psyxosh kai tragoudia
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Member

psyxosh kai tragoudia

otan pathate thn psyxosh pezan sto myalo tragoudia?emena pezan 3 to sokrath esy super star h endekath entolh kai ena akomh poios na xerei sto vlemma tou piso ti kryvei o theos gia mas htan psyxosh me idees megaleiou oti eimai o messias ktl

Senior Member
    Καλημερα γραφε ελληνικα ειναι ευαναγνωστα.εγω ειχα τρελλη εμμονη με τραγουδια θυμαμαι δεν εβγαινα απο το σπιτι ακουγα ολη μερα μουσικη και τα βιωνα παρα πολυ εντονα τα ζουσα στο πετσι μου κυριως ελληνικο ροκ.και η αλλη εμμονη ητανε οι παροιμιες μιλουσα με παροιμιες.οι ιδεες μεγαλειου που ειχα ητανε να βγω στην αννιτα πανια και να γραψω βιβλιο σχετικα με την ψυχωση.αλλα ακομα και τωρα τα ζω τα τραγουδια αλλα διαφορετικα και τις τελευταιες μερες σκεφτομαι να ξεκινησω μαθηματα για μπασο.

Senior Member

Senior Member
    @παιδια και γω ακουω τραγουδια και μου βγαινει να τα λεω κιολας

Senior Member
    Πές μας ποιο ακουσες τελευταία , δώσε και λινκ :)

Senior Member
    @παθ ενα απο ωχρα σπειροχαιτη ελεγα πριν λιγο

Senior Member
    εγω παντως εβλεπα εναν απο μακρυα μια φορα που ηξερα οτι κατι δε παει καλα με αυτον και οταν πλησιασε τον ειδα που φορουσε ακουστικα και ακουγε ροκ.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    εγω προσωπικα δεν ακουγα ουτε μουσικη ουτε ακουγα φωνεσ αλλα ειχα πολλεσ παραληρητικεσ ιδεεσ,οτι με παρακολουθουν ,διαβαζουν τις σκεψεις μου,ελεγχουν τα συναισθηματα μου και νομιζα πως ειμαι το επικεντρο μια συνομωσιας στην οποια εμπλεκεται και η ψυχιατρικη

Senior Member
    Eγώ πίστευα πως είχα κάνει όλες τις αμαρτίες και ήμουν ο Αντίχριστος και νόμιζα πως τα τραγούδια μιλούσαν για τον ερχομό του.Είχε βγει και το τραγούδι ''δεν σου κάνω τον άγιο αχ αμάρτησα'' εκεί να δείτε φρίκη χαχα το σκέφτομαι και γελάω τώρα!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Εγώ δεν είχα τέτοιες παραισθήσεις ευτυχώς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @παθ ενα απο ωχρα σπειροχαιτη ελεγα πριν λιγο
    ..έλεγες ,δηλαδή τραγουδούσες , σιγοτραγουδούσες καλήτερα (?)

όλοι σιγοτραγουδούν ένα τραγούδι επειδή τους "κόλησε", (συνήθως για ολόκληρη μέρα , η ώσπου να ακούσουν ένα άλλο που θα τους μείνει).
    αλλά ο θεματοθέτης εδώ μας ζητάει τραγούδια που "ακούσαμε" μεσα στο μυαλό μας -και όχι στα χείλη μας να το τραγουδάμε -, είναι τελείως διαφορετικό πραγμα .
    Σε αυτή την περίπτωση εμείς ειμαστε σε τελειως διαφορετικό μούντ (άσχετο)και ερχεται μια φωνούλα να σου ρίξει ένα στιχο η μια μελωδία η και τα δύο ,,για να υπονοήσει κάτι ίσως .
    Το αν εσυ θα σού κολήσει και μετα θα το σιγοτραγουδάς είναι ένα δεύτερο θέμα.
    εμένα μου έτυχε πχ να ακούσω μια μελωδία και μετα να βασανίζομαι για μέρες να βρω ποιο τραγούδι και ποιοι στίχοι ήταν ...

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    @παθ οχι δε μου ερχονται ετσι απλα τα ακουω απο τις γνωστες φωνες μου και για να εκτονωσω τα λεω δυνατα... ευτυχως ο φιλος μου αντεχει να με ακουει!
    Last edited by εσωτερική_σήψη; 30-03-2015 at 00:25. Reason: διευκρινιση