό που ήμασταν μαζί, πήρα το παιδί και έφυγα πριν 2 μέρες γιατί μου είπε πως αν δεν αλλάξω δε με θέλει και να σηκωθώ να φύγω...
Ότι θέλει πλάι του σωστή γυναίκα κ εγώ δεν είμαι.. Και γιατί?? Γιατί τα πιάτα μπορεί να μένουν άπλυτα 2 μέρες, γιατί μπορεί το σαλόνι να έχει σκόνη, γιατί δε μένω ξύπνια τα βράδια να κάθομαι μαζί του (δουλεύω από τις 6 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, ενώ είναι άνεργος και δε βοηθάει σε τίποτα και δεν έχει ψάξει και ποτέ για δουλειά), αλλά το κυριότερο γιατί έχω γλώσσα! Αντιμιλάω, δε συμφωνώ στα πάντα μαζί του.. Και κατά τη γνώμη του θα έπρεπε, γιατί αυτός είναι τέλειος και σωστός ενώ εγώ λάθος σε όλα.. Δεν έχω λογική, είμαι παράλογη λέει, και η λογική μου λειτουργεί ως 100 - 0 υπέρ μου.. Οπότε για να ήμαστε μαζί το στόμα μου βουλωμένο και 50-50 η σχέση με τη δική του λογική που είναι η σωστή.. Και τα δεχόμουν, γυρνούσα και ζητούσα συγνώμη!! Για τα λάθη μου.. Για κάποιο λόγο νιώθω αγαλίαση όταν γυρνάω κοντά του και μετά πάλι χάλια! Αλλά δεν άντεξα άλλο!! Μόλις βγήκα από την πόρτα με πήρε 3 τηλέφωνα δίνοντάς μου την τελευταία μου ευκαιρία να γυρίσω πίσω με τους όρους του και το έκανε γιατί λέει μ' αγαπάει... Δε γύρισα.. Τώρα δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου
11-02-2016, 11:17 #63
freudian Με βοήθησαν πολύ αυτά που έγραψες.. Δεν ξέρω γιατί τα δέχομαι.. Προφανώς μετά από τόσα χρόνια η αυτοεκτίμησή μου έπιασε πάτο.. Γενικά είμαι άτομο που πάντα θέλω ο άλλος να είναι χαρούμενος και μετά εγώ και πίστευα ότι έτσι θα ήταν όλα καλά... Έχω περάσει πάρα πολλά μαζί του και ακόμα και τώρα που λέει πως με έδιωξε και έφυγα έτσι νιώθω άσχημα.. Σκέφτομαι τι θα απογίνει.. Αναρωτιέμαι αν θα επικοινωνήσει ξανά ενώ δε θα έπρεπε να με ενδιαφέρει.. Αλλά αυτή τη φορά δεν κάνω πίσω
11-02-2016, 11:53 #64
μπραβο σου για την απομακρυνση, μαιρη!!
ευχομαι να μεινεις σταθερη στην αποφαση σου (γιατι σιγουρα ο τυπος θα σε ενοχλει για πολυ καιρο ακομα), και να βρεις την ηρεμια σου μαζι με το παιδακι σου.
ξεχνα τον τον βλακα και εχε τα ματια σου ανοιχτα να βρεις μια πραγματικα καλη σχεση, με ανθρωπο που σε εκτιμαει, να σε γεμιζει και να νοιωθεις χαρα και ασφαλεια, οχι φοβο .
11-02-2016, 11:59 #65
Σ' ευχαριστώ Remedy
Αυτή είναι η μεγαλύτερή μου δοκιμασία... Να μη γυρίσω πίσω.. Η αλήθεια είναι πως από την ώρα που έφυγα δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου μαζί μου οπότε δεν ξέρω αν θα με ενοχλήσει ξανά, είναι και πολύ εγωιστής, αν και η πεθερά μου λέει πως θα καταλάβει αλλά τότε θα είναι αργά. Ξέρω όμως τι πρέπει να κάνω για το καλό μου και για το καλό της μικρής...
11-02-2016, 12:15 #66
11-02-2016, 12:41 #67
Λέει ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί μου πια, και για να μιλήσει με το παιδί στο τηλέφωνο θα πάρει όταν πάει η μάνα του σπίτι για να μη χρειαστεί ούτε καν να μου μιλήσει. Και λέει και είμαι σίγουρη πως το πιστεύει ότι φταίω για όλα! Ότι του έχω καταστρέψει τη ζωή! Παρόλα αυτά δεν ξέρω γιατί αλλά και εγώ πιστεύω ότι όλο και κάτι θα κάνει...
11-02-2016, 17:20 #68
Γεια σου Μαιρη ειμαι 50 χρονων και εχω δυο γιους ειμαι χωρισμενη ετσι ακριβως μου φεροταν ξαι ο πρ ην αντρας μου ποτε δεν ακουγα καλη κουβεντα παρα μονο παρατηρησεις και υποτιμηση ευτυχως ειχα την πεθερουλα μου σπιτι ναζι μου ξαι ηταν για μενα στηριγμα και παρηγορια αυτοι οι ανθρωποι ειναι Μαιρη βαθεια κομπλεξικοι καποια στιγμη θα χωρθσετε το ποτε ειναι δικο σου θεμα εγω ελεγα μεσα μου πως οταν πεθανει η πεθερουλα μου θα χωρισουμε ευτυχως χωρισαμε πριν φυγει η γιαγιακα και οταν αυτις εφυγε η γιαγια εμεινε μαζι μιυ σπιτι με τα παιδια...
11-02-2016, 17:29 #69WhyAlwaysMe?GuestΚαι πολύ καλά έκανες και έφυγες!
12-02-2016, 09:51 #70
Παυλίνα μου, εγώ είχα φύγει 4 φορές από το σπίτι αλλά πάντα γύριζα.. Μέχρι που τώρα μου είπε πως θα κάνω τα πάντα σύμφωνα με τη δική του λογική που είναι η δίκαιη και όχι με τη δική μου που είναι μόνο υπέρ μου.. Και δε θα αντιμιλάω, δε θα έχω γλώσσα, αλλιώς να σηκωθώ να φύγω.. Και έτσι και έκανα.. Και εγώ είχα στήριξη από την πεθερά μου, βλέπει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.. Αυτός δεν ήταν ικανοποιημένος από τίποτα, δεν είχα πια ζωή και δεχόμουν όλα όσα μου έλεγε για να μην έχω φασαρίες! Για να διορθωθώ όπως μου έλεγε πάντα! Όμως δεν άντεξα άλλο,με έσκασε! Και έκανα το μπαμ! Εγώ έχω ένα κοριτσάκι 2 χρονών, είμαι στα 30 και έχω και τους δικούς μου δίπλα μου και γι αυτό και μόνο είμαι ευτυχισμένη
13-02-2016, 11:57 #71
βιώνω ακριβώς την ίδια κατασταση.συνεχής υποτίμηση, νευρα, ξεσπασματα.ειμαι παντα ανεπαρκης, ενω αυτος παντα ειναι τελειος.προσφερει και δεν προσφερω τιποτα.ακομη και στισ λεπτομερειες που αναφερεις η συμπεριφορα ειναι ιδια.μονο που εγω δεν ξερω πως να φυγω.αν φυγω πρεπει να σταματησω τη δουλεια γιατι δεν εχω κανενα να μου κραταει το παιδι.ειμαι σε αδιεξοδο
15-02-2016, 10:58 #72
Σε καταλαβαίνω.. Εγώ τουλάχιστον σε αυτό είμαι τυχερή.. Έχω οικογένεια από πίσω και αυτό ήταν και κάτι που μου χτυπούσε... Ότι γι αυτό δε με νοιάζει.. Δυστυχώς αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι προς το καλύτερο τα πράγματα δεν πάνε, μόνο προς το χειρότερο. Εγώ αυτή τη φορά πάτησα πόδι. Ή θα γίνει άνθρωπος ή να μου λείπει.. Έχω και τα ξεσπάσματά μου, στενοχωριέμαι, με λυπάμαι, τον λυπάμαι, αλλά κρατάω! Πάντως αν θες τη γνώμη μου , γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι και όταν είσαι απ΄έξω φαίνονται όλα εύκολα αλλά θα είσαι δυστυχισμένη μια ζωή αν μείνεις. Εγώ είχα αλλάξει, δε φρόντιζα τον εαυτό μου, ήμουν μια κούκλα πάντα προσεγμένη και τώρα γυρνούσα σαν τον λέτσο. Αλλά σου τρώει την ψυχή αυτό, δεν έχεις διάθεση για τίποτα. Πιο συχνά θυμάμαι κλάματα παρά γέλια. Κ ένα παιδί που μου είπε προχθές μαμά θέλω να γελάς! Όχι δεν αξίζει για κανέναν κορίτσι μου!
16-02-2016, 09:13 #73
ακριβως τα ιδια.καθε φορα ελπιζω οτι κατι μπορει να γινει και καθε φορα τα ιδια.ξεσπαει πανω μου για το καθετι.ακομα και το παραδειγμα με τα κλειδια που εχεις πει.αν δεν τα εχω ετοιμα στο χερι φωναζει.περισσοτερο κλαιω παρα γελαω στη σχεση αυτη.σκεφτομαι μηπως αν επαιρνε καποια βοηθεια γινονταν κατι αλλα μαλλον δε θα το δεχτει ποτε αφου αυτος δεν εχει προβημα.αυτη που χρειαζεται βοηθεια οπως λεει ειμαι εγω.και εγω σιγα σιγα εγκαταλειπω τον εαυτο μου.ημουν παντα ομορφη και στη πενα και τωρα δε με ενδιαφερει τιποτα.αλλα δεν εχω και που να παω αν φυγω .ειναι δυσκολο
16-02-2016, 15:48 #74
Αυτοί πιστεύουν ότι είναι τέλειοι, αλλά ουσιαστικά έχουν τόσα κόμπλεξ και θεωρούν τον εαυτό τους κατώτερο οπότε προσπαθούν να ρίξουν όλα τα βάρη πάνω μας. Να μας μειώνουν, να μας εκμεταλλεύονται. Αυτό με τα κλειδιά και πολλά άλλα μπορώ να σου πω, χιλιάδες που θα έχουμε κοινά, και είναι πράγματα που νορμάλ άνθρωποι δεν τα υπολογίζουν καν. Εγώ δέχομαι και τελεσίγραφα τώρα ότι θα γυρίσεις με τους όρους μου και όχι χειρότερη απ ότι ήσουν και τέτοια. Αλλά επιμένω. Οι δικοί του με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε πως έχω δίκιο και κάνω καλά που δεν γυρίζω. Δεν είχα πρόβλημα με κανέναν άλλον εκτός απ αυτόν. Πάντα με τους πρώην μου είχα τέλειες σχέσεις και ήρθε αυτός να μου πει πως είμαι ο χειρότερος άνθρωπος που υπάρχει και η μεγαλύτερη εγωίστρια. Αλλά... Μ' αγαπάει! Αυτός αγαπάει, όχι εγώ.. Μέχρι και στον τρόπο που αγαπάω είμαι λάθος.. Αλλά φταίω, όπως φταις κ εσύ, γιατί σίγουρα σημάδια είχαμε δει, απλά δεν ξέρω.. Ίσως έλεγες κ εσύ όπως κ εγώ ότι δε μπορεί να είναι σε όλα έτσι.. Είναι όμως!!
16-02-2016, 17:17 #75
Πριν κανεις αυτο το μεγα βημα της ζωης σου! πριν παντρυτεις ,πριν κανεις ενα κοριτσακι! πριν στυσεις σπιτικο με αυτον τον ανθρωπο δεν ειχες σκεφτει ολα αυτα που λες κι σου συμβαινουν σημερα?
Το οτι δε σε σεβεται, το οτι σου φερετε ασχημα, η το οτι δεν ειναι σωστος απεναντι στις υποχρεωσεις του σαν συζυγος κι πατερας ολα αυτα αφου ειχες δυγματα απο πριν γιατι τον παντρευτηκες? τις φταιει το κοριτσακι να ζει αυτον τον εφιαλτη τωρα?
Επειδη το θεμ σου ειναι σοβαρο, κι οχι τοσο για εσας οσο για το παιδακι σας! καλο θα ειναι να αναλαμβανουμε τις ευθυνεςμας! επειδη εδω διαβαζουμε την μια οψη του νομισματος, δλδη την δικη σου κι οχι του ανδρος σου καλο θα ειναι να ειμαστε οι κρινοντες λιγο πιο κρατημενει!! δεν ξερουμε την γνωμη του ανδρος!! μπορει ο ανθρωπος να ειχε να μας πει αλλιωτικα τα πραματα!!
Οτι κι να ειναι, ο ανδρας σου ειναι ,πατερας του παιδιου σου ειναι κι θα πρεπει να τον βλεπεις πιο σοβαρα απο εναν απλο γκομενοσου!! Αποψη μου ειναι κι δεν ζητω να την δεχτεις αλλα το καλητερο θα ειναι να κατσεις κι να σκετεις ποιο ειναι το σωστο για το παιδι σου κι οχι το δικο σου!! εαν το σωστο για να μην βλεπει καυγαδες κι τετοια ειναι να χωρησεις κι αν φυσικα συμφωνει ο ανδρας σου! - διοτις τη γνωμη του πρεπει να την σεβεσαι κι να την εχεις 'ψυλα'! τωτες χωρηστε, αν το σωστο, κι αν το παιδακι σου σας θελει στο ιδιο σπιτι τωτες να γυρισεις πισω στον ανδρα σου κι να κανεις υπομονη να κανεις και πισω! στα οσα σου λεει γιατι πρεπει να κοιτας το καλο του παιδιου σου πανω απο ολα!!