Κρίσεις Πανικού και εγω !!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Οκ πάσο. Έχω κάνει θεραπεία με xanax k seroxat. Τα πρώτα έχουν όντως άμεση δράση στα συμπτώματα πανικού. Βέβαια πρέπει να σου πώ ότι εμένα η αγωγή μου ήταν ελεγχόμενη και τα πήρα μόνο για 3 μήνες. Ποτέ έκτοτε δεν τα χρησιμοποίησα προληπτικά. Για την ακρίβεια δεν ξαναπήρα. Όχι γιατί φοβάμαι τα φάρμακα. Απλά κατάλαβα ότι έχω βρει πλέον τρόπυς να το αμφισβητώ.Φυσικά πριν απευθυνθώ σε γιατρό δεν είχα ιδέα του τι σημαίνει πανικός. Εσύ ξέρεις τι σου συμβαίνει. Η γνώμη μου πριν πάρεις οτιδήποτε απευθύνσου σε ειδικό. Δεν ξέρω αν στη χώρα που βρίσκεσαι χρειάζεται ειδική συνταγή. Στην Ελλάδα είναι απαραίτητη. Εχεις σκεφτεί κάτι φυτικό?

Junior Member
    Αν εννοείς π.χ. Βαλεριάνα, έχω ήδη πάρει από κάποιον φίλο 3 χάπια, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Απλά διάβασα εδώ ότι το Xanax λειτουργεί γρήγορα, και αποφάσισα να ρωτήσω.
    Κοίτα, δε θέλω να συνεχίσω μετά να παίρνω κανένα χάπι (αν και δεν μπορώ να το αποκλείσω, αφού δεν ξέρω πόσο θα μου... αρέσει :-)), απλά και μόνο κατά τη διάρκεια πτήσεων. Βέβαια, δεν ξέρω για πόσο θα διαρκέσει η επίδραση του Xanax. Δε θέλω να φτάσω στον προορισμό μου, μετά από 2 ώρες π.χ. και να είμαι χώμα για ολόκληρη μέρα. Βέβαια ξέρω ότι πρέπει να δοκιμάσω από πριν να δω πώς θα επιδράσει σε μένα, ώστε να ξέρω τι θα συμβεί και σε πραγματικές συνθήκες.
    Λοιπόν? Ποια είναι η εμπειρία σου καλή μου Βίκυ? :-)
    Θα ήθελα επίσης να σε ρωτήσω αν έχεις εμπειρία από Diazepam (5 mg). Ένας φίλος γιατρός μού έγραψε μερικά χάπια, τα πήρα από το φαρμακείο, αλλά ποτέ δεν δοκίμασα.

Καλό σου βράδυ,

Α

Senior Member
    Εγω εχω δοκιμασει μερικες φορες lexotanil που φυσικα και δημιουργει εθισμο αν το χρησιμοποιεις συνεχεια αλλα εμενα με παρηγορει να το εχω στην τσαντα παντοτε σε περιπτωση που με πιασει κατι να μπορω να παρω μισο. Να φανταστεις εχω παρει 5μισα σε διαστημα 10 μηνων. Ε δεν δημιουργει εξαρτηση κατι τετοιο. Ειναι μια παρηγορια..

Senior Member
    antonis, θα σου πω μόνο το εξής. Την πρώτη φορά που πήρα xanax και για ολόκληρη την πρώτη εβδομάδα ένιωθα τελείως φυτό. Ο γιατρός το απέδωσε στο ότι ο οργανισμός μου ήταν τελείως παρθένος σε τέτοιες ουσίες. Μετά δεν είχα πρόβλημα. Μόνο το βράδυ μου δημιουργούσε σχετική υπνηλία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως λειτουργούσα κανονικά σε όλες μου τις δραστηριότητες. Τώρα αν το πέρνεις μόνο περιστασιακά δεν ξέρω τις επιδράσεις. Δεν έχω ιδέα για το diazepam. Ούτε καν ακουστά. Καλή μου margo και εγώ κρατάω πάντα ένα χαπάκι στην τσάντα μου για σιγουριά αν και τελευταία κάνω προσπάθειες να το αφήσω κι αυτό. Θεωρώ ότι είναι κλασσική συμπεριφορά ασφάλειας ως προς τους πανικούς και καλό είναι να την αμφισβητούμε. Antoni δεν ξέρω αν το σώμα και το μυαλό μας μπορεί να παίξει ρόλο προσομοιωτή με τα χάπια και εαν οι πληροφορίες που θα σου δώσει σε κστάσταση ηρεμίας θα είναι και σωστές ή έστω οι ίδιες για κατάσταση άγχους ή και πανικού.
    Καλημέρα...

Junior Member
    μετα απο 15 ημερες xanax kai seroxat εχω δει αποτελεσμα!!!
    αν και οχι τοσο μεγαλο αλα συγουρα εχουν φυγει τα σημπτοματα τα \'χοντρα΄\'

εν αναμονη λιπον για αλεσ 15 ημερες εως οτου με πιασει το σεροχατ!!!

στο επανιδην και καλα χρηστουγεννα σε ολους !!!!

Senior Member
    Αληθεια ,τελικά υπάρχει κάποιο χάπι(εννοειται το ποιο \"ανωδυνο\") που να μπορεί κάποιος να πάρει την ώρα που ξεκινάει μια κρίση για να περιορισει τα συμπτώματα??

Senior Member
    Originally posted by filakhs
    δεν περιμενα ποτε οτι τοοοοοοοσοι ανθρωποι εχουν κρισεις πανικου...............!
    νομιζα οτι ειμαι μονος μου σε αυτο τον εφιαλτη!!!!
    Τι ειπες τωρα ??
    Εδω αν αποφασιουμε να κατεβουμε στις εκλογές την εχουμε σιγουρη την εισοδο στην Βουλή...;):D:D

Senior Member
    Ναι, ναι και με μεγάλο ποσοστό.....
    Αρκεί να μη μας πιασει όλους μαζί κρίση την ώρα που θα ψηφίζουμε νομοσχέδιο. Παρτυ μετα ο Χατζηνικολάου.........

Senior Member
    χαχαχχαχαχχα- πολύ καλό:D

Senior Member
    ΑΝ δηλαδη παει να με πιασει μια κριση , παιρνω ενα XANAX των 0,5mg ή μισο και την προλαβαινω??
    Η πρεπει να παιρνω καθημερινα ,προληπτικα ??
    Εχω ενα κουτακι Xanax που μου ειχε δωσει ο καρδιολογος αλλα δεν τα χρησιμοποιησα ποτε ......

Junior Member
    Γενικά τα αγχολυτικά και τα ηρεμιστικά τι ακριβώς κάνουν..και ποιες οι διαφορές μεταξύ τους?

Junior Member
    καλησπερα

καινουργιος στο site αλλα εδω και 1 χρονο με κρισεις πανικου....πολυ δυσκολο συναισθημα αλλα το παλευω μοζι με την φιλη μου αλλα δυστηχως θα χρειαστω και βοηθεια απο ψυχολογο.....υπαρχει θελησει και επιμονη αλλα σιγουρα αισθανεσαι και πολυ αβολα.
    Ταχυπαλμιες,κουραση,οχι καλον υπνο,ζαλαδες,κτλ ειναι τα συμπτωματα....το μονο που μπορω να πω οτι με βοηθαει λιγο καποιες αναπνοες και οτι σκεφτομαι το συζηταω η τα γραφω σε τετραδιο(τα παντα).
    Ελπιζω να το αποδεχτω και μετα να το ξεφορτοθω....

Page 3 of 3 FirstFirst 123