Μπορεί μια φιλία να εξελιχθεί σε σχέση;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

Μπορεί μια φιλία να εξελιχθεί σε σχέση;

θα σας μιλησω για την αριαδνη, που την γνωριζω απο 1η μαιου την γνωρισα τυχαια στο fb και ειχαμε πολυ καλες σχεσεις εξαρχης πολυ χιουμορ χωρις παρεξηγησεις και στην πορεια αλλαξαν τα συναισθηματα μου γιατι απλα ηταν υπεροχη και οσο την γνωριζα τοσο πιο πολυ την ηθελα.... λοιπόν τις προάλλες είχε έρθει σπίτι μου να αράξουμε και ειχα αποφασισει πως εκεινο το βραδυ θα της το πω, σε καποια φαση αραζαμε στο pc και μου λεει "θες να σου δειξω το αγορι μου" σκαλωνω και της λεω ναι οκ...τελοςπαντων αραζουμε και κατα τις 12 την παω στο μετρο γιατι εκλεινε σε λιγο, στον δρομο της το ειπα...της λεω θελω να σου πω κατι, σε θελω...σκαλωσε με ρωτησε γιατι και μου ειπε θα τα πουμε αλλη στιγμη...μετα της λεω στο fb "επρεπε να στο πω" και μου λεει εκανες το σωστο την λαθος στιγμη και η σωστη στιγμη ηταν πριν πολλους μηνες...ρε μαλακες εγω στο fb την ειχα γνωρισει τυχαια ειχαμε κοινους φιλους και αν και εγω γουσταρα να γινει φαση στην αρχη τοτε δεν ηξερα οτι θα κατεβω Αθηνα για μονιμα...τελος παντων σημερα μου ειπε αφου της λεω οτι θελω να ειμαστε μαζι και εχουν προηγηθει και κατι αλλα "κριμα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δεν στο λεω καπωσ αλλα δεν γινετε να ειμαστε μαζι! μην με ρωτησει γτ απλα δεν γινετε δεν εχουμε τα ιδια συναισθηματα ασ πουμε πωσ σε εβαλα στο friend zone πες το οπωσ θεσ αλλα δεν γινετεε αν ειναι να σε χασω απο φιλο δεν θα φταιω εγω αλλα εσυ....δεν μπορω να το παιζω χαζη....γτ δεν ειμαι οτι και να λενε καταλαβαινω πολλα περισσοτερα απο αυτα που νομιζουν ξερω πωσ θα ταιριαζα μαζι σου αλλα σε εβλεπα ετσι μονο οταν αρχισαμε να μιλαμεε αυτες οι συνομιλιες με το να βριζουμε μαναδεσ μετα σταματησαμε να μιλαμε για λιγοο και μιλαγεσ με την γαλατεια....οπωσ και να το κανουμε εκανεσ κατι με την κολλ μου οκ μπορεισ να μου πεις μα δεν θελω να μου μιλασ για αυτη και τετοια αλλα ειναι κολλ μου. ναι σε καποια φαση μου αρεσεσ και εμεναα αλλα μεχρι εκειι απλα δεν γινετε να προχωρισουε
    "...και απλα σκαλωνω, μαλακες την λατρευω ρε, δεν ξερω τι να κανω, δεν μπορω να την δω φιλικα θελω απλα να ειμαστε μαζι αλλα πλεον μου δειχνει οτι δεν την ελκυω καθολου ερωτικα...απλα ειμαι σκατα απο τοτε πινω ολη μερα ξυδια και γινομαι σκατα, της εχω δειξει οτι την λατρευω και εκεινη κολλαει στο γεγονος οτι ειμασταν φιλοι? μα φυσικα μεσω της φιλιας μα την γνωρισα καλυτερα και την ερωτευτηκα..δεν καταλαβαινω γιατι ειναι περιεργο...με την φιλη της δεν ειχα κανει κατι. μου την ειχε πεσει στο fb και απλα απο το fb μαρεσε εως οτου ηρθαν μια μερα στο χωριο μ και απλα εφαγε πακετο γιατι δεν μ'αρεσε... μετα την ρωτησαν αν βλεπει εστω και λιγο οπως παλια...και μου λεει "πρεπει να παω για υπνο μεγααα
    πες μου

οχι δεν σε βλεπω οπωσ παλια
    καθολου?
    μη το σκεφτεσε πολυ
    πες μου

καληνυχτααα αυτη η συζητηση ειναι ανουσια
    πες μου
    απαντησε μου
    κατσε 5 λεπτα ακομα

τελοσ
    πες μου
    απλα απαντησε μου

να σου πω τι?????????? αν σε βλεπω πολυ ή λιγο οπωσ πριν

ελεοσ

αν ειναι να μεινω ρωτα κατι σωστο"

"αυτο που ξερω ειναι οτι δεν θελω να προχωρσουμε και δεν φοβαμαι κατι"

"Οκ αφου δεν γινετε να ειμαστε φιλοι η σχεση μας θα ειναι τελειως τυπικη"

Αλλα μην αλλαξεις
    τι εννοεις να μην αλλαξω?

Σταση... Και αρχισεις να με κραζεις και να με βριζεις γτ δεν σου εκατσα γτ τοτε η σχεση μας θα γινει εχθρικη

ενω της εχω δειξει οτι την λατρευω και μου το λεει αυτο?

"Δεν πιστευα πως θα γινομασταν ετσι οποτε ολα τα περιμενω"

"δεν περιμενα τουλαχιστον να μου μιλας τοσο αποτομα
    και συγνωμη που νιωθω ετσι για σενα

Αφου δεν θες να ειμαστε φιλοι και σου ειπα πως θα εχουμε τελειως τυπικη σχεση

Δεν θελω συγνωμες

Αλλα τοσες μερες απλα θελεις να με κανεις να εχω τα ιδια συναισθηματα και με κανεις να σου μιλαω ασχημα

Οταν με φερεις σε θεση να σου μιλαω ασχημα εγω φταιω?

Λοιπον τα λεμε αυριο γτ πρεπει να ξυπνησω σε 3 ωρες ββ καληνυχτα"

δεν ξερω τι να κανω ρε μαγκες ειναι πολυ σημαντικη στην ζωη μου αλλα δεν θελω να ξαναγινουμε φιλοι γιατι δνε θελω να την κοροιδευω νιωθω αλλιως

σκεφτομαι πως υπαρχουν τα εξης προβληματα

1)εχει γκομενο
    2) ισως οι φιλοι της να την αποπροσανατολιζουν
    3)φοβαται οτι θα πληγωθει
    4) ειχα κανει κατι με την κολλητη της

ομως σκεφτομαι πως αφου καποτε με γουσταρε γιατι να μην με γουσταρει τωρα?

η αληθεια ειναι πως μεχρι πριν 2 μηνες που μιλαγαμε περναγαμε τελεια γελαγαμε πολυ ασχημα μετα οταν αρχισα να την ερωτευομαι αλλαξα λιγο σταση και ηρεμησα και το σκεφτομουν και χθες και λεω ναι μαλακια, και μου το ανεφερε και εκεινη...απλα ειμαι σε σκατα φαση, απλα θελω να ειμαστε μαζι, να επιμεινω ??? να την αφησω ησυχη??? να σκεφτει???

δν ξερω

Senior Member
    η φιλη σου η αριαδνη, αλλα θελει, αλλα λεει, αλλα κανει κι αλλα εννοει.
    το τι ακριβως, εκεινη το ξερει.
    να σου πω το μονο σιγουρο απο ολη αυτη την ιστορια.
    φιλοι ουτε εισαστε ουτε υπηρξατε ποτε.
    το οτι μιλουσατε ωραια και δεν εχετε κανει σεξ, δεν σημαινει φιλια.
    φλερταρατε, περνουσατε καλα (στο μπλα μπλα παντα, γιατι υπαρχει και αποσταση) και στην πορεια αυτη ξενερωσε επειδη την επεσες και στην φιλη της.
    το αγορι της υπηρχε απ την αρχη, η καπου στην πορεια προεκυψε?

κι αφου τωρα εχει σχεση κι επιπλεον δεν σε θελει, τι θελεις να γινει, δηλαδη?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η φιλη σου η αριαδνη, αλλα θελει, αλλα λεει, αλλα κανει κι αλλα εννοει.
    το τι ακριβως, εκεινη το ξερει.
    να σου πω το μονο σιγουρο απο ολη αυτη την ιστορια.
    φιλοι ουτε εισαστε ουτε υπηρξατε ποτε.
    το οτι μιλουσατε ωραια και δεν εχετε κανει σεξ, δεν σημαινει φιλια.
    φλερταρατε, περνουσατε καλα (στο μπλα μπλα παντα, γιατι υπαρχει και αποσταση) και στην πορεια αυτη ξενερωσε επειδη την επεσες και στην φιλη της.
    το αγορι της υπηρχε απ την αρχη, η καπου στην πορεια προεκυψε?

κι αφου τωρα εχει σχεση κι επιπλεον δεν σε θελει, τι θελεις να γινει, δηλαδη?
    το αγορι αυτο που εχει τωρα οχι δεν προηπυρξε, υπηρχαν ομως αλλοι 2-3 στην πορεια ομως
    ειναι 16 χρονων και ειμαι 17
    η αποσταση υπηρχε μεχρι τελη αυγουστου
    μετα κατεβηκα Αθηνα και αρχισαμε και βγαιναμε πολυ συχνα
    αυτο ειναι το θεμα, δεν ειμαι σιγουρος αν με θελει εστω και λιγο η οχι
    η απλα ειναι μπερδεμενη η κατι τετοιο
    αυτο που θελω να γινει ειναι να μαθω αν μπορει να προκυψει κατι καλο μεσα απο αυτο
    γιατι δεν θελω να την χασω

Senior Member
    Quote Originally Posted by psuxodrama07 View Post
    το αγορι αυτο που εχει τωρα οχι δεν προηπυρξε, υπηρχαν ομως αλλοι 2-3 στην πορεια ομως
    ειναι 16 χρονων και ειμαι 17
    η αποσταση υπηρχε μεχρι τελη αυγουστου
    μετα κατεβηκα Αθηνα και αρχισαμε και βγαιναμε πολυ συχνα
    αυτο ειναι το θεμα, δεν ειμαι σιγουρος αν με θελει εστω και λιγο η οχι
    η απλα ειναι μπερδεμενη η κατι τετοιο
    αυτο που θελω να γινει ειναι να μαθω αν μπορει να προκυψει κατι καλο μεσα απο αυτο
    γιατι δεν θελω να την χασω
    μα αν σε θελει, γιατι να μην στο πει, αφου εσυ της λες οτι την θελεις? μαζοχα ειναι?

κατσε ωρε. μιλατε απο μαιο, δλδ 4-5 μηνες. και σε αυτο το διαστημα υπηρξαν 2-3 αλλοι κι ενας που εκανε σχεση, τεσσερις? κι αναρωτιεσαι αν θελει εσενα?
    απο αυτα που λες οτι ειπε, πιστευω οτι οταν ξεκινησατε να μιλατε, ΙΣΩΣ ενδιαφεροταν για κατι ερωτικο, αλλα ξενερωσε πολυ συντομα, ειτε απο το ενδιαφερον σου για την φιλη της, ειτε απο αλλες γνωριμιες, και μετα δεν ξανασχοληθηκε με σενα (ερωτικα) και εκανε και σχεση.
    εσυ, γιατι σκεφτεσαι οτι μπορει να ειναι μπερδεμενη? ποιο ειναι το μπερδεμα οταν οσες συζητησεις κι αν κανατε σου ειπε οτι δεν θελει κατι ερωτικο μαζι σου?
    τι καλο να προκυψει, αφου εχει αγορι τωρα?

Junior Member
    γιατι παντα μου ελεγα οτι φοβαται να πληγωθει
    γιατι ειμασταν φιλοι και ισως να πιστευει πως αυτο τωρα δεν βγαζει πουθενα
    ισως να εχει αγορι τωρα, να περναει καλα, αλλα σε λιγο καιρο που θα χωρισει (σταντε αυτο)
    ισως της βγει στην επιφανεια, δν λεω οτι με θελει απεγνωσμενα, πιστευω πως υπαρχει μεσα της αυτη η επιθυμια
    το καταλαβαινω μερικες φορες με τον τροπο που μιλαει, και ειναι ατομο που δεν παραδεχετε ευκολα,
    απλα ισως ειναι ακομα σκαλωμενη απο τοτε που της το ειπα και να την χαλαει
    σκεφτομαι να της δωσω χωρο και χρονο
    τουλαχιστον εγω ακομη και αν δεν γινει κατι, ουτε θα την κραξω ουτε τπτ
    δλδ την νοιαζομαι τοσο πολυ που δεν θα γινω μαλακας

Αν μια γυναικα γουσταρει εναν,δεν υπολογιζει τιποτα,ουτε αν θα πληγωθει,ουτε φιλιες κλπ.Πολυ απλα δε σε γουσταρει.
    Το τι και πως ισως το καταλαβεις πιο μετα.Για την ωρα απλως απομακρυνσου.

Ουτε εχεις καμια δουλεια να νοιαζεσαι τοσο για εναν ανθρωπο που ξερεις 4 μηνες.

Senior Member
    Δεν σε θέλει είναι ξεκάθαρο.

Senior Member
    Και απο φιλια σε σχεση γινεται κ αντιστροφα. Αλλα αφου εισαστε φιλοι πως δεν ηξερες οτι την καλαφατιζει αλλος?

Junior Member
    φίλε μου, θα σε ρωτήσω κάτι πολύ απλό αλλά πολύ ουσιαστικό
    Θες η κοπέλα που θα έχεις δίπλα σου και θα είσαι σε σχέση μαζί της, να σε γουστάρει και να σε επιθυμεί έστω και λίγο, ή θες κάποια που να θέλει πραγματικά να είναι μαζί σου;
    Πόση ανασφάλεια πραγματικά θα νιώθεις αν είσαι μαζί της στη πρώτη περίπτωση, του να σε θέλει λίγο;
    Επιπλέον, τώρα έχει σχέση. Είτε όπως λες σε λίγο καιρό χωρίσουν ή όχι, και πάλι δεν σεβάστηκες ούτε εκείνην, ούτε και το αγόρι της (που στο κάτω-κάτω δεν σου φταίει και σε τίποτα)
    και πραγματικά, πολύ κακό timing.
    Δεύτερον ναι, έπαιξε κάτι με την φίλη της, αυτό είναι από πολλές μεριές φάουλ.
    Και βασικά ένα πράγμα θα σου πω, το ότι μπορεί να σε γούσταρε κάποια στιγμή στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι μπορεί να σε γουστάρει και τώρα το ίδιο (κανένας δεν ξέρει, μόνο εκείνη)

Θες μια συμβουλή μήπως και σωθεί-διορθωθεί η κατάσταση; Πήγαινε, πιάσε την και με όμορφο, ήρεμο και ώριμο τρόπο ζήτα της συγγνώμη, που μπορεί να την έφερες σε δύσκολη θέση,και ότι δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι αισθανόσουν και έτσι αισθάνθηκες/σκέφτηκες ότι έπρεπε να ενεργήσεις. και συνέχισε το έτσι, και μην το πας καθόλου στο ερωτικό. Απλά μην το κάνεις.

Αλλά σου ξανά λέω, όπως νομίζω ότι είδα και κάποιον άλλον να στο λέει. Άμα σε γούσταρε αρκετά θα ήταν εκεί και θα σε διεκδικούσε. Αυτά που σου λέω πιο πάνω πιο πολύ στα λέω για να είσαι εσύ πρωταρχικά με τον εαυτό σου εντάξει και ξεκάθαρος των κινήσεων που έκανες. Δεν μπορώ να σου πω ότι με αυτό μετά θα είστε μαζί. Αλλά φίλε μου όπως και το έχω δει και το έχω ζήσει πολλές φορές το έργο, και να κάνετε κάτι, δεν θα κρατήσει και για πολύ μάλλον.

Senior Member
    Τελικα τι γινεται? Μιλατε τωρα? Αμα μιλατε μπορεις να το γυρισεις το παιγνιδι.

Senior Member
    Μην κυνηγας κοπελες.μην σε απασχολει ποτε θα σου κατσει η καθε μια.πηγαινε σε ενα πορνειο και κανε δουλεια σου.η κοινωνια που ζουμε ειναι κομπλεξικη
    Last edited by chris athens; 03-03-2015 at 16:02.