Η μαμά μου με λέει ότι είμαι άσχημη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Η μαμά μου μου λέει ότι είμαι άσχημη και εγώ την πιστεύω και απογοητεύομαι και ότι είμαι πολύ χοντρή (1.60 ύψος με 78 κιλά) και ότι κατάντησα έτσι επειδή είμαι πολύ χαζή και ότι αν πεθάνουνε αυτοί εγώ θα αυτοκτονήσω και μου κάνει μαύρη την ψυχολογία. Η μαμά μου πάντα έχει δίκαιο σε αυτά που λέει. Τι να κάνω πώς να ομορφύνω ; Πώς να αδυνατίσω είναι πολύ δύσκολο στην ηλικία που είμαι 39 χρονών;
    Καλησπέρα κι από εμένα. Είμαι νέο μέλος , αλλά θα ήθελα αν μπορώ φυσικά να βοηθήσω.. Λοιπόν , αρχικά για εμένα, παίζει ρόλο η ηλικία των γονιών σου , συγκεκριμένα της μητέρας σου. Μπορεί να έχουν άλλα πρότυπα , άλλες προτεραιότητες κτλ και τα ίδια να απαιτούν κι από εσένα. Ή από την άλλη μπορεί η ίδια η μαμά σου να έχεις προσωπικές ανασφάλειες κι έμμεσα να της μεταδίδει σε εσένα. Πιστεύω κι εγώ πώς τους γονείς μας , πρέπει να τους σεβόμαστε και εκτιμούμε . Απλά είναι άνθρωποι κι αυτοί , όπως όλοι μας... και ναι είναι πιθανόν, να κάνουν και λάθη κι άδικο να έχουν. Το αποκλείεις ?? Επίσης δεν θεωρώ , πώς η ομορφιά ενός ανθρώπου είναι εξωτερική πόσο μάλλον ότι μπορεί να πάει πακέτο με τις ικανότητες ενός ατόμου και γενικά με το μέλλον του. Είναι παράλογο από μόνο του.
    Αν εσύ θέλεις να χάσεις κάποια κιλά , να το κάνεις για σένα κι αν τα επιπλέον κιλά φτάνουν σε σημείο να κάνουν κακό και στην υγεία σου, τότε να το κάνεις και για την υγεία σου. Μέχρι εκεί όμως . Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί κι όμορφοι κι όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται η ομορφιά έρχεται από μέσα μας, αν είμαστε εμείς καλά, είμαστε κι όμορφοι για τους άλλους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    τι αλλο θα διαβασουμε. αδυνατος=ομορφος.
    ε δε περιμενα κ κατι καλυτερο.
    οσο κ να αδυνατησεις οσες μασκαρες κ να βαλεις στη μουρη σου, αν δεν αλλαξεις το μεσα σου δε παιζει να δεις καμια αλλαγη!
    η ομορφια δεν εχει να κανει με το αν θα βαλουμε κραγιον ή αν θα ειμαστε λιγα κιλα.
    τσαμπα τα γραφω βεβαια.

Αγαπητη goth , τσαμπα τα γραφεις γιατι δεν ισχυουν . Φυσικα το μεσα σου ειναι σημαντικο , αλλα τι να κανεις ενα ωραιο εσωτερικο κοσμο , αμα η εμφανιση σου , εχμ ........ειναι τετοια που αντι για μια ωραια βραδινη τουαλετα σου παει καλυτερα ενας τενεκες με σαλτσες ?

Senior Member
    μακ, διαφωνουμε καθετα, δε περιμενω ατομα με τις αποψεις σου να ασπαστουν τις δικες μου. (αν κ δε τις ανελυσα θεωρω)

κ κατι για το θεμα, δελφινι, το πιο τραγικο δν ειναι οτι η μανα σου σε λεει ασχημη αλλα οτι "συμορφωνεσαι" 40χρ "γρια" (σορρυ κιολας!) συμφωνα με τα λεγομενα της.
    καμια βουληση, καμια προσωπικοτητα απλα προεκταση

Senior Member
    Αγαπητη goth , μπορει να διαφωνουμε , μπορει να εχεις δικιο εσυ , μπορει εγω , εγω παντως δεν εχω να χωρισουμε μεταξυ μας !! εχεις την συμπαθεια μου .
    Επισης δεν ειναι πολυ ευγενικο να αποκαλεις τον αλλον ' ατομα με τις δικες σου αποψεις ' , λες και υποστηριξα κατι παρανοικο , αλλωστε εχω διανθισει την αποψη μου με λιγο χιουμορ . .
    Last edited by Macgyver; 10-03-2015 at 16:24.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Το θέμα δεν είναι ότι το αναγνωρίζω. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το διορθώσω. Τα κιλά, εγώ, δεν μπορώ να τα χάσω εύκολα. Τα κιλά είναι το κυριότερο που με κάνουνε άσχημη. Πρέπει να χάσω 20 κιλά για να βλέπομαι κάπως. Η μαμά μου όταν ήμουνα όμορφη πάντα μου το έλεγε και τώρα που ασχήμηνα πάλι μου το λέει. Στα νιάτα μου πάντως ήμουνα όμορφη και μου το έλεγε η μαμά τώρα άφησα τον εαυτό μου πάρα πολύ και πήρε την κατηφορά.
    Δεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει δε θέλω, βαριέμαι να προσπαθήσω και θέλω να πετύχω χωρίς κόπο και χρόνο. Να σου πω ένα μυστικό;; Δε γίνεται κοπελιά!
    Είμαι 23, έχω πολυκυστικές ωοθήκες, υπερινσουλιναιμία και υποθυρεοειδισμό, και ελάχιστο χρόνο, όμως και σωστή διατροφή κάνω, και γυμναστήριο πάω, και 50 κιλά έχω χάσει.
    Καμία ηλικία, κανένα πρόβλημα δεν σε εμποδίζει να χάνεις κιλά! Όλοι θέλουν να τα χάσουν μέσα σε μία νύχτα, όλοι ψάχνουν τρόπο να χάσουν κιλά ενώ στρογγυλοκάθονται στα κρεβάτια κ τους καναπέδες, και τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο !!

Τώρα για το αν θα γίνεις όμορφη όταν αδυνατίσεις, δε σε έχουμε δει για να μπορούμε να ξέρουμε. Εκτός από το ωραίο σώμα παίζει το ρόλο του και το πρόσωπο, και το μέσα σου.
    (και επιτέλους...μην ανοίξεις άλλο καινούριο ΙΔΙΟ θέμααααα........!! )

Junior Member
    Δεν έχω διαβάσει όλα τα παραπάνω σχόλια αλλά με όσα διάβασα συμφωνώ και επαυξάνω! Κορίτσι μου μην σκέφτεσαι αρνητικά. Πάρε δύναμεις από την διάθεσή σου να αδυνατήσεις και γίνε καλύτερη σαν ανθρωπος, σεβάσου το σώμα σου και την υγεία σου! Βάλε στόχους!
    Δεν ειναι δύσκολο... Τώρα για την μητέρα τι να πω... δεν μπορεί να βοηθήσει με κάποιον τρόπο; Zήτα τη βοήθεια της για να αδυνατήσεις... όμως η ομορφιά δεν σημαίνει λίγα κιλά, σημαίνει ομορφιά ψυχής!! Μην το ξεχνάς αυτό!
    Και για ό,τι χρειάζεσαι..... εδώ είμαστε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ο μπαμπας σου τι λεει ολγα?
    Ο μπαμπάς μου με λέει όμορφη.

Senior Member
    Επειδη καποιοι ανθρωποι δυσκολευονται να σε κατανοησουν η αποδεχτουν απο την οπτικη πλευρα .αυτο δεν σημαινει οτι εισαι ασχημη.η ασχημια ξεκιναει παντα απο μεσα.το εξω δεν μετραει .αν το μεσα λαμπει υπερβολικα εχει την δυνατοτητα να θαμπωσει ολη την ρηχοτητα του κοσμου.αυτοι που δεν θαμπωνονται απο το μεσα μας δεν αξιζει να ειναι μαζι μας.η μανα σου ειναι ενα ακομα θυμα της ρηχης κοινωνιας μας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αληθεια , ρεμ , πιστευεις οτι η αυτοαποδοχη η αυτοπεποιθηση μπορει ναποκτηθει σε μεγαλη σχετικα ηλικια ? πιστευω οτι εχει τις ριζες της στην ηλικια 0-6 ετων , ποση αγαπη εχεις δεχτει . Αντε να την προωθησης με επιτευγματα στο σχολειο/εργασια , αλλα λιγα πραματα .
    αν υπηρχε ελλειψη αγαπης η προβληματικες συμπεριφορες απο γονεις, πιστευω οτι η τρυπα δεν κλεινει ποτε εντελως, αλλα με ταλεντα, προσπαθεια και επιμονη και λιγη τυχη, μπορει να υπαρξει μεγαλη προοδος, ναι, το πιστευω αυτο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12