χειριστικος συντροφος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΒΟΥΛΙΤΣΑ View Post
    καλησπερα σε ολους σας! μπορει καποιος να με βοηθησει σε εναν προβληματισμο μου? μπορει καποιος να αλλαξει εναν χειριστικο συντροφο? μπορει να διορθωσει καπως αυτη την κατασταση ή ειναι χαμενη καθε προσπαθεια?
    κανεναν δεν μπορεις να αλλαξεις εκτος απο τον εαυτο σου, κι αυτον πολυ αμφιβολα...

αυτο που οντως μπορεις και επιβαλλεται με ΟΛΟΥΣ να κανεις και οχι μονο με τον περιεργο συντροφο, ειναι να θεσεις τα δικα σου ορια, να δειξεις τι δεχεσαι/ανεχεσαι και τι οχι.
    τα υπολοιπα θα φανουν στην εξελιξη.
    ειτε σεβονται τα ορια σου και προχωρατε καλα, ειτε προκυπτουν αντιθεσεις απο αυτα τα ορια και διαλυεστε ησυχως...

παντως και την πιτα και τον σκυλο, δεν γινεται.. αυτος αποφασιζει για τον εαυτο του κι εσυ για τον δικο σου κι αν δεν ταιριαξετε, εχει συμβει και σε αλλους..

Banned
    αν δεν τον ηθελα,δεν θα προσπαθουσα τοσο. δεν βλεπει οτι εχει προβλημα αυτος...παντα εγω θεωρει οτι εχουν προβλημα,οτι δεν τον καταλαβαινω,οτι δεν μπαινω στο μυαλο του,οτι λεει ότι λεει για να με προφυλαξει απο λαθος βηματα που κανω... και μια φορα που τολμισα να πω οτι χρειαζεται βοηθεια για να απαλλαγει απο παλιους εφιαλτες,με κατηγορει ακομα οτι του ειπα οτι ειναι τρελος και θελει ψυχιατρο
    Δυστυχώς το πρώτο και πιο Δύσκολο πράγμα σ αύτες τις περιπτώσεις ,Είναι η αποδοχή της αλήθειας--->ώστε να φτάσει στην αντιμετωπισή της...Αντιμετωπίζεται πάντως δεν είναι κάτι σοβαρό..Οι γονείς του να φανταστώ δεν τον άφηναν να έχει πολλές επιλογές στην παιδική τ ηλικία?
    Το θετικό είναι οπως λέει και το kerasi ότι σ βλέπει σοβαρά...

Senior Member
    προσεξε ενα λαθος που κανεις.
    ΜΗΝ του δινεις εντολες, μην βγαζεις διαγνωσεις.
    φυσικα και δεν μπορεις να τον βγαλεις τρελο, γιατι κι αυτος μπορει να σε βγαλει βλαμμενη και να καθεστε να βριζεστε χωρις αποτελεσμα...
    αυτο που πρεπει να κανεις, ειναι να του λες τα θελω σου.

για παραδειγμα.
    σου λεει 'δεν θελω να μιλας με την ταδε φιλη σου γιατι δεν ξερω τι λετε, μου φαινεται περιεργη"
    δεν του λες 'εισαι τρελος, πηγαινε να κοιταχτεις"
    του λες "θεωρω δικαιωμα μου να εχω οποιες φιλες θελω. θελω να μιλαω με αυτην την κοπελα και θα μιλαω, ειναι δικο μου θεμα."
    χωρις φωνες , ομως. με αποφασιστικοτητα και ηρεμια.

Junior Member
    "και εγω θεωρω δικαιωμα μου να μην συμπαθω την φιλη σου. αλλα εσυ μπορεις φυσικα να διαλεξεις αναμεσα στους δυο μας...." απαντά

Senior Member
    "και εγω θεωρω δικαιωμα μου να μην συμπαθω την φιλη σου. αλλα εσυ μπορεις φυσικα να διαλεξεις αναμεσα στους δυο μας...." απαντά
    εκει ειναι η ρηξη που λεγαμε.
    αν δεν ταιριαζετε σε τετοια βασικα πραγματα οπως τα ανθρωπινα δικαιωματα, δεν κανετε χωριο.
    αδικα το τραβας απ τα μαλλια.
    αν σου δωσει τελεσιγραφο, να χωρισεις.
    τι αλλο να κανεις?
    αν το κανει απλα για εκφοβισμο ομως, θα μαζευτει απο μονος του, μολις πεις οτι συμφωνεις να χωρισετε αν δινει τελεσιγραφα..

Banned
    ναιι ειδες ζηλιαρης κ χειριστικος παει παντα μαζι δε νομιζω οτι μπορεις να το αλαξεις η ταιριαζεις μαζι του η δε ταιριαζεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ναιι ειδες ζηλιαρης κ χειριστικος παει παντα μαζι δε νομιζω οτι μπορεις να το αλαξεις η ταιριαζεις μαζι του η δε ταιριαζεις

Συμφωνω Αλεξ , αυτος ο ανθρωπος δεν προκειται ναλλαξει , ειναι ματαιο . Βουλιτσα , κοπανα την , δεν θα περασεις καλα , ειναι προφανες .

Banned
    δυστυχος δεν εχω δει ποτε τετιους ανθρωπους να βελτιωνονται προς το καλυτερο αντιθετα επειδη ξερουν οτι στο τελος θα μεινουν μονοι προσπαθουν να τραβηξουν τη προσοχη ολων με καθε τροπο με το να τους χειριζονται κ στο τελος χανουν κ την αξιοπρεπεια τους αλλα κ τους αλλους το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να ασχολουνται ολοι μαζι τους τ πως κ το γιατι δε τους ενδιαφερει κ σαφως δεν αξιζει να ασχοληθεις με αυτους σοβαροτερα εκτος απο να κανεις τη πλακα σου.

Senior Member
    να ασχοληθείς με αυτούς????εκτός από το να κάνεις την πλάκα σου....φίλε αλέξανδρε με όλο το θάρος αλλά δεν ασχολήσε με τους ανθρώπους για να κάνεις την πλάκα σου.......να πώ και εγώ απο τα λεγόμενα της φίλης ότι οι άνθρωποι γυρεύουν ανθρώπους πολλές φορές για να συμπληρώσουν αυτό που δεν πήραν και πολλές φορές αρχικά τουλάχιστον την καταυρίσκουν όταν καταλάβουν οτι κάποιος ασχολείται τόσο μαζίτους κατι που ίσος μέχρι τότε δεν το είχαν πάρει από πουθενά χειρότερα ουτε απο τους ίδιους τους γονιούς τους.
    αρχικα το ονομαζουν μεγάλο έρωτα κόλημα δεν αργεί ομως αυτό να φανερωθεί και να φανεί τι στην πραγματικότητα είναι εμμονή απαίτηση κυριαρχία πανω στον άλλο...και φυσικά δεν πρόκειτε κάτι τέτοιο να αλλάξει ούτε με κουβέντες και συζητήσεις κτλ διότι αποτελει τραυμα αποτελει διαστροφη του συναισθηματος και εσυ θα πρεπει να εισαι υποτακτικη του να συμπληρωνεις και ποτε μα ποτε δεν θα παψει να βρισκει αφορμεσ και φανταστικους εχθρους γιατι απλα μαζι σου ....ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....... λυπαμε αλλα πρεπει να δωσεις ενα τελος ισος απο αυτο ταρακουνηθει και αυτος και ψαξει περισσοτερο να αναζητησει βοηθεια γιαυτο....μην εχεις καμια ελπιδα αλλαγης δυστηχως

Senior Member
    να ασχοληθείς με αυτούς????εκτός από το να κάνεις την πλάκα σου....φίλε αλέξανδρε με όλο το θάρος αλλά δεν ασχολήσε με τους ανθρώπους για να κάνεις την πλάκα σου.......να πώ και εγώ απο τα λεγόμενα της φίλης ότι οι άνθρωποι γυρεύουν ανθρώπους πολλές φορές για να συμπληρώσουν αυτό που δεν πήραν και πολλές φορές αρχικά τουλάχιστον την καταυρίσκουν όταν καταλάβουν οτι κάποιος ασχολείται τόσο μαζίτους κατι που ίσος μέχρι τότε δεν το είχαν πάρει από πουθενά χειρότερα ουτε απο τους ίδιους τους γονιούς τους.
    αρχικα το ονομαζουν μεγάλο έρωτα κόλημα δεν αργεί ομως αυτό να φανερωθεί και να φανεί τι στην πραγματικότητα είναι εμμονή απαίτηση κυριαρχία πανω στον άλλο...και φυσικά δεν πρόκειτε κάτι τέτοιο να αλλάξει ούτε με κουβέντες και συζητήσεις κτλ διότι αποτελει τραυμα αποτελει διαστροφη του συναισθηματος και εσυ θα πρεπει να εισαι υποτακτικη του να συμπληρωνεις και ποτε μα ποτε δεν θα παψει να βρισκει αφορμεσ και φανταστικους εχθρους γιατι απλα μαζι σου ....ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....... λυπαμε αλλα πρεπει να δωσεις ενα τελος ισος απο αυτο ταρακουνηθει και αυτος και ψαξει περισσοτερο να αναζητησει βοηθεια γιαυτο....μην εχεις καμια ελπιδα αλλαγης δυστηχως

Senior Member
    Ασχέτως τι είναι αυτός η ποια είναι τα προβλήματα του τι σε έκανε να είσαι και να αγαπάς κάποιον που εσύ θεωρείς "χείριστο";Δεν ξέρω αν ξέρεις την έννοια τις λέξης αλλα το να επαναλαμβάνεις ότι ο σύντροφος σου είναι όσο πιο κακός μπορεί να είναι κάποιος και είσαι μαζί του,τότε έχεις πρόβλημα και εσύ.Αν έχει ψυχικά τραύματα μπορεί να πάει σε έναν ψυχολόγο.Για να το κάνει όμως αυτό πρέπει να το θελήσει από μονος του.Προσπαθώ να τα λέω όσο πιο απλά γίνεται.Δεν γίνεται να σε πάει στον οδοντίατρο αν δεν νοιώθεις ότι πονάει το δόντι σου.Γιατί δεν επικεντρώνεσαι στο να λύσετε τo πρακτικο μέρος για να είστε ευτυχισμένοι.Όταν δυο άνθρωποι διαφωνούνε σε θέματα σχέσης δεν πάνε σε ψυχίατρο.Ποσο μάλιστα μονο ο ένας από τους δυο επειδή το είπε ο άλλος.Δεν λύνονται έτσι οι διαφορες.Τώρα το να γενικολογισω ή να σου πω μείνε η φύγε το θεωρώ ηλίθιο.Δεν τον ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω.Ακόμα και ένας ψυχίατρος ή ψυχολόγος αν δεν τον εξετάσει/συζητήσει μαζί του,δεν μπορεί να τον καταλάβει.Και αυτό μετά από πολλές συνεδρίες.Το μονο που μπορείς να κανεις είναι να πας σε έναν ψυχολόγο να μιλήσεις για σένα,το πως τα βλέπεις όλα αυτά και γιατί ενώ έχεις την χειρότερη άποψη για τον άνθρωπο σου,είσαι μαζί του.
    real eyes realise real lies

Banned
    aπο αυτον δε προκειται να συμπληρωσει τιποτα απλα θα τις τα ζαλιζει συνεχεια τι εκανες που πηγες η εγω η αυτη κλπκλπ κ στο τελος θα την αφησει κ ολας οσο πιο σοβαρα τον παιρνεις το πιο .. θα σε βγαλει στο τελος

Senior Member
    οπως ειπαν κ οι αλλοι κ συμφωνω, οχι δε προκειται να αλλαξει (ποσο μαλλον οταν δν εχει κ θεληση οπως λες)
    αρα ή τον ανεχεσαι (με ολη τη καταπιεση, κλπ που θα ανεχτεις απο τη χειριστικοτητα του) ή τον χωριζεις για το δικο σου καλο.

παντως η Remedy το ανελυσε πολυ ωραια

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Ασχέτως τι είναι αυτός η ποια είναι τα προβλήματα του τι σε έκανε να είσαι και να αγαπάς κάποιον που εσύ θεωρείς "χείριστο";Δεν ξέρω αν ξέρεις την έννοια τις λέξης αλλα το να επαναλαμβάνεις ότι ο σύντροφος σου είναι όσο πιο κακός μπορεί να είναι κάποιος και είσαι μαζί του,τότε έχεις πρόβλημα και εσύ.ου.

Συμφωνω white , αυτη η επιλογη δειχνει χαμηλη αυτοεκτιμηση .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    οπως ειπαν κ οι αλλοι κ συμφωνω, οχι δε προκειται να αλλαξει (ποσο μαλλον οταν δν εχει κ θεληση οπως λες)
    αρα ή τον ανεχεσαι (με ολη τη καταπιεση, κλπ που θα ανεχτεις απο τη χειριστικοτητα του) ή τον χωριζεις για το δικο σου καλο.

παντως η Remedy το ανελυσε πολυ ωραια

Εδω goth δεν μπορουμε ναλλαξουμε τον εαυτο μας , τους αλλους θαλλαξουμε ?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast