ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 125
    Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνουμε θεωρίες συνωμοσίας ακόμα. Δηλαδή στην Αμερική γιατί βγήκε ότι τα αεροπλάνα τα έριξαν μέλη της Αλ-Κάιντα; Εκεί τα ΜΜΕ δεν κατάφεραν να καλύψουν τη συνωμοσία; Ή συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η αεροπορική που δεν έχει καμμία σχέση με τη διενέργεια της έρευνας και το τελικό πόρισμα έχει ως στόχο να τα φορτώσει όλα στον πιλότο και να καλύψει ότι είναι και τζιχαντιστής; Λες και είναι καλύτερο για την εικόνα της να βγει ότι οι πιλότοι της μπορεί ανά πάσα στιγμή να ρίξουν ένα αεροπλάνο λόγω ψυχικών παθήσεων.........
    Μιλάμε για ένα ατυχές περιστατικό, γιατί αποφάσισε να το ρίξει ένας θεός ξέρει, τα μέχρι τώρα ευρύματα όμως καταδεικνύουν την εμπλοκή του. Μακάρι να μην είναι έτσι τα πράγματα όμως ας μην αρχίζουμε να βλέπουμε συνωμοσίες παντού.

Senior Member
    http://www.kathimerini.gr/776648/art...n-neoys-my8oys

Και ένα άρθρο σχετικά με έρευνα που έχει γίνει για το ότι οι Έλληνες βλέπουν παντού συνωμοσίες.

Banned
    Δεν υπάρχει αλ Κάιντα και πράσινα άλογα..
    Εσυ πρέπει να είσαι μέτοχος στην Λουφτχάνσα δεν εξηγείται αλλιώς.. Αν δεν υπακουσεις τα ΜΜΕ είσαι συνομωσιολογος τέλος.

Banned
    Ακούς εκεί προσχεδιασμένη η 11η Σεπτεμβρίου ! Σιγά μην το έκαναν οι αμερικανοί!! Ο μπιν Λάντεν ήταν :-)

Senior Member
    Α ναι ξέχασα την άλλη συνωμοσία ότι οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν για να μπει η Αμερική στο Αφγανιστάν και όλοι οι Εβραίοι δεν είχαν πάει στις δουλειές τους εκείνη τη μέρα. Όχι αγαπητή mnimonio, δεν είμαι μέτοχος της Lufthansa, έχω όμως δουλέψει για ένα διάστημα σαν αεροσυνοδός. Κυρίως επειδή έχω περάσει 8 μήνες από τη ζωή μου καθημερινά μέσα σε ένα αεροπλάνο αλλά και λόγω αγάπης για τα αεροπλάνα γνωρίζω πέντε πράγματα παραπάνω και έχω άποψη για το θέμα. Η οποία έχει τεκμηριωμένες πηγές όπως μου αρέσει να χρησιμοποιώ σε όλες μου τις κουβέντες και όχι απλά το προαίσθημά ότι όλοι γύρω μου με δουλεύουν και μου κρύβουν πράγματα.

ΥΓ: Όχι, δεν ήμουν αεροσυνοδός στη Lufthansa.

Senior Member
    Εγώ ένα ξέρω ότι ο συγκυβερνήτης ήτανε ένας δολοφόνος!

Senior Member
    Το θέμα είναι ότι δεν ζει να τον δολοφονήσουν άλλοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    http://www.kathimerini.gr/776648/art...n-neoys-my8oys

Και ένα άρθρο σχετικά με έρευνα που έχει γίνει για το ότι οι Έλληνες βλέπουν παντού συνωμοσίες.
    Λολ , το αστειο ειναι πως στους θεσμους&φορεις που εμπιστευονται περισσοτερο πρωτα ερχεται η εκκλησια και μετα η κοινοτητα ομοφυλοφιλων.
    Παντως οι θεωριες συνωμοσιες δεν ειναι ελληνικο φαινομενο μονο.
    Πχ Αμερικη πολλοι πιστευουν πως το συμπαν ειναι 10000 ετων μονο.

Στην περιπτωση που συζηταμε , το θεμα πηρε διαστασεις περιεργες κυριως απο τα μιντια.Τηλεοραση δεν βλεπω , αλλα στο ραδιοφωνο απο την επομενη μερα καλουσαν ειδικους , ψυχιατρους κλπ να βρουνε λυση , ενω τα μονο επισημα στοιχεια που εχουν δωθει απο τον εισαγγελεα ειναι αυτα που ειπα σε προηγουμενο μου ποστ.
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Ουσιαστικα το μονο επισημο που εχει ακουστει ειναι πως ο πιλοτος ηταν κλειδωμενος εξω , και οτι ο συγκυβερνητης ανεπνεε κανονικα.
    Απο αυτο δεν βγαινει καποιο συμπερασμα.
    Μαρκελα , δεν λενε οτι ειχε αναρρωτικη αδεια , ενα χαρτι απο γιατρο ειχε (Attest , λεγεται) που λεει οτι την ταδε μερα ηταν εκει και οτι θα μπορουσε να μην παει για δουλεια για ενα χρονικο διαστημα . Μια τυπικη χαρτουρα ειναι που τη δινουν πολλες φορες οι γιατροι χωρις καν να σε ρωτησουν αν τη θελεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ακούς εκεί προσχεδιασμένη η 11η Σεπτεμβρίου ! Σιγά μην το έκαναν οι αμερικανοί!! Ο μπιν Λάντεν ήταν :-)
    χαχαχα! Μην λες τέτοια ρε φίλε θα ψάξει άλλο άρθρο στην εφημερίδα του Αλαφούζου
    real eyes realise real lies

Banned
    Quote Originally Posted by white View Post
    χαχαχα! Μην λες τέτοια ρε φίλε θα ψάξει άλλο άρθρο στην εφημερίδα του Αλαφούζου
    Δεν θέλω να επεκταθω γιατί θα είμαστε οφτοπικ.. Κατά τα άλλα υπάρχουν βίντεο με την Χίλαρι Κλίντον που λέει οτι η αλ Κάιντα ήταν δημιούργημα τους.
    Ας πάνε να μετρήσουν και ''συνομωσιολογους'' στην Αμερική , γιατί και εκεί έχουν ξυπνήσει πια.. Είναι επιτυχημένη τακτική πάντως την διαφορετική σκέψη ή κριτική να αντιμετωπίζεται ως συνομωσιολογικη ψώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Αν ηταν τζιχαντιστης δεν πρόκειται να βγεί στην δημοσιότητα ποτέ.. Φανταζεστε τι έχει να γίνει;
    Γι'αυτο τώρα είναι καταθλιπτικός , με κρίσεις πανικού , στραβος ,ματιασμενος , με ερωτική απογοήτευση και λοιπές ασθένειες :-)
    Πράγματι, νομίζω πολύ μεγαλύτερη ζημιά θα έκανε το να ανακοινώνονταν ότι πρόκειται για τρομοκράτη, τη στιγμή που δεν συμφέρει ή δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν πολιτικά.
    Και θυμίζω, ότι κατά καιρούς έχουν πέσει (μάλλον έχουν ρίξει) αεροπλάνα που μετέφεραν ή που θα μετέφεραν, συγκεκριμένα πρόσωπα.
    Πάντως, ο καταθλιπτικός που παίρνει στο λαιμό του και καμιά διακοσαριά άσχετους, είναι κάπως τραβηγμένο. Αλλά δεν είμαστε και μέσα στο μυαλό του.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πράγματι, νομίζω πολύ μεγαλύτερη ζημιά θα έκανε το να ανακοινώνονταν ότι πρόκειται για τρομοκράτη, τη στιγμή που δεν συμφέρει ή δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν πολιτικά.
    Και θυμίζω, ότι κατά καιρούς έχουν πέσει (μάλλον έχουν ρίξει) αεροπλάνα που μετέφεραν ή που θα μετέφεραν, συγκεκριμένα πρόσωπα.
    Πάντως, ο καταθλιπτικός που παίρνει στο λαιμό του και καμιά διακοσαριά άσχετους, είναι κάπως τραβηγμένο. Αλλά δεν είμαστε και μέσα στο μυαλό του.
    Ο καταθλιπτικός είναι μόνο αυτοκαταστροφικός.. Ας μπεί και κανένας ειδικός να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει. Απο την άλλη ένας ανθρωπος με κρίσεις πανικού , όχι απλά δεν πιλοτάρει δεν μπαίνει ουτε στο αεροπλανάκι που ρίχνεις κέρμα! Αυτά όσο αφορά αυτές τις δυο καταστάσεις.. Για πιο βαριά ψυχασθένεια οκ το συζητάμε.
    Εν τέλει χέρια είχε?

Senior Member
    mnimonio επειδή έχω ζήσει μεγάλα διαστήματα Αμερική,πραγματικά κοιμούνται τον ύπνο του δικαιου.Εκεί μπορείς πραγματικά να δεις ποσο αποτελεσματικά λειτουργεί η προπαγάνδα.Δεν πίστευα στα αφτιά μου.Ζούνε σε άλλο πλανήτη.Ο μέσος Αμερικανος πιστεύει ότι στέλνουν στρατό ανά τον κόσμο να απελευθερώσουν λαούς και ο πλανήτης όλος έχει την αγγλική γλώσσα ως πρώτη.Όταν ρώτησα την κοπέλα μου αν έχει ακουστά για την Κίνα και την Ινδία που είναι ο μισος πληθυσμός του πλανήτη,μου είπε of course...Στην Κίνα φτιάχνουμε τα ηλεκτρονικά μας και στην Ινδία έχουμε τα τηλεφωνικά μας κέντρα.Για τους περισσοτερους Ελλάδα σημαίνει σουβλάκι.Συγκεκριμένα η δίκια μου έλεγε ότι κάνουμε burritos με κρέας.
    real eyes realise real lies

Banned
    Παραθετω κουτόχορτο.. Βάλτε ζώνη και κράνος!!

http://www.protothema.gr/world/artic...e-katathlipsi/

Banned
    Κατά τα άλλα υπάρχουν βίντεο με την Χίλαρι Κλίντον που λέει οτι η αλ Κάιντα ήταν δημιούργημα τους.
    εγινες κ συ τεφτερτζου βλεπω :-D

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast