Results 16 to 29 of 29
Thread: φιλία...
-
28-03-2015, 19:50 #16
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 30-03-2015, 09:31 #17
manosthess, ο άνθρωπος αυτός δεν είναι φίλος σου. Απλά έχεις φορτωθεί μια ψυχοφθόρα κατάσταση.
Κόλλησες μ' αυτόν επειδή δεν έχεις εναλλακτικές επιλογές, δεν έχεις άλλους φίλους ή τουλάχιστον φίλους που να βγαινουν έξω για καφέ και διασκέδαση, δηλαδή άτομα με τα οποία να μοιράζεσαι αυτό που σε γεμίζει και σε χαλαρώνει. Μόνο που η ανάγκη σου αυτή, σου βγήκε ξυνή και βάσανο.
Το άτομο είναι προφανώς προβληματικό. Με βάση τις περιγραφές σου δεν αποκλείεται να παρακολουθειται από ψυχίατρο, κι αν δεν παρακολουθείται, θάπρεπε.
Θα σου συνιστούσα να ξεκινήσεις τάχιστα την αναζήτηση φιλίας αλλού και (τουλάχιστον) σταδιακά να ξεκόψεις από τον τύπο. Γι αυτό όπου υπάρχουν πόρτες ανοικτές τρέξε, κάποιοι θα ανταποκριθούν.γιάννης
30-03-2015, 12:33 #18
εχεις ενα δικιο σε ολα οσα ειπες,σε ψυχιατρο δεν παει οχι,αλλα μεσα στο σπιτι η κατασταση του ειναι πιεστικη,και μετα απο 9 χρονια που γνωριζομαστε φετος μου ανοιχτηκε και μου ειπε τι γινεται μεσα στο σπιτι του,επειδη πιεστηκε ψυχολογικα απο μια σχεση που ειχε που δεν εβγαινε πουθενα(με μια πολυ μεγαλυτερη του),να φανταστεις η γονεις του τωρα στα 35 του, που ειχαν μαλωσει προσφατα τον εριχναν φαπες!ενταξει φιλε κι εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου,αυτη τη στιγμη,και εμενα εδω στο σπιτι η κατασταση ειναι απελπιστικη αλλα οχι σε αυτο το σημειο,περα απο εκει τωρα,εγω θελω να βρω μια κοπελα για σχεση να ξεκοψω απο πολλα και πολλους!(αλλα ουτε αυτο μου ερχεται,αλλο θεμα αυτο)
οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"
29-04-2015, 02:12 #19
Καλησπερα..θελω να παρουσιασω κι εγω το δικο μου προβλημα.ειμαι στο 2ο ετος σε πολη εκτος αθηνων,σε μια σχολη οπου ηθελα παντα να φοιτησω.στο 1ο ετος αρχικα δυσκολευτηκα να βρω ατομα για παρεα.απλα γνωριστηκα με τους περισσοτερους απο τη δικη μου σχολη και καποια στιγμη εκανα μια παρεα με αλλα δυο ατομα,με τα οποια επι ενα εξαμηνο και κατι περνουσα παρα πολυ καλα..επειτα ομως το ενα απο τα δυο αυτα ατομα αρχιζε να μου συμπεριφερεται χαλια,πεταγε κακιες χωρις να εχω δωσει καποιο δικαιωμα.ετσι λοιπον αρχισαν α ξεκοβω,πραγμα δυσκολο οταν το αλλο ατομο προσπαθουσε να με πεισει να ξαναμπω στην παρεα. σκεφτηκα οτι απο τη στιγμη που δεν περνουσα καλα και ειχα καποιον πανω απο το κεφαλι μου να με νευριαζει,καλυτερα να τον αφησω..αυτο με οδηγησε ομως σε αλλες καταστασεις,δυστυχως χειροτερες.γνωρισα καινουρια ατομα απο τη σχολη,τα οποια ειχαν ηδη σχηματισει παρεα απο το 1ο ετος οποτε δυσκολευτηκα αρκετα να ενταχθω σε αλλη παρεα απο την αρχη.με τον καιρο εβλεπα οτι αυτα τα ατομα δεν μου ταιριαζαν,δηλαδη δεν εβγαιναν,διαβαζαν παραπανω απο το κανονικο για εναν φοιτητη και το κυριοτερο οτι το μονο θεμα συζητησης που ειχαν ηταν για τη σχολη και τα ατομα αυτης.ο,τι κι αν ελεγα τους φαινοταν περιεργο,δεν ηξεραν την αισθηση του χιουμορ..αργω να καταλαβω ομως καποια πραγματα αλλα παλι καλα τους αφηνω κι αυτους..ελα ομως που ενταχθηκα σε αυτην την παρεα μεσω ενος αλλου ατομου,αποτομου και λιγομιλητου μεν..αλλα ηταν το μονο ατομο στο οποιο ανοιγομουν και ανοιγοταν αντιστοιχα..απλα το συγκεκριμενο διαστημα δεν μιλαμε καθολου.εχει γινει πιο αποτομο απο ποτε και δεν ξερω και το λογο..εν πασει περιπτωσει το ενα απο τα προηουμενα 2 του 1ου ετους βγαινει μαζι μου κλπ..αλλα νιωθω οτι με γραφει παρα πολυ..φταιω σε κατι;; φταιω που τους δινω τοσα πολλα,που ο,τι και να θελησουν(σε μη ακραιες περιπτωσεις) το κανω; φταιω που ειμαι κοινωνικη,χαμογελαστη αυθορμητη; τοσο πολυ τους ενοχλει ολους αυτο; δηλαδη πρεπει να γινω ντιβα,ψευτικα και ''σκυλα'';
29-04-2015, 02:27 #20
Κανενα αγορι καταργι παιζει στον οριζοντα? Μηπως ετσι ξεχασεις το θεμα των φιλων.
29-04-2015, 02:32 #21
κερασι,ευτυχως ναι γιατι αν δεν ηταν και αυτο θα χα πεσει σε πληρη καταθλιψη..σε λιγο καιρο κλεινω χρονο μαζι του και μου εχει σταθει αρκετα..αλλα οταν τον βλεπω να περναει καλα με τους φιλους του που ειναι ολα πολυ κομπλε ατομα κι εγω μπλεκω με τετοιες,ζηλευω..ελπιζω να με καταλαβαινεις
29-04-2015, 02:40 #22
Απο αυτον μηπως να γνωριζες ατομα για παρεα ισως.
29-04-2015, 02:45 #23
εχω γνωρισει αρκετα ατομα,ολα αγορια..τις προαλλες βγηκα με 3 απο αυτους,χωρις το αγορι μου,και περασα πολυ ομορφα..την αλλη μερα επικοινωνησα αρκετες φορες προκειμενου να παιξουμε τιτσου..αλλα ρε συ δεν μπορω να πρηζω τοσο τον αλλον..
29-04-2015, 03:42 #24
γεια σου μελος!!
ε καλα η αντρικη παρεα εχει αλλη χαρη απο την γυναικεια! αν μπορεις να βολευτεις με την παρεα του αγοριου σου και σε συμπαθουν κιολας τοτε μην σκας! εσυ να εισαι ανοιχτη στις προτασεις και εξοδους και να κοινωνικοποιησε.. καποτε θα γνωρισεις και καποια φιλη.. ισως ενα απο αυτα τα αγορια φερει την κοπελα του ενα βραδυ.. λεω εγω τωρα.. γενικως οσο μπορεις να βγαινεις για να δικτυωνεσαι..
απλως μονο προσεχε μην και το αγορι σου ζηλεψει που βγαινεις με τους φιλους του χωρις αυτον... γιατι το εχω δει κι αυτο..And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
29-04-2015, 03:48 #25
δε ζηλευει αυτος απλα νιωθουμε και οι δυο οτι με το να κανω παρεα με τους φιλους τυ συνεχεια,ειμαι ενα βαρος..ασε που κανενας απο τους φιλους του δεν εχει κοπελα για να γνωριστω ειμαι για αλλη μια φορα γκαντεμω!επισης στο παρελθον νομιζα οτι ειχα καλες φιλες,αλλα τελικα αποδειχτηκε το αντιθετο..αστα να πανε 66psy
04-05-2015, 18:00 #26
04-05-2015, 18:05 #27
Το αγόρι σου δεν νιώθει όμως λίγο στριμωγμένος, σαν να μην έχει τον χώρο του αν κάνεις συνέχεια με τους φίλους του παρέα? Δεν είναι λίγο κάπως αυτό?μπορεί να μην στο λέει αλλά έτσι να νιώθει? Πως θα ένιωθες εσύ αν το αγόρι σου έκανε παρέα με τις κολλητές-φίλες σου και με σένα ....και χωρίς. Δεν θα ένιωθες ασφυξία? Μπορείς να ψάξεις και αλλού για φίλους και φίλες.
05-05-2015, 00:15 #28
kateargi ισως να ανεβαζες το θεμα σου ξεχωριστα για να υπαρχει και μεγαλυτερη συμμετοχη γιατι εδω ειναι σαν να κρυβεται.
εμενα δλδ ετσι μου φαινεται:PAnd those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
05-05-2015, 02:02 #29
ναι καλα τωρα δεν μπορω να το ακνω αυτο 66psy! παντως metalicana τιποτα απο οσα με ρωτησες δεν ισχυει γιατι πολυ απλα εγω δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να ειμαι συνεχεια με τους φιλους του!!