Results 46 to 53 of 53
Thread: χειριστικος συντροφος
-
22-03-2015, 16:42 #46
εγω σου λεω το εξης.. εχοντας γνωρισει πολους τετιους τυπους εχω προσεξει οτι παντοτε εξαφανιζονται πριν οι αλλοι τους αποριψουν γιατι πολυ απλα ειναι τοσο αντιθετοι στο να εξελιχθουν κ να ζησουν κατι απο τη ζωη τους που στο τελος το μονο πραγμα που τους μενει ειναι να εξαφανιστουν πριν ολοι παρουν χαμπαρι πιοι ειναι κ αν καταναλωσεις κ αλλα χρονια απο τη ζωη σου με αυτον το μονο πραγμα που τελικα θα πετυχεις ειναι να σκεφτεσαι οτι θα εκανε μεγαλη χαρη αν ειχε φυγει νωριτερα
- 22-03-2015, 20:53 #47
Σώπα ρε μεγάλε δηλαδή όλοι εδώ μέσα είναι τεμπέληδες,εγωκεντρικοί και έχουν ψυχικές διαταραχές για να ασχολούνται όλοι μαζί τους; Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου; Σε λίγο θα μας πεις ότι ο κόσμος πεθαίνει γιατί βαριέται να ζει και θέλει να λείψει στους δικούς του. Από ότι φαίνεται δεν κατάλαβες καν ότι η κοπέλα προσπαθεί να τον στείλει σε ειδικό και αυτός δεν θέλει να πάει ακριβώς γιατί δεν νοιώθει ανίκανος και δεν θέλει να παραδεχτεί το πρόβλημα. Αναρωτιέμαι τι κανεις εσύ σε ένα forum που αφορά τεμπέληδες,ανίκανους και διαστροφικούς. Πρέπει να έχεις και εσύ αρκετό χρόνο ελεύθερο :)
Last edited by white; 22-03-2015 at 22:19.
real eyes realise real lies
23-03-2015, 11:19 #48
[QUOTE=white;530418]Σώπα ρε μεγάλε δηλαδή όλοι εδώ μέσα είναι τεμπέληδες,εγωκεντρικοί και έχουν ψυχικές διαταραχές για να ασχολούνται όλοι μαζί τους; Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου; Σε λίγο θα μας πεις ότι ο κόσμος πεθαίνει γιατί βαριέται να ζει και θέλει να λείψει στους δικούς του. Από ότι φαίνεται δεν κατάλαβες καν ότι η κοπέλα προσπαθεί να τον στείλει σε ειδικό και αυτός δεν θέλει να πάει ακριβώς γιατί δεν νοιώθει ανίκανος και δεν θέλει να παραδεχτεί το πρόβλημα. Αναρωτιέμαι τι κανεις εσύ σε ένα forum που αφορά τεμπέληδες,ανίκανους και διαστροφικούς. Πρέπει να έχεις και εσύ αρκετό χρόνο ελεύθερο :)[/QUOT
Απαντησα σε φιλο που θεωρει απλα ελιγμους και δικαιολογιες αναλογα προβληματα που αντιμετωπιζουν καποιοι ........ εσυ καταλαβες το αντιθετο η εγω δεν το διαπιστωσα οπως επρεπε οπως και να χει καταλαβα πολυ καλα τι ρωτησε η κοπελα και αν εκανεσ τον κοπο με το λιγο χρονο που εσυ διαθετεις να δεις και την πρωτη μου απαντηση θα καταλαβενες περισσοτερα ...... ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΦΙΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ........ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ WWW.PRIMALTHERAPY.COM ΒΒ
23-03-2015, 11:43 #49
οι εμπειριες της παιδικης ηλικιας δεν εξαφανιζονται αλλα μαζι με τις προγεννητικες εμπειριες καθοριζουν μετεπειτα τις σκεψεις και συμπεριφορες της ενηλικης ζωης μας καθως και τις δισλειτουργιες μας και σοβαρες αρρωστιες που θα αναπτυξουμε....
23-03-2015, 11:50 #50
O αλεξανδρος_77 είχε όνειρο να γίνει δικαστής.
23-03-2015, 12:17 #51
χαχαχχαχαχαχαχ καλο σκεφτηκες πολυ πριν να το γραψεις? αν θες να ξερεις ειχα ονειρο να γινω μαγειρας αν θες μπορω να σου δανεισω κ καμια κατσαρολα για να τη κρατησεις για ενθυμιο αχχαχαχαχχαχαχαχα... τωρα ειδικα προβηβαστηκα σε τοστερτζη ψηνω ενα τοστακι.
23-03-2015, 13:24 #52
To σκέφτηκα γιατί το λες συνέχεια :P
29-03-2015, 02:07 #53
Νομίζω ότι ο ζηλιάρης χαρακτήρας δεν αγαπάει στ' αλήθεια. Δεν δείχνει σημάδια αυταπάρνησης ώστε παρέχει και τη ελάχιστη δόση εξιδανίκευσης της σχέσης. Κι αν η σχέση δεν είναι ιδανικό για έναν άνθρωπο τότε γιατί έχει σχέση; Όταν φτάνουμε να κάνουμε σκηνικά και τσακωμούς, που σημαίνει ένταση και βία εν τέλει τότε φαίνεται ότι βάζουμε σε πρώτη προτεραιότητα τον εαυτό μας και μάλιστα σε αποκλειστική προτεραιότητα. Πολεμώντας τον εαυτό του άλλου που θεωρούμε ότι πάει να μας καπελώσει επειδή έχει ζωή και μόνο. Είναι κάτι άρρωστο και χρίζει θεραπείας.