με χωρισε και εχασα τα παντα. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 80
    Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ναι εχεις δικιο, για να το διατυπωσω καλυτερα, μην τον καλεις παλι για την ωρα, χειροτερα θα ειναι και θα οδηγησει σε εντασεις. Και θα σου πω στη συνεχεια τι μπορεις να κανεις. Για να σε ρωτησω κατι αλλο, μενατε μαζι;
    Οχι δε μενουμε μαζι.και τα καλοκαιρια δουλευουμε σε αλλα μερη αλλα οχι μακρυα αποσταση 2ωρες.δε του ειχα εμπιστοσυνη και ζηλευα και γιαυτο λεει τον πιεζα.μα πως να του εχω?και τις δυο φορες στη δουλεια βρηκε αλλη και με αφησε.αν και λεει πως αλλος ειναι ο λογος.

Senior Member
    Κι έχει απόλυτο δίκιο σε ότι σου έλεγε μάλλον έβαζες τον εγωισμό σου πιο πάνω εκείνος έκανε τις προσπάθειες του για σένα. Δεν είναι ωραίο να επιμένεις να δεις τον άλλον κάθε μέρα και να του μιλάς όλη μέρα στο τηλέφωνο. Έτσι δεν αφήνεις και στον άλλο χρόνο να σκεφτεί τι καλό σου βρίσκει και να δουλέψει στο κεφάλι του πόσο σε θέλει. Όταν αγαπάμε πραγματικά κάποιον θέλουμε να τον κάνουμε να νιώθει καλά μαζί μας. Σου έλεγε όμως δεν φαίνετε να έκανες προσπάθειες. Όσο για τις άλλες ήρθαν μετά από εσένα κι όχι πριν οπότε έκανες πράγματα λάθος για τα οποία δεν παραδέχτηκες πότε τις ευθύνες σου. Φυσικό είναι να κουραστεί ο άνθρωπος.

Member
    Nai παραδεχομαι τα λαθη μου και γιαυτο ζητησα μια ευκαιρια..θα συναντηθουμε σημερα το βραδυ και πραγματικά εχω πολυ αγχος δε ξερω τι να του πω.τι μπορω να του πω?

Senior Member
    Πάντως να ξέρεις ότι κι ο άλλος θέλει κάποιο χρόνο μέσα στη μέρα για την ησυχία του. Να καθήσει μια μέρα ας πούμε και να κοιτάει απλά το ταβάνι να ηρεμήσει. Να καθήσει λίγο με την οικογένεια του. Να επικοινωνήσει με τους φίλους του και να περάσει μια μέρα η μια ώρα ήσυχος μαζί τους. Να δει και κανέναν άλλο άνθρωπο

Senior Member
    Που θα βρεθειτε; σε καποιο καφε ή σπιτι;

Member
    Στο αμαξι δε ξερω τι να του πω εχω τοσα και οταν τον βλεπω δενετε η γλωσσα μου

Senior Member
    Δεν χρειάζεται να του πεις κάτι. Ούτε δικαιολογίες χρειάζονται ούτε πολλά λόγια. Να απαντάς σε ότι σε ρωτάει κι όσο πιο λίγα λες τόσο το καλύτερο. Πες του μόνο ότι τον αγαπάς. Και άφηνε τον να σου λέει εκείνος ότι θέλει να συναντηθείτε τις πιο πολλές φορές. Άσε τα λόγια οι πράξεις μετράνε. Από τα πολλά τα λόγια χάνουμε πάντα. Περιόρισε και δούλεψε το άγχος και την ζήλεια σου. Αν θέλεις δες κάποιον ψυχολόγο να σε βοηθάει να ηρεμείς και να είσαι όπως πρέπει μαζί του. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη εσυ με τον εαυτό σου και την συνείδηση σου κι ότι κατάφερες να γίνεις ένας ήρεμος άνθρωπος κι έτσι μια μέρα αν σε περίπτωση που χωρίσετε ξανά (λέμε τώρα χρησιμοποιώ παράδειγμα) να ξέρεις ότι δεν φταις εσυ που χωρίσατε. Γιατί είναι βάρος που θα κουβαλάς ειδικά αν έχεις αγαπήσει πραγματικά τον άλλον. Καλή τύχη για σήμερα

Senior Member
    Ένα γειά σου και μια αγκαλιά φτάνει μόλις τον δεις κι ένα συγνώμη. Εκείνος θα έρθει για σένα όχι για τα λόγια σου που είναι αυτονόητα και ήδη ξέρει ότι θέλεις να καταλάβεις και την δική του θέση.

Member
    Να είσαι καλά και
    εσυ και ολοι ρε παιδια ευχαριστώ αν και ξερω πως δε Θα γυρισει πισω Απλα θα ειναι καλο να μιλησουμε ηρεμα οπως ειπες συνηθως φωνες κλαμματα και ολα αυτα

Senior Member
    Γεια σου. Δεν μας ειπες γιατι σε κατηγορει οτι τον πιεζεις και τι εννοει να κανεις επανασταση. Πολυ μονοπλευρα μας τα λες κοριτσι. Δωσε μας και την δικη του εκδοχη. Κατα τα αλλα η ζωη συνεχιζεται.

Member
    Μα ειπα πριν τον πιεζα με τα τηλεφωνα τη ζηλεια μου και οτι ηθελα να ειμαστε μαζι μνμτα και ολα αυτα.και το ξερω εχει δικιο αναλαμβανω ευθύνη.με την επανασταση εννοει οτι οτι και να πω οτι και να κανω πλεον οσο και αν θελω να αποβαλω τη ζηλεια δε θα γυρισει πισω.

Senior Member
    Απ ολα αυτα τα χρονια κανατε συγκατοικηση;

Member
    Οχι δε καναμε.

Member
    Φοβάμαι να τον χασω. Τον εχασα βασικά. Φοβαμαι να τον δω αγκαλιά με αλλη.ειμαι λαθος το ξερω μα θα δινα τα παντα για μια τελευταία ευκαιρία

Senior Member
    Tην αλλη φορα πως τα χατε ξαναβρει;

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast