Quote Originally Posted by melinakii View Post
καλησπερα...το θεμα που με απασχολει αφορα 2 ατομα στην ζωη μου που οποιο και αν επιλεξω θα χασω κατι........

.....δεν εχουμε συνεχισει τις επαφες παρ ολο που το κλιμα ειναι γενικα περιεργο....... ειπε πως δεν πρεπει και τελικα δεν βγηκαμε...

και ενω υπαρχει αυτη η κατασταση στην ζωη μου υπαρχει και ενα αλλο προσωπο που απο την πρωτη στιγμη της γνωριμιας μας με ενθουσιασε....ομορφος εξυπνος περιποιητικος απ τν πρωτη στιγμη που βγηκαμε υπηρξε πολυ χημεια και επικοινωνια και καθε φορα που βγαινουμε περναμε υπεροχα...το κακο ειναι ομως οτι φευγει σεπτεμβριο για μεταπτυχιακο στην τσεχια για 2 χρονια...δεν θελει να δεσμευτει δεν θελει να φυγει και να τον κραταει πισω κατι και να τον στεναχωρει..συμπεριφερομασ τε ομως σαν ζευγαρι...βγαινουμε συνεχεια ειτε μονοι μας ειτε με τους φιλους του κανονιζουμε 3ημερα για το καλοκαιρι μου πε πως σε μενα βρισκει πραγματα που δενε χει βρει σε καμια αλλη κοπελα πως δεν ειχε σκοπο να ξεκινησει κατι με καποια κοπελα μεχρι που με γνωρισε..ομως ολο αυτο εχει ημερομηνια ληξης..μπορει να ειναι αρκετοι οι μηνες μεχρι τοτε..ομως οσο περναει ο καιρος...θα νοιωσουμε κατι...πως θα το διαχειριστουμε μετα?

ειμαι σε μια κατασταση που την μισω...νοιωθω πως κοροιδευω και τους 2...αλλα κανεναν δεν κοροιδευω...δεν μ αρεσουν οι περιπλοκες καταστασεις...θελω ξεκαθαρα πραγματα στην ζωη μου..και ενα ανθρωπο διπλα μου που απλα θα ειμαστε καλα μαζι..για το αφεντικο μου ενοιωθα μια ελξη απ την πρωτη στιγμη..δεν το αφησα ομως να εξελιχθει ουτε εδειξα ποτε κατι παρ ολο που μεσα μου ηθελα παρα πολυ ακομα και τα σημαδια τα ερμηνευα αλλιως για να μην αρχιζω να ελπιζω..οσο για τον αλλο ειναι αυτο ακριβως που ψαχνω οτι θελω απο εναν ανθρωπο αλλα δυστυχως μαζι του δεν μπορω να τα εχω ολοκληρωτικα...
Quote Originally Posted by melinakii View Post
ισως τελικα να εχετε δικιο και να πρεπει να επιλεξω τον 2ο..το αφεντικο μου δεν το καταλαβαινω..στην δουλεια ειναι ολη την ωρα πανω μου μου μιλαει με πειραζει μου λεει να βγουμε..και οποτε τον παιρνω τηλεφωνο ολο λεει οτι ειναι κουασμενος και δεν μπορει..μου φαινετε πρεπει να το τελειωσω και να του πω να απομακρυνθουμε..σημερα που μιλησαμε παλι οχι μου ειπε..του λεω ειναι η 3η φορα που μου λες οχι δεν θα υπαρξει αλλη...και νομιζε οτι τον κοροιδευω...οσον αφορα τον αλλο..ναι οκ περναμε τελεια ειναι υπεροχος...το μονο κακο του ειναι οτι δεν ειναι πολυ ανθρωπος που θα σου στειλει η θα σε παρει τηλεφωνο μου το εχει πει κιολας...απο κοντα ειναι υπεροχος αλλα αυτη η ελαχιστη επικοινωνια μου δημιουργει ανασφαλειες...
να του πεις να απομακρυνθειτε κι αλλο? ποσο ακομα? αφου του λες να βγειτε και βρισκει προφασεις να το αρνηθει. εχει κανενα νοημα να του πεις επισημως, "να απομακρυνθειτε"??

νομιζω οτι βρισκεσαι σε ενα διλλημα που απλα δεν υφισταται...
ποιον "να επιλεξεις"? αφου δεν θελουν να επιλεγουν, προς το παρον, ουτε ο ενας, ουτε ο αλλος!
κατ αρχας θα διαφωνησω και με σενα και με οσους ειπαν οτι κοροιδευεις καποιον.
ποιον κοροιδευεις, εφοσον δεν εχεις σχεση με κανεναν απο τους δυο???
κανεναν απολυτως.
με το αφεντικο εγινε κατι που δεν ειχε συνεχεια και πλεον αποφευγει (εκεινος ξερει γιατι).
και με το παλικαρι σου εχει ξεκαθαρισει οτι δεν θελει να δεσμευτει λογω της επικειμενης αναχωρησης και επικοινωνει κι αραια.

δεν οφειλεις λοιπον σε κανεναν πιστη, εφοσον δεν υπαρχει δεσμος.
ουτε χρειαζεται ομως να λες ψεματα σε κανεναν, εφοσον κι εκεινοι δεν ζητουν μια σχεση μαζι σου.
αν καποτε προκυψει ενδιαφερον κι απο μερους τους για κατι παραπανω, το σκεφτεσαι τοτε, αν ενδιαφερεσαι ακομα..