Αρχη της ψυχωσης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Το θέμα είναι να βρεθεί η αιτία του άγχους σου ώστε να αντιμετωπιστεί η αποπροσωποίηση.Είναι ένας φαύλος κύκλος φόβων και ένας από τους φόβους σου τώρα είναι πως θα τρελαθείς!!
    φιλαρακι μου σευχαριστω για το κουραγιο να εισαι καλα! σου ευχομαι ταχεια αναρρωση και να ζησεις τη ζωη σου ομορφα!δεν ξερω ρε συ ειναι ενας κοσμος που προσπαθει καθε μερα να με τραβηξει απο τον πραγματικο και δινω μαχη να μην πεσω σε αυτη την τρυπα..σα να με τραβαει μεσα και γω να προσπαθω να σηκωθω ψηλα..

Senior Member
    Επισκέφτηκες τον γιατρό σου..τι σου είπε για την κατάστασή σου;;
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    μου λεει μη φοβασαι δεν ειναι ψυχωση!καμια φορα νομιζω οτι δεν κτλβνει τη δυσκολια που αντιμετωπιζω η μαλλον δεν κτλβνει σε το βαθμο της..πολλες φορες οι σκεψεις ειναι τοσο εντονες που ειναι λες και τις πιστευω! ξερω ομως οτι δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα και οτι ειναι ολα μεσα στο κεφαλι μου!ο κοσμος δεν ειναι ετσι!και καθημερινα ψαχνω τον χαμενο μου εαυτο..εν τωμεταξυ κανεις δεν εχει κτλβει τιποτα..φαινομαι απολυτα φυσιολογικος!

Senior Member
    Στην ψύχωση συνήθως χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα και δεν έχεις εναισθησία δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά.Αντιλαμβάνεσαι την ψεύτικη πραγματικότητα σαν αληθινή και δεν την αμφισβητείς.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    Καλημέρα lawer, έχουμε μιλήσει και παλαιότερα και καταλαβαίνω ότι βασανίζεσαι πολύ από αυτό, που όμως δεν είναι ψύχωση. Συμφωνώ με τον serios, και να προσθέσω ίσως θα ήταν καλά να δοκιμάσεις και μια ψυχοθεραπεία με τον ψυχίατρο ή έναν άλλον ειδικό, να μάθεις να διαχειρίζεσαι αυτές τις σκέψεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι έτσι. Χωρίς να είμαστε ειδικοί αυτό που γράφεις εδώ

πολλες φορες οι σκεψεις ειναι τοσο εντονες που ειναι λες και τις πιστευω! ξερω ομως οτι δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα και οτι ειναι ολα μεσα στο κεφαλι μου!

είναι που δείχνει πως ταλαιπωρείσαι από αγχώδη διαταραχή. Δεν έχεις ούτε ακουστικές ψευδαισθήσεις, οπτικές κλπ ούτε αίσθηση ότι όλοι συνομωτούν εναντίον σου ή ιδέες μεγαλείου και όλα αυτά τα συμπτώματα που παραπέμπουν σε ψύχωση και το σημαντικότερο διακρίνεις καθαρά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.
    Δούλεψέ το ψυχοθεραπευτικά είναι η γνώμη μου, μαζί με τη φαρμακευτική αγωγή και συζήτα το λίγο και με κάποιο έμπιστό σου κοντινό άτομο, αποφορτίζει το να μοιράζεσαι το πρόβλημα, χρειάζεται όμως να δεις και πως θα το αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά. Καλή δύναμη!

Page 2 of 2 FirstFirst 12