Μεταξύ δυο αντρών...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
    Junior Member

Μεταξύ δυο αντρών...

Καλημέρα.
    Είναι περασμένες 6 τα ξημερώματα μετά από ένα δύσκολο βράδυ και αποφάσισα να γίνω μέλος σε αυτήν την κοινότητα και να μοιραστώ την ιστορία μου.
    Είμαι τριτοετής φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Στο 1ο έτος, γνώρισα στη σχολή μου ένα αγόρι, τον Χ., η χημεία και το ενδιαφέρον ήταν φανερά, όμως η κατάσταση δεν ευδοκίμησε τότε. Έκτοτε έκανε μια σχέση, σε αντίθεση με μένα, και συμφωνήσαμε να κρατήσουμε τις σχέσεις μας σε φιλικό επίπεδο. Ενάμιση χρόνια μετά, γνώρισα τον Α., μέσω κοινών γνωστών, που τότε βρισκόταν σε μια σχολή στο Βόλο. Συναντηθήκαμε και αποφασίσαμε να το προσπαθήσουμε, και δημιουργήσαμε μια διόλου ασυνήθιστη πλέον σχέση από απόσταση. Ήταν Μάιος τότε, και περάσαμε μαζί το καλοκαίρι με φίλους στο Βόλο. Τέλη καλοκαιριού πήγα στο νησί του, την Κέρκυρα, και είδαμε μαζί τα αποτελέσματα του 10%.
    Ναι. Πέρασε στο Φυσικό όπου και ήθελε. Αλλά στα Γιάννενα. Τα πράγματα συνεχίστηκαν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το νέο έτος. Πήγαινα για 4ήμερο, ερχόταν για άλλο τόσο. Τα πηγαίναμε πολύ καλά, διασκεδάζαμε ακόμη κι αν έπρεπε να περνάμε όλη μας τη μέρα στο skype λέγοντας σχεδόν τα πάντα. Το πρωί τον ξυπνούσε η καλημέρα μου και το βράδυ έπεφτα για ύπνο με την καληνύχτα του. Μέχρι που ήρθε ο Γενάρης του 2015, με τον Χ. να μου λέει ότι τον εκδικούμαι με τον πιο ωραίο τρόπο, μιας που τώρα αυτός με θέλει ξανά, εγώ είμαι με κάποιον άλλο. Η αλήθεια είναι ότι όσο είμαι στην πόλη μου, βρισκόμαστε πολύ με τον Χ., περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Όμως η εξομολόγηση του με έφερε μπροστά σε συναισθήματα πνιγμένα, και ένα βράδυ που μας βρήκε να κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι σε φιλικό σπίτι, κατέληξε να φιλιόμαστε με όλο αυτό το πάθος που είχε κρατημένο ο ένας για τον άλλον. Εκείνο το βράδυ ήταν επίπονο, γεμάτο τύψεις και ζήτησα απ'τον Α., που ήδη μετρούσαμε (χρονολογικά, γιατί ουσιαστικά ούτε ένα μήνα μαζί) 7 μήνες, να κάνουμε ένα διάλειμμα. Πονούσε πολύ το γεγονός ότι εκείνος ήταν εντάξει απέναντι μου, και περισσότερο το γεγονός ότι είχε γνωριστεί με τον Χ., και βγαίναμε όλοι μαζί όταν με επισκεπτόταν. Το λοιπόν, απόψε του ζήτησα να χωρίσουμε, και τον βρήκα προ μεγάλων εκπλήξεων καθώς τίποτα δεν φανέρωνε αυτές μου τις προθέσεις τόσο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι η απόσταση με διαλύει, όσο και να θέλω να είμαι μαζί του, μεγάλο όμως μερίδιο ευθύνης, αν όχι όλο, έχει αυτός ο Χ. που είναι το απωθημένο μου στην τελική. Πιστεύω ότι άμα αφήσω αυτήν την κατάσταση να διαιωνιστεί, θα τον βρίσκω συνέχεια μπροστά μου, να ταράζει τα νερά της ήρεμης ζωής μου. Τίποτα βέβαια δεν φανερώνει ότι θα ευδοκιμήσει και αυτή τη φορά κάτι μεταξύ μας, καθώς είναι πολύ δύσκολος χαρακτήρας και καθόλου τύπος του ρομάντζου-κλασικός φοιτητής 21 χρονών. Όμως θα βρεθούμε στις καταστάσεις που τόσο πολύ θέλουμε και οι δυο.
    Όσων αφορά τον Α., δεν είμαι έτοιμη να τον αφήσω, έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη αλλά αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
    Τί να κάνω; Να μείνω στην σχέση που μου παρέχει όλη τη συναισθηματική πληρότητα και ασφάλεια παρ όλη την απόσταση, ή να ζήσω μια αβέβαιη σχέση που θα βασίζεται στα έντονα σεξουαλικά ένστικτα, που μπορεί να είναι για μια νύχτα;
    Ξέρω είναι αδιανόητο να μεγαλοποιεί κανείς τα πράγματα σε τέτοια ηλικία, αλλά πρώτη φορά θέλω 2 άτομα, τον καθένα για διαφορετικό λόγο.
    Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Καλό σας ξημέρωμα.

Banned
    εγω μαλον θα μαι ο πρωτος που θα απαντησει αφου αυτοδιαλογιζομαι ξημερωματα!

πολυ μπερδεμα εχει πεσει εδω περα αλλα εχω την εντυπωση οτι ο χ περιμενε να κανεις αλλη σχεση για να θυμιθει οτι σε θελει αυτο δε μου ππολυαρεσε βασικα δηλαδη επρεπε να ζηλεψει για να θυμιθει οτι σε θελει? μεχρι στιγμης δεν ειμαι καθολου σιγοουρος οτι μπορει να αποφασισεις πιον θα κρατησεις κ πιον οχι μου φαινετε οτι κλινει προς τον χ η ζυγαρια αλλα δεν ειμαι σιγουρος

αν ειναι κ ετσι οπως τα περιγραφεις ..

Senior Member
    Noμιζω κακως βαζεις διλημματα. Και τους 2 κρατα.

Senior Member
    Δεν συμφωνω να κρατησεις και τους 2 , δεν θα ηταν εντιμο , αφου ειναι καλα παιδια , εκτος και αν τους κρατησεις μεχρι να παρεις μια αποφαση , πιστευω σιγα σιγα καποιος θα ξεχωρησει . Μην αισθανεσαι τυψεις , συμβαινουν αυτα , εμεις οι αντρες σηκωνουμε αρκετα , ας κανουμε τους καμποσους !!!! ( σορυ βρε αγορια !! )

Quote Originally Posted by Evanjeline View Post
    Τί να κάνω; Να μείνω στην σχέση που μου παρέχει όλη τη συναισθηματική πληρότητα και ασφάλεια παρ όλη την απόσταση, ή να ζήσω μια αβέβαιη σχέση που θα βασίζεται στα έντονα σεξουαλικά ένστικτα, που μπορεί να είναι για μια νύχτα;
    Ξέρω είναι αδιανόητο να μεγαλοποιεί κανείς τα πράγματα σε τέτοια ηλικία, αλλά πρώτη φορά θέλω 2 άτομα, τον καθένα για διαφορετικό λόγο.
    Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Καλό σας ξημέρωμα.
    Αχ..τι σταυρο κουβαλας κοριτσι μου :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Noμιζω κακως βαζεις διλημματα. Και τους 2 κρατα.
    Αμάν ρε κεράσι έλεος.Τετοια βλέπω και όποτε γνωρίζω κάποια,θα φοβάμαι μην ειναι το kerasi...
    Evanjeline μην ζορίζεσαι.Θες να κανεις αλλαγή,θες περιπέτειες,θες να κανεις αλητεία.Οποτε αυτά για την απόσταση και τα απωθημένα,είναι φθηνές δικαιολογίες.Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ήδη πρόδωσες την εμπιστοσύνη του αγοριού σου.Για κάποιον X που δεν σεβάστηκε ούτε την σχέση σου ούτε και τον σύντροφο σου,που όπως λες βγαίνατε και μαζί...Τυπικός wannabe ο γαμίκος του χωριου που θέλει επιβεβαίωση.Λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει.Μονο ο παπακαλιάτης λείπει από την ιστορία να εμφανιστεί σαν αδερφός του X και να τα μπλέξεις και μαζί του.Δεν νομίζω να σου άρεζε ξαφνικά μια μέρα το αγόρι σου να σε χώριζε και να άρχιζε να κοιμάται με κάποια που βγαίνατε όταν πήγαινες Γιάννενα.
    Last edited by white; 09-02-2015 at 13:14.

Senior Member
    O Χ ειναι στο ιδιο μερος αλλα οχι σταθερος, θελει κυριως το σεξ χωρις να υποσχεται κατι πιο σταθερο για το μελλον. Ο Α ειναι πιο σταθερος αλλα μενει μακρια. Επομενως κανενα απ τα 2 αγορια δεν εγειρει αιτημα αποκλειστικοτητας. Αφου λοιπον ειναι συμπληρωματικα συνεχιζεις κ με τους 2 μεχρι να μπορεσει ο ενας να σου προτεινει κατι που μπορεις να εμπιστευτεις. Συνεχισε κανονικα κ με τους 2 κ αμα σου πουνε κατι ταπωσε τους μ αυτο που σου γραφω. Για μενα παντως προτιμησε τον Χ που σου κανει καλο σεξ γτ το καλο σεξ δε το βρισκεις ευκολα.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by white View Post
    Αμάν ρε κεράσι έλεος.Τετοια βλέπω και όποτε γνωρίζω κάποια,θα φοβάμαι μην ειναι το kerasi...
    Evanjeline μην ζορίζεσαι.Θες να κανεις αλλαγή,θες περιπέτειες,θες να κανεις αλητεία.Οποτε οι δικαιολογίες για την απόσταση και τα απωθημένα,είναι φθηνές δικαιολογίες.Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ήδη πρόδωσες την εμπιστοσύνη του αγοριού σου.Για κάποιον X που δεν σεβάστηκε ούτε την σχέση σου ούτε και τον σύντροφο σου,που όπως λες βγαίνατε και μαζί...Τυπικός wannabe ο γαμίκος του χωριου που θέλει επιβεβαίωση.Λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει.Μονο ο παπακαλιάτης λείπει από την ιστορία να εμφανιστεί σαν αδερφός του X και να τα μπλέξεις και μαζί του.Δεν νομίζω να σου άρεζε ξαφνικά μια μέρα το αγόρι σου να σε χώριζε και να άρχιζε να κοιμάται με κάποια που βγαίνατε όταν πήγαινες Γιάννενα.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 09-02-2015 at 15:56.

Senior Member
    Εγώ πάλι θα σου έλεγα να περάσεις μια νύχτα με τον χ αφού και υποσυνείδητα πια τον έχεις απατήσει τον α και μετά να δεις τι θα κάνεις. Σου ζήτησε ο χ να αφήσεις τον άλλον η μόνο θέλει να περάσει καλά; δεν μπορείς όμως για μια παλιά κ@λα να αφήνεις πίσω κάποιον που όπως λες σου προσφέρει ασφάλεια. Αν θέλεις να το ζήσεις ζησ'το ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χωρίσεις τον α. Πάντως νομίζω ότι είναι καλύτερο τελικά να κοιτάξεις κάποιον άλλο που δεν θα υπάρχει απόσταση, θα σου προσφέρει ασφάλεια και θα σε καλύπτει σεξουαλικά. Όσο για τον χ τον κόβω να του αρέσουν τα παιχνίδια με διάφορες

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης

Eλα βρε κι εσυ , ολο κατηγορεις τους αντρες , εχεις σκεφτει οτι μπορει να φταις εσυ . Ε , μα..............
    Last edited by Aeon; 09-02-2015 at 15:56.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης!
    τουλαχιστον τώρα ξέρω οτι δεν το σκέφτηκε γυναίκα
    Last edited by Aeon; 09-02-2015 at 15:57.

Senior Member
    Δεν είναι λίγο περίεργο ότι όταν ο δρόμος ήταν ανοιχτός ο Χ δεν ήθελε και τώρα που είσαι με άλλον θέλει; Ίσως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ζηλεύει ότι σε έχει κάποιος άλλος γιατί ήξερε ότι του αρέσεις χωρίς όμως να θέλει κάτι πιο ουσιαστικό μαζί σου. Είναι λίγο άβολη η κατάσταση ειδικά άμα λες ότι γνωρίζονται και όταν έρχεται ο φίλος σου βγαίνεται όλοι μαζί. Πρέπει να επιλέξεις έναν αλλά φαίνεται ότι ο καθένας είναι ακατάλληλος για διαφορετικούς λόγους.

Senior Member
    Πάντως το ότι γνωρίζονται δεν είναι καλό για σένα. Αν μπορείς απομάκρυνε τους να μην κάνουν παρέα αυτοί οι δύο δεν σε συμφέρει γιατί όποιον και να διαλέξεις ο ένας θα προσπαθήσει να σου το χαλάσει από ζηλια και εγωισμό (όχι απαραίτητα αγάπη) με τον άλλον και μπορεί να λέει και ψέματα για σένα η πράγματα που δεν θες να μαθευτουν.

Εγω δεν καταλαβαινω το αλλο που κανετε πολλοι/ες,σε αυτην την ηλικια (οι μεγαλυτεροι εχουν ελαφρυντικα για διαφορους λογους).
    Εισαι νεα,αναμεσα σε τοσα αγορια.Και καλλονη να μην εισαι,θα δεχεσαι αρκετα φλερτ.
    Ποιος ο λογος να διατηρεις μια σχεση εξ αποστασεως που δε καλυπτει και τοσο (αλλιως δε θα ψαχνοσουν αλλου),ενω μπορεις να τα χεις με οποιον θελεις?
    Δλδ αν μεινεις μια βδομαδα μονη σου τι θα παθεις?Τοση δειλια ρε πστη μου?

ΥΓ Αν και πιθανον ειναι τρολ το OP,θετω ενα γενικοτερο προβληματισμο.

Senior Member
    O white έγραψε το ποστ της 10ετιας! Κλειδωστε το παρόν.

Page 1 of 2 12 LastLast