καυγαδες στο σπιτι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

καυγαδες στο σπιτι

Ειμαι 45 χρονων .Ειμαι παντρεμενη 14 χρονια. Εχουμε δυο πσιδια. Τσακωνομασταν κ συνεχιζουμε απο τοτε που παντρευτηκαμε. Το θεμα τωρα ειναι οτι υπαρχουν κ τα παιδια Τον αντρα μου τον αγαπαω κ εχω κ πολυ ωραιες στιγμες να θυμαμαι.Δεν θελω να χωρισουμε αλλα δεν μπορω αλλους τσακωμους κ κυριως μπροστα στα παιδια. Ο συζυγος δουλευει πολλες ωρες την ημερα με αποτελεσμα να βρισκομαστε πολυ λιγες ωρες στο σπιτι μαζι τις καθημερινες. Κ ενω περιμενω το ΣΚυριακο να χαλαρωσουμε κ να ερθουμε πιο κοντα, τις περισσοτερες φορες το ΣΚ καταληγει σε φωνες κατηγοριες ενταση. Τι να κανω ?

Senior Member
    το εχεις συζητησει μαζι του?
    τι λεει? του αρεσει αυτη η κατασταση με τις εντασεις?
    ειναι απο τους τυπους που επιδιωκουν φασαριες και δεν ελεγχουν τα νευρα τους?

καυγας με εναν, δεν γινεται. αν εσυ κανεις μια συζητηση οτι δεν μπορεις να συνεχισεις σε τετοιο κλιμα καυγαδων και κοψεις τις δικες σου νευρικες αντιδρασεις, θα συνεχισει να καυγαδιζει μονος του?

Junior Member
    [QUOTE=Remedy;529186]το εχεις συζητησει μαζι του?
    τι λεει? του αρεσει αυτη η κατασταση με τις εντασεις?
    ειναι απο τους τυπους που επιδιωκουν φασαριες και δεν ελεγχουν τα νευρα τους?

καυγας με εναν, δεν γινεται. αν εσυ κανεις μια συζητηση οτι δεν μπορεις να συνεχισεις σε τετοιο κλιμα καυγαδων και κοψεις τις δικες σου νευρικες αντιδρασεις, θα συνεχισει να καυγαδιζει μονος του?[/QUOTE

Εχεις δικιο μα πολλες φορες τον κοιταζω χωρις να απαντω .Αυτο μου λεει οτι τον εξοργιζει περισσοτερο.Η αληθεια ειναι οτι κουραζεται πολυ στη δουλεια του.Επισης ειναι ανασφαλης κ χωρις αυτοπεποιθηση. Εμενα αυτο με τσαντιζει πολυ .... Αναγνωριζει βεβαια αφου γινει ο κσυγας οτι εχει μεριδιο ευθυνης με τα νευρα που ξεσπαει στο σπιτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θθεοδωρα View Post
    Εχεις δικιο μα πολλες φορες τον κοιταζω χωρις να απαντω .Αυτο μου λεει οτι τον εξοργιζει περισσοτερο.Η αληθεια ειναι οτι κουραζεται πολυ στη δουλεια του.Επισης ειναι ανασφαλης κ χωρις αυτοπεποιθηση. Εμενα αυτο με τσαντιζει πολυ .... Αναγνωριζει βεβαια αφου γινει ο κσυγας οτι εχει μεριδιο ευθυνης με τα νευρα που ξεσπαει στο σπιτι.
    οκ, αντι να τον κοιτας μουγγα, να του λες οτι θα το συζητησετε μονο αν ηρεμησει και συζητατε σαν ανθρωποι.
    οσο μπαινεις στους καυγαδες, θα συνεχιζονται..

Senior Member
    Για ποια θεματα τσακωνεστε;