Η μαμά μου με λέει ότι είμαι άσχημη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

Η μαμά μου με λέει ότι είμαι άσχημη

Η μαμά μου μου λέει ότι είμαι άσχημη και εγώ την πιστεύω και απογοητεύομαι και ότι είμαι πολύ χοντρή (1.60 ύψος με 78 κιλά) και ότι κατάντησα έτσι επειδή είμαι πολύ χαζή και ότι αν πεθάνουνε αυτοί εγώ θα αυτοκτονήσω και μου κάνει μαύρη την ψυχολογία. Η μαμά μου πάντα έχει δίκαιο σε αυτά που λέει. Τι να κάνω πώς να ομορφύνω ; Πώς να αδυνατίσω είναι πολύ δύσκολο στην ηλικία που είμαι 39 χρονών;

Senior Member
    Ρε συ Ολγα , αμα αδυνατισεις , πας 55 κιλα , θα συνεχισεις να πιστευεις οτι εισαι ασχημη ? δεν νομιζω . Συνεχισε την διαιτα και ολα θα φτιαξουν . Εγω ειμαι 53 και μπορω να χανω 4-5 κιλα τον μηνα , και δεν μπορεις εσυ , που εισαι 39 ? ελα τωρα .

Senior Member
    τι αλλο θα διαβασουμε. αδυνατος=ομορφος.
    ε δε περιμενα κ κατι καλυτερο.
    οσο κ να αδυνατησεις οσες μασκαρες κ να βαλεις στη μουρη σου, αν δεν αλλαξεις το μεσα σου δε παιζει να δεις καμια αλλαγη!
    η ομορφια δεν εχει να κανει με το αν θα βαλουμε κραγιον ή αν θα ειμαστε λιγα κιλα.
    τσαμπα τα γραφω βεβαια.

Senior Member
    το να αδυνατισεισ για την υγεια σου ειναι καλο και θα σε παροτρυνα επισης θα βελτιωσει την ψυχολογια σου αλλα μην περιμενεις θαυματα πρεπει να δουλεψεις εσυ με τον εαυτο σου για να σε αποδεχτεις οπως εισαι θα σου δωσω ενα παραδειγμα,εγω δεν μπορω να εχω αυτοαποδοχη και συνεχεια χρειαζομαι την επιβεβαιωση το οτι φροντιζω τον εαυτο μου με καλη διατροφη,γυμναστικη για να εχω καλη εξωτερικη εμφανιση δεν μου εδωσε αυτοαποδοχη ισα ισα που για να μαι ειλικρινης ολα αυτα τα κανω για να περνω αυτο που θελω απο τις γυναικες επιβεβαιωση,θαυμασμο και κοπλιμεντα διοτι δεν εχω αποψη για τον εαυτο μου μπορω να πω πως ειμαι εθισμενος σε αυτο, δεν λεω οτι εχεις ιδιο προβλημα αλλα μην περιμενεις με μια διαιτα ξαφνικα να δεχτεις τον εαυτο σου οπως ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    το να αδυνατισεισ για την υγεια σου ειναι καλο και θα σε παροτρυνα επισης θα βελτιωσει την ψυχολογια σου αλλα μην περιμενεις θαυματα πρεπει να δουλεψεις εσυ με τον εαυτο σου για να σε αποδεχτεις οπως εισαι θα σου δωσω ενα παραδειγμα,εγω δεν μπορω να εχω αυτοαποδοχη και συνεχεια χρειαζομαι την επιβεβαιωση το οτι φροντιζω τον εαυτο μου με καλη διατροφη,γυμναστικη για να εχω καλη εξωτερικη εμφανιση δεν μου εδωσε αυτοαποδοχη ισα ισα που για να μαι ειλικρινης ολα αυτα τα κανω για να περνω αυτο που θελω απο τις γυναικες επιβεβαιωση,θαυμασμο και κοπλιμεντα διοτι δεν εχω αποψη για τον εαυτο μου μπορω να πω πως ειμαι εθισμενος σε αυτο, δεν λεω οτι εχεις ιδιο προβλημα αλλα μην περιμενεις με μια διαιτα ξαφνικα να δεχτεις τον εαυτο σου οπως ειναι
    να 'ξερες ποσοι και ποσες ειναι σαν εσενα καβ, περισσοτερο γυναικες, ομως.
    τουλαχιστον εσυ το αναγνωριζεις και το παραδεχεσαι= εισαι σε καλο δρομο.

Senior Member
    δελφινι αν ξαναδω τα ιδια και τα ιδια θεματα (σου) σε νεα θρεντς, δηλαδη, τα κιλα σου, αν εισαι χαζη, γιατι δεν σε θελουν στην εκκλησια με το παλιο,
    ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΩ!!!!!

δεν μπορεις τουλαχιστον να συνεχιζεις τα παλιοτερα που ηδη εχεις ανοιξει?
    γιατι ξεκινας συνεχως νεα?
    ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ?????(φωνη κουρκουλου, στο "οχι αλλο καρβουνο")

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δελφινι αν ξαναδω τα ιδια και τα ιδια θεματα (σου) σε νεα θρεντς, δηλαδη, τα κιλα σου, αν εισαι χαζη, γιατι δεν σε θελουν στην εκκλησια με το παλιο,
    ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΩ!!!!!

δεν μπορεις τουλαχιστον να συνεχιζεις τα παλιοτερα που ηδη εχεις ανοιξει?
    γιατι ξεκινας συνεχως νεα?
    ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ?????(φωνη κουρκουλου, στο "οχι αλλο καρβουνο")

χαχαχαχαχαχαχα καλά

Senior Member
    Το θέμα δεν είναι ότι το αναγνωρίζω. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το διορθώσω. Τα κιλά, εγώ, δεν μπορώ να τα χάσω εύκολα. Τα κιλά είναι το κυριότερο που με κάνουνε άσχημη. Πρέπει να χάσω 20 κιλά για να βλέπομαι κάπως. Η μαμά μου όταν ήμουνα όμορφη πάντα μου το έλεγε και τώρα που ασχήμηνα πάλι μου το λέει. Στα νιάτα μου πάντως ήμουνα όμορφη και μου το έλεγε η μαμά τώρα άφησα τον εαυτό μου πάρα πολύ και πήρε την κατηφορά.

Senior Member
    αυτα που εχασες μεχρι τωρα, πως τα εχασες? ετσι θα χασεις και τα υπολοιπα. δεν θελει μαγικα. ΑΠΟΦΑΣΗ θελει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Η μαμά μου μου λέει ότι είμαι άσχημη και εγώ την πιστεύω και απογοητεύομαι και ότι είμαι πολύ χοντρή (1.60 ύψος με 78 κιλά) και ότι κατάντησα έτσι επειδή είμαι πολύ χαζή και ότι αν πεθάνουνε αυτοί εγώ θα αυτοκτονήσω και μου κάνει μαύρη την ψυχολογία. Η μαμά μου πάντα έχει δίκαιο σε αυτά που λέει. Τι να κάνω πώς να ομορφύνω ; Πώς να αδυνατίσω είναι πολύ δύσκολο στην ηλικία που είμαι 39 χρονών;
    Γλυκειά μου, το πρόβλημα στην υπόθεση ΔΕΝ είναι τα κιλά σου, ούτε το παρουσιαστικό σου.

Το ζήτημα που πρέπει να διερευνηθεί είναι γιατί ζείς ακόμα με τη μαμά σου στα 39 σου και την αφήνεις να σε προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο.

Το πόσα κιλά είσαι, είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ και όποιος σε αγαπάει πραγματικά θα σε δεχτεί.

Δεν οφείλεις σε κανέναν να κάνεις καμία αλλαγή στην εμφάνιση και τη ζωή σου. Εσύ αποφασίζεις το τι εμφανιση θα έχεις. Και
    ΣΌΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙΣ!!

Οφείλεις να ανεξαρτητοποιηθείς από τους δικούς σου και να πάψεις να συναναστρέφεσαι με τη μητέρα σου, καθώς από ότι φαίνεται έχει πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία σου μεταδίδει.

Βρές δουλειά. Ανάπτυξε κάποιο χόμπι! άρχισε να κάνεις παρέα με άτομα που σου ανεβάζουν την ψυχολογία! Πάλεψε για τη ζωή σου!

Σήμερα στο παζάρι βοβλίου στην Πλατεία Κοτζια, διάβασα τον εξης τίτλο:

" Η ζωή δεν είναι πρόβα".

Τι περιμένεις για να αρχίσεις να ζεις; Πότε το σκοπέυεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασιλική Σωτ View Post
    Γλυκειά μου, το πρόβλημα στην υπόθεση ΔΕΝ είναι τα κιλά σου, ούτε το παρουσιαστικό σου.

Το ζήτημα που πρέπει να διερευνηθεί είναι γιατί ζείς ακόμα με τη μαμά σου στα 39 σου και την αφήνεις να σε προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο.

Το πόσα κιλά είσαι, είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ και όποιος σε αγαπάει πραγματικά θα σε δεχτεί.

Δεν οφείλεις σε κανέναν να κάνεις καμία αλλαγή στην εμφάνιση και τη ζωή σου. Εσύ αποφασίζεις το τι εμφανιση θα έχεις. Και
    ΣΌΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙΣ!!

Οφείλεις να ανεξαρτητοποιηθείς από τους δικούς σου και να πάψεις να συναναστρέφεσαι με τη μητέρα σου, καθώς από ότι φαίνεται έχει πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία σου μεταδίδει.

Βρές δουλειά. Ανάπτυξε κάποιο χόμπι! άρχισε να κάνεις παρέα με άτομα που σου ανεβάζουν την ψυχολογία! Πάλεψε για τη ζωή σου!

Σήμερα στο παζάρι βοβλίου στην Πλατεία Κοτζια, διάβασα τον εξης τίτλο:

" Η ζωή δεν είναι πρόβα".

Τι περιμένεις για να αρχίσεις να ζεις; Πότε το σκοπέυεις;
    Μπα όχι η μανούλα είναι μια χαρά και δεν επιτρέπω σε κάνενα να λέει άσχημα λόγια για την μαμά μου. Μένω με τους γονείς μου γιατί δεν μπορώ να μείνω μόνη μου και αυτό είναι άλλο θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Μπα όχι η μανούλα είναι μια χαρά και δεν επιτρέπω σε κάνενα να λέει άσχημα λόγια για την μαμά μου. .

Μπραβο Ολγα !! ειναι προς τιμην σου που απαγορευεις να μιλαει ασχημα για τον γονεα σου . Η γονεις ειναι ιερο πραμα , ιδιως η μανα , και δεν κανει να τους προσβαλλουμε .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασιλική Σωτ View Post

ΣΌΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙΣ!!

;

Ωραια νοοτροπια !!! εγωισμος στο επακρο .

Senior Member

Αληθεια , ρεμ , πιστευεις οτι η αυτοαποδοχη η αυτοπεποιθηση μπορει ναποκτηθει σε μεγαλη σχετικα ηλικια ? πιστευω οτι εχει τις ριζες της στην ηλικια 0-6 ετων , ποση αγαπη εχεις δεχτει . Αντε να την προωθησης με επιτευγματα στο σχολειο/εργασια , αλλα λιγα πραματα .

Senior Member
    Ο μπαμπας σου τι λεει ολγα?

Page 1 of 2 12 LastLast