κακό προξενιό
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 120
    Senior Member

κακό προξενιό

Χαιρετω όλα τα μελη αυτου του forum. Η δική μου υπόθεση έχει ως εξης:
    Είμαι 33 ετών, και μένω σε επαρχία. Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχω σχέση με κάποιον 6 χρόνια μεγαλύτερό μου.
    Η γνωριμία ήτανε κάπως σαν προξενιό. Έψαχνα μια σχέση σοβαρή και η περίπτωσή του μου φάνηκε στην αρχή ότι ήτανε η ιδανική, ασχέτως εάν εκείνος από την πρώτη εβδομάδα βιαζόταν. Μέχρι και όνειρα για μωρό έκανε!! Επειδή είχα απογοητευτεί μετά από μια σειρά ατυχών γνωριμιών, είπα μέσα μου "κάτσε εδώ αφού θέλει να παντρευτεί και βλέπουμε!" Από την πλευρά μου δεν υπήρξε αληθινός έρωτας εξαρχής απλά τον είχα συμπαθήσει. Είχε την πλάκα του, ήθελε να βγαίνουμε συχνά, μου έκανε τα χατίρια και πλήρωνε πάντα χωρίς ίχνος τσιγκουνιάς. Όλα καλά ως εδώ.
    Τώρα που γυρίζω πίσω, αντιλαμβάνομαι ότι υπήρχαν κάποια ύποπτα σημάδια που αγνόησα τότε. Πρώτον, στην αρχή της σχέσης έβγαινε σχεδόν κάθε βράδυ και τα έπινε με φίλους. Τηέφωνούσε από τα μπαρ που σύχναζαν και άφηνε μηνύματα υπερβολικού ενθουσιασμού στο κινητο μου! (σ αγαπώ από την πρώτη βδομαδα???)
    Δεύτερον: Μου εμφάνιζε πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ έδειχνε να με θέλει πολύ. Αργότερα κατηγόρησε εμένα ότι ειχα μιλήσει μια φόρα κατά τη διάρκεια του σεξ και τον αποσυντόνισα, ενώ ποτέ άλλοτε δεν είχε αντιμετωπίσει αυτό το θέμα.
    Τρίτον: υπερβολικός ενθουσιασμός! βιασύνη για γάμο από μέρους του και βιασύνη για εγκυμοσύνη. Χωρίς να ξέρει εάν θα ταιριάζαμε.
    Του έβαλα χαλινάρι και του τόνισα να πάψει να βιάζεται. Μέχρι που ήρθε σπίτι μου και η μητέρα μου ξετρελάθηκε. Εκείνος μαζεύτηκε, άρχισε να περνάει τα Σ/Κ σπίτι μου, δεν έδινε σημασία στους πότες φίλους του και προτιμούσε να κάνει παρέα με τον αδερφό μου.
    Και όμως συνέχιζα να κάνω παράπονα! δεν άνοιγε το στόμα του να μιλήσει να κάνουμε οποιαδήποτε κουβέντα και σπάνια με ευχαριστούσε το σεξ μαζί του. Επίσης με ενοχλούσε το ροχαλητό και το τσιγάρο του.
    Δέχτηκε να κάνει μια επέμβαση για το ροχαλητό. Τον βοήθησα εγώ όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο. Είχα αναλάβει χρέη νοσοκόμας! όμως αφότου επιστρέψαμε στον τόπο μας, ο κύριος βγήκε έξω με τους κολλητούς και ήπιε! Συνέχισε να βγαίνει με τους φίλους του και να πίνει, παρόλο που τον πήρα σπίτι μου για να τον προσέχω.
    Ενημέρωσα το γιατρό που τον χειρούργησε και παρόλο που του απαγόρεψε το ποτό (τον εξέτασε) εκείνος ξαναήπιε!!!! τώρα κινδυνεύουν να πάνε χαμένοι οι κόποι μας...
    Πλέον ειμαστε σε διάσταση εδώ και ενάμισι μήνα, και φυσικά έχει επιστρέψει στους δικούς του. Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση ,τι να κάνω δεν ξέρω. Νιώθω ότι υπερτερούν οι 2 κολλητοί του που είναι λάτρεις του ποτού πάντα...Υποσχέθηκε να μην πινει πολύ αλλά ποιος τον πιστεύει??
    Αν τώρα κάνω πίσω είμαι σίγουρη ότι θα μπλέξει πάλι με το ποτό. Το 'χει ξανακάνει άλλωστε και όταν τον άφησε η προηγούμενη σχέση του.
    Πως θα παντρευτώ αυτό το άτομο? Δεν τον εμπιστεύομαι πια με την επιπόλαιη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.
    Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε.

Banned
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Χαιρετω όλα τα μελη αυτου του forum. Η δική μου υπόθεση έχει ως εξης:
    Είμαι 33 ετών, και μένω σε επαρχία. Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχω σχέση με κάποιον 6 χρόνια μεγαλύτερό μου.
    Η γνωριμία ήτανε κάπως σαν προξενιό. Έψαχνα μια σχέση σοβαρή και η περίπτωσή του μου φάνηκε στην αρχή ότι ήτανε η ιδανική, ασχέτως εάν εκείνος από την πρώτη εβδομάδα βιαζόταν. Μέχρι και όνειρα για μωρό έκανε!! Επειδή είχα απογοητευτεί μετά από μια σειρά ατυχών γνωριμιών, είπα μέσα μου "κάτσε εδώ αφού θέλει να παντρευτεί και βλέπουμε!" Από την πλευρά μου δεν υπήρξε αληθινός έρωτας εξαρχής απλά τον είχα συμπαθήσει. Είχε την πλάκα του, ήθελε να βγαίνουμε συχνά, μου έκανε τα χατίρια και πλήρωνε πάντα χωρίς ίχνος τσιγκουνιάς. Όλα καλά ως εδώ.
    Τώρα που γυρίζω πίσω, αντιλαμβάνομαι ότι υπήρχαν κάποια ύποπτα σημάδια που αγνόησα τότε. Πρώτον, στην αρχή της σχέσης έβγαινε σχεδόν κάθε βράδυ και τα έπινε με φίλους. Τηέφωνούσε από τα μπαρ που σύχναζαν και άφηνε μηνύματα υπερβολικού ενθουσιασμού στο κινητο μου! (σ αγαπώ από την πρώτη βδομαδα???)
    Δεύτερον: Μου εμφάνιζε πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ έδειχνε να με θέλει πολύ. Αργότερα κατηγόρησε εμένα ότι ειχα μιλήσει μια φόρα κατά τη διάρκεια του σεξ και τον αποσυντόνισα, ενώ ποτέ άλλοτε δεν είχε αντιμετωπίσει αυτό το θέμα.
    Τρίτον: υπερβολικός ενθουσιασμός! βιασύνη για γάμο από μέρους του και βιασύνη για εγκυμοσύνη. Χωρίς να ξέρει εάν θα ταιριάζαμε.
    Του έβαλα χαλινάρι και του τόνισα να πάψει να βιάζεται. Μέχρι που ήρθε σπίτι μου και η μητέρα μου ξετρελάθηκε. Εκείνος μαζεύτηκε, άρχισε να περνάει τα Σ/Κ σπίτι μου, δεν έδινε σημασία στους πότες φίλους του και προτιμούσε να κάνει παρέα με τον αδερφό μου.
    Και όμως συνέχιζα να κάνω παράπονα! δεν άνοιγε το στόμα του να μιλήσει να κάνουμε οποιαδήποτε κουβέντα και σπάνια με ευχαριστούσε το σεξ μαζί του. Επίσης με ενοχλούσε το ροχαλητό και το τσιγάρο του.
    Δέχτηκε να κάνει μια επέμβαση για το ροχαλητό. Τον βοήθησα εγώ όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο. Είχα αναλάβει χρέη νοσοκόμας! όμως αφότου επιστρέψαμε στον τόπο μας, ο κύριος βγήκε έξω με τους κολλητούς και ήπιε! Συνέχισε να βγαίνει με τους φίλους του και να πίνει, παρόλο που τον πήρα σπίτι μου για να τον προσέχω.
    Ενημέρωσα το γιατρό που τον χειρούργησε και παρόλο που του απαγόρεψε το ποτό (τον εξέτασε) εκείνος ξαναήπιε!!!! τώρα κινδυνεύουν να πάνε χαμένοι οι κόποι μας...
    Πλέον ειμαστε σε διάσταση εδώ και ενάμισι μήνα, και φυσικά έχει επιστρέψει στους δικούς του. Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση ,τι να κάνω δεν ξέρω. Νιώθω ότι υπερτερούν οι 2 κολλητοί του που είναι λάτρεις του ποτού πάντα...Υποσχέθηκε να μην πινει πολύ αλλά ποιος τον πιστεύει??
    Αν τώρα κάνω πίσω είμαι σίγουρη ότι θα μπλέξει πάλι με το ποτό. Το 'χει ξανακάνει άλλωστε και όταν τον άφησε η προηγούμενη σχέση του.
    Πως θα παντρευτώ αυτό το άτομο? Δεν τον εμπιστεύομαι πια με την επιπόλαιη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.
    Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε.
    Ερωτευμενη δεν εισαι , σεξ δεν απολαμβανεις και με αυτα τα στοιχεια πας για γαμο και τοση ωρα μας μιλας για τα ρουθουνια του και τους φιλους του?

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αφού δεν εντυπωσιάζεσαι αστον. Με το ζόρι παντρειά?

Senior Member
    Αν δεν είσαι ερωτευμένη πώς θα γίνει γάμος;

Junior Member
    Καλησπέρα αγαπητή καταλαβαίνω επειδη το έχω βιώσει γύρω μου οτι ίσωσ κιεσύ είσαι σε μία ηλικία που έχει χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι και βιάζεσε για οικογένεια και παιδί με ένα άτομο όμως που απλά δεν έχεις ερωτευτεί δεν απολαμβάνεις τον έρωτα και παρουσιάζει έναν χαρακτήρα ασταθή τον οποίο δεν μπορείς να κοντρολάρεις όχι μόνο στις συνήθειες του αλλα και γενικά στα κοινόχρηστα σας θέματα.
    Θεωρώ πως θα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο μόνη να χαλαρωσεις και να συλλογιστείς τα υπέρ και τα κατά αυτής της σχέσης η απόφαση είναι δική σου και τα επαρκή λάθη προφανές
    ελπίζω να έρθει το καλύτερο για σένα γιατί για ολους μας εκει έξω υπάρχει η αγάπη που μας περιμένει αρκεί απο εμάς υπομονή χαλάρωση και να τα βρούμε με τον ευατό μας
    και να είμαστε ξεκάθαροι στα θέλω μας...

Senior Member
    μην παντρευτεις!! θα το μετανιωσεις! ηδη δλδ η σχεση σας μπαζει απο πολλα σημεια.. εγω στην θεση σου θα σκεφτομουν περισσοτερο εναν οριστικο χωρισμο παρα εναν γαμο!
    εξαλλου δεν σε πηραν τα χρονια ! νεα εισαι ακομη μπορεις να φτιαξεις ξανα την ζωη σου!!
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Χαιρετε! σας ευχαριστω που μου απαντησατε παιδια!

Δυστυχως το στερεοτυπο ότι πρεπει μεχρι μια ορισμενη ηλικια να εχει παντρευτει μια κοπελα για να μπορεσει να τεκνοποιησει είναι πολύ εντονο στις επαρχιες ειδικοτερα. Υπαρχουν εδώ στον τοπο μου όμως αρκετες περιπτωσει γυναικων που εχουν περασει τα 40 και εχουν μεινει ελευθερες...η πλειοψηφια όμως εχουν παντρευτει και εχουν κανει 2- 3 μωρα.
    Εχω σταθει πολύ ατυχη στις επιλογες μου εως τωρα...παντα ειχα ωσ σκοπο μια σοβαρη σχεση και αν πανε όλα καλα να καταληξω σε γαμο..όμως ανακαλύπτω ότι οποτε εμενα χωρις σχεση ενιωθα μια ηρεμια μεσαμου που μου εκανε καλο...όταν όμως περναγε ένα διαστημα χωρις σχεση αρχιζα να επιθυμω να εχω και εγω καποιον να νοιαζεται για μενα. Εβλεπα ολες τις γνωστες μου με τις σχεσεις τους και κατι με επιανε...ετσι και πανω στη βιασυνη μου επελεγα λαθος ατομα για μενα για σοβαρη σχεση.
    Παντα σε κάθε αποπειρα μου να γνωρισω καποιον υπηρχε ένα εμποδιο...ή αυτος ο ανθρωπος με ηθελε αλλα οι συνθηκες εκεινη την περιοδο της ζωης του δεν ητανε οι κατάλληλες για να ξεκινησει αμεσα μια ομορφη αρμονικη σχεση μαζι μου και ετσι εγω επρεπε να περιμενω να ναι ετοιμος! Ή ξεκιναγε κατι με καποιον και στην πορεια εμφανιζονταν μικροθεματα που γινονταν αιτια να αρχιζει γκρινια από μερους μου και ετσι οποιος ηταν να απομακρυναται....
    Από τοτε που θυμαμαι ένα περιεργο πραγμα. Παντα απερριπτα περιπτώσεις που θα μπορουσαν να μου δωσουν ο,τι ηθελα, δλδ σταθεροτητα, ασφαλεια, δεσμευση ενώ επεδιωκα να μπλεκω ανθρώπους που μαζι τους κουβαλουσαν θεμα...μη φανταστείτε κατι τρανταχτο. Το πιο δυσκολο από όλα ητανε όταν με ηθελε ενας ανθρωπος που μολις ειχε χηρεψει με δυο παιδια!! Πριν χρονια πριν παντρευτει με ξαναηθελε αλλα τοτε κατι προεκυψε και δεν ειχε γινει ποτε κατι. Περιπτωσαρα! πεσανε πανω του και τον επηρεάσανε! ετσι η συμπεριφορα του εγινε απομακρη εγω απαιτουσα, γκρινιαζα και επελεξα να φυγω!
    αυτά τα ολιγα...σας ευχαριστω

Senior Member
    Κι εγώ άτυχη είμαι στο θέμα σχέσεων. Από το να κοιτάξω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά με τον όποιον να είναι καλύτερα να μην το κάνω ποτέ. Καταλαβαίνω πως νιώθεις άλλα καλύτερα να βρεις κάτι καλύτερο μιας και αυτός δεν σε γεμίζει ούτε στο σεξουαλικό κομμάτι και ούτε νιώθεις κάτι ιδιαίτερο. Άσε που πίνει. Αν αυτό που σκέφτεσαι είναι το να κάνεις παιδί σκέψου θα ήταν καλά το παιδί σου με πατέρα αυτόν; κι επιπλέον σε πιέζει κανείς εκτός από τον εαυτό σου να παντρευτείς; δυστυχώς αυτό που καταλαβαίνω εγώ οι αγάπες και τα λουλούδια είναι μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία. Τότε που είναι οι πρώτες φορές και υπάρχει ενθουσιασμός αν τότε δεν γραπωσεις το γαϊδούρι άστο. Ύστερα υπάρχουν παραμύθια πως να βολευτεί ο καθένας όπως όπως. Τουλάχιστον από εκεί και μετά να μπορείς να βρεις κάποιον για γάμο που να είναι καλός άνθρωπος και να κάνει καλό σεξ

Senior Member
    Μια λυση εχεις. Ξεκινα να πινεις μπας και τακιμιασετε. Περα απο την πλακα ο τυπος δεν ειναι περιεργος απλα αν ειναι 39 ειναι στο οριο να κανει παιδια και δυστυχως ετσι οπως τον κοβω μαλλον σε θελει μονο για να του τα κανεις και αργοτερα μην τον ειδατε τον Παναη. Φυσικα μπορει να του αρεσεις κιολας αλλα μαλλον πιο πολυ τον νοιαζει να κανει παιδια. Οσον αφορα την βιασυνη δικαιολογειται αρκετα λογο ηλικιας οπως σου ειπα πριν. Τωρα αν δεν εχει επαρκη στυση δεν πρεπει να τον ποινικοποιεις στην σκεψη σου εστω και αν ειπε οτι τον αποσυντονισες γιατι πολυ απλα ειναι καπως το θεμα για εμας τους αντρες και δεν ηθελε να στο πει. Αν δεν τον θες τοσο πολυ ωστε να εισαι μαζι του εστω και με κακο σεξ τοτε τον αφηνεις και τελος.

Φίλη Christine, ο άνθρωπος αν καπνίζει χρόνια σα φουγάρο και είναι αλκοολικός τα έχει βουλώσει τα αγγεία του και γι αυτό μάλλον δεν έχει και καλή στύση. Γι αυτό βιάζεται και να σε "φουσκώσει", γιατί φοβάται οτι πολύ σύντομα δεν θα μπορεί. Εσύ όμως; Θα μπορείς να ζήσεις τόσο νέα χωρίς σεξ; Και αν πάθει και τίποτα (χτύπα ξύλο, καλά να είναι ο άνθρωπος μέχρι τα 100) και μείνεις μόνη με μωρά παιδιά;Εμένα ένας φίλος του πατέρα μου που ´επινε και κάπνιζε έπαθε στα 41 του βαρύ εγκεφαλικο και η γυναίκα του έμεινε να φροντίζει σε όλη της τη ζωή αυτόν και τα δύο παιδιά τους.
    Σόρρυ που ακούγομαι σκληρή και εύχομαι να πέφτω πολύ έξω, απλά θέλω να σε υποψιάσω. Κι αυτός ο χριστιανός γιατί συνεχίζει και πίνει αφού θέλει τόσο πολύ να κάνει οικογένεια; Τί οικογένεια θα κάνει υποτίθεται;

Senior Member
    Το θέμα για το οποιο βιάζονται οι άνθρωποι να παντρευτούν δεν είναι ηθικό.Ισα ισα τώρα πια έχουν χαλαρώσει τα πράγματα και δεν θεωρείται μια κοπέλα στα 22 γεροντοκόρη αν δεν παντρευτεί.Το θέμα είναι βιολογικό.Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο,συμφωνώ με αυτό που είπε ο μνημόνιο.Τον άνθρωπο δεν τον γουστάρεις,το sex που κάνει δεν σου αρκεί και ασχολείσαι με το ροχαλητό του και με τους φίλους του! Και τελειος να ήταν από ότι λες πάντα βρίσκεις μικροθέματα να γκρινιάξεις και να ξινίσεις. Ασχέτως αν θα είσαι με αυτόν τον άνθρωπο η με άλλον,θα πρέπει να καταλάβεις ότι οι σχέσεις και πολύ περισσότερο ο γάμος είναι συμβιβασμός. Θα πρέπει πρώτα απ όλα να αποφασίσεις αν μπορείς να συνυπάρξεις σε μια σχέση και να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι ο σύντροφος σου δεν θα είναι τελειος. Ούτε και εσύ είσαι άλλωστε. Οποτε άσε τον τύπο με τα προβλήματα στύσης και τις παρέες του,θα βρει μια κοπέλα να κάνει ένα παιδάκι μέχρι να πεθάνει και κοίτα αν πραγματικά θέλεις έναν γάμο.Όπως σε ακούω,νομίζω ότι καλύτερα για σένα να το αφήσεις το θέμα γάμου/παιδιού,να επικεντρωθείς στην δουλειά σου και στο πως θα περνάς καλά. Με οποιον και να είσαι είτε θα πίνει κανένα ποτό,είτε θα ροχαλίζει,είτε θα αερίζεται είτε θα έχει φίλους και πάθη. Δεν είναι ο ken, δεν είσαι η barbie.
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Christine , χαλαρωσε λιγακι. Παιδι μπορεις να κανεις και στα 40 και στα 45, ασε που μπορεις να υιοθετησεις.
    Θελεις πραγματικα να παντρευτεις τον τυπο που και δεν σε ικανοποιει σεξουαλικα, ριχνει την ευθυνη πανω σου και μπεκροπινει , απλα και μονο για το "τι θα πει ο κοσμος"?
    Α ,και κατι τελευταιο, οι εκδηλωσεις απεραντης αγαπης και προτασεις γαμου απο την πρωτη εβδομαδα ( αν δεν μιλαμε για 15χρονα ) , φανερωνουν συνηθως ζηλιαρη και χειριστικο ανθρωπο οχι ερωτευμενο.

Senior Member
    Καλησπερα!! Το ξερω white οτι ουδεις τελειος, εδω ομως τα πραγματα ειναι σοβαρα. Οικογενεια θα πηγαινα να φτιαξω μαζι του οχι απλα να περασει η ωρα μου.... οσο για το κρεβατι εκει απο την αρχη της σχεσης μου ζητουσε να φοραω τολμηρα εσωρουχα για να φτιαχνεται και επισης πρωκτικο σεξ. Ποτε στη ζωη μου δε χρειαστηκε να φορεσω στρινγκ η ζαρτιερες για να φτιαχτει ενας αντρας απο τις πρωτες επαφες!! Ειδικα τον πρωτο μηνα επεμενε οτι μια γυναικα πρεπει να κανει καποια εξτρα πραγματα για να μπορει να λειτουργησει ο αντρας! Ποτε κανεις δεν ειχε αντιδρασει ετσι απο τις λιγες εμπειριες που ειχα. Ισως να εφταιγε το γεγονος οτι ειχε στη ζωη του πολλες εμπειριες με ιεροδουλες. εγω ομως ειμαι συντηρητικη στον τομεα του σεξ. Θελω να ελκυω τον αλλον για αυτο που ειμαι απο την πρωτη στιγμη που θα βρεθω ερωτικα μαζι του!!

Senior Member
    Η ουσία του προβλήματος είναι ότι δεν τον γουστάρεις.Δεν τον θες φιλη μου.Τώρα για τα εσώρουχα και το πρωκτικό... Δεν θυμάμαι ποτε την πρώτη φορα που κοιμήθηκα με σχέση μου να φορούσε βράκα.Πάντα φορούσε κάτι καλο.Χωρίς να το ζητήσω.Κατανοώ ότι είσαι συντηρητική αλλα μεγάλο μέρος των γυναικών φοράει string πια και χωρίς να υπάρχει περίπτωση να κάνει sex.Όσο για το πρωκτικό,ας είμαστε ειλικρινείς.Όλοι οι άντρες περιμένουμε ποτε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να το ζητήσουμε.Απλά όπως είπες και εσύ για γάμο πηγαίνατε.Όλα γρήγορα θέλατε να τα κάνετε.Ναι φιλενάδα για αυτό που είσαι σε θέλουν.Απλά άμα σκέφτεσαι έτσι,φορα βράκα,μην ξυρίζεις τα πόδια σου,ντύσου σαν τα φίλαράκια του και κάτσε ακίνητη στο κρεβάτι...ε άμα σε περάσει για φίλο του,βγάλει καμια τεκίλα από την τσέπη και βάλει σφηνάκια μην παραξενευτεις.
    real eyes realise real lies

Page 1 of 8 123 ... LastLast