Results 16 to 24 of 24
-
09-03-2015, 22:39 #16
Καλησπέρα κι από εμένα. Είμαι νέο μέλος , αλλά θα ήθελα αν μπορώ φυσικά να βοηθήσω.. Λοιπόν , αρχικά για εμένα, παίζει ρόλο η ηλικία των γονιών σου , συγκεκριμένα της μητέρας σου. Μπορεί να έχουν άλλα πρότυπα , άλλες προτεραιότητες κτλ και τα ίδια να απαιτούν κι από εσένα. Ή από την άλλη μπορεί η ίδια η μαμά σου να έχεις προσωπικές ανασφάλειες κι έμμεσα να της μεταδίδει σε εσένα. Πιστεύω κι εγώ πώς τους γονείς μας , πρέπει να τους σεβόμαστε και εκτιμούμε . Απλά είναι άνθρωποι κι αυτοί , όπως όλοι μας... και ναι είναι πιθανόν, να κάνουν και λάθη κι άδικο να έχουν. Το αποκλείεις ?? Επίσης δεν θεωρώ , πώς η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι εξωτερική πόσο μάλλον ότι μπορεί να πάει πακέτο με τις ικανότητες ενός ατόμου και γενικά με το μέλλον του. Είναι παράλογο από μόνο του.
Αν εσύ θέλεις να χάσεις κάποια κιλά , να το κάνεις για σένα κι αν τα επιπλέον κιλά φτάνουν σε σημείο να κάνουν κακό και στην υγεία σου, τότε να το κάνεις και για την υγεία σου. Μέχρι εκεί όμως . Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί κι όμορφοι κι όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται η ομορφιά έρχεται από μέσα μας, αν είμαστε εμείς καλά, είμαστε κι όμορφοι για τους άλλους!
- 09-03-2015, 22:59 #17
10-03-2015, 00:15 #18
μακ, διαφωνουμε καθετα, δε περιμενω ατομα με τις αποψεις σου να ασπαστουν τις δικες μου. (αν κ δε τις ανελυσα θεωρω)
κ κατι για το θεμα, δελφινι, το πιο τραγικο δν ειναι οτι η μανα σου σε λεει ασχημη αλλα οτι "συμορφωνεσαι" 40χρ "γρια" (σορρυ κιολας!) συμφωνα με τα λεγομενα της.
καμια βουληση, καμια προσωπικοτητα απλα προεκταση
10-03-2015, 02:18 #19
Αγαπητη goth , μπορει να διαφωνουμε , μπορει να εχεις δικιο εσυ , μπορει εγω , εγω παντως δεν εχω να χωρισουμε μεταξυ μας !! εχεις την συμπαθεια μου .
Επισης δεν ειναι πολυ ευγενικο να αποκαλεις τον αλλον ' ατομα με τις δικες σου αποψεις ' , λες και υποστηριξα κατι παρανοικο , αλλωστε εχω διανθισει την αποψη μου με λιγο χιουμορ . .Last edited by Macgyver; 10-03-2015 at 16:24.
10-03-2015, 08:14 #20
Δεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει δε θέλω, βαριέμαι να προσπαθήσω και θέλω να πετύχω χωρίς κόπο και χρόνο. Να σου πω ένα μυστικό;; Δε γίνεται κοπελιά!
Είμαι 23, έχω πολυκυστικές ωοθήκες, υπερινσουλιναιμία και υποθυρεοειδισμό, και ελάχιστο χρόνο, όμως και σωστή διατροφή κάνω, και γυμναστήριο πάω, και 50 κιλά έχω χάσει.
Καμία ηλικία, κανένα πρόβλημα δεν σε εμποδίζει να χάνεις κιλά! Όλοι θέλουν να τα χάσουν μέσα σε μία νύχτα, όλοι ψάχνουν τρόπο να χάσουν κιλά ενώ στρογγυλοκάθονται στα κρεβάτια κ τους καναπέδες, και τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο !!
Τώρα για το αν θα γίνεις όμορφη όταν αδυνατίσεις, δε σε έχουμε δει για να μπορούμε να ξέρουμε. Εκτός από το ωραίο σώμα παίζει το ρόλο του και το πρόσωπο, και το μέσα σου.
(και επιτέλους...μην ανοίξεις άλλο καινούριο ΙΔΙΟ θέμααααα........!!)
10-03-2015, 10:25 #21
Δεν έχω διαβάσει όλα τα παραπάνω σχόλια αλλά με όσα διάβασα συμφωνώ και επαυξάνω! Κορίτσι μου μην σκέφτεσαι αρνητικά. Πάρε δύναμεις από την διάθεσή σου να αδυνατήσεις και γίνε καλύτερη σαν ανθρωπος, σεβάσου το σώμα σου και την υγεία σου! Βάλε στόχους!
Δεν ειναι δύσκολο... Τώρα για την μητέρα τι να πω... δεν μπορεί να βοηθήσει με κάποιον τρόπο; Zήτα τη βοήθεια της για να αδυνατήσεις... όμως η ομορφιά δεν σημαίνει λίγα κιλά, σημαίνει ομορφιά ψυχής!! Μην το ξεχνάς αυτό!
Και για ό,τι χρειάζεσαι..... εδώ είμαστε!
10-03-2015, 14:08 #22
13-03-2015, 17:38 #23
Επειδη καποιοι ανθρωποι δυσκολευονται να σε κατανοησουν η αποδεχτουν απο την οπτικη πλευρα .αυτο δεν σημαινει οτι εισαι ασχημη.η ασχημια ξεκιναει παντα απο μεσα.το εξω δεν μετραει .αν το μεσα λαμπει υπερβολικα εχει την δυνατοτητα να θαμπωσει ολη την ρηχοτητα του κοσμου.αυτοι που δεν θαμπωνονται απο το μεσα μας δεν αξιζει να ειναι μαζι μας.η μανα σου ειναι ενα ακομα θυμα της ρηχης κοινωνιας μας
13-03-2015, 17:48 #24