Μοναξιά μου όλα...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Member

Μοναξιά μου όλα...

Καλησπέρα σας...
    Είμαι 25 χρονών και είμαι ακόμα φοιτήτρια 7ο έτος σε οικονομικό πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης... Θέλω την άποψή σας για κάτι... Σαν φοιτήτρια είχα κάνει 3 4 φίλους καλούς μέχρι που ορκίστηκαν και γύρισαν στις πόλεις τους... Οπότε εγώ, αφού είμαι απο Θεσσαλονίκη, έμεινα στην πανέμορφη αυτή πόλη χωρίς παρέα... Με αποτέλεσμα να έχω πάρει καμια 10 κιλά αφου είμαι όλη μέρα σπίτι μόνη και είμαι απ το καναπε κουζίνα και το αντίθετο... Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω παρέα με άτομα απ τη δουλειά αλλά όλοι είτε έχουν τις παρέες τους είτε δεν βγαίνουν απ το καβούκι τους. Παλιότερα δεν είχα θέμα γιατί είχα σχέση και βγαίναμε με την παρέα του φίλου μου...Αλλα τους τελευταίους 4 μήνες που χωρίσαμε έχω μείνει εντελώς μόνη σε ένα άδειο σπίτι... Ότι γνωστούς έχω έχουν σχέση οπότε δεν βγαίνουν. Έχω όρεξη να βγω να γνωρίσω κόσμο αλλα κόσμος πουθενά... Τι φάση είναι αυτη??? Είμαι επικοινωνιακή με μπόλικο χιούμορ... Φοβάμαι οτι θα πέσω σε καμία κατάθλιψη όπως το πάω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by SpongeBob25 View Post
    Καλησπέρα σας...
    Είμαι 25 χρονών και είμαι ακόμα φοιτήτρια 7ο έτος σε οικονομικό πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης... Θέλω την άποψή σας για κάτι... Σαν φοιτήτρια είχα κάνει 3 4 φίλους καλούς μέχρι που ορκίστηκαν και γύρισαν στις πόλεις τους... Οπότε εγώ, αφού είμαι απο Θεσσαλονίκη, έμεινα στην πανέμορφη αυτή πόλη χωρίς παρέα... Με αποτέλεσμα να έχω πάρει καμια 10 κιλά αφου είμαι όλη μέρα σπίτι μόνη και είμαι απ το καναπε κουζίνα και το αντίθετο... Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω παρέα με άτομα απ τη δουλειά αλλά όλοι είτε έχουν τις παρέες τους είτε δεν βγαίνουν απ το καβούκι τους. Παλιότερα δεν είχα θέμα γιατί είχα σχέση και βγαίναμε με την παρέα του φίλου μου...Αλλα τους τελευταίους 4 μήνες που χωρίσαμε έχω μείνει εντελώς μόνη σε ένα άδειο σπίτι... Ότι γνωστούς έχω έχουν σχέση οπότε δεν βγαίνουν. Έχω όρεξη να βγω να γνωρίσω κόσμο αλλα κόσμος πουθενά... Τι φάση είναι αυτη??? Είμαι επικοινωνιακή με μπόλικο χιούμορ... Φοβάμαι οτι θα πέσω σε καμία κατάθλιψη όπως το πάω...
    Καλησπερα!

Ειμαι σε αντιστοιχη φαση, επισης σχεδον ολομοναχη, ανεργη και χωρισμενη! Και τωρα μενω στην Θεσσαλονικη! Νιωθω επισης απεραντη μοναξια, ολη μερα σπιτι, δεν παω πουθενα... Θελω να γνωρισω κοσμο και ολοι οι φιλοι μου ειτε ειναι με τις σχεσεις τους ειτε επισης κλεισμενοι στα σπιτια τους λογω ανεργιας. Εχω περασει καταθλιψη στο παρελθον και τρεμω μηπως κατρακυλησω στα ιδια! Και by the way, θελω να δω το spongebob στον κινηματογραφο και δεν εχω κανεναν!
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Banned
    γενικοτερα σχεδον ολοι για να προχωρισουν σε δραστικες αλαγες στη ζωη τους θα πρεπει να γινει αυτο ακριβως δηλαδη να μινουν εντελως μονοι αφου οταν καπιος φτασει στο απροχωριτο αυτο τελικα θα ειναι που θα του δωσει πολυ δυναμη να σκεφτει πως θα το αλαξει τωρα γιατι συμβαινει αυτο ακριβως δε ξερω μαλον ολα ειναι σαν ενα ενστικτο επιβιωσης σε αυτον που κινδυνευει να μεινει μονος η φυση φαινεται στο τελος να του δινει κ τις περισσοτερες ικανοτητες να βρει παρεα μαλον επειδη οταν καπιος βρισκεται σε μια μετρια κατασταση συνεχεια δεν εχει καπιο ιδιαιτερο ερεθισμα να κανει κ κατι για να ξεφυγει απο αυτη

Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Καλησπερα!

Ειμαι σε αντιστοιχη φαση, επισης σχεδον ολομοναχη, ανεργη και χωρισμενη! Και τωρα μενω στην Θεσσαλονικη! Νιωθω επισης απεραντη μοναξια, ολη μερα σπιτι, δεν παω πουθενα... Θελω να γνωρισω κοσμο και ολοι οι φιλοι μου ειτε ειναι με τις σχεσεις τους ειτε επισης κλεισμενοι στα σπιτια τους λογω ανεργιας. Εχω περασει καταθλιψη στο παρελθον και τρεμω μηπως κατρακυλησω στα ιδια! Και by the way, θελω να δω το spongebob στον κινηματογραφο και δεν εχω κανεναν!
    Δύσκολη φάση...Όταν λες τώρα μένεις???φοιτήτρια???

Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Καλησπερα!

Κάτι παρόμοιο περνάω και εγώ. Όμως, αν και έχασα πρόσφατα και τη μητέρα μου, το μόνο δικό μου άνθρωπο που είχα, όσο μπορώ βγαίνω μόνη και κάνω νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, όμως τελευταία με παίρνει πολύ από κάτω αυτό. Δεν ξέρω. Νιώθω ότι γενικά πήγαμε πολύ πίσω και θυμάμαι τη νονά μου που, ανύπαντρη, μεσήλικη και μόνη, περίμενε να βραδιάσει για να πιει το ποτό της και να κοιμηθεί ξερή!
    Από καρδιάς εύχομαι να ισχύει η γνώμη του Αλέξανδρος_77.

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    γενικοτερα σχεδον ολοι για να προχωρισουν σε δραστικες αλαγες στη ζωη τους θα πρεπει να γινει αυτο ακριβως δηλαδη να μινουν εντελως μονοι αφου οταν καπιος φτασει στο απροχωριτο αυτο τελικα θα ειναι που θα του δωσει πολυ δυναμη να σκεφτει πως θα το αλαξει τωρα γιατι συμβαινει αυτο ακριβως δε ξερω μαλον ολα ειναι σαν ενα ενστικτο επιβιωσης σε αυτον που κινδυνευει να μεινει μονος η φυση φαινεται στο τελος να του δινει κ τις περισσοτερες ικανοτητες να βρει παρεα μαλον επειδη οταν καπιος βρισκεται σε μια μετρια κατασταση συνεχεια δεν εχει καπιο ιδιαιτερο ερεθισμα να κανει κ κατι για να ξεφυγει απο αυτη
    Αλέξανδρε το έχω μελετήσει το θέμα όσο δεν πάει...γενικά ήμουν πολύ αισιόδοξο άτομο...αλλά το έχω χάσει και αυτό...βλέπω και τον κόσμο γύρο που ψάχνουν ευκαιρία να σε εκμεταλλευτούν και απελπίζομαι...

Senior Member
    Δύσκολη φάση...Όταν λες τώρα μένεις???φοιτήτρια???
    Εμενα Αθηνα με τον φιλο μου, χωρισαμε και αναγκαστηκα να γυρισω στο πατρικο μου. Και σκεψου οτι Αθηνα ειχα καποιες ευκαιριες και δυστυχως δεν εκατσαν... Τωρα βρισκομαι σε μια φαση να κοιταω τα πτυχια μου, να ειμαι ανεργη, πληγωμενη γιατι δεν ηθελα να τελειωσουν ετσι τα πραγματα, ηττημενη, με φιλους που περνανε τα δικα τους ζορια...κι ενω δεν εχω διαθεση ουτε τον σκυλο να παω βολτα, μεσα μου ηλπιζα να ειχα εστω εναν ανθρωπο να πιουμε εξω ενα ποτο. Τη Θεσσαλονικη την εζησα ως προπτυχιακη φοιτητρια και τωρα νοιωθω σαν να εχω γερασει, και ειμαι 26... Επισης νοιωθω τρομερα αποτυχημενη καθως δεν εχω αυτη τη στιγμη τιποτα που να δινει ουσια στη ζωη μου.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    Εφοσον εισαι απο κει, δεν εχεις απο ξαδερφια, συμμαθητες να κανεις καμμια γνωριμια; Λογικο ειναι παντως, οταν σπουδαζεις ειναι πιο ευκολο να κανεις γνωριμιες, εσυ προερχεσαι κ απο χωρισμο οπου ειχες μαθει διαφορετικα. Να σε ρωτησω και γιατι χωρισατε;

Banned
    Αλέξανδρε το έχω μελετήσει το θέμα όσο δεν πάει...γενικά ήμουν πολύ αισιόδοξο άτομο...αλλά το έχω χάσει και αυτό...βλέπω και τον κόσμο γύρο που ψάχνουν ευκαιρία να σε εκμεταλλευτούν και απελπίζομαι...
    oταν μελετας ενα θεμα κ δε βγαζεις ακρη αυτο σημαινει οτι εφτασε η ωρα να ακουσεις καπιον αλλο το μονο πραγμα που χρειαζεται πραγματικη μελετη ειναι το πως να καταλαβεις αν καπιον πρεπει να τον ακουσεις η οχι αν περασεις απο αυτο μετα καθε φορα που θα κολωνεις θα ακους καπιον αλλο κ θα ξεμπερδευεσαι κανεις δε μπορει να καταφερει μονος του με ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι...
    οτι καθρευτιζεται πολαπλασιαζεται η δυναμη του

Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Εφοσον εισαι απο κει, δεν εχεις απο ξαδερφια, συμμαθητες να κανεις καμμια γνωριμια; Λογικο ειναι παντως, οταν σπουδαζεις ειναι πιο ευκολο να κανεις γνωριμιες, εσυ προερχεσαι κ απο χωρισμο οπου ειχες μαθει διαφορετικα. Να σε ρωτησω και γιατι χωρισατε;
    Έχω ξαδέρφια αλλά είναι περιπτωσάρες...κάτι που λέγαμε για εκμετάλλευση πιο πάνω...άλλες είναι παντρεμένες, και άλλες σε σχέση προσκολλημένες...και οι λιγο φίλοι απ το σχολείο την έχουν κάνει εκτός Θεσσαλονίκης/Ελλάδας...
    Στη σχολή δεν παρακολουθώ μαθήματα αφού ψάχνω να βρω μια σταθερή δουλειά...άσε που είναι ήδη κλίκες και δεν σου δίνουν περιθώρια...
    Όσον αφορά για τον χωρισμό έχεις απόλυτο δίκαιο...Ειδικά αν είναι μακροχρόνια...Χωρίσαμε λόγο ασυμφωνίας χαρακτήρων που λένε...Είναι πολύ καλό παιδί αλλά είναι παιδί ακόμα και ας είναι 27 χρονών...Κάποια στιγμή χρειάζεσαι και ένα στήριγμα από τον άνθρωπό σου...

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    oταν μελετας ενα θεμα κ δε βγαζεις ακρη αυτο σημαινει οτι εφτασε η ωρα να ακουσεις καπιον αλλο το μονο πραγμα που χρειαζεται πραγματικη μελετη ειναι το πως να καταλαβεις αν καπιον πρεπει να τον ακουσεις η οχι αν περασεις απο αυτο μετα καθε φορα που θα κολωνεις θα ακους καπιον αλλο κ θα ξεμπερδευεσαι κανεις δε μπορει να καταφερει μονος του με ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι...
    οτι καθρευτιζεται πολαπλασιαζεται η δυναμη του
    Σίγουρα κανεις δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του...Θέλει τεράστεια ψυχική δύναμη για να καταφέρεις να πεις και να εννοείς οτι μπορεις να ζεις μόνος...αλλά πολλές φορές είναι και η περιφάνεις που έχει ο καθένας...εγώ ασ πουμε ποτέ δεν ήμουν έτσι...πάντα είχα φίλους και ήμουν μονίμως έξω κλπ...αλλά χωρίς να το καταλάβω μέσα σε 2 μήνες όλα άλλαξαν...δεν ήθελα να παραδεχτώ ότι έχω φτάσει στο σημείο να μην έχω 1 άτομο να πάω για 1 καφε πχ...
    Βασικά δεν μου πολυαρέσει να μιλάω για μένα και τα προβλήματά μου...Προτιμώ να μιλάω για τον αλλων και να βοηθάω τους άλλους...με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα δικά μου ανεξέλεγκτα...για αυτό είπα να κάνω την υπέρβαση εδώ, να πω και γω το θεματάκι μου μήπως και βγάλω άκρη...

Junior Member
    το μηνυμα τροποποιηθηκε απο την διαχειριση για παραβιαση των ορων χρησης
    Last edited by betelgeuse; 11-04-2015 at 04:24.

Junior Member
    το μηνυμα τροποποιηθηκε απο την διαχειριση για παραβιαση των ορων χρησης
    Last edited by betelgeuse; 11-04-2015 at 04:23.