χειριστικος συντροφος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Junior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Ασχέτως τι είναι αυτός η ποια είναι τα προβλήματα του τι σε έκανε να είσαι και να αγαπάς κάποιον που εσύ θεωρείς "χείριστο";Δεν ξέρω αν ξέρεις την έννοια τις λέξης αλλα το να επαναλαμβάνεις ότι ο σύντροφος σου είναι όσο πιο κακός μπορεί να είναι κάποιος και είσαι μαζί του,τότε έχεις πρόβλημα και εσύ.Αν έχει ψυχικά τραύματα μπορεί να πάει σε έναν ψυχολόγο.Για να το κάνει όμως αυτό πρέπει να το θελήσει από μονος του.Προσπαθώ να τα λέω όσο πιο απλά γίνεται.Δεν γίνεται να σε πάει στον οδοντίατρο αν δεν νοιώθεις ότι πονάει το δόντι σου.Γιατί δεν επικεντρώνεσαι στο να λύσετε τo πρακτικο μέρος για να είστε ευτυχισμένοι.Όταν δυο άνθρωποι διαφωνούνε σε θέματα σχέσης δεν πάνε σε ψυχίατρο.Ποσο μάλιστα μονο ο ένας από τους δυο επειδή το είπε ο άλλος.Δεν λύνονται έτσι οι διαφορες.Τώρα το να γενικολογισω ή να σου πω μείνε η φύγε το θεωρώ ηλίθιο.Δεν τον ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω.Ακόμα και ένας ψυχίατρος ή ψυχολόγος αν δεν τον εξετάσει/συζητήσει μαζί του,δεν μπορεί να τον καταλάβει.Και αυτό μετά από πολλές συνεδρίες.Το μονο που μπορείς να κανεις είναι να πας σε έναν ψυχολόγο να μιλήσεις για σένα,το πως τα βλέπεις όλα αυτά και γιατί ενώ έχεις την χειρότερη άποψη για τον άνθρωπο σου,είσαι μαζί του.
    χειριστικος...οχι χειριστος!! τελειως διαφορετικες εννοιες και η προταση μου για τον ψυχολογο,δεν ηταν για την σχεση μας αλλα για τα βιωματα που του βασανιζουν την ψυχη και το μυαλο του

Senior Member
    Ποια ειναι αυτα τα βιωματα βουλιτσα?

Banned
    χειριστικος...οχι χειριστος!!
    τη διαφωρετικη ενοια που την ειδες? τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο..

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τη διαφωρετικη ενοια που την ειδες? τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο..
    τι ακριβως εννοεις???? ξερεις τι σημαινει "χειριστικος"??

Banned
    Quote Originally Posted by ΒΟΥΛΙΤΣΑ View Post
    τι ακριβως εννοεις???? ξερεις τι σημαινει "χειριστικος"??
    χειριστος είναι ο χειρότερος
    Χειριστικός είναι αυτός που θέλει να χειρίζεται τους άλλους

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ποια ειναι αυτα τα βιωματα βουλιτσα?
    ασχημη παιδικη ηλικια....πατερας βιαιος

Junior Member
    Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    ετσι ακριβως

Banned
    Αυτό προέρχεται κατά την γνώμη από χειριστικούς γονείς,και πλέον ο μηχανισμός του έχει μάθει να λειτουργεί έτσι, αφού μεγάλωσε σ τέτοιο περιβάλλον.
    Τ έχεισ πει να μιλήσει σ ειδικό?

Banned
    εγω τοσα χρονια που παρατηρω ανθρωπους δεν εχω δει ουτε ενα απο αυτους να βελτιωνεται προς το καλυτερο κ εγω επειδη καπου το ξερω αυτο το σεναριο θα στοιχηματιζα οτι αμα τον γραψεις σου θα βελτιωθει η κατασταση του εστω κ αν απλα κανει οτι βελτιωνεται.
    κ μην ακουω τωρα για παιδικες ηλικιες λιγο πολυ ολοι ειχαν κακες εμπειριες απο παιδια απλα καπιοι κολησαν σε αυτες για να της χρησιμοποιουν ως αλοθι κ καπιοι αλλοι τις προσπερασαν.

Senior Member
    οι εμπειριες της παιδικης ηλικιας δεν εξαφανιζονται αλλα μαζι με τις προγεννητικες εμπειριες καθοριζουν μετεπειτα τις σκεψεις και συμπεριφορες της ενηλικης ζωης μας καθως και τις δισλειτουργιες μας και σοβαρες αρρωστιες που θα αναπτυξουμε.... συνδεεονται με το ορμονικο συστημα μας και οχι μονο και το μελλον της ψυχοθεραπειας ειναι η αναβιωση αυτων και η ρυθμιση των παραπανω για να απαλλαγουμε απο χρονιες φοβιες ψυχροτητα ανικανοτητα εμμονες διαστροφικες συμπεριφορες.....καλο ειναι να γνωριζουμε τη λειτουργια του παρασυμπαθητικου και συμπαθητικου συστηματος αν θελουμε να δουμε γιατι η συμπεριφορα καποιων αργοτερα ειναι καταθλιπτικη βαλτονουν και αναλογα υπερδραστηρια οπως επιτασσει το συμπαθητικο .... το μονο που μπορουμε ειναι να αγνοησουμε ολα αυτα και να βλεπουμε το τωρα χωρισ ιστορικοτητα ,,,,,δε θα μιλαμε ομως τοτε ουτε για πραγματικη θεραπεια παρα μονο για υποστηριτκικη στην καλητερη περιπτωση

Banned
    πολυ καλο αλοθι για να κανει καπιος οτι θελει το παιζει αρρωστος κ εχει κακο παρελθον για να πρηζει μετα το ντουνια.. το εχω ξαναδει το εργο κ εχω μαθει απ εξω το σεναριο πλεον

Senior Member
    Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    Εμένα εσύ μου ακούγεσαι χειριστική που θες να πάει αυτός σε ψυχίατρο/ψυχολόγο για αυτά που ενοχλούν εσένα.Αν τον ενοχλεί κάτι θα πάει.Αν σε ενοχλέι κάτι,θα πας εσύ.Οχι γιατί το έιπε κάποιος άλλος.
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΒΟΥΛΙΤΣΑ View Post
    αν δεν τον ηθελα,δεν θα προσπαθουσα τοσο. δεν βλεπει οτι εχει προβλημα αυτος...παντα εγω θεωρει οτι εχουν προβλημα,οτι δεν τον καταλαβαινω,οτι δεν μπαινω στο μυαλο του,οτι λεει ότι λεει για να με προφυλαξει απο λαθος βηματα που κανω... και μια φορα που τολμισα να πω οτι χρειαζεται βοηθεια για να απαλλαγει απο παλιους εφιαλτες,με κατηγορει ακομα οτι του ειπα οτι ειναι τρελος και θελει ψυχιατρο
    Εγώ θα σου έλεγα να ψάξεις γιατί ΕΣΥ θέλεις έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου.
    Τι σου προσφέρει το να προσπαθείς να αλλάξεις έναν χειριστικό και καταπιεστικό άνθρωπο, με κακά βιώματα.
    Το ότι έχεις επιλέξει έναν τέτοιο άνθρωπο, λέει πολλά για σένα και το πώς είσαι στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σου.

Αυτός μπορεί να μην αλλάξει ποτέ, πάντως σίγουρα όχι αν δεν το αποφασίσει και το προσπαθήσει ο ίδιος.

Banned
    ειναι απλο ο καθενας εχει ανθρωπους διπλα του γιατι ετσι τη βρισκει.

Senior Member
    το παιζει καποιος αρρωστος επειδη ειναι τεμπελης ?..... παθενει πανικους καθε λογης ψυχοσωματικα επειδη απλα υποκρινεται τον αρρωστο και ειναι τεμπελης? υποφερει απο καθε λογης ανικανοτητα και διαστροφης επειδη ειναι τεμπελης? και γενικοτερα θελει να τα πρηζει στον ντουνια ....φανταζομαι οτι εσυ εισαι μερος του ντουνια ....... αναρωτιεμαι γιατι απλα εισε εδω
    Last edited by primal71; 23-03-2015 at 11:20.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast