με χωρισε και εχασα τα παντα. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 80 of 80
    Senior Member
    Δε νομίζω ότι μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει κάποιος απο εδω μέσα γιατι ολο αυτο που περνάς εχει να κανει με το πως εισαι μέσα σου και πιστευω οτι αυτο που πραγματικά χρειάζεσαι ειναι μια επίσκεψη σε ψυχολόγο. ΓΙατι αυτη τη στιγμη δεν χρειάζεσαι απλα συμβουλές τύπου πηγαινε για ενα καφε, ξεκινα καινούργιες ασχολίες αλλα κάποιον με τον οποίο θα αναλύσεις γιατι νιωθεις τοσο άσχημα. Το οτι νιωθεις οτι σου εχει αφησει άσχημες αναμνήσεις ίσως ειναι καλο γιατι κάποιον για τον οποίο εχουμε αρνητικά συναισθήματα μπορουμε να τον ξεχάσουμε. Δεν αξίζει να στεναχωριεσαι για κάποιον που δεν σου φέρθηκε καλα, αυτο μονο να κρατήσεις. Αυτο που λες για τα 8 χρονια δες το και αλλιώς. Καλυτερα τωρα παρα σε αλλα 8 χρονια. Τωρα εισαι μικρη και μπορείς πολυ εύκολα να κανεις οτι θελεις. Σκέψου να τελείωνε οταν θα ήσουν μεγαλύτερη με παιδιά πχ. Τωρα εχεις την ευκαιρία να βρεις έναν αλλο άνθρωπο και να αγαπηθειτε. Γιατι να προσπαθείς για έναν άνθρωπο που δε νιωθει τα ίδια πλέον ενώ εκει έξω υπάρχει ένας αλλος που θα σου προσφέρει όση αγάπη εχεις κι εσυ να προσφέρεις;

Member
    Αληθεια σου λεω μέλισσα μου πιο πολυ απολα με πειραξε που δε με σκεφτηκε ενω ηξερε ποσο πολυ τυρανιεμαι για χατηρι του δε τον ενοιαξε αυτο με ποναει η συμπεριφορά του απεναντη μου και οχι που δεν ειμαστε μαζι...εχω πληγωθει πολυ απο ολοαυτο σε ενα χρονο βρηκε καποια και την αραβονιαζετε και φευγει...ολος μου ο κοσμος ηταν αυτος και ολος γκρεμιστηκε...

Senior Member
    Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες. Πονάει πάρα πολύ να έχεις εμπιστευτεί έναν άνθρωπο και αυτός έτσι απλά να σε ξεχνάει. Να μην στέκεται δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι πιο πολύ από ποτέ. Αλλά αυτό είναι η δύναμή σου. Το να συνειδητοποιείς ότι δεν σου λείπει τόσο αυτός αλλά πονάς για το πώς σου φέρθηκε είναι το πρώτο βήμα για να καταλάβεις ότι κι εσένα σου έχει τελειώσει. Δεν θέλεις αυτόν τον άνθρωπο που σου φέρθηκε σκάρτα. Θέλεις απλά αγάπη και δεν θα την βρεις από αυτόν. Για να σε αγαπήσει όμως ένας νέος άνθρωπος πρέπει πρώτα να αγαπήσεις εσύ η ίδια τον εαυτό σου. Καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά σκέψου το πολύ σοβαρά να επισκεφτείς έναν ψυχολόγο. Εκείνος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατί πονάς τόσο από αυτή την εγκατάλειψη και θα σου δείξει τον τρόπο να γίνεις πιο δυνατή. Είναι πολύ πιθανόν, ο τρόπος με τον οποίο μεγάλωσες να σε επηρέασε τόσο πολυ σε αυτό το χωρισμό. Δηλαδή αυτό που λες ότι δεν ζήτησες ποτέ από κανέναν τίποτα. Δεν θέλω να πάρω το ρόλο του ψυχολόγου γιατί δεν έχω σχετικές γνώσεις αλλά σε αυτόν τον χωρισμό μπορεί να θρηνείς άλλες απώλειες που είχες στη ζωή σου. Και καλό είναι να σε βοηθήσει κάποιος σε όλο αυτό.

Member
    Σε ευχαριστώ παρα πολυ εισαι πολυ καλη..μακαρι ναναι ετσι αλλα δε ξερω δε θελω να βαλω κανενα αλλο ανθρωπο στη ζωη μου εχει ριζωσει μεσα μου αυτος δυστηχως..και ας με εχει ενοχλησει ολο αυτο..θα προσπαθησω να επισκεφτω καποιον ειδικο ολοι το ιδιο λετε κατι θα ξερετε.

Senior Member
    κουκλα απλα τα πραγματα οχτω χρονια σχεσησ εισασταν παιδια και εκεινοσ την ειδε μαγκασ κι εφυγε
    εσυ παλι την ειδεσ χαλακι κι ακομα καθεσαι και σκεφτεσαι ενω εσυ εισαι ο μαγκασ μαζι σου εμαθε και βρηκε αλλη κατευθειαν
    αν δεν ητανε μαγκασ πριν τον γνωρισεισ εγινε μαζι σου και συ την ειδεσ χαλακι επειδη σε χωρισε φανταζομαι ε ποιοσ φταιει
    τωρα αυτοσ δε νομιζω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456