δε με γεμιζει τιποτα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Senior Member

δε με γεμιζει τιποτα

Δεν ξερω απο που να αρχισω και τινα πω.με λιγα λογια απογοητευση για ολους και για μενα.ειναι τοσα πολλα που δεν μπορω να εκφραστω ,γυριζουν ολα ειμαι μπερδεμενη δεν μπορω να τα βαλω σε μια σειρα.και δεν εχω καν δυναμη να τα πω πουθενα τζαμπα κοπος ,κουραστηκα τοσο καιρο..βαρεθηκα τους ανθρωπους γυρω μου ισως εχω πολλες απαιτησεις.σιχαθηκα τους ανθρωπους που βγαζουν συμπερασματα για μενα χωρις να με καταλαβαινουν.βαρεθηκα τον ανθρωπο που θα βγω να του μιλησω και θα μου την πεσει .βαρεθηκα τη φιλη που θα θελει να γινουν ολα οπως αυτη θελει χωρις να με σεβεται.το αποτελεσμα να ειμαι μονη.μπορεις ομως παντα?για καποιο λογο δεν εχω βρει καταλληλους ανθρωπους.εχει χαθει καθε επικοινωνια -ολα περιστασιακα ολα φτηνα.απο την μια κανω υπομονη και απο την αλλη μου ρχεται να τους διαγραψω ολους.τι κανω λαθος?πεφτω σε ανθρωπους που δεν αξιζουν η μηπως δεν αξιζω εγω

Banned
    Μην μπλεκεις με την τιμολογηση,αν αξιζεις εσυ ή οχι και οι αλλοι!Η δικη μου εμπειρια λεει οτι αποκλειεται να μας φταινε οι παντες..Οταν μας φταινε ολοι και ολα σιγουρα δεν ειμαστε καλα εμεις!Κατι δεν παει καλα..Δεν μπορει εσυ να αγγιζεις την τελειοτητα και ολοι οι αλλοι να ειναι περιστασιακοι και φτηνοι.Για κανε ενα φοκους λοιπον στον εαυτο σου πρωτα..

Banned
    εχει χαθει καθε επικοινωνια
    υποψιαζομαι οτι ξερω το γιατι.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μην μπλεκεις με την τιμολογηση,αν αξιζεις εσυ ή οχι και οι αλλοι!Η δικη μου εμπειρια λεει οτι αποκλειεται να μας φταινε οι παντες..Οταν μας φταινε ολοι και ολα σιγουρα δεν ειμαστε καλα εμεις!Κατι δεν παει καλα..Δεν μπορει εσυ να αγγιζεις την τελειοτητα και ολοι οι αλλοι να ειναι περιστασιακοι και φτηνοι.Για κανε ενα φοκους λοιπον στον εαυτο σου πρωτα..
    επιδη ξερω κατι παραπανω εχω να σου πω οτι η καιτη ειναι πολυ κοντα στη τελειοτητα...

Senior Member
    Διαχρονικο το ερωτημα σου καιτυ...ισως εχεις μεγαλες απαιτησεις απ τους ανθρωπους αρα θ απογοητευεσαι συχνοτερα. Εγω ενα σου προτεινω, αυταρκεια οσο γινεται για να μην εχεις αναγκη κανενα πουστη.

Senior Member
    απογοητευομαι και τα παραταω ολα,που να βρω δυναμη να νιωσω αυταρκεια νιωθω αδεια.με στεναχωρουν και με αγχωνουν τα παντα...οντως πρεπει να τα βρω με τον εαυτο μου αλλα ειναι το πιο δυσκολο

Quote Originally Posted by kaity View Post
    Δεν ξερω απο που να αρχισω και τινα πω.με λιγα λογια απογοητευση για ολους και για μενα.ειναι τοσα πολλα που δεν μπορω να εκφραστω ,γυριζουν ολα ειμαι μπερδεμενη δεν μπορω να τα βαλω σε μια σειρα.και δεν εχω καν δυναμη να τα πω πουθενα τζαμπα κοπος ,κουραστηκα τοσο καιρο..βαρεθηκα τους ανθρωπους γυρω μου ισως εχω πολλες απαιτησεις.σιχαθηκα τους ανθρωπους που βγαζουν συμπερασματα για μενα χωρις να με καταλαβαινουν.βαρεθηκα τον ανθρωπο που θα βγω να του μιλησω και θα μου την πεσει .βαρεθηκα τη φιλη που θα θελει να γινουν ολα οπως αυτη θελει χωρις να με σεβεται.το αποτελεσμα να ειμαι μονη.μπορεις ομως παντα?για καποιο λογο δεν εχω βρει καταλληλους ανθρωπους.εχει χαθει καθε επικοινωνια -ολα περιστασιακα ολα φτηνα.απο την μια κανω υπομονη και απο την αλλη μου ρχεται να τους διαγραψω ολους.τι κανω λαθος?πεφτω σε ανθρωπους που δεν αξιζουν η μηπως δεν αξιζω εγω
    Στεναχωριεμαι πολυ που τα ακουω αυτα . Νιωθω ακριβως σαν και εσενα , και οντως επισης εχω κουραστει , απορρω καποια στιγμη αμα θα βρεθει καποιος με κατανοηση να με ακουσει και να με καταλαβει .

Senior Member
    κι εγω στεναχωριεμαι οχι μονο για μενα αλλα και για τους ανθρωπους που στεναχωρω αθελα μου με τα ξεσπασματα μου.απ την αλλη δε νομιζω οτι υπαρχει ιδιαιτερη διαθεση να με ακουσει καποιος.οι πιο πολλοι απωντες..δε λεω μονο για τα ασχημα να με ακουσουν αλλα και για τη χαρα μου..οι πιο πολλοι χανονται σιγα σιγα.εχω απομονωθει πολυ τελευταια και βγαινω εξω σπανια.αραγε υπαρχει τροπος να αποκτησω καινουργιους φιλους?

Quote Originally Posted by kaity View Post
    κι εγω στεναχωριεμαι οχι μονο για μενα αλλα και για τους ανθρωπους που στεναχωρω αθελα μου με τα ξεσπασματα μου.απ την αλλη δε νομιζω οτι υπαρχει ιδιαιτερη διαθεση να με ακουσει καποιος.οι πιο πολλοι απωντες..δε λεω μονο για τα ασχημα να με ακουσουν αλλα και για τη χαρα μου..οι πιο πολλοι χανονται σιγα σιγα.εχω απομονωθει πολυ τελευταια και βγαινω εξω σπανια.αραγε υπαρχει τροπος να αποκτησω καινουργιους φιλους?
    Ισως το οτι δεν θελει να σε ακουσει καποιος δεν ειναι αληθεια , κανε μια προσπαθεια , εγω προσωπικα με τους γονεις μου δεν βγαινει ακρη , και μου σημπεριφερθηκαν και ασχημα , ειπαν πραγματα που ενας γονιος δεν πρεπει να λεει στο παιδι του , με ξεσκιζαν ψυχολογικα χρονια τωρα , αλλα παρολα αυτα που μου εχουν κανει τους εχω μιλησει αποιρες φορες , τα αποτελεσματα ειταν σκατα και παλι αλλα το θετικο ηταν οτι το εβγαλα απο μεσα μου , οτι ειχα να πω το ειπα , τωρα για τους φιλους ..... λιγα ατομα θα σε καταλαβουν εκει εξω , και αυτο γιατι ατομα με κατανοηση ειναι λιγα . Πρεπει να το βγαλεις και εσυ απο μεσα σου , πρεπει να μιλησεις σε καποιον , ξερω δεν ειναι ευκολο . Το να αποκτησεις φιλους ειναι ευκολο , το να αποκτησεις πραγματικους φιλους ειναι δυσκολο , και παλι ομως πολλα ατομα ζουν μονα τους εκει εξω .... το οτι στεναχωρεις τους αλλους με ξεσπασματα για μενα θα ηταν σημαδι οτι κατι σε αποσχολει και δεν θα το επερνα προσωπικα . Ισως και οι υπολοιποι να το εχουν καταλαβει , κανε μια προσπαθεια ακομη και εξηγησε πως εχουν τα πραγματα .Ειναι κομματι της ζωης αλλοτε να μενουμε μονοι μας και αλλοτε να εχουμε ατομα διπλα μας , μην χανεις το κουραγιο ετσι απλα , δεν ειναι η μονη με αυτο το προβλημα , κανε μια βολτα μεσα στο φορουμ και θα το δεις και μονη σου . Συνεχισε να το πολεμας , και κανε οτι περναει απο το χερι σου , μερικες μερες ειναι πιο σκωτεινες και δυσβατες απο τις αλλες , ολοι μας περναμε δυσκολα , ακομα και ατομα που ξερεις ισως ειναι χειροτερα και απο σενα και ας μην το λενε .

Senior Member
    ολοι εχουν τις υποχρεωσεις τους δεν εχω την απαιτηση πρωι βραδυ να τους ζαλιζω με τα δικα μου, απλα σε αλλη φαση ειμαι εγω σε αλλη αυτοι.υπαρχουν ομως καποιες στιγμες που οντως θελω να εμπιστευτω καποια πραγματα σε καποιον φιλο -φιλη και δεν μπορω.τα κραταω μεσα μου και σκαω.θα ηθελα να ειχα μια παρεα να ξερω θα ειναι εκει θα παω να τους βρω..εδω για να βγω κανουμε συμβουλιο απο πριν καμια ωρα για το που θα παμε και αααν βολεψει.και εγω δεν ειμαι και τοσο αποφασιστικη σε τιποτα.οποτε παρεα για εξω δεν εχω -εναν ανθρωπο να με καταλαβει δεν εχω,σχεση δεν εχω..τι εχω?την υγεια μου?δε θα το λεγα..αρχιζουν τα ψυχοσωματικα..νιωθω εγκλωβισμενη .οτι προσπαθεια κι αν εκανα επεσε στο κενο.τυχαινει να περασω καλα μια φορα και δεκα χαλια.κανονας!τα αφησα ολα στη μοιρα τους τα ζω και τα σιχαινομαι..

Senior Member
    ξεχασα να πω οτι λογω προβληματος με το αγχος δε μπορω να κανω καινουργιες γνωριμιες .προτιμω να ειμαι με ατομα που γνωριζω, οποτε γινομαι αντικοινωνικη και απομακρη χωρις να το θελω..fuck..

Senior Member
    kaity εδω μεσα δεν μιλας ευκολα??λοιπον αμα μενεις σε μεγαλη πολη βγες εξω και πιασε το πρωτο ανθρωπο που καθετε μονος του και γνωριστητε πες τα προβληματα σου βγαλτα απο μεσα σου και μετα φυγε δεν προκειτε να τον ξαναδεις...πολλες φορες ειναι πιο ευκολο να μιλησεις σε καποιον που δεν ξερεις και δεν θες να μαθεις παρα σε καποιο φυλο.το εχω κανει καμποσες φορες.θα την βρεις την ακρη οταν θα πιασεις πατο θα αλλαξεις προς το καλητερο

Banned
    πολυ ακυρο το βρισκω αν καπιος δε σε ξερει δε μπορει να χει κ σωστη γνωμη για σενα για να μπορει να αξιολογισει τι θα του πεις.

Senior Member
    ειναι πολυ πιο απλα τα πραγματα...απλα δοκιμασετο

Banned
    εγω οταν μιλαω σε καπιον θελω να με ξερει για να ειναι κ σε θεση να μου πει τη γνωμη του οχι @@@ αν ειναι αγνωστος τοτε πως θα ξερει να με συμβουλευσει στο μαντειο των δελφων θα παει.

Page 1 of 2 12 LastLast