Results 16 to 20 of 20
Thread: Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ !
-
21-03-2015, 16:40 #16
Δεν ξερω τη σχεση σας για να το αξιολογησω. Την μανια να μαθεις την αληθεια μη την μπλεκεις με τυχον θεματα δικα σου, ειναι λογικο εφοσον υπηρχαν ακομα αισθηματα. Παντως ειναι σιγουρο οτι σε θελει, που ειναι κ η απαντηση στο ερωτημα που εθεσες εξαρχης. Αν θελεις να μπουμε σε επιμερους για τη σχεση αυτη ειναι αλλο κεφαλαιο. Κρατα μια νορμαλ επαφη οπως κανεις κ μονο αν γινει υπερμετρα φορτικος μπορεις να του δειξεις οτι ενοχλεισαι. Αν απ την αλλη θα θελες να τα ξαναβρειτε εγω να σου πω τροπους ευχαριστως. Σε θελει παντως.
- 21-03-2015, 16:48 #17
Όχι ειλικρινά, δεν θα ήθελα , να κάνω ξανά σχέση μαζί του. Πρώτη φορά νιώθω αισθήματα "ζωντανά", ζωηρά για κάποιον άλλον. Αυτός είναι ο φίλος μου. Η σχέση που έχω τώρα. Είμαι καλά. Με τον πρώην μου, δεν έχω σχέση ,ακόμη και το "γεια" από κοντά , το έκοψα. Αν μου στείλει στο facebook απαντάω, γιατί έτσι είμαι. Δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω. Σε σημείο που γίνομαι , κουραστική. Πιστεύεις εσύ πώς του έχω κάνει κακό ? Να φοβάμαι ?
21-03-2015, 16:58 #18
Καποια λαθη θα χεις κανει και συ. Η γνωμμη μου ειναι στο φβ μην εμπλεκεσαι σε συζητησεις και επιχειρηματα που αποτελουν ανακυκλωση του τι εγινε τοτε κλπ. Θα μου πεις τωρα οτι εχεις τη διαστροφη του επαγγελματος!:p Παντως οτι σε θελει ειναι σιγουρο. Αφου εσυ εισαι κομπλε με το φιλο σου, απαντα του πιο κοφτα για να μην παιρνει θαρρος. Θελει μεγαλη αναλυση για να σου απαντησω πανω στο τι γινοταν κ πως αξιολογειται.
26-03-2015, 14:51 #19
Kαλησπέρα..θα πω κ εγω την γνωμη μου αν δεν σε πειράζει.Όντως πιστευω ότι σε θέλει αυτος ο πρώην,αν και μπροεί απλως να εισαι μια σφηνωμένη ιδεα στο μυαλό του και όταν καταφέρει ή να σε εκδικηθεί με τον τρόπο του ή να σε κατακτησει ξανά να σηκωθει και να παει σε αλλη ''παραλία''.Το θεμα είναι γιατι το εχεις φιλο στο fb,μπορείς απλά να τον αποκλεισεις,το επομενο γιατι τ απαντάς,απλά κανε ότι δν υπαρχει,γιατι αυτος επιδιωκει την δικη σου προσοχή με εμμεσο ή αμεσο τρόπο..όσο εσυ δειχνεις ότι ενοχλήσαι τοσο αυτος για τς δικους του λόγους ξερει οτι πράττει σωστά.Δεν θ σταματησει να το κάνει μεχρι να σε ξεπερασει ή να βρει κατι αλλο πιο σημαντικο στη ζωή του και γι αυτο δν μπορεις να κάνεις κατι απ το να κρατησεις αποσταση κι επιπλεον,το πιο σημαντικο,ειναι να βρεις την αιτια που εσενα σ ενοχλει.Αν λεει ανυποστατες κατηγορίες εναντιον σου τι φοβάσαι?
Και το να σε αποκαλει κοντή ειναι επιεικώς παιδιάστικο όχι μόνο κρινοντας εκεινον αλλά κ εσενα.Γιατι αν εισαι ευτυχισμενη και καλα με το νεο σ συντροφο καν δν θα επρεπε να σε απασχολει τι λέει ο πρωην.Κατανοω το θυμο σου αλλά να θυμασαι οτι αθελα σου εσυ του αφηνεις χωρο να παρεμβει στη ζωη σου και μάλιστα με τοσο ανωριμο τρόπο.
Σιγουρα,πρέπει να λέμε ότι η αξιοπρεπεια και το ηθος του καθε πρωην κρινεται μετα από το χωρισμό όταν όλα εχουν τελειωσει και πρέπει να συνεχισει ο καθεις την πορεία του.Συνέχισε τη δική σου..και μην προβληματιζεσαι για τη δική του.Κ εγω από επαρχία είμαι και ξέρω πως είναι να συναντας τον πρωην σου μουρη με μουρη..αλλά το συναντω με το ανταπαντώ απέχει πόρρω..
26-03-2015, 21:15 #20
Δεν κατάλαβα δλδ μετάνιωσε που τα είχατε; Εγώ λέω να τον ξεκόψεις να μην έχετε επαφές μέχρι να ξεχαστεί το θέμα σας τελείως ένα γεια απλό.