θελω να ειμαι οπως παλια να γελαω!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 65
    Junior Member

θελω να ειμαι οπως παλια να γελαω!!

γεια σας ηθελα να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας...για πρωτη φορα.. δεν ξερω πως να αρχισω..δεν εχω φιλες, δεν εχω ενδιαφερον πια για τπτ δεν θελω να κανω τπτ... κ ομως κανω πολλα πραγματα στο σπιτι καθε μερα ... καποιες φορες νομιζω οτι το κεφαλι μου ειναι χαλασμενο... αυτο συμβαινει περιπου 3 χρονια .ειχα παει να δουλεψω κατα διαστηματα αλλα με πιανουν ζαλαδες κ τα παραταω .. τωρα ειμαι καπως καλητερα.. μετα απο μια εγκυμοσινη μια γεννα που με διελυσε κ ξαναρχισα απο την αρχη... εχουν συμβει πολλα στη ζωη μου...ειμαι 23 νοιωθω συνεχεια κουρασμενη .... θελω να μην ειμαι απλα καλα θελωνα λειτουργω τελεια..! να εχω ενεργεια κ ορεξη για ζωη.. να μην εχω νευρα να μην ξεσπαω στα κοντινα μου ατομα... θελω απλα να ειμαι χαρουμενη να χαμογελαω !!!

Banned
    Quote Originally Posted by ΜΑΥΡΗΓΑΤΑ View Post
    γεια σας ηθελα να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας...για πρωτη φορα.. δεν ξερω πως να αρχισω..δεν εχω φιλες, δεν εχω ενδιαφερον πια για τπτ δεν θελω να κανω τπτ... κ ομως κανω πολλα πραγματα στο σπιτι καθε μερα ... καποιες φορες νομιζω οτι το κεφαλι μου ειναι χαλασμενο... αυτο συμβαινει περιπου 3 χρονια .ειχα παει να δουλεψω κατα διαστηματα αλλα με πιανουν ζαλαδες κ τα παραταω .. τωρα ειμαι καπως καλητερα.. μετα απο μια εγκυμοσινη μια γεννα που με διελυσε κ ξαναρχισα απο την αρχη... εχουν συμβει πολλα στη ζωη μου...ειμαι 23 νοιωθω συνεχεια κουρασμενη .... θελω να μην ειμαι απλα καλα θελωνα λειτουργω τελεια..! να εχω ενεργεια κ ορεξη για ζωη.. να μην εχω νευρα να μην ξεσπαω στα κοντινα μου ατομα... θελω απλα να ειμαι χαρουμενη να χαμογελαω !!!
    Τι είναι αύτο που σε ενοχλεί στην σημερινή σ ζωή? νιώθεις μόνο κουρασμένη?η και θλίψη μελαγχολία μαζί? μετά την γέννα άρχισαν να συμβαίνουν όλα αυτά?

Junior Member
    τα χω ολα μαζι..δεν μπορω να απολαυσω τπτ... στεναχωριεμαι που δεν ειμαι η μαμα κ η συντροφος κ η κορη που θα πρεπε κ θα μπορουσα να ειμαι....

Junior Member
    ειμαι περιτριγιρισμενη απο λαθος ατομα κ ας ειναι τα πιο κοντινα μου ολοι ενασ προς ενα τους βαρεθηκα... μονο ο γιοκας μου ο μικρος κ η κορουλα μου π την εχουν κακομαθει λιγο οι γονεις μου.. μονο γ

Banned
    Τι είναι αύτο που πιστεύεις ότι σ εμποδίζει?, από το να γίνεις η σύντροφος ,η κόρη και μαμά που θα έπρεπε ? πιο πάνω λες ότι θα μπορούσες άρα αυτό σημαίνει ότι μπορείς, τι σε επηρεάζει αρνητικά και δεν το βγάζεις αυτό?

Επιλόχεια κατάθλιψη έχεις ακούσει ποτέ τι είναι?

Banned
    ειμαι περιτριγιρισμενη απο λαθος ατομα κ ας ειναι τα πιο κοντινα μου ολοι ενασ προς ενα τους βαρεθηκα... μονο ο γιοκας μου ο μικρος κ η κορουλα μου π την εχουν κακομαθει λιγο οι γονεις μου.. μονο γ
    Σ πιέζουν ,σ εκμεταλεύονται ,σ μειώνουν?Δεν έχεισ σκεφτεί αύτα τα άτομα να τα βγάλεις απο την ζωή σ?αύτα π σ κάνουν να αισθάνεσαι έτσι?

Junior Member
    με επειρεαζουν οι αλλοι ολοι εχουν προβληματα... ενασ κ ενασ στην οικογενεια μου... ολοι περιμενουν απο μενα κ εγω δεν μπορω να κανω τπτ γιαυτους..... ειμαι κλεισμενη μεσα.. ο αντρας μου ο οποιος ηταν στην αρχη εξαρτημενος απο αλκοολ κ ουσιες.... δεν μου φεροταν καλα δεν ειχαμε δουλεια ειχαμε κλειστει στο σπιτι... εγω ειχα γινει ερμεο χωρις να μπορω να αντιδρασω..επειδη τον ηθελα.. σταθηκα διπλα του... ωσπου το καταφεραμε μαζι κ τα εκοψε απο ολουσ κ ολα... μεταηρθε το μωρο μας.

Banned
    με επειρεαζουν οι αλλοι ολοι εχουν προβληματα... ενασ κ ενασ στην οικογενεια μου... ολοι περιμενουν απο μενα κ εγω δεν μπορω να κανω τπτ γιαυτους..... ειμαι κλεισμενη μεσα.. ο αντρας μου ο οποιος ηταν στην αρχη εξαρτημενος απο αλκοολ κ ουσιες.... δεν μου φεροταν καλα δεν ειχαμε δουλεια ειχαμε κλειστει στο σπιτι... εγω ειχα γινει ερμεο χωρις να μπορω να αντιδρασω..επειδη τον ηθελα.. σταθηκα διπλα του... ωσπου το καταφεραμε μαζι κ τα εκοψε απο ολουσ κ ολα... μεταηρθε το μωρο μας.
    Ωραία δλδ τώρα τ προβλημά σου δεν είναι ο άντρας , άλλα οι οικογενειά σ(εννοείς πατέρας ,μητέρα) χωρίς τον άντρα σ?? ?Τι περιμένουν απο εσένα?
    Εσύ γιατί είσαι κλεισμένη μέσα δεν βγαίνεις απο το σπίτι?δεν πασ καμία βόλτα ?
    Πάνω λες ότι περάσατε τισ δυσκολίες έκοψε τα πάντα κάνατε και το μωρό σας. όταν λες έρμεο? σ εκμεταλευόταν πιστεύεις?

Junior Member
    μου την σπανε ολοι για διαφορετικους λογους επειδη δεν με καταλαβαινε κανενας... κ δεν μπορω να τουσ κανς περα γιατι ειναι οικογενεια μου κ τους εχω αναγκη και τα πεθερικα κ οι γονεις μου.. δεν ειναι οτι δεν τους αγαπω απλα εχω τα δικα μου προβληματα που τοσο καιρο περνουσα μονη μου κ αυτοι δεν ξεραν ηδεν φανταζοντουσαν ποσο δυσκολα περνουσα εγω...

Junior Member
    θελω να τα χω καλα με ολους.. αλλα με κουρασανε θελω να μπορω να ειμαι καλα για τα παιδια μου να μην φωναζω να μην τσακονομαι... να περασω λιγοκαλα γιατι μου αξιζει... δεν βγαινω γιατι δεν εχω που να παω... νοιωθω κουρασμενη μαζι μ αυτα μεγαλωνω ενα μωρο που κλαιει θελει παιχνιδια ορεξη αγκαλιες ολη την ωρα..

Banned
    Καταλαβαίνω τι λες .και σ πίεζαν σ φόρτωναν με περισσότερα προβλήματα.Ναι εντάξει μην τους κάνεις πέρα απλώς εξήγησε τους την κατάστασή σου.. .Πρέπει να μιλήσεις κατα την άποψη μου σ κάποιον ειδικό, έναν ψυχολόγο ίσως σ βοηθήσει περισσότερο...

Εσύ από τον εαύτο σου τι θές ,τ είναι αύτο που σ ενδιαφέρει?να δουλέψεις να, ξεσκάσεις ,να βγεις έξω ,να μην σ πιέζουν γονείς και πεθερικά?????

Junior Member
    ειναι η ιδια μου η ζωη που με κουραζει..!! δεν αντεχω αλλο.. οταν εμενα με τα πεθερικα μου λεγανε καλα πως κουραζεσε αφου ολη μερα στο κρεβατι εισαι...

Banned
    ΜΕ τον άντρα σ δεν βγένεται καθόλου έξω? βεβαίως και σ αξίζει να περάσεις καλά, σ όλους αξίζει.

Με τα πεθερικά σου μένεται ακόμα?

Junior Member
    δεν θελω να κανω τπτ δεν με ενδιαφερει να δουλεψω... θελω μονο να ξεσκασω να ζησω!!!! αλλα δεν εχω τροπο.... ειμαι εγκλωβισμενη.. και δεν ξερω πως να το κανω αυτο..

Junior Member
    δεν βγαινουμε οχι... αλλα κ να βγαιναμε δεν θα περνουσαμε τοσο καλα... επειδη αστα να πανε τι να σου λεω τωρα.... δεν ξερουμε πως να περναμε καλα... μονο το μωρο μας φερνει χαρα

Page 1 of 5 123 ... LastLast