Σχεση με φιλη... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Senior Member
    Quote Originally Posted by stefamw View Post
    Της το ειπα και δεν φαινεται να την απασχολησε, λεει "ναι ? μια χαρα ..". χωρις εκπληξη και συνεχισε τα δικα της.
    Καλά αυτό μπορεί να το είπε για να μην καρφωθεί. Δες πώς θα είνα η συμπεριφορά της τις επόμενες μέρες. Επίσης στη συνέχεια σου μίλησε κανονικά ή πχ βιάστηκε να το κλείσει;

Senior Member
    Κανονικα μιλουσε για 1 ωρα μετα. Οταν ξαναμιλησαμε της ειπα οτι γνωρισα μια απο το fb και θελει να παμε για κανα καφε και μου εδινε συμβουλες τι και πως να κανω. Επομενως το θεμα ληγει εδω. Δεν με βλεπει ετσι τελικα.

Senior Member
    Κανονικα μιλουσε για 1 ωρα μετα. Οταν ξαναμιλησαμε της ειπα οτι γνωρισα μια απο το fb και θελει να παμε για κανα καφε και μου εδινε συμβουλες τι και πως να κανω. Επομενως το θεμα ληγει εδω. Δεν με βλεπει ετσι τελικα.
    χμμμμμμμ
    δεν ειναι και βεβαιο.
    ετσι κι αλλιως, ενω κωλοτριβεται, δεν λεει απευθειας τιποτε επι του θεματος.
    μπορει να μαζευτηκε οταν εμαθε για το φλερτ απο την φιλη και να κανει την κινεζα.
    εγω θα προτεινα να γινεις πιο τολμηρος.
    οταν σε ρωτησει τι θα κανεις με την κοπελα, πες της "αστην αυτην, δεν με απασχολει. μαζι σου θελω να βγω. θελεις να βγουμε μαζι?"

Senior Member
    Ξερω γω...Μεχρι προσφατα δεν ειχε καρτα και μου εκανε αναπαντητες να την παιρνω. Ισως τσατιστηκε πηγε και πηρε καρτα σημερα και με πηρε 4 φορες μεσα σε 5 λεπτα. Φυσικα δεν το σηκωσα γιατι δεν εχω ορεξη να μιλαω non stop μαζι της. Στο τελος θα μου δωσει ασυρματο να μιλαμε.
    Επισης ετυχε παλι να μιλησουμε για θεματα σχεσεων. Με ρωτουσε οταν τα ειχα με μια, πως φιλουσες ? Αυτη φιλουσε καλα ? (Ειπα ψεμματα οτι αυτο δεν μπορω να το κρινω εγω, το μονο φιλι που εχω δωσει ηταν πεταχτο και τιποτα αλλο μιας και δεν μπορω να πω οτι ειχα ποτε σχεση, αυτες οι μετρημενες που ειχα ηταν 2-3 ημερων)

Μετα τη ρωταω εγω, και οντας ψωνισμενη λεει εγω ξερω να φιλαω και απαιτω το ιδιο και απο το αγορι μου. Αλλωστε λεει μπορω να πω οτι ειχα αρκετες σχεσεις αρα και εμπειρια. Μια φορα ενας δεν ηξερε να φιλαει και τον εσπρωξα να φυγει :confused:
    Εγω ομως που δεν εχω φιλησει ποτε καμια, μαλλον δεν πρεπει να κανω ονειρα μαζι της.

Senior Member
    ...
    Με ρωτουσε οταν τα ειχα με μια, πως φιλουσες ? Αυτη φιλουσε καλα ? (Ειπα ψεμματα οτι αυτο δεν μπορω να το κρινω εγω, το μονο φιλι που εχω δωσει ηταν πεταχτο και τιποτα αλλο μιας και δεν μπορω να πω οτι ειχα ποτε σχεση, αυτες οι μετρημενες που ειχα ηταν 2-3 ημερων)

Μετα τη ρωταω εγω, και οντας ψωνισμενη λεει εγω ξερω να φιλαω και απαιτω το ιδιο και απο το αγορι μου. Αλλωστε λεει μπορω να πω οτι ειχα αρκετες σχεσεις αρα και εμπειρια. Μια φορα ενας δεν ηξερε να φιλαει και τον εσπρωξα να φυγει :confused:
    Εγω ομως που δεν εχω φιλησει ποτε καμια, μαλλον δεν πρεπει να κανω ονειρα μαζι της.
    α, απαιτει κιολας :)
    διαγωνισμους φιλιου κανει δηλαδη , για να διαλεξει αγορι?
    τι να σου πω βρε στεφαν, λιγο ρηχη μου φαινεται η κοπελιτσα, αλλα αφου ειναι το ενδιαφερον σου προς το παρον, ασχολησου μεχρι να βαρεθεις..

μην κολωνεις με τις βλακειες με τα φιλια. αναθεμα κι αν ξερει τι της γινεται... οταν σου ξανακουνηθει στο θεμα, πες της οτι θελεις να σου κανει μαθηματα ..δεν θα πεις τι εχεις κανει και τι δεν εχεις κανει. θα πεις απλα, οτι ειναι πολυ πειστικη για το ποσο το κατεχει και θελεις πολυ να σου κανει μαθηματα, για να παιρνεις συγχαρητηρια απ τα κοριτσια. ...

Senior Member
    Καλησπερα στο forum.
    Τυπικο μελος του γνωστου "Forever Alone Crew" αποφασισα να κανω ενα βημα παραπερα. Η ζωη μου ειναι ενα χαλι. Ειμαι 24 χρονων. Με διαγνωση απο ΚΨΥ για σοβαρη καταθλιψη, εντονο αγχος, κοινωνικη φοβια και κρισεις πανικου, τι ποιοτητα ζωης θα μπορουσε να εχει καποιος με τετοιες κοινωνικες συστολες ? Εν παση περιπτωσει, ειναι μια κοπελα που μου αρεσει κ θα ηθελα να κανω κατι μαζι της. Ειμασταν μαζι στη σχολη και πλεον εχουμε αποφοιτησει. Καναμε φιλικα παρεα εντος σχολης. Τη σημερον ημερα βγαινουμε για καφε 1-2 φορες το μηνα. Τις τελευταιες εβδομαδες με παιρνει συνεχως τηλεφωνο, ακομα και 8 φορες μεσα σε μια μερα. Εχει τυχει να μιλησουμε και 3 ωρες σερι στο τηλεφωνο, οχι για κατι συγκεκριμενο παντα. Της το κλεινω ή δεν απανταω και συνεχιζει να παιρνει. Ειναι μεσημερι πχ μιλαμε στο τηλεφωνο μου λεει θα σε ξαναπαρω το βραδυ και μετα απο μια ωρα με ξαναπερνει και αυτο μπορει να γινει αλλες 3 μεχρι το βραδυ. Μου εχει τυχει να με παρει και αργα μεσανυχτα στις 2 να με ρωτησει απλα τι κανω. Stage 5 clinger στην αμερικανικη αργκο, και εχει τυχει να βγουμε απογευμα, να της πω οτι θα βγω σε club με παρεα και να στελνει μυνηματα μεχρι τις 3 τα ξημερωματα για το που ειμαι και μετα εαν ειμαι ακομα εξω.

Στο τηλεφωνο μου μιλαει αρκετες φορες για ατομα που τη γουσταρουν και της την πεφτουν (μου στελνει και αμετρητες "αποδειξεις"-screenshot εν τω μεταξυ απο συνομιλιες στο fb), αλλα αυτη αρνειται επειδη τους θεωρει χαζους και γενικα λεει δεν μπορω να βρω κανενα της προκοπης να κανω σχεση. Οποτε βγαιναμε μου ζητησε να τη συνοδευω μεχρι το σπιτι της και καμια φορα εβρισκε δικαιολογιες για να ξαναγυρναω να μιλαμε.
    Τι παιζεται μαυτη τελικα, υπαρχει περιπτωση να με γουσταρει ? Θα ηθελα να της κανω την κλασσικη ερωτηση γιατι νομιζω πως θα τρελαθω στο μελλον εαν δεν μαθω τι παιζοταν τελικα και δεν εκανα τιποτα. Τι λετε ? Αλλα απο την αλλη δεν εχω καμια εμπειρια σε σχεσεις. Εχω να κανω σχεση απο τα 18 μου (αν μπορει κανεις να την πει σχεση, που δεν κρατησε ουτε βδομαδα).
    θα σου προτεινα να κανεις μερικες φορες σεξ με πορνες και μετα βλεπεις τι θα γινει και με τη κοπελα.παντως απο αυτα που λες φαινεται ψυχικα ανισορροπη και θα σου προτεινα να μεινεις μακρια τηςμπορει και να ειμαι λαθος βεβαια και να ειναι αξιολογη κοπελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    θα σου προτεινα να κανεις μερικες φορες σεξ με πορνες και μετα βλεπεις τι θα γινει και με τη κοπελα.παντως απο αυτα που λες φαινεται ψυχικα ανισορροπη και θα σου προτεινα να μεινεις μακρια τηςμπορει και να ειμαι λαθος βεβαια και να ειναι αξιολογη κοπελα
    Για κατι τετοιο το κοβω. Καπως πρεπει να αποκτησω μια εμπειρια. Θα φτασω 30 σε μερικα χρονια και ακομα δεν θα ξερω που παν τα 4.

Senior Member
    Για κατι τετοιο το κοβω. Καπως πρεπει να αποκτησω μια εμπειρια. Θα φτασω 30 σε μερικα χρονια και ακομα δεν θα ξερω που παν τα 4.
    δεν πρεπει να χανεις τα καλυτερα σου χρονια μεσα στην αγαμια.επισης να σου πω πως περιπου το 70% των γυναικων κανει σπανια σεξ εως καθολου με συνχρονες ερευνες ενος απο τα μεγαλυτερα σεξουαλικα ινστιτουτα.οποτε οταν πλησιαζεις μια κοπελα με ερωτικο ενδιαφερον εχε το υποψιν σου
    .

Senior Member
    Το πιστευω αυτο. Για να μου πεταει σεξουαλικα ανεκδοτα συνεχως η κοπελα, μαλλον εχει πολυ καιρο...

Senior Member
    Το πιστευω αυτο. Για να μου πεταει σεξουαλικα ανεκδοτα συνεχως η κοπελα, μαλλον εχει πολυ καιρο...
    κοιταξε να δεις.οι περισσοτρες γυναικες στην ελλαδα τη βρισκουν με τον αυνανισμο.και οι αντρες βεβαια δεν πανε πολυ πισω .γενικως το solo παει συννεφο.τωρα για τα ανεκδοτα .εγω δεν μπορω να εκφρασω αποψη περι αυτου.;)απλα οταν βλεπεις οτι κατι δεν προχωραει για οποιοδηποτε λογο πρεπει να σε κανει να προχωρας εσυ αλλου

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234