θελω να ειμαι οπως παλια να γελαω!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 65 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητε , οτι το φορουμ εχει ενα χαμηλο επιπεδο , ειναι γεγονος . Η χρηση του ειναι να κλαιγονται μονιμως ωρισμενα μελη , αλλα δεν θα κλαιγοντουσαν αν δεν υπηρχαν καλοθελητες που αρεσκονται να παρηγορουν . Ουτως η αλλεως , οι λεγοντες τα παραπονα τους , σιγουρα δεν περιμενουν λυση απο ταλλα μελη . Για μενα ειναι κατι αρρωστημενο . Το οτι καποιοι συγχυζονται , ειναι φυσιολογικο , ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγηται . Σε οποιον δεν αρεσει , δεν συμμετεχει , απλο . Εγω ανοιγω τα υπαρξιακα /περι ανεμων και υδατων θεματακια μου , περναει και η ωρα , αλλα το να κανεις το φορουμ δευτερη ζωη σου , ειναι πολυ αρρωστο .
    Σαφως αναγνωριζω το δικαιωμα σου να εκφραζεις την γνωμη σου βεβαια . Ο καθεις μπορει .
    Ειδες , ρωτησες για λιποδιαλυτες , και σου απαντησα , αλλα η ερωτηση σου δεν απτετο του αντικειμενου του φορουμ .
    Καταλαβαινω παρολαυτα τι θες να πεις . Εισαι πρακτικος ανθρωπος .

Αν εχω καποιο ψυχολογικο προβλημα , η οποιοδηποτε προβλημα , δεν το παιρνω ποτε πολυ σοβαρα , με αυτο τον τροπο το αποδομω , και το αντιμετωπιζω ευκολοτερα . Προσωπικα δεν απαντω σε θεματα τυπου κλαψας . Χαμενος κοπος .
    μα ρε συ μακ, αυτο ειναι κ το νοημα, μπαινεις σε ενα φορουμ οπου ξερεις οτι παιζουν πολλα μελη, γραφεις τη κλαψα σου, τη καταθλιψη σου, τα αγχη σου το οτιδηποτε, αρκει κ κλαψα να ειναι (αν κ το κλαψα υποδειλωνει οτι το ποβλημα του αλλου δεν ειναι προβλημα, ενω δε μπορουμε εμεις να κρινουμε ποσο σοβαρο ειναι το ποβλημα του καθενος).
    μετα ξερεις οτι θα το δουν αρκετοι αλλα δε θα απαντησουν, εκτος αν εισαι τυχερος, πεσεις σε καλη ωρα, πιασαρικο τοπικ κλπ..
    ε κ να μην απαντησουν στη τελικη υπαρχει ικανοποιηση, εστω ξελαφρωμα οτι εβγαλες απο μεσα σου αυτο που δεν αντεχες, ηθελες καπου να το πεις.
    κ επειδη εδω μεσα πολλοι δεν εχουμε ειτε φιλους, ειτε συντροφους, ειτε γενικα ανθρωπους να μας καταλαβαινουν, ε μπαινουμε εδω "κλαιγομαστε" οπως θελεις να το αποκαλεις κ ειναι κ αυτη μια εσχατη λυση σε καποιες καθημερινες αδιεξοδες σκεψεις, γιατι ξερεις κατα βαθος πως κ να μη σου απαντησουν σιγουρα θα το διαβασει καποιος που σε καταλαβαινει (κι ας μην απαντησει).

Banned
    Αγαπητε , οτι το φορουμ εχει ενα χαμηλο επιπεδο , ειναι γεγονος
    το προβλημα δεν ειναι αυτο αφου ο καθενας μπορει να δημοσιευει οτι να ναι εδω περα κ εσενα τι σε νιαζει αυτο? αυτο πχ που παρατηρω γενικοτερα ειναι οτι αυτοι που εχουν διαθεση να ασχοληθουν πιο σοβαρα με το καθε θεμα τους ειναι λιγοι για παραδειγμα μπανει ενας εδω γραφει 10 μυνηματα κ φευγει κ να θες μπορεις να του πεις κ πολα πραγματα? πολοι πχ που ετοιμαζονται να μπουν στο φορουμ νομιζουν οτι το ολο φορουμ ειναι ολα αυτα που βλεπουν δημοσιευμενα δε φανταζονται καν τα ποσα πμ υπαρχουν κ το ποσο σοβαρα θεματα εχουν αναλυθει σε αυτα που αμφιβαλω αν δημοσιευονται.

Senior Member
    goth , καταλαβαινω τι λες , αλλα επειδη ανηκω σε παλαιοτερη γενεα , που τα προβληματα μας τα λεγαμε στον κολλητο μας , face to face , το θεωρω αρρωστημενο να καθομαι να διαβαζω τι εκανε η κοπελα του ταδε στον ιδιο , αφου δεν τον ξερω καν , και δεν μπορω να βγαλω ενα συμπερασμα . Επισης αποδοκιμαζω μελη που συνεχως κλαιγονται , λες και με την κλαψα θα βγει κατι . Αντιθετως μεκνευριζει η κλαψα , διοτι αντ αυτης το ατομο να παρει ωερισμενα μετρα για την περιπτωση του . Και πες λοιπον οτι καποιος εκθετει το προβλημα του , γιατι να κατσω να το διαβασω , ουτε που τον ξερω , ουτε που ξερω αν ειναι ετσι οπως τα λεει , οποτε αδιαφορω . Δεν εχω το βιτσιο να διαβαζω αν η γκομενα του ταδε του κανει νερα κλπ κλπ . Εσυ εισαι εις θεση να του δωσεις λυση , και μαλιστα εκ του μακροθεν ?

Αλεξανδρε , ξερεις οτι σε σεβομαι , οπως σεβομαι την διαθεση και προθυμια σου να βοηθησεις . Μπραβο σου . Εγω δεν ειμαι ετσι , αν βλεπω κατι που θεωρω χαζο νασχοληθω , απλα δεν ασχολουμαι . Αλλα ειναι δικαιωμα μου να θεωρω το επιπεδο του φορουμ χαμηλο , ιδιως σε σχεση με κανα-δυο χρονια πριν .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    goth , καταλαβαινω τι λες , αλλα επειδη ανηκω σε παλαιοτερη γενεα , που τα προβληματα μας τα λεγαμε στον κολλητο μας , face to face , το θεωρω αρρωστημενο να καθομαι να διαβαζω τι εκανε η κοπελα του ταδε στον ιδιο , αφου δεν τον ξερω καν , και δεν μπορω να βγαλω ενα συμπερασμα . Επισης αποδοκιμαζω μελη που συνεχως κλαιγονται , λες και με την κλαψα θα βγει κατι . Αντιθετως μεκνευριζει η κλαψα , διοτι αντ αυτης το ατομο να παρει ωερισμενα μετρα για την περιπτωση του . Και πες λοιπον οτι καποιος εκθετει το προβλημα του , γιατι να κατσω να το διαβασω , ουτε που τον ξερω , ουτε που ξερω αν ειναι ετσι οπως τα λεει , οποτε αδιαφορω . Δεν εχω το βιτσιο να διαβαζω αν η γκομενα του ταδε του κανει νερα κλπ κλπ . Εσυ εισαι εις θεση να του δωσεις λυση , και μαλιστα εκ του μακροθεν ?
    καλα μη νομιζεις οτι κ γω μεγαλωσα με ιντερνετ, πρωτη φορα στα 18 το επιασα στα χερια μου. αλλα παρολα αυτα προσπαθω να προσαρμοζομαι στις καταστασεις της εποχης γιατι αυτο σημαινει επιβίωση κατα τη γνωμη μου. η κλαψα μου τη σπαει κ μενα αρκετες φορες.
    ομως σου εξηγησα ηδη το συλογισμό μου, δε ξερω αν το καταλαβες, οτι καποιος το γραφει οχι απαραιτητα για να το δεις εσυ ο μακ η εγω η γκοθ , αλλα γιατι ετσι νιωθει οτι εχει καποια επαφη καποια ας το πουμε ανταποκριση ακομη κ στη χειροτερη να μην εχει απαντηση.
    αλλιως θα τα εγραφε στο ημερολογιο του! εδω μεσα γραφουμε κατι γιατι επιδειωκουμε την επικοινωνια.
    παλια οπως λες δεν υπηρχε το νετ, αρα αναγκαστικα τα ελεγες σε οποιον ειχες πιο κοντινο. ειναι λογικα ολα αυτα.
    προσωπικα τπτ δε μου φαινεται απο αυτα αρρωστημενα. ειναι η εξελιξη των εποχων της τεχνολογιας. το εχουμε ξαναπει σε ολες τις εποχες υπαρχουν θετικα κ αρνητικα.
    η εξελιξη φερνει κ τα θετικα της αλλα σιγουρα κ τα αρνητικα της (πχ αποξενωση). κ οι παλιοτερες εποχες επειδη ελεγες το προβλημα σου ή κλαιγοταν καποιος face to face δε σημαινει οτι εβρισκε κ λυση.
    πιστευω με το ιντερνετ ειναι πιο ευκολο να βγαλεις απο μεσα σου πραγματα που σε βασανιζουν κ δε μπορεις καν να τα πεις απο κοντα ακομη, ισως αυτο ειναι μια εξασκιση.
    οταν πρωτομπηκα στο φορουμ μου φαινοταν αδυνατο οτι εγω καποια μερα θα μιλησω σε ψυχολογο, κ ομως τα καταφερα.

εγω δν ειμαι ψυχολογος μακ για να δωσω λυση σε κανενα. Μονο τη γνωμη μου λεω εδω μεσα με βαση τις δικες μου αντιληψεις ζωης. το εχω ξαναγραψει κιολας οτι εδω μεσα τη γνωμη μας λεμε κ μονο! ψυχολογους ξερουμε που θα βρουμε αν θελουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    προσωπικα τπτ δε μου φαινεται απο αυτα αρρωστημενα. ειναι η εξελιξη των εποχων της τεχνολογιας. το εχουμε ξαναπει σε ολες τις εποχες υπαρχουν θετικα κ αρνητικα.
    η εξελιξη φερνει κ τα θετικα της αλλα σιγουρα κ τα αρνητικα της (πχ αποξενωση). κ οι παλιοτερες εποχες επειδη ελεγες το προβλημα σου ή κλαιγοταν καποιος face to face δε σημαινει οτι εβρισκε κ λυση.
    ε.

Gοth , εχεις δικιο , δεν ξερω τι αλλο να πω . Μαλλον πρεπει εγω να προσαρμοστω .

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345