ΙΔΨ-αποπροσωποποίηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
  1. #16
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    35
    Ναι οποτε θες στείλε μου. Μέσα ειμαι!

  2. #17
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    35
    Η αποπροσωποποιηση πως σου έφυγε ; Έκανες κατι; Η ετσι απλα;

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    230
    δεν μου εχει φυγει τελειως! γενικα τι να σου πω ειμαι τοσο μπερδεμενος που πραγματικα δεν ξερω!μου εχουν μεινει ιδεοληψιες ως προς το εγω δηλαδη ως προς την ατομικοτητα του καθε ανθρωπου..και αυτο προερχεται απο την αποπροσωποποιηση! εχω ψαξει στο ιντερνετ απο ξενα φορουμς και λεει οτι η αποπροσωποποιηση ειδικα οταν καποιος υποφερει απο ιψδ συνοδευεται πολυ συχνα με εμμονες σχετικα με το συναισθημα που βιωνεις!ξερω οτι ειναι παραλογα αυτα τα πραγματα δεν μπορω ρε συ ομως να ξεφυγω!περνω ζολοφτ ειμαι αρκετα καλτερα αλλα εξακολουθω να υποφερω !εσυ εχεις τετοιου ειδους εμμονες;ποσα χρονια υποφερεις;

  4. #19
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    35
    Εγώ έχω αυτήν την εμμονή με την αποπροσωποποιηση σχεδόν 2 μήνες τωρα. Και φόβο μν πάθω κατι με την υγεια μου 5 μήνες. Γενικά παντα ήμουν ανασφαλής με τον εαυτό μου και την εμφάνιση μου αλλα αυτο ειναι διαφορετικό ειναι πολυ πιο έντονο! Φοβαμαι παρα πολυ για το μέλλον μου και νιώθω οτι ειμαι σε αδιέξοδο.. Και εγώ καταλαβαίνω οτι ειναι παράλογα ολα αυτά και δν πρεπει να τα δίνουμε σημασία και όταν ειμαι ξεκούραστη και αισιόδοξη τα καταφέρνω αλλα έχω στιγμές που το μυαλό μου κουράζεται και με ενοχλούν πολυ και με κυριεύουν και δν μπορω να δω με τη λογική.. Απελπίζομαι και σκέφτομαι να πιω αλκοόλ η να πάρω ζαναξ να ηρεμήσω ή να ξεκινησω αντικαταθλιπτικά αλλα στο τέλος δν το κάνω και λέω θα την παλέψω.. Μετά με ξαναπιάνει και πάλι απτην αρχή!! Χώρισα κιολας πριν απο 1 εβδομαδα και έχω πιάσει πάτο...

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    230
    αυτο με το αλκοολ το εχω και γω!εν τω μεταξυ το αστειο ειναι οτι δεν εχω λογο να μην ειμαι καλα..εχω καταφερει πολλα πραγματα στη ζωη μου..σπουδασα εχω σχεση 7 χρονια..οικονομικα δοξα το θεο,φικους κτλ..αλλα αυτη η αρρωστια με κυριευει!πραγματικα δεν ξερω τι να κανω ρε γμτ!

  6. #21
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    35
    Εκτός απο αντικαταθλιπτικά κανεις κ ψυχοθεραπεία;

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    230
    οχι τιποτε! δεν ξερω γιατι δεν το εχω κανει ακομη! προφανως δεν εχω πιστη στην αποτελεσματικοτητα της!αυτος που με παρακολουθει απο την αρχη ειναι απλα ψυχιατρος ! σε ψυχολογο δεν εχω παει!

  8. #23
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    35
    Αφού ταλαιπωρησαι τόσο καιρό και δν εχεις οικονομικό θέμα γτ δν κανς μια προσπάθεια; Εμένα με ηρέμησε αρκετά το γεγονός οτι μίλησα με κάποιον ειδικό πάνω σε αυτο..και αποτι έχω διαβάσει ο συνδυασμός ψυχοθεραπείας και φαρμάκων εχει τα καλυτερα αποτελέσματα για τις αγχώδεις διαταραχές.. Πάντως το γεγονός οτι εχεις σπουδάσει και εχεις κατάφερε να κρατήσεις μακροχρόνια σχέση ειναι πολυ θετικό και δείχνει οτι το αντιμετωπίζεις πολυ καλα.!!

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    230
    τι να το κανω κοπελα μου οτι εγινα δικηγορος οτι τωρα τελειωνω το στρατο οτι εχω 7χρονια σχεση!ολα μα ολα τα εχω καταφερει με απιστευτο αγωνα!και στην τελικη δεν τα χαιρομαι..ειμαι τελειως αποξενομενος απο τον εαυτο μου που δεν τα χαιρομαι!και στην τελικη πανω απο ολα πρεπει εμεις οι ιδιοι να ειμαστε καλα και επειτα να κανουμε ονειρα και να τα πετυχαινουμε στη ζωη!ανα δεν ειμαι καλα εγω αν δεν εχω την υγεια μου να το βρασω!

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    230
    απο τα 16 ταλαιπωρουμαι απο αυτη την κολοαρρωστια!και το τραγικο ειναι οτι σε αυτη την ευαισθητη ηλικια που σε πετυχαινει δεν ξερεις καν τι ειναι δεν εχεις ιδεα τι εστι ψυχολογικα προβληματα και λες ενταξει μωρε φαση ειναι και θα περασει!ελα ομως που δεν περναει..ελα που γινεται χειροτερη!

  11. #26
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    35
    Έτσι ειναι εχεις δίκιο! Η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας! Μόνο αν αποδεχτούμε οτι την αξίζουμε θα είμαστε αποφασισμένοι να την διεκδικήσουμε και θα κάνουμε οτι περνάει απτό χέρι μας.. Όσο χάλια και απελπιστικά ειναι τα πράγματα δν πρεπει να χάνουμε την ελπίδα μας! Το ξερω ειναι πολυ δύσκολο ειδικά όταν μας πιάνουν οι φόβοι και η εμμονές αλλα δν γινετα αλλιώς! Όσο αλκοόλ κ να πιούμε και όσα φάρμακα και να πάρουμε για να καταλσγιασουμε τον πόνο στο τέλος πάλι θα τς βρούμε μπροστά μας.. Πρεπει να αλλάξει άρδην ο τρόπος που σκεφτόμαστε και λύσεις υπάρχουν.. Άλλοι το λένε αποδοχή άλλη το λένε αγνόηση άλλοι mindfulness ο καθένας βρίσκει αυτο που του ταιριάζει και του βγαίνει περισσότερο..

  12. #27
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    35
    Εγώ δν συμφωνώ με τον όρο αρρώστια.. Αρρώστια ειναι και η γαστρεντερίτιδα αλλα κανένας δν κανει ψυχοθεραπεία για να απαλλαγεί απο αυτή.. Στις ψυχολογικές διαταραχές ωστόσο ( πλην των εξαιρετικά τραβηγμένων περιπτώσεων ) ο ενδεδειγμένος τρόπος αντινετωπισης ειναι η ψυχοθεραπεία που ουσιαστικά ειναι η αλλαγή του τρόπου σκέψεις και τον συναισθημάτων κατι που δν το καθιστά αρρώστια αλλα απλα ενα αδιέξοδο του μυαλού, ένας λανθασμένος τρόπος σκέψεις που οποιοσδήποτε μπορεί να το πάθει..

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    230
    θα συμφωνησω εχεις δικιο!παντως ξερεις κατι; πλεον αγνοω πως λεγεται η καθε παθηση και τι ταμπελα της βαζουν! δεν με νοιαζει αν ειναι καταθλιψη αν ειναι ψυχωση αν ειναι ιψδ! αυτο που με νοιαζει ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΜΟΥ ΠΙΣΩ! θελω να ζησω να χαρω τη ζωη μου και να πραγματοποιησω τα ονειρα μου !

  14. #29
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    35
    Όσο και αν μας φαίνεται ακατόρθωτο στο χέρι μας ειναι ολα!! Ήθελα να σε ρωτήσω η οικογένεια σου, η κοπέλα σου , οι φίλοι σου τη στάση εχουν απέναντι σε αυτά που περνάς;

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    230
    η οικογενεια μου απλαξερει οτι πολλες φορες δεν ειμαι καλα και επισκεπτομαι ψυχιατρο αλλα δεν ξερουν τιποτε με λεπτομερεια! δεν θελω γιατι ντρεπομαι και δεν θελω να τους αναστατωσω! στην κοπελια μου το ειπα για πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια πριν ενα μηνα και σε αυτην χωρις λεπτομερειες! απο φιλους δεν ξερει κανενας τιποτε!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. ΑΠΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ
    By kyknos25 in forum Διαταραχές Αποπροσωποποίησης & Αποπραγματοποίησης
    Replies: 33
    Last Post: 14-12-2020, 21:42
  2. ΑΠΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ
    By a+b in forum Διαταραχές Αποπροσωποποίησης & Αποπραγματοποίησης
    Replies: 78
    Last Post: 08-08-2016, 20:18
  3. ιδψ-αποπροσωποποιηση
    By lawer in forum Διαταραχές Αποπροσωποποίησης & Αποπραγματοποίησης
    Replies: 50
    Last Post: 06-02-2015, 16:19
  4. αποπροσωποποιηση
    By kyknos25 in forum Διαταραχές Αποπροσωποποίησης & Αποπραγματοποίησης
    Replies: 29
    Last Post: 27-06-2011, 22:59
  5. ΑΠΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ
    By ΙΡΜΑ in forum Διαταραχές Αποπροσωποποίησης & Αποπραγματοποίησης
    Replies: 16
    Last Post: 28-02-2010, 12:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •