γυρισα απο ισπανια και νιωθω σκατα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

γυρισα απο ισπανια και νιωθω σκατα

καλησπερα.πριν λιγες μερες πηγα ταξιδι στην ισπανια με 5 ατομα.τα 2 ηταν συγγενεις μιας πολυ καλης γνωστης μου η οποια και ηρθε,μια ακυρη για μενα κοπελα και μια αλλη φιλη μου που δεν ξερω αν ειναι ακομα. δυστυχως το ταξιδι αυτο δεν ηταν αυτο που περιμενα καθως ημουν ηδη αρρωστη σε φαση να μην μπορω να καταπιω,να μιλησω και να κανω πλακες.. η διαθεση μου για αυτον τον λογο ηταν πολυ μικρη. προσπαθουσα να κανω πραγματα για να γελασω και να ικανοποιω τους παντες,αλλα το πρωτο δεν το κανα καθολου.. η κατασταση χειροτερεψε την τελευταια μερα καθως νευριασα με ολα αυτα( συν το οτι αυτη η ακυρη που σας ειπα πιο πανω δεν εβγαζε κουβεντα απο το στομα της για να με γνωρισει καλυτερα) και επειδη ο receptionist του ξενοδοχειου ηταν πολυ περιεργος δν του αρεσε να μιλαω δυνατα στις 7 το απογευμα ενω εβλεπε μπασκετ.ετσι λοιπον μ εδωσε κλειδια για ενα αλλο δωματιο..το θεμα ειναι οτι εγω σαν χυμα ανθρωπος που ειμαι του τα πεταξα με πολυ υποτιμητικο τροπο πανω στο γραφειο του,δειχνοντας τα νευρα μου σε κεινον,με συνεπεια η πιο κοντινη μου φιλη απο το ταξιδι να μου πει: πας καλα; τι ναι αυτα που κανεις δεν ηταν σωστο.. λες και ολα αυτα που ειπε κεινος μετα ,στα ισπανικα, αφορουσαν εκεινη. το θεμα ειναι οτι παρεξηγηθηκε τοσο πολυ που ενω το συζητησαμε και τα ψιλοβρηκαμε ,στη συνεχεια δεν μου εδινε σημασια και δεν μου μιλαγε καθολου..προτιμουσε να κανει αστειακια με αυτην την ακυρη που δεν ανοιγοταν με τιποτα,παρα να μιλαει σε μενα και να ενδιαφερεται για την υγεια μου..δεν εννοω ναγινει νοσοκομα μου αλλα οπως και να το κανουμε θα επρεπε να δειξει ενα ενδιαφερον. τι να κανω?? να της κανω μια συζητηση,ή να κοψω καθε επαφη μαζι της οπως εκανε κι εκεινη περισυ επδ βρηκε εναν γκομενο barman που ηθελε ν ναι συνεχεια μαζι του?? και δεν μπορω να τη ψυχολογησω καν μετα απο αυτο το ταξιδι γιατι συνειδητοποιησα πως εχει διχασμενη προσωπικοτητα μεσα απο τα ειρωνικα της σχολια.. τι να κανωωωωωωω?

Banned
    αμα καπιος ειναι διχασμενη προσωπικοτητα η τον καταλαβαινεις η δε τον καταλαβαινεις δεν υπαρχει μεση.ειναι ολα η τιποτα
    αρα αν σου φαινετε ως ακυρη δεν επρεπε να πας μαζι της
    τωρα το κεντρο της συζητησης ηταν ο ρεσεπιονιστ του ξενοδοχειου? αυτο μου φαινετε το πιο ακυρο απο ολα κ τι σε νιαζει το τι ελεγε κ που θα σε ξαναβλεπε

Junior Member
    Το θέμα μου δεν είναι τόσο με την άκυρη και τον ρεσεψιονίστ,αυτούς έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να τους ξαναδώ και να τους ξαναμιλήσω αλλά με την άλλη κοπέλα η οποία πίστευα ότι ήτανε η πιο κοντινή μου φίλη στην εκδρομή γιατί με αυτήν έκανα και την περισσότερη παρέα.ΣΕ αυτήν αναφέρθηκα περισσότερο δε με ενόχλησε η άκυρη!

Banned
    μαλον συμπερανες οτι ηταν φιλη σου επειδη ειχες συνηθισει να μη καταλαβαινεις τι σου λεει κ ξεχασες οτι απλα ηταν μια ακομα γνωστη σου
    οπως σου ειπα μια διχασμενη προσωπικοτητα ειναι κατι σαν ολα η τιποτα αρα αφου δεν ειναι το ολα θα ειναι το τιποτα για αυτο ελεγες οτι ηταν ειρωνικη.

Senior Member
    Θα το ξεπεράσεις.....
    Την επόμενη φορά να πας με καλή υγεία,καλή διάθεση και με παρέα που να γνωρίζεις καλά!

Καλά Χριστουγεννα!!!