κακό προξενιό - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 120
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    337
    Παντα φοραγα ωραια εσωρουχα απ την αρχη, απλα δε με βολευουν τα στρινγκ. Εξαλλου ποτε κανεις δε μου χε ζητησει να φοραω τετοια. Παντα ημουν περιποιημενη, με ξυρισμενα ποδια και εννοειται οτι δεν υπηρχε θαμνος στην ευαισθητη περιοχη. Νωρις δεν ηταν να εχει απαιτησεις απο τον πρωτο μηνα;;;;

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    319
    Βρε κουκλα μου οκ μπορεί ο τύπος να ήταν ότι να ναι.Αλλα όλη η υπόθεση ήταν ότι να ναι.Από τα λεγόμενα σου όλα στο γρήγορο τα πηγαίνατε.Αγάπες, Γάμοι, παιδιά...στα εσώρουχα κόλλησες; Καλά με το πρωκτικό,βιάστηκε να το ζητήσει.Πάντως μην το δένεις κόμπο ότι αν κάποιος είναι πιο απελευθερωμένος σεξουαλικά,δεν σε θέλει για αυτό που είσαι.Από τα λεγόμενα σου όλα στο γρήγορο τα πηγαίνατε. Αγάπες,Γάμοι,παιδιά...στα εσώρουχα κόλλησες; Καλά με το πρωκτικό,βιάστηκε να το ζητήσει.Πάντως μην το δένεις κόμπο ότι αν κάποιος είναι πιο απελευθερωμένος σεξουαλικά,δεν σε θέλει για αυτό που είσαι.Σε μια σχέση πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να είναι ευχαριστημένος ο σύντροφος μας.Τσιγκουνιές θα κάνουμε;
    real eyes realise real lies

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,987
    Quote Originally Posted by white View Post
    Η ουσία του προβλήματος είναι ότι δεν τον γουστάρεις.Δεν τον θες φιλη μου.Τώρα για τα εσώρουχα και το πρωκτικό... Δεν θυμάμαι ποτε την πρώτη φορα που κοιμήθηκα με σχέση μου να φορούσε βράκα.Πάντα φορούσε κάτι καλο.Χωρίς να το ζητήσω.Κατανοώ ότι είσαι συντηρητική αλλα μεγάλο μέρος των γυναικών φοράει string πια και χωρίς να υπάρχει περίπτωση να κάνει sex.Όσο για το πρωκτικό,ας είμαστε ειλικρινείς.Όλοι οι άντρες περιμένουμε ποτε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να το ζητήσουμε.Απλά όπως είπες και εσύ για γάμο πηγαίνατε.Όλα γρήγορα θέλατε να τα κάνετε.Ναι φιλενάδα για αυτό που είσαι σε θέλουν.Απλά άμα σκέφτεσαι έτσι,φορα βράκα,μην ξυρίζεις τα πόδια σου,ντύσου σαν τα φίλαράκια του και κάτσε ακίνητη στο κρεβάτι...ε άμα σε περάσει για φίλο του,βγάλει καμια τεκίλα από την τσέπη και βάλει σφηνάκια μην παραξενευτεις.
    Βρε συ , οταν ο αλλος νοιαζεται για σενα και σε εχει καψουρευτει , δεν θα σου ζητα αναλ και μπραζιλιαν απο την αρχη. Τον πρωτο καιρο οι περισσοτεροι φυσιολογικοι ανθρωποι ειναι συγκρατημενοι, διστακτικοι και φοβουνται μην κανουν καμμια βλακεια και σε ξενερωσουν.
    Τουλαχιστον αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει απο την συμπεριφορα των συντροφων μου και απο την δικη μου απεναντι τους. Κολπακια αρχιζεις να ζητας οταν αποκτησεις ανεση , οχι με το καλημερα. Οσο για το στρινγκ , δεν λεει κατι , υπαρχουν πολλα ομορφα και σεξυ εσωρουχα που δεν ειναι στρινγκ.
    Επισης καποιος που νοιαζεται για σενα , δεν θα σε πιεζει να αλλαξεις κατι ή να κανεις κατι που δεν θες.

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    337
    Ετσι ειναι! Τι παει να πει "πρεπει η γυναικα να φτιαχνει τον αντρα;;;" εμεις οι γυναικες θε θελουμε να ασχοληθουν μαζι μας να μας φτιαξουν;;;; ναι....να δοκιμασω σεξυ εσωρουχα αλλα μετα απο λιγους μηνες για να του κανω το χατιρι και να εμπλουτισουμε τη σεξουαλικη ζωη μας! Οχι απ την αρχη για να μπορεσει να λειτουργησει εκεινος!! Και ουτε το οτι λογω αγχους και εγω μπορει να πεταξα κατι ασχετο στο κρεβατι καποια στγμη τον πρωτο καιρο, μπορει τοσο πολυ πια να επηρεαστικε και να χαλαρωνε η στυση του;;;; αφου στις πρωτες επαφες υπηρξαν φορες που δεν μπορουσε να πετυχδι διεισδυση!! Καθισα του μιλησα σε ασχετη στιγμη, να μου πει τι ειχε φταιξει, μηπως του εκσνε κακο το αλκοολ....δεν ανοιγε το στομα του να συζητησουμε!!!
    Βεβαια μετα απο λιγους μηνες ως δια μαγειας επανηλθε η στυση του αλλα και παλι τελειωνε γρηγορα μετα απο λιγα λεπτα. Δευτερο γυρο φυσικα που να αντεξει;;; το πρωκτικο σεξ δεν θελω να το δοκιμασω ποτε και ειμαι ανενδοτη σε αυτο. Ομως στοματικο ειχα κανει παρολο που ουτε και σε αυτο ειχα εμπειρια!!! Απλα εχω την αισθηση οτι πρεπει να με κερατωνε τον πρωτο καιρο...γισ αυτο με μενα δε λειτουργουσε.
    Φυσικα και τον ηθελα! Απλα με αυτα που συνεβαιναν αγχωνομουν πολυ. Ποτε αλλοτε δεν ειχα αντιμετωπισει παρομοιο θεμα.
    Η πρωτη μου σχεση στα 21 ητανε με καποιον που τοτε ηταν 38 και θυμαμαι ειχε πολλη ορεξη για σεξ. Βεβαια δεν ειχε βαλει τσιγαρο ποτε στο στομα του.

  5. #20
    Christine, φύγε κορίτσι μου, αυτός ο τύπος μόνο προβλήματα θα σου δημιουργεί και υποχρεώσεις τις οποίες εσύ τελικά θα αναλαμβάνεις μόνη σου. Αν κάνετε παιδιά τί πατέρας νομίζεις ότι θα γίνει; Θα προτιμάει να μπεκρουλιάζει με τους φίλους του από να πάτε μια βόλτα με τα παιδιά, αυτό είναι σίγουρο. Κι έπειτα, τί θα πει θέλει πρωκτικό σεξ; Δεν υπολογίζει καθόλου εσένα, την υγεία σου, το ότι εσύ δεν το θέλεις; Τί είσαι δηλαδή; Αντικείμενο και όχι άνθρωπος; Μην πετάς την ζωή σου σε άτομα που δεν είναι ικανά να αγαπήσουν.

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    319
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Βρε συ , οταν ο αλλος νοιαζεται για σενα και σε εχει καψουρευτει , δεν θα σου ζητα αναλ και μπραζιλιαν απο την αρχη. Τον πρωτο καιρο οι περισσοτεροι φυσιολογικοι ανθρωποι ειναι συγκρατημενοι, διστακτικοι και φοβουνται μην κανουν καμμια βλακεια και σε ξενερωσουν.
    Τουλαχιστον αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει απο την συμπεριφορα των συντροφων μου και απο την δικη μου απεναντι τους. Κολπακια αρχιζεις να ζητας οταν αποκτησεις ανεση , οχι με το καλημερα. Οσο για το στρινγκ , δεν λεει κατι , υπαρχουν πολλα ομορφα και σεξυ εσωρουχα που δεν ειναι στρινγκ.
    Επισης καποιος που νοιαζεται για σενα , δεν θα σε πιεζει να αλλαξεις κατι ή να κανεις κατι που δεν θες.
    Ποιον πρώτο καιρό βρε betelgeuse,εδώ δεν υπάρχει πρώτος και δεύτερος.Τι να φοβηθεί μην ξενερώσει;
    Ο τύπος έπιασε το νόημα.Σου λέει 33 είναι,πετάω το θέμα γάμου και τα παίρνω όλα για όλα.Εσύ μιλάς για φυσιολογικές σχέσεις με φυσιολογικά άτομα.Εδώ τίποτα δεν είναι φυσιολογικό.Η Christine στα 33 της δεν είχε κάνει στοματικό και ξαφνικά εμφανίζεται κάποιος που την τάζει με την μια γάμο,παιδιά και ζητάει το κουλούρι.Είναι σενάριο για ταινία με τίτλο οι αταίριαστοι.Πραγματικά θα ήθελα πολύ να δω το ύφος της Christine όταν της τα ζητούσε όλα αυτά.Χριστίνα αστο κορίτσι μου.Μείνε καλύτερα μονη και περίμενε να συναντήσεις κάποιος με τον δικό σου τρόπο σκέψης.
    real eyes realise real lies

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    337
    χαιρετε! αχ παιδια μου...και να τανε μονο αυτά που με προβληματιζαν απ την αρχη...καταρχήν υπηρχε και ένα άλλο θεμα πολύ περιεργο! όταν τον γνωρισα θα εκλεινε τα 39 και στην ακρη δεν ειχε βαλει ουτε ένα ευρω όλα τα χρονια που εργαζότανε! θα μου πειτε...ε και? δυσκολες εποχές για οικονομιες...όχι! αν σκεφτείτε ότι εργαζότανε παραλληλα σε 2 δουλειες για 12 χρονια περιπου!! στην πρωινη δουλεια ητανε και είναι ο μισθος του 1000 ευρω και στην βραδυνη εργασια σε ταβερνα εφτανε τα 400 το μηνα!! αδικαιολογητο ολο αυτό.
    Όταν μου το αποκαλυψε από τον τριτο μηνα κιολας νομιζα πως μου εκανε πλακα. Παραδεχτηκε ότι όλα τα χρηματα τα χαλαγε στην καλη ζωη. Γυναικες, ξενυχτια και ισως να ειχε μπλεχτεί και με τον τζογο παλιαοτερα. Η ιδια του η μητερα μου χε βαλει ψυλλους στα αυτια ότι μπορει και να επαιζε σε καζινο για αρκετο καιρο.
    Με τετοιο μισθο 1400 ευρω εγω θα εφτιαχνα άλλο ένα σπιτι τοσα χρονια!!
    Το τελευταιο διαστημα με διαβεβαιωνε ότι ειχε αρχισει να κανει οικονομιες! υποτίθεται για τον γαμο μας. Τον οποιο τον επεδιωκε από την αρχη εστω και πολιτικο στα γρηγορα! λες και βιαζοτανε να με δεσει.
    Εγω εχω το δικο μου σπιτι ετοιμο και από την αρχη είχαμε συμφωνησει ότι θα μεναμε στο χωριο μου...αλλα βρε παιδια όλα γρηγορα τα ηθελα ο ανθρωπος αυτος! μα..πολιτικο γαμο στους 4 μηνες σχεσης??με ένα σωρο θεματα στο σεξ ειδικα?? και να αρνειται να βαλει προφυλακτικο με την ελπιδα μπας και με φουσκωσει και με δεσει?? αν είναι δυνατον! ευτυχως που δεν προεκυψε τελικα εγκυμοσυνη!! όμως τωρα προεκυψε μια τραχηλιτιδα που δε φευγει με τιποτα!! και όταν του το ειπα ότι δεν εχω να δωσω 70 ευρω για την εξεταση σε ιδιωτικη κλινικη (δεν εχω ασφαλεια ιδιωτικη) εκανε τον κινεζο...ηλπιζα πως θα ενδιαφερότανε να μου δανεισει χρηματα αλλα τιποτα αυτος!!και φυσικα δεν τολμησα να ζητησω αφου αξαλλου ειμαστε σε διασταση για πανω από ένα μηνα τωρα.
    τι είναι αυτά που μου συμβαινουν?????

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    23,451
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,987
    Χριστινα , θα παθω εγκεφαλικο με αυτα που διαβαζω.
    Ο τυπος μπορει να εχει και χρεη και για αυτο να βιαζεται να σε καπαρωσει. Το σκεφτηκες αυτο?
    Αν καταλαβα καλα , γιατι δεν το εγραψες ξεκαθαρα , ηθελε σεξ χωρις προφυλακτικο και εσυ το δεχτηκες? Aπαπαπαπαπα , ενω σου ειχε πει για παρελθον με πολλες γυναικες , ειναι ποτης και λοιπα.

    Στειλτον απο εκει που ηρθε μια και καλη, μακρια τρεχοντας. Για την τραχηλιτιδα πηγαινε σε γυναικολογο , υπαρχουν και φθηνοι ή πηγαινε δημοσιο νοσοκομειο , δεν νομιζω να κοστιζει πολυ.

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,987
    Quote Originally Posted by white View Post
    Ποιον πρώτο καιρό βρε betelgeuse,εδώ δεν υπάρχει πρώτος και δεύτερος.Τι να φοβηθεί μην ξενερώσει;
    Ο τύπος έπιασε το νόημα.Σου λέει 33 είναι,πετάω το θέμα γάμου και τα παίρνω όλα για όλα.Εσύ μιλάς για φυσιολογικές σχέσεις με φυσιολογικά άτομα.Εδώ τίποτα δεν είναι φυσιολογικό.Η Christine στα 33 της δεν είχε κάνει στοματικό και ξαφνικά εμφανίζεται κάποιος που την τάζει με την μια γάμο,παιδιά και ζητάει το κουλούρι.Είναι σενάριο για ταινία με τίτλο οι αταίριαστοι.Πραγματικά θα ήθελα πολύ να δω το ύφος της Christine όταν της τα ζητούσε όλα αυτά.Χριστίνα αστο κορίτσι μου.Μείνε καλύτερα μονη και περίμενε να συναντήσεις κάποιος με τον δικό σου τρόπο σκέψης.
    Αρα συμφωνουμε οτι ο τυπος δεν ειναι φυσιολογικος , παλι καλα.Στο προηγουμενο ποστ νομιζα πως θες να τον δικαιολογησεις.

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    23,451
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    337
    Καλησπερα! Τι χρεη να χει;; και εμενα βρηκε για να ακουμπισει;
    Τα οικονομικα της οικογενειας μου ειναι χαλια εδω και μηνες! Το πατρικο της μητερας μου προσπαθουμε να πουλησουμε δυο χρονια τωρα και τιποτα ακομα. Αυτο το εμαθε στον 5ο μηνα σχεσης. Πιθανον και να πονταρε σ αυτο.
    Αφου λοιπον ειχα αρνηθει στην τριτη προταση για πολιτικο γαμο στη σειρα που ειχε γινει περυσι λιγο πριν το Πασχα, περιμενε απο μενα απαντηση για το αν ηθελα να συζησουμε οταν θα τελειωνε την καλοκαιρινη του δουλεια. Και παλι αρνητικη ημουν....τη μια ειχα δυσκολο υπνο μαζι του λογω ροχαλητου ασχημου, την αλλη η διαισθηση μου μου λεγε οτι δεν ημουν ετοιμη για ενα τετοιο βημα μαζι του.
    Ετσι φτασαμε ως εδω να μου λεει οτι δεν μπορει να παρει ρεπο τα απογευματα απο την δευτερη εργασια γιατι δεν ηθελε να χασει κανενα μεροκαματο! Ηθελε να μαζεψει λεφτα ντε και καλα να παντρευτει.
    Ετσι απομακρυνθηκαμε και κοντευουμε να γινουμε δυο ξενοι πλεον.

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    337
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Χριστινα , θα παθω εγκεφαλικο με αυτα που διαβαζω.
    Ο τυπος μπορει να εχει και χρεη και για αυτο να βιαζεται να σε καπαρωσει. Το σκεφτηκες αυτο?
    Αν καταλαβα καλα , γιατι δεν το εγραψες ξεκαθαρα , ηθελε σεξ χωρις προφυλακτικο και εσυ το δεχτηκες? Aπαπαπαπαπα , ενω σου ειχε πει για παρελθον με πολλες γυναικες , ειναι ποτης και λοιπα.

    Στειλτον απο εκει που ηρθε μια και καλη, μακρια τρεχοντας. Για την τραχηλιτιδα πηγαινε σε γυναικολογο , υπαρχουν και φθηνοι ή πηγαινε δημοσιο νοσοκομειο , δεν νομιζω να κοστιζει πολυ.



    Betelgeuse, ποτε επαιρνε προφυλαξη ποτε οχι με τη δικαιολογια οτι η στυση δε θα ναι καλη φορωντας το προφυλακτικο. Το θεμα με την τραχηλιτιδα προεκυψε μετα απο μια απλη εξεταση τεστ παπ σε δημοσιο νοσοκομειο και ο γιατρος ειπε οτι μπορει να προυπηρχε απο παλια και εκδηλωθηκε τωρα. Δεν ξερουμε εαν φταιει ο τυπος. Τωρα πρεπει να γινει καλλιεργεια κολπικου υγρου σε ιδιωτικο κεντρο διαγνωσης και κοστιζει 70 evro. Αλλα οταν του το ειπα ουτε καν σκεφτηκε να μου δανεισει τα χρηματα αφου υποτιθεται κανει οικονομιες τωρα.

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,987
    Δεν ειπα οτι φταει ο τυπος , η τραχηλιτιδα δεν ειναι σμν , αλλα δεν ξερω γιατι στο δημοσιο δεν κανουν καλλιεργια...
    Σεξ χωρις προφυλαξη δεν κανουμε απλα και μονο επειδη ετσι θελει ο αλλος , ποσο μαλλον οταν δεν τον εμπιστευομαστε.

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    337
    Υπάρχει και κάτι άλλο υποπτο...όταν ημασταν Αθηνα και υποβληθηκε σε επεμβαση ρινικου διαφράγματος, χρησιμοποιουσα το ταμπλετ και μου ειχε δωσει την αδεια για να μπω στο λογαριασμο του ενω βρισκοταν στο δωματιο επειδή εκει μεσα δεν υπηρχε καλο σημα.
    Ειχαν ενδιαφερθεί οι φιλοι και οι γνωστοι του και έστελναν βροχη τα μνμ μετα από μια φωτο που αναρτήσαμε με τις γαζες στη μυτη. Εβγαινα λοιπον εξω στο διαδρομο του νοσοκομείου και από κει ειχα προσβαση στο ιντερνετ.
    Και τοτε προσεξα μνμ από μια γυναικα φιλη της οικογενειας τους αλλοδαπη, παντρεμενη με ένα γιο. Η γυναικα αυτη καθοτι μενει στη γειτονια τους τους επισκέπτεται συχνα και πινει καφεδακι με τη μαμα του. Τα μηνυματα δεν ηταν ερωτικα ακριβως αλλα φαινοταν καθαρα η αδυναμια της προς το προσωπο του και ο φοβος της μην τυχον και δω τα μνμ της. Εκεινος της εγραφε " μη φοβάσαι δεν τα βλεπει"
    Ειχα ξαναδει μνμ της παλαιοτερα όταν εκεινος ειχε μπει από τον υπολογιστη μου..μνμ που ειχαν αποθηκευτεί από εκεινον το μηνα που ειχε ξεκινησει τα ραντεβού μαζι μου. Τοτε που υπηρχαν τα σεξουαλικα προβλήματα.
    Τα παλια της μηνυματα ητανε γεματα αγαπη και πααααρα μα παααρα πολύ ενδιαφερον! "σ αγαπω μην το ξεχνας αυτο..." και αλλα πολλα. Για τοτε δεν του χα κανει καμμια νυξη όμως τωρα όταν επιστρεψαμε στον τοπο μας του μιλησα και επεμενε ότι απλα μιλανε και δε τρεχει κατι! εξαλλου ΠΩΣ ηταν δυνατον αφου εκεινος ερχοταν σπιτι μου κάθε Σ/Κ?? Η κοπελα εκεινη πρεπει να ζει μεσα σε ένα συμβατικο γαμο με πολλα προβλήματα. από τα λεγαμενα της όταν την ειχα συναντησει μια φορα στο σπιτι του πρεπει μεχρι και κακοποιηση να ειχε δεχτει από το συζηγο της. Σκέφτομαι ότι εάν ο συζηγος της δεν απουσιαζει σε καποιο ταξιδι ισως να εβρισκε παλια την ευκαιρια και να τρυπωνε στο δικο του σπιτακι (κοιμαται χωρια από τους δικους του αυτος). Ελειπε φαντάρος και ο γιος της..ποιος θα την εβλεπε?? και επισης εφόσον η συνομιλια τους στο ιντερνετ είναι εντελως αθωα και φιλικη, γιατι να τον παρακαλει να σβησει τα μηνυματα της???
    δεν ξερω πολλα υποπτα σημαδια..

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. καλο η κακο?
    By hlias1988 in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 54
    Last Post: 23-11-2014, 14:36
  2. Απο το κακο στο χειρότερο..
    By swaggy97 in forum Ψυχογενής Ανορεξία
    Replies: 19
    Last Post: 15-06-2013, 20:28
  3. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!
    By simetra in forum Συμβουλευτική Γονέων
    Replies: 140
    Last Post: 16-01-2011, 01:58
  4. Το κακο ζει μεσα μας
    By carrot in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 2
    Last Post: 27-11-2010, 11:13
  5. εχω ενα κακο ελαττωμα....
    By xrisaki in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 10
    Last Post: 21-08-2010, 14:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •