Δειλία Χωρίς τσαμπουκα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ερμη , αυτο που εννοω , ειναι οτι οσο κενο και χαζο ακουγεται , απο τα 26 μου ( τωρα 53 ) που αρχισα βαρη , και μετα το 1999 που εκανα πυγμαχια , εστω σε σακκο κικ-μποξ , αλλα ξερω πως να κτυπαω , εκανα μαθηματακια , η υπαρχουσα αυτοπεποιθηση μου αυξηθηκε , οχι οτι σκοπευω να δειρω καποιον ( ποτε δεν ξερεις !!) αλλα η επιγνωση της δυναμης σου , σου δινει αυτοπεποιθηση σε πολλους τομεις της ζωης σου .
    Συμφωνώ απόλυτα. Ελα να σε πάρω στο γυμναστήριο και σε έναν μήνα δεν θα έχεις τιποτα απο αυτά. Οχι για να δέρνεις οπως είπε ο Macgyver,αλλά θα νοιώθεις πιο υγιής,πιο δυνατός και με μια αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση. Επαναλαμβάνω,όχι για φασαρία. Στον αθλητισμό κάθε φορά που βγάζεις μια προπόνηση νοιώθεις ικανοποίηση.
    Last edited by white; 20-03-2015 at 21:17.
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Εχαριστω κ δε θα σταματησω να ανεβαινω ποτε

Senior Member
    Ειμαστε τα βιωματα μας ετσι πλαθεται ο χαρακτηρας μας ας μου παρει αλλα τοσα χρονι για ναλλαξω δε με ενδιαφερει κανω το σωστο

Senior Member
    Δεν χρειαζεται να αλλαξεις πιστευω , αρκει να μαθεις να διεκδικεις πολλες φορες το δικιο σου , που ειναι κατι εντελως διαφορετικο. Και εγω ειμαι ηρεμος και ευγενικος και αισθανομαι πολλες φορες χωρις τσαμπουκα , αλλα μετα παρατηρω τους αλλους που φωναζουν ,βριζουν και συμπεριφερονται σαν jerks και λεω θες να γινεις ετσι? ... no way. και λεω στον εαυτο μου να σοβαρευτει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    keep ksereis giati ta kataferneis?oxi gt eisai kalos ki eygenikos alla gt eisai psixraimos kati pou stis meres mas spanizei
    emena ayto mou vgazeis
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Σε αυτον-ην που θαπευθυνθης , προκειμενου να ζητησεις/ απαιτησεις κατι , θα σου φερθει αναλογως με το τι του εμπνεεις . Τα παντα μετρανε , το υφος σου , ο τροπος που μιλας , ο τονος σου ,η σταση σου , ακομα και ο τροπος που περπατας , θα σε ' μυριστει ' οπως το σκυλι μυριζεται τον φοβισμενο . Η ευγενεια και οι καλοι τροποι στην πρωτη γραμμη , ο σεβασμος , συνηθως πιανουν . Οι φωνακλαδες ειναι αυτοι που συνηθως που δεν εξυπηρετουνται , και ειναι και οι πιο ακακοι . Τους σιωπηρους να φοβασαι . Αποφευγω οποιαδηποτε εμπλοκη σε καυγα , γιατι δεν θελω μπλεξιματα με αστυνομιες . Καμμια φωνουλα χρειαζεται αν πεσεις σε καφρο .
    Τα βρισιδια στο αυτοκινητο που δεχομαι , σπανιως , τα αγνοω πληρως . Ουτε και βριζω .

Senior Member
    [QUOTE=μανμαν;530630]Ειμαστε τα βιωματα μας ετσι πλαθεται ο χαρακτηρας μας ας μου παρει αλλα τοσα χρονι για ναλλαξω δε με ενδιαφερει κανω το σωστο[/QUO

γραφεις οτι ειμαστε τα βιωματα μας και μετα λες οτι και 100 χρονια να παρει θα προσπαθησεις να αλλαξεις να αλλαξεις δηλαδη τα βιωματα σου αυτο που εισαι?να γεινεις κατι αλλο και να νοιωθεις σιγουρια οτι νικησες τους φοβους καπως ετσι?

Senior Member
    Ναι γιατι και αποδω κ περα τα βιωματα μου θαναι πολυ διαφορετικα στην αντιμετωπιση τους ετσι σιγα σιγα θα ξεχασω τη παλια ζωη κ θα ακεφτομαι κ θα πρατω συμφωνα με ρη νεα ξερω ειναι δυσκολο να με καταλ;βεις κιομως γινεται φαντασου υπαρχουν μερες που σκεφτομαι αλλιως κ αλλες οπως παλια σα διχασμενη προσωπικοτητα που εχει παθςι σοκμε τα νεα δεδομενα κ δεξ
    ερει προς τα που να στραφει

Senior Member
    Quote Originally Posted by μανμαν View Post
    Ναι γιατι και αποδω κ περα τα βιωματα μου θαναι πολυ διαφορετικα στην αντιμετωπιση τους ετσι σιγα σιγα θα ξεχασω τη παλια ζωη κ θα ακεφτομαι κ θα πρατω συμφωνα με ρη νεα ξερω ειναι δυσκολο να με καταλ;βεις κιομως γινεται φαντασου υπαρχουν μερες που σκεφτομαι αλλιως κ αλλες οπως παλια σα διχασμενη προσωπικοτητα που εχει παθςι σοκμε τα νεα δεδομενα κ δεξ
    ερει προς τα που να στραφει
    τα βοιωματα μας ειναι εκει και με αυτα θα μπορεσουμε μεσα απο την καταλληλη θεραπευτικη να συνεχισουμε το σημερα χωρις να αναβιωνουμε το παρελθον χωρις αυτην την ιστορικοητα μας ειναι σα να ψαχνεις γιατι επεσε ενα αεροπλανο χωρις να εχεις βρει το μαυρο κουτι και φυσικα μετα θα ακους τι λεει ο ενας και ο αλλος αλλα ποτε δεν θα ειναι η πραγματικη αληθεια αλλα εικασιες

Page 2 of 2 FirstFirst 12