ουλίτιδα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τα κιλα σου να χασεις Ολγακι , οχι τα δοντια .............δεν πεφτουν ετσι τα δοντια , πρεπει ναχεις προβλημα στα φατνια , τοσο νεα , αποκλειεται .
    ε καλα, δεν ειναι και 15 χρονων μαγκ.
    στα 40 μια χαρα αρχιζουν να πεφτουν δοντια αν δεν τα φροντιζεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Αυτό λέω και εγώ! Εμένα άξαφνα και εκεί που δεν το περίμενα μου δημιουργήθηκε κενό στα κάτω δόντια και λέω τι συμβαίνει εδώ και πήγα στον οδοντίατρο

Senior Member
    Αυτό λέω και εγώ! Εμένα άξαφνα και εκεί που δεν το περίμενα μου δημιουργήθηκε κενό στα κάτω δόντια και λέω τι συμβαίνει εδώ και πήγα στον οδοντίατρο

Senior Member
    Τελικά έχω περιοδοντίτιδα είναι ένα στάδιο που έπεται της ουλίτιδας και είναι πολύ σοβαρό να χαθούν δόντια...πρέπει να προσέχω πολύ και να τα βουρτσίζω πρωί βράδυ. Πήγα και έκανα καθαρισμό και μου καθάριζε την μισή κάτω γνάδο για μία ώρα θα ξανα πάω και για τα άλλα δόντια για καθαρισμό.

Senior Member
    καθε βραδυ ειναι πολυ λιγο, αλεξ.
    τα δοντια τα πλενεις καθε φορα που τρως κατι και το λιγοτερο 3 φορες την ημερα.
    Αυτο ειναι λαθος...
    Κι εγω καθε φορα που τρωω τα πλενω αλλα τα πλενεις για να καταπολεμησεις την κακοσμια και προφανως για να μην φαινεται αντιαισθητικο το χαμογελο λογω υπολοιματων απτις τροφες...
    Το 90% της φθορας των δοντιων ενος ανθρωπου γινονται κατα τη διαρκεια του υπνου...Το σαλιο σταματαει να παραγεται απτον οργανισμο οταν κοιμομαστε...Το σαλιο εχει καποια ενζυμα που αδρανοποιουν τα βακτηρια των τροφων....Οποτε κατα τη διαρκεια που σταματαει η παραγωγη σαλιου τοτε αρχιζουν τη δουλεια τα βακτηρια...

Παντως αν σου γινει συνηθεια το βουρτσισμα δεν ξεκολλας ευκολα μετα...Δεν μπορω να πεσω με το στομα μου απλυτο το βραδυ και δεν μπορω να φυγω απτο σπιτι μου το πρωι αν δεν εχω πλυνει τα δοντια μου...
    Πλεον το κανω απο αναγκη...Νιωθω σαν να εχω διαρροια και να μην σκουπιζομαι ενα πραμα... ;Ρ

Banned
    Αν δεν φροντιζεις το στόμα σου μια χαρά γίνεσαι φαφουτακι και στα 20 , δεν τίθεται θέμα ηλικίας..
    Όλγα πήγαινε κάνε θεραπεία γιατί η πάθηση αυτή κάνει τα δόντια να φεύγουν ενα ένα.. Είναι αρκετά επίπονη και ακριβή αλλά μασελακι απο τώρα.. Δεν λέει!

Senior Member
    βρε δελφινι...
    μιλας μονιμως για οτι σου συμβαινει, σαν να ειναι φυσικα φαινομενα, οπως η βροχη και το χιονι...
    ολα αυτα για τα οποια γκρινιαζεις ολη μερα, καθε μερα, ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.
    ειδικα η ουλιτιδα και τα κιλα, ειναι 1000% απο δικη σου αμελεια.
    ελεος πια με την κλαψα για τα πιο απλα πραγματα.
    ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!!

παρε τις ευθυνες σου στα απλα πραγματα που αφορουν την ζωη σου.
    αν δεν τα λυσεις, καταλαβε τουλαχιστον οτι εισαι η μονη υπευθυνη και μην γκρινιαζεις γι αυτα.

xaxaxaxaxaxa
    Ολγάκι,ξεκίνα να περιποιήσε τα δοντάκια σου και δεν θα πάθεις τίποτα ..η ουλίτιδα είναι κάτι που εύκολα διορθώνεται-μη στεναχωριέσαι για κάτι τέτοιο....<3

Η υγεία μας είναι πολύτιμη!

Senior Member
    Γνωρίζει κανείς αν η περιοδοντίτιδα θεραπεύεται;

Banned
    Θα πας οδοντιατρο να σου καθαρισει την πετρα σε βαθος..βεβαιως και θεραπευεται!Αν ομως εσυ το αφησεις , καποια μερα θα ξυπνησεις και θα σου κουνιουνται ολα τα δοντια!Και μετα δεν θα μπορει κανεις να επεμβει!
    Τι καθεσαι και το συζητας?Πηγαινε αμεσα σε περιοδοντολογο , επισης θα κανεις ανα 6μηνο καθαρισμο, οπως ολοι μας πρεπει!
    Α και μαθε να πλενεις σωστα τα δοντια σου!

Senior Member
    Εσύ που το ξέρεις έχει κανείς από την οικογένεια;

Banned
    Εσυ σκας γαιδαρο καλη μου.. Ναι ειχε μια ξαδερφη μου και λυθηκε το θεμα της.. Ειναι ακριβη η θεραπεια , αρκετα επιπονη ( εδω ο απλος καθαρισμος ψιλοποναει) αλλα ειναι κατι που λυνεται!
    Εσυ τωρα ρωτα για ολο το σοι των μελων εδω να σου πουν και μην πας οδοντιατρο . Μην ξεχασεις το ποτηρακι με το νερο στο κομοδινο για το μασελακι.

Senior Member
    Ολγα , το subforum Γενικα δημιουργηθηκε για να φιλοξενει θεματα που αφορουν την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, αλλα δεν ταιριαζουν σε κανενα αλλο subforum.
    Το θεμα σου αφορα την οδοντιατρικη , οχι την ψυχολογια και για αυτο κλειδωνει.

Page 2 of 2 FirstFirst 12