ΤΕΛΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32

Thread: ΤΕΛΟΣ

Senior Member
    Λιλιαν γιαυτο γραφουμε ολοι εμείς εδώ.Γιατι λίγο πολύ ολοι τα ίδια με σένα περναμε.Αλίμονο αν για κιλά,για λεφτά ή για τα λάθη μας τα παρατούσαμε.Λύση είναι να μας μιλάς εδώ,να γινουμε φίλοι και να πας καμια μέρα σε ψυχολόγο να τα βγάλεις απο μέσα σου.Για όλα υπάρχει λύση.
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    μπορει να επαναλαμβανομαι αλλα λιλιαν θα θελα να δεις αυτο www.primaltherapy.com νομιζω αξιζει να δωσεις στον εαυτο σου οτι και αν πιστευεις το δικαιωμα να ξαναπαρει τα πανω του αλλα αυτην τη φορα χωρις οπως λες καμια ιδιοτητα μεσσια κτλ....θελω πολυ την γνωμη σου και να δουμε.... οπως τα περιγραφεις περνας δυσκολα αλλα δεν τα εχουμε δει ολα ακομη ....

Senior Member
    iremise lilian den einai ola kakopoiisi xalarose kapoia einai alla den einai ola
    kai epitelous prepei na katalaveis oti afou to katalaves to kseperases eisai pano apo ayto
    ayto einai i misi douleia na to katalaveis i alli misi einai na deis ti tha kaneis

Junior Member
    Έχω πάει σε ψυχίατρο το πρωί παίρνω entact και anafranil το βράδυ trittico και ενδιάμεσα lexotanil όλη την ημέρα είμαι σε άθλια κατάσταση προσποιούμε για τους υπόλοιπους αλλά πονάω δεν αντέχω άλλο μέσα μου κάθε ημέρα πεθαίνει και ένα κομμάτι μου δεν είμαι πλέον ο εαυτός μου είμαι ένα ζόμπι που μπαίνει στον αυτόματο υποφέρω και νιώθω ότι δεν υπάρχει γιατρειά για αυτό. Δεν ήμουν έτσι είμαι ένα φάντασμα αυτού που είμουνα

Senior Member
    iremise i zoi exei kai pano kai kato kai gkri kai mayro iparxei zoi akoma ki etsi min apelpizesai kai min apogoiteyesai
    exeis dromo akoma ipomoni kane opos oloi mas

Junior Member
    Δεν μπορώ άλλο συγγνώμη

Senior Member
    Μπορείς να πας σε άλλον ψυχίατρο.Μπορεί να είναι τα λάθος φάρμακα για σένα.Ζόμπι δεν είσαι,είσαι Λιλιαν.Για όλα υπάρχει γιατρειά.Είσαι Λιλιαν 2015 edition.Aλίμονο αμα μέναμε ιδιοι μια ζωή.Κάποια πήγαν στραβά οκ αλλά συμβαίνουν και καλά που απλά λόγο της κατάθλιψης δεν τα βλέπεις.Σε κανέναν δεν πάνε όλα καλά.Aπλά πρέπει να κάνεις άλλα πράγματα.Κάποιες αλλαγές στην ζωή σου.Αυτο μπορεί να είναι απο την αγωγή σου μέχρι και τον τρόπο που ζεις.Τον τρόπο που σκέφτεσαι και ενεργείς.

Senior Member
    apelpismeni eisai se olous mas simvainei ayto kai go pou sou ta leo einai meres pou klaio oli mera
    alla einai kai meres pou pernao kala opote kane ipomoni einai makri to taksidi kai exei trikimia
    tha perasei tha deis an pisteyeis oti tha perasei pernaei kai erxetai to allo kima kai pernaei ki ayto kai meta to allo
    etsi einai i zoi

Senior Member

Senior Member
    Απο που είσαι Λιλιαν μου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λιλιαν View Post
    Δεν διαψεύστηκα απλά βόλεψα κόσμο απλά απαρνήθηκα την ανθρώπινη υπόσταση μου το καταλαβαίνεις αυτό? έκανα λάθος γιατίστέρησα από τους άλλους το δικαίωμα τους να μάθουν από τα προβλήματα τους αφού πολύ απλά τους τα έλυνα εγώ! Γιατί ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι θα είμαι η δυνατή! Θέλεις να μάθεις την κατάντια μου παίρνω χάπια για να κοιμηθώ (που πλέον δεν με πιάνουν) και παίρνω χάπια για να σηκωθώ το πρωί από το κρεβάτι (που επίσης πλέον δεν με πιάνουν). Κλαίω όλη την ημέρα σαν ηλίθια έχω σταματήσει να τρώω και το μόνο που κάνωψ είναι να καπνίζω και να πίνω για να μουδιάσω το μυαλό μου. Αυτή είναι η κατάντια μου, αυτή είναι η ξεφτίλα μου, αυτή είναι η σύνοψη της ζωής μου!

Αγαπητη Λιλιαν , δεν μπορω να σου πω οτι ολα θα πανε καλα , διοτι μολις ανοιξα το θεμα ' ακολουθησε τονειρο σου ' . Δεν σου βγηκε προς το παρον τονειρο , καταλαβαινω , και εκει , μολις το συνειδητοποιεις , καταρρεεις ., η μαλλον εχεις ηδη καταρρευσει , φυσιολογικο. Η ζωη ειναι σκληρη , ζορικη , αδικη ενιοτε , και αν σε παρει η κατηφορα , δεν εχει τελος . Εμφανως εισαι σε μια ασχημη καμπη , και η μονη λυση φανταζει ο θανατος , εχεις κουραστει πλεον . Λιγο πολυ , εδω μεσα , συμπεριλαμβανομενου εμου , εχουμε σκεφτει περιστασιακα , καλυτερα πεθαμενοι . Πρεπει να αποφασισεις , θα μαχηθης για κατι καλυτερο , η θα παραδοθεις , η ζωη δεν ειναι για τους λιποψυχους δυστυχως . Ειναι για τους γενναιους /μαχητικους , και τους ανθεκτικους . Εσυ σε ποιους ανηκεις τελικως ?

Senior Member
    γεια σου λιλιαν!
    εε μην διαβαζω βλακειες!!
    για ολα μα ολα υπαρχει λυση..
    τωρα εισαι αγανακτησμενη, θυμωμενη και απογοητευμενη. κι γι αυτο ακριβως αυτη η ωρα δεν ειναι για αποφασεις! για καμια αποφαση!
    πρεπει να χαλαρωσεις.. παρατα τα ολα αν ειναι. πανε κανα ταξιδακι... κανε κατι που να ξελαφρωσει το μυαλο σου. παρε και κανενα ηρεμιστικο.. αδειασε λιγο το κεφαλι σου, κοιμησου, ακου μουσικη, φυγε απο ολους και απο ολα...
    πρεπει να ξεθολωσεις το μυαλο σου..
    εγω οταν τρωω μπριζες αυτο κανω.. τα παραταω ολα και φευγω.. και μετα ειμαι περισσοτερο ανανεωμενη..
    δεν λεω οτι θα εισαι τελεια, αλλα θα ξεθολωσεις..
    αυτο που σκεφτεσαι δεν ειναι η λυση...
    και επισης δεν ειναι λυτρωση...
    μεινε μαζι μας
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Junior Member
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε site και μπορώ να πω πως είναι κατά κάποιο τρόπο απελευθερωτικό. Ένας τρόπος να καταθέσω τις σκέψεις οι οποίες πολιορκούν νύχτα μέρα το μυαλό μου και με τρελαίνουν. Δεν μου είναι εύκολο γιατί δεν έχω συνηθίσει να μιλάω για μένα συνήθως ακούω και ... προσπαθώ να γίνω χρήσιμη βρίσκώντας τη λύση. Βέβαια περιττό να πω ότι όλο αυτό με έχει οδηγήσει στη μοναξιά. Θέλω τόσο πολύ να τα πω, να καταλάβει κάποιος πως έφτασα σε αυτή την κατάσταση. θα ήθελα λοιπόν να σας ζητήσω να δείξετε λίγο υπομονή μαζί μου.

Senior Member

ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥΟΡΚΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ....... ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast