Σχεση με φιλη...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55
    Senior Member

Σχεση με φιλη...

Καλησπερα στο forum.
    Τυπικο μελος του γνωστου "Forever Alone Crew" αποφασισα να κανω ενα βημα παραπερα. Η ζωη μου ειναι ενα χαλι. Ειμαι 24 χρονων. Με διαγνωση απο ΚΨΥ για σοβαρη καταθλιψη, εντονο αγχος, κοινωνικη φοβια και κρισεις πανικου, τι ποιοτητα ζωης θα μπορουσε να εχει καποιος με τετοιες κοινωνικες συστολες ? Εν παση περιπτωσει, ειναι μια κοπελα που μου αρεσει κ θα ηθελα να κανω κατι μαζι της. Ειμασταν μαζι στη σχολη και πλεον εχουμε αποφοιτησει. Καναμε φιλικα παρεα εντος σχολης. Τη σημερον ημερα βγαινουμε για καφε 1-2 φορες το μηνα. Τις τελευταιες εβδομαδες με παιρνει συνεχως τηλεφωνο, ακομα και 8 φορες μεσα σε μια μερα. Εχει τυχει να μιλησουμε και 3 ωρες σερι στο τηλεφωνο, οχι για κατι συγκεκριμενο παντα. Της το κλεινω ή δεν απανταω και συνεχιζει να παιρνει. Ειναι μεσημερι πχ μιλαμε στο τηλεφωνο μου λεει θα σε ξαναπαρω το βραδυ και μετα απο μια ωρα με ξαναπερνει και αυτο μπορει να γινει αλλες 3 μεχρι το βραδυ. Μου εχει τυχει να με παρει και αργα μεσανυχτα στις 2 να με ρωτησει απλα τι κανω. Stage 5 clinger στην αμερικανικη αργκο, και εχει τυχει να βγουμε απογευμα, να της πω οτι θα βγω σε club με παρεα και να στελνει μυνηματα μεχρι τις 3 τα ξημερωματα για το που ειμαι και μετα εαν ειμαι ακομα εξω.

Στο τηλεφωνο μου μιλαει αρκετες φορες για ατομα που τη γουσταρουν και της την πεφτουν (μου στελνει και αμετρητες "αποδειξεις"-screenshot εν τω μεταξυ απο συνομιλιες στο fb), αλλα αυτη αρνειται επειδη τους θεωρει χαζους και γενικα λεει δεν μπορω να βρω κανενα της προκοπης να κανω σχεση. Οποτε βγαιναμε μου ζητησε να τη συνοδευω μεχρι το σπιτι της και καμια φορα εβρισκε δικαιολογιες για να ξαναγυρναω να μιλαμε.
    Τι παιζεται μαυτη τελικα, υπαρχει περιπτωση να με γουσταρει ? Θα ηθελα να της κανω την κλασσικη ερωτηση γιατι νομιζω πως θα τρελαθω στο μελλον εαν δεν μαθω τι παιζοταν τελικα και δεν εκανα τιποτα. Τι λετε ? Αλλα απο την αλλη δεν εχω καμια εμπειρια σε σχεσεις. Εχω να κανω σχεση απο τα 18 μου (αν μπορει κανεις να την πει σχεση, που δεν κρατησε ουτε βδομαδα).

Senior Member
    δειχνει να σε γουσταρει.
    εσυ την γουσταρεις?

Senior Member
    Σαφως. Ειναι εξαιρετικα εμφανισιμη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefamw View Post
    Σαφως. Ειναι εξαιρετικα εμφανισιμη.
    ε, τοτε επιχειρησε να πατε παραπερα την φιλια σας.

Banned
    δείχνει όντως να έιναι τσίμπημένη μαζί σου. ...επίσης και τι αμα έχεις να κάνεις από τα 18 σου? σιγά...όλα αυτόματα σου έρχονται στην πορεία.πρόσπαθησε να την ψαρέψεις του στυλ π.χ σου αρέσω σαν άντρας? ι πες της για μια κοπέλα που σου την έπεσε ,άλλα εσύ είσαι ερωτευμένος με άλλη θα άρχισει ερωτήσεις. θα καταλάβεις.

Banned
    Εχμμμμμμ............ μήπως τον τίτλο να τον αντικαθιστούσες με "σχέση με ψυχάκι......"?

Σόρυ, αλλά κοπέλα που σε παίρνει τηλ. 8 (!) φορές την ημέρα, σου λέει πως θα σε πάρει το βράδυ κ σε ξαναπαίρνει επιτόπου, κ σου διηγείται για τύπους που τη γουστάρουν κ φτάνει στο σημείο να στέλνει κ screenshots από το fb για να το αποδείξει (!!!!!!!!!!!!!!!), μάλλον έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβαρύνει την ήδη εύθραυστη ψυχική σου κατάσταση, παρά να σε βοηθήσει να πάρεις τα "πάνω" σου. Μακάρι να βγει σε καλό, αλλά τί να λέμε, η κοπέλα συνοψίζει τον πλήρη ορισμό της ανισόρροπης, τί καλό έχει να σου προσφέρει......? Κ πόσο "ομαλά' κ "απροβλημάτιστα" θα κυλήσει το πράγμα μαζί της.......?

Οκ, δε λέω, έχεις τα προβλήματά σου κ μπράβο που το παλεύεις, αλλά το να κάνεις απλώς μια σχέση δε θα σε βοηθήσει από μόνο του, ούτε το γεγονός πως δεν έχεις πρότερες εμπειρίες συνεπάγεται ότι "ας κάνεις από κάπου την αρχή, κ ας είναι ό,τι να 'ναι", εκτός κ αν εξ αρχής στοχεύεις πλήρως συνειδητοποιημένα σε 1-2 ξεπέτες (οι οποίες κ πάλι με τόσο προβληματικά άτομα ενδέχεται να αποδειχτούν μπελάς). Ίσα- ίσα, που επειδή όπως λες δεν έχεις εμπειρία σχέσεων κ η ψυχική σου υγεία είναι κ κάπως εύθραυστη, είναι πολύ σημαντικό 1 σχέση να την ξεκινήσεις με κάποιο άτομο στοιχειωδώς ισορροπημένο κ υγιές (δεν είπα να βρεις την τέλεια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, που δεν υπάρχει κιόλας, όλοι μέσες- άκρες έχουμε τα "θεματάκια" μας, αλλά είναι min normal στο μυαλό). Το να ξεκινήσεις μια νοσηρή σχέση (δεν είμαι κ σίγουρη αν τέτοιου είδους άτομα όντως θέλουν/μπορούν να συνάψουν σχέση.....) με 1 άκρως προβληματική κοπέλα θα σου προκαλέσει πολλά περισσότερα προβλήματα, απ'όσα ήδη αντιμετωπίζεις, κ αν είναι κ η 1η σου σχέση, ενδέχεται να σου αφήσει κ άλλες ανασφάλειες κ κουσούρια.....
    Οπότε σκέψου το καλά πρώτα........... κ βέβαια το ότι σε παίρνει τηλ. κ βαριέσαι να το σηκώσεις, ε, κάτι λέει νομίζω........

Senior Member
    Εχεις δικιο σ'αυτα που λες mariposa, ή οτι ειναι ψυχακι κ εχει αποκτησει καποιου ειδους εμμονη μαζι μου ή με γουσταρει.
    Απο την αλλη ομως με βλεπω μονο για την επομενη 20ετια. Απλα δεν μπορω να αποφασισω ειτε με αυτη ειτε με οποιαδηποτε αλλη να εκανα κατι. Ειμαι τοσο ευθραυτστος που αν γινοταν κατι και τα χαλαγαμε, νομιζω πως θα ημουν με SSRI τυπου Ladose που σε κανουν ζομπι για να σταματησει ο πονος. Εαν σε ενα φυσιολογικο ποναει 1, σε μενα ποναει 10.

Και μια μικρη παρενθεση σχετικα με την κατασταση μου, παρ οτι διαγνωστικα με κοινωνικη φοβια, ειμαι σιγουρος πως εχω αποφευκτικη διαταραχη απλα δεν μπορεσε να το καταλαβει ο ιατρος, γιατι στην αρχη νομιζε πως εχω αγοραφοβια.
    (Προς το παρον ειμαι σε αγωγη μονο με Xanax σε δοση : -οποτε χρειαζεται- για την περιπτωση μου αλλα και αντικαταθλιπτικα τα οποια δεν εχω παρει ακομα).

Banned
    Ναι άλλα να ξέρεις ότι ο έρωτας γιατρεύει και πολλά και σ κάνει άλλο άνθρωπο ..μην το ξεχνάς αυτό και μην κωλώνεις γιατί θα χτυπάς το κεφαλή σου...Ας έχεις ότι και νάνε, μην φοβάσαι κ μην βρίσκεις δικαιολογίες στον εαυτό σου , μια φορά ζούμε...

Προσωπικά βλέπω ότι θέλεις να το ζήσεις αυτό και όπου καταλήξει.Και αυτό θα πρότεινα να κάνεις.Απλά οι δεύτερες και τρίτες σκέψεις που σε κρατάνε πίσω ειναι λόγω αυτών των ψυχολογικών θεμάτων που αντιμετωπίζεις.Και αυτό που λες για τα 20 χρόνια κτλ πιστεύω ότι το λες πάνω στην απελπισία σου και επειδή δεν πιστεύεις ότι έχεις ψυχικά αποθέματα.Ξέρεις πόσες φορές έχω πει για μένα λόγω κάποιων κατάστασεων που περνούσα,ότι αρχικά δε θα βγάλω το δημοτικό,μετά το γυμνάσιο,μετά το λύκειο,μετά το στρατό,μετά δε θα μπορώ να δουλέψω και θα πεθάνω της πείνας κτλ και όμως ειμαι ακόμη εδώ.Και ξέρεις για ποια πράγματα μετανιώνω στη ζωή μου; Γιαυτά που δεν έκανα.Βέβαια είμαι τόσο ηλίθιος που συνεχίζω να μην κάνω πράγματα που ξέρω ότι αργότερα θα μετανιώνω αλλά πια μου έχει και γίνει και συνήθεια αυτός ο τρόπος ζωής και έχω μάθει σε μεγάλο βαθμό να αδιαφορώ.
    Για σένα θα έλεγα ότι είσαι ακόμη μικρός και έχεις χρόνια μπροστά σου να μετανιώνεις..Να ξέρεις ότι ο άνθρωπος ως ον, έχει μεγάλη ψυχική δύναμη και αυτό θα το καταλάβεις με την πάροδο του χρόνου.

Senior Member
    Καλησπερα σου μελος,κ εγω περασα κ εντονη καταθλιψη κ ενα καρο προβληματα κ εχω κ ιδψ ομως τωρα ειμαι πολυ καλυτερα κ θελουμε κανουμε οικογενεια μαζι με το αγορι μου,η μοναξια μου την δινει κ πρεπει να κανεις κατι με την κοπελα μιας κ φαινεται οτι κ σενα σε επηρεαζει ασκημα η μοναξια πρωτα απο ολα να απαντας στις κλησεις της κοπελας κ μιας κ σου δινει ρκετο θαρρος προτεινε κ της κ να βγειτε ολα τα ψυχολογικα προβληματα μπορουν να περασουν με την αναλογη παρεα κ τον αναλογο κοπο μην απομονωνεσαι κινητοποιησου!

Senior Member
    Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, μαλλον θα το ρισκαρω και θα κανω κατι. Μιλουσαμε κανα 2ωρο πριν και μου πεταει στο ακυρο σ'αρεσει το τραγουδι απο τη διαφημιση του buενο (μιλαμε για το 2004, καντε κλικ στο buενο για να καταλαβετε πιο λεω ) που ελεγε (σε ελληνικη μεταφραση) "πες μου τι τρεχει με σ'ενα γιατι μου αρεσεις". Μπας και ειμαι τοσο τυφλος ή ειναι τοσο τυχαιο ? Με εχει κυριεψει απαλευτος αγχος και μονο στη σκεψη να κανω κατι τετοιο, γιατι παιρνω το βραβειο του πιο ντροπαλου της δεκαετιας.
    Last edited by stefamw; 05-03-2015 at 01:32.

Banned
    πάρτη κάνα Cinema ,Τράβα πιείτε κάνα ποτάκι μετά, και στα 3 ποτά όπως θα είσαι και θα έχεις θάρρος ,άρχισε να χώνεσαι πιο πολύ , να της λες γλυκολογά και τέτοια

Gl

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefamw View Post
    .... Εν παση περιπτωσει, ειναι μια κοπελα που μου αρεσει κ θα ηθελα να κανω κατι μαζι της......

Τι παιζεται μαυτη τελικα, υπαρχει περιπτωση να με γουσταρει ? Θα ηθελα να της κανω την κλασσικη ερωτηση γιατι νομιζω πως θα τρελαθω στο μελλον εαν δεν μαθω τι παιζοταν τελικα και δεν εκανα τιποτα.....
    θα διαφωνησω εντονως με το μελος μαριποζα.
    οχι και "ψυχακι" η κοπελιτσα, επειδη κανει σαν παλαβη για την παρτη του στεφανακου:p
    ειναι υπερβολικη, υπερβολικα υπερβολικη.... αλλα ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
    αυτη ειναι η ειδοποιος διαφορα του stalker απο τον υπερβολικο και ενθουσιωδη.
    ο στεφ. την γουσταρει και δεν την αποθαρρυνει κι αυτη το εχει ξεχειλωσει λιγο το θεμα.
    πιθανως να ειναι κι αυτη απειρη στις σχεσεις, πιθανως και ερωτευμενη η ενθουσιασμενη.
    δεν την αποκλειουμε εξ αυτου, εφοσον τον ενδιαφερει και του αρεσει.

μπορει καποια αλλη να ειναι "ψυχακι" και με ενα τηλεφωνημα τη μερα η την εβδομαδα η τον μηνα, διοτι η παρουσια της ειναι ανεπιθυμητη :rolleyes::rolleyes::rolleyes:, ενω η υπερβολικη φιλη του στεφ, δεν ειναι καθολου "ψυχακι" (δανειζομαι τον κομψο ορο σου αν και δεν ταιριαζει ιδιαιτερα σαυτον τον χωρο...) γιατι απ οτι καταλαβαμε του καλοαρεσει το ενδιαφερον της, ακομα κι αν ειναι πολλα τα 18 τηλεφωνηματα... πιθανως αν αποκτησουν αυτο που πραγματικα θελουν ο ενας απο τον αλλον, να ισορροπησει η επικοινωνια ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    πάρτη κάνα Cinema ,Τράβα πιείτε κάνα ποτάκι μετά, και στα 3 ποτά όπως θα είσαι και θα έχεις θάρρος ,άρχισε να χώνεσαι πιο πολύ , να της λες γλυκολογά και τέτοια

Gl
    Μαλλον 2 ποτα πριν βγω (2 μπυρες των 500ml x 8% vol) και αλλη 1 βαρελισια μεγαλη εξω σιγα σιγα και δεν θα ξερω τι σημαινει η λεξη δισταγμος. Καλως ή κακως μαλλον εχω αποκτησει καποια ανοχη στο αλκοολ αν σε καποιους αυτη η ποσοτητα θα τους βγαλει knock-out. Σ'αυτη την ποσοτητα νιωθω πως ειναι να ζεις χωρις κοινωνικη φοβια, για να καταλαβετε το δραμα της καταστασης.
    Για το σινεμα θα τη ρωτησω αμα ειδε τις 50 αποχρεωσεις του γκρι(λ) αν οχι τοτε.... :P :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα διαφωνησω εντονως με το μελος μαριποζα.
    οχι και "ψυχακι" η κοπελιτσα, επειδη κανει σαν παλαβη για την παρτη του στεφανακου:p
    ειναι υπερβολικη, υπερβολικα υπερβολικη.... αλλα ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
    αυτη ειναι η ειδοποιος διαφορα του stalker απο τον υπερβολικο και ενθουσιωδη.
    ο στεφ. την γουσταρει και δεν την αποθαρρυνει κι αυτη το εχει ξεχειλωσει λιγο το θεμα.
    πιθανως να ειναι κι αυτη απειρη στις σχεσεις, πιθανως και ερωτευμενη η ενθουσιασμενη.
    δεν την αποκλειουμε εξ αυτου, εφοσον τον ενδιαφερει και του αρεσει.

μπορει καποια αλλη να ειναι "ψυχακι" και με ενα τηλεφωνημα τη μερα η την εβδομαδα η τον μηνα, διοτι η παρουσια της ειναι ανεπιθυμητη :rolleyes::rolleyes::rolleyes:, ενω η υπερβολικη φιλη του στεφ, δεν ειναι καθολου "ψυχακι" (δανειζομαι τον κομψο ορο σου αν και δεν ταιριαζει ιδιαιτερα σαυτον τον χωρο...) γιατι απ οτι καταλαβαμε του καλοαρεσει το ενδιαφερον της, ακομα κι αν ειναι πολλα τα 18 τηλεφωνηματα... πιθανως αν αποκτησουν αυτο που πραγματικα θελουν ο ενας απο τον αλλον, να ισορροπησει η επικοινωνια ...
    Καλα ισως δεν μπορουμε να την πουμε ψυχακι γιατι ολοι οι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι. Απλα προσπαθω να καταλαβω που αποσκοπει αυτη η συμπεριφορα ή αν προκεται για καποιου ειδους εμμονη γιατι δεν μου εχει τυχει ξανα κατι τετοιο. Χτες με ειχε στο stand by για να "αξιολογησω" καμια 20αρια selife φωτογραφιες που βγηκε οι μισες με τις πυτζαμες τις και μου τις εστελνε μια μια σε γνωστη εφαρμογη ανταλλαγης μυνηματων του κινητου. Στο τελος μου ελεγε "χαλια ε ?" ? Φυσικα εγω προσπαθουσα να την πεισω για το αντιθετο.

Page 1 of 4 123 ... LastLast