με χωρισε και εχασα τα παντα. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 80
    Member
    Φοβαμαι να παω σε ψυχολογο ζω σε μικρη κοινωνια και δε θελω να το μαθει κανεις.εχω σοβαρο προβλημα γιατι σιγουρα ειναι προβλημα.οταν καποιος με βλεπει ποσο ασχημα ειμαι οτι τον απειλω κατα καποιο τροπο με τη ζωη μου και αυτος δεν ασχολειτε καν αλλα ζει τον νεο ερωτα και παρολαυτα εγω κλαιω και θρηνω που δεν τον εχω τοτε ειμαι τρελη.καμια λογικη πια μεσα μου μονο αυτοκαταστροφη.

Banned
    Δεν είσαι τρελή, άπλα είσαι σε φάση απελπισίας,.. λίγο πολλή οι περισσότερη τα έχουμε περάσει άπλα πρέπει να βρεις την δύναμη να σηκωθείς και πάλι....Σε κάνα άλλο μέρος που να μπορείς να πας με αμάξι δεν έχει ψυχολόγο?

Member
    Aυτη η απελπισία ειναι μηνες τωρα.δε ξερω ρε γαμωτο.δε δεχομαι να μου ελεγε οτι αν με χασει θα χαθει και οτι με λατρευει και να μου τα περνει ολα τωρα.μα τοσο γρηγορα να βαλει αλλη στη ζωη του?τοσο γρηγορα?τιποτε δεν ημουν δηλαδη εγω?εχω αρχισει και παραδιδω τα οπλα μου.

Banned
    κοίτα ότι σ αγαπάει ακόμα είναι σίγουρο δεν γίνεται να σταμάτησε να σε αγαπάει,αλλά αφού χωρίσατε δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι... .... είναι ο πρώτος σου έρωτας? έχεις κάνεις άλλες σχέσεις? εγώ την πρώην κοπέλα μου την αγαπούσα όσο δεν πάει ,άλλα έλεγα μεγαλώνω και θέλω να γνωρίσω και άλλες κοπέλες δεν ξέρω αν παίζει και εδώ κάτι τέτοιο.Δεν μπορείς να προσπαθήσεις να σταματήσεις να τον σκέφτεσαι για λίγο να μην ασχολείσαι και να βγεις έξω?

Member
    Einai o deuteros alla ti na s po?8 xronia den noiotho tipota ligotero isa isa pou kathe mera ton agapousa pio poly.kai me to proto zoristika arketa denomai poly me tous anthropous ma auti ti fora kai oi psyxologoi tha skisoun ta xartia tous.den exeis idea.pistepseme.

Member
    Den mporo kale mou oxi de mporo na stamatiso na ton skeftomai.einai synaxeia sto myalo mou.den iremo katholou.tha dina ta panta na gyrnouse.

Banned
    lithrini πίστεψε μ ή ζωή δεν τελειώνει σ μια αγάπη..ακόμα και η μεγάλη μας αγάπη να είναι πάλι το ξεπερνάμε.πρέπει να απασχολήσεις το μυαλό σου μ κάτι..Αμα πας σ ψυχολόγο θα σ βοηθήσει αρκετά, καμία πόλη κοντά σ που να μπορείς να πας εκεί κοντά?

Member
    Θα δω τι μπορω να κανω για να παω..σευχαριστω πολυ.

Senior Member
    Γεια σου μπαρμπουνι. Καταρχην πρεπει να ηρεμησεις και να μην κανεις καποιο κακο στον εαυτο σου. Να τα παρουμε λιγο απ την αρχη, αλλωστε αυτο που περιγραφεις ειναι πολυ συχνη ιστορια. Τι διαφορα ηλικιας εχετε με το παιδι;

Member
    Γεια σου κερασι εχουμε 3 χρονια διαφορα και τωρα μιλουσαμε στο τηλ.μου ειπε οτι αγαπησε κατι που δε βλεπει πια και εχω αλλαξει και με φοβαται.μου ειπε επισης οτι μου εδωσε ευκαιρια τις γιορτες και οτι δε με βλεπει πια ερωτικα και ολο αυτο το εχει καταλάβει καιιρο τωρα και εδωσε ευκαιρια αλλα καταλαβε πως τελειωσε οριστικα

Senior Member
    Μαλιστα. Προσπαθησε να ηρεμησεις και μη τον καλεις ξανα για την ωρα. Ανακυκλωση θα γινεται αλλωστε.

Member
    Πες μου πως?που το μονο που υπάρχει στο μυαλο μου ειναι αυτος.δεν ηρεμω λεπτο.κουραστηκα πια

Senior Member
    Ναι εχεις δικιο, για να το διατυπωσω καλυτερα, μην τον καλεις παλι για την ωρα, χειροτερα θα ειναι και θα οδηγησει σε εντασεις. Και θα σου πω στη συνεχεια τι μπορεις να κανεις. Για να σε ρωτησω κατι αλλο, μενατε μαζι;

Senior Member
    Με την οικογένεια σου τα πας καλά; για ποιους λόγους τον πίεζες;

Member
    Ναι μια χαρα τα παω.και με τη δικη του.ημουν καπως ζηλιαρα.αλλα αποτι φανηκε δεν ειχα και αδικο.ηθελα να τον βλεπω οαθε μερα τηλεφωνα μυνηματα αλλα εγω πραγματικά δεν εχω νοιωσει ποτε ετσι για κανένα και ειχα αναγκη να τον ακουω να τον βλεπω και ολα αυτα τον πιεζαν αυτον προς το τελος μαλωναμε αρκετα και μου ειπε οτι δε με ενοιωθε ερωτικα και αυτος ηταν ο λογος των καβγαδων.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast