Results 1 to 3 of 3
Thread: ομαδικη συζητηση
-
18-03-2015, 23:04 #1
ομαδικη συζητηση
οποιος ψηνεται για καμια ομαδικη συζητηση στο σκαιπ με θεμα το "αγχος" ας μου στειλει π.μ το ονομα στο σκαιπ του ή να το ανεβασει εδω στο ποστ...
αγχος εννοωντας γενικα να μοιραστουμε τις εμπειριες μας, πως το αντιμετωπιζουμε, πως ζουμε μαζι με αυτο κλπ.. δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε καποια διαταραχη, αλλα γενικως για το αγχος με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται (πανικους, φοβιες, γενικευμενο κλπ κλπ)...
αυτα!And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
- 18-03-2015, 23:23 #2
Γεια σας παιδια!Ειναι η πρωτη μου επαφη με το φορουμ και θα ηθελα να ακουσω και τισ δικες εμπειριες για να με βοηθησετε!Το προβλημα μου ξεκιναει εδω και 1 χρονο.Οταν ξεκινησα να [αιρνω μια θεραπεια για υπερταση με διουριτικα.Σχεδον ταυτοχρονα ξεκινησε και ενας καθημερινος γολγοθας !!Ζαλη 24ωρη!!Ανυποφορη!!!Λες και την πατρευτηκα!!!οταν ημουν στην δουλεια οταν πηγαινα για καφε στο σουπερμαρκετ τον τελευταιο καιρο ακομα και και οταν χαλαρωνω στο καναπε μου!Στην αρχη πιστεψα οτι ειναι παρενεργεια του φαρμακου ρο εκοψα για λιγες μερες αλλα καμια βελτιωση!Η καρδιολογος λοιπον μου λεει οτι προερχεται απο αγχος και προτεινε να παρψ αγχολυτικα!Τα ξεκιναω με μισο χαπι την ημερα χωρις να με χαλαρωνει παρα μονο για μια δυο ωρες.μεσα στον ενα χρονο εχω κανει και δυο κρισεις πανικου 10 15 λεπτων!!Μετα απο πολλες εξετασεις και γιατρους ωρλ παθολογο - μαγνητικη εγκεφαλου επισκεπτομαι τελικα μια ψυχιατρο.Μου λεει για συσορευμενο αγχος και μου γραφει το zolotrin των 50...Ειμαι λοιπον και εγω σε αυτο σταδιο που εχω αγορασει τα χαπια αλλα δεν εχω ξεκινησει να τα παιρνω..τα χρειαζομαι τελικα τοσο πολυ?...αυτο που με απασχολει ειναι οι παρενεργιες που μπορει να εχω...Να πω τελειωνοντας οτι ολες οι καθημερινες μου δραστηριοτητες γινονται <παρεα> με την ζαλη και εξαρτονται ολα απο αυτη!!Θα μου περασει απλα περνοντας ενα αντικαταθληπτικο?Οποιος μπορει να μου δωσει μια βοηθεια η ενα σχολιο τον ευχαριστω!Σας ευχαριστω για τον χρονο σας
19-03-2015, 00:57 #3
@aski, δεν πας σε κανέναν παθολόγο πρώτα να σε γράψει εξετάσεις για μαγνήσιο και μέταλλα γιατί μπορεί τα διουρητικά να έφεραν ανισορροπία σε ηλεκτρολύτες, μαγνήσιο και μέταλλα και απο κει να σου ρθαν όλα τα άλλα.
Αν το άγχος είναι θέμα σεροτονίνης - δεν ξέρω και πως ακριβώς πάει - θα ασε βοηθήσει το αντικαταθλιπτικό.
Αν έχεις κάτι οργανικό όμως πχ θυροειδή, χαμηλό αιματοκρίτη, έλλειψη ασβεστίου λόγω διουρητικών δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει.
Πρώτα ψάχνουμε θυροειδή, αιματοκρίτη, πιθανόν β12 κτλ κάτι που οι ψυχίατροι δυστυχώς δεν κάνουν...