Results 76 to 90 of 125
Thread: ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
-
31-03-2015, 23:10 #76
- 31-03-2015, 23:25 #77
31-03-2015, 23:32 #78
31-03-2015, 23:34 #79
Το άρθρο της εφημερίδας του Αλαφουζου αναπαράγει απλα τα ευρήματα μιας έρευνας των πανεπιστημίων Μακεδονίας και Οξφορδης. Αλλα και τα πανεπιστήμια προφανως με το μερος όσων θέλουν να μας ρίξουν στάχτη στα ματια θα ειναι. Συνεχίζω να αδυνατώ να καταλάβω γιατι το να βγει πόρισμα οτι ο πιλότος ειναι ψυχασθενης βολεύει καλυτερα την εταιρία απο το να βγει οτι ειναι τζιχαντιστης. Αλλα ίσως φταίει οτι δεν μου το εξήγησαν ακόμη τα πουλημενα ΜΜΕ και δεν έχω το ανοιχτό μυαλο των συνωμοσιολογων ...εχμ συγνώμη ανοιχτομυαλων του e-psychology.
01-04-2015, 00:56 #80
Μιας και είμαι διδάκτορας,άμα θες μια μέρα συναντιόμαστε να σου πω από ποίους και πως χρηματοδοτούνται τα προγράμματα και οι έρευνες.Και ερευνα σημαίνει ότι δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο.Αυτή είναι η έννοια τις επιστήμης.Aμα σκεφτόμασταν όλοι σαν εσένα τίποτα καινούριο δεν θα είχε ανακαλυφθεί.Η γη θα ήταν επίπεδη και το φάρμακο για την αιμορραγία ο καπνός.Διάβαζε τα μέσα του αλαφούζου να μάθεις όλη την αλήθεια,δες έργα του hollywood να μάθεις ιστορία και άκου χατζηνικολάου να σου πει τι να ψηφίσεις.
υ.γ Τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου είναι ιδιοκτησίες μεγάλων οικογενειών.real eyes realise real lies
01-04-2015, 10:56 #81
Βγάζε συμπεράσματα από δύο ποστ στο ίντερνετ για το μορφωτικό μου επίπεδο, την ενημέρωσή και την αντίληψή μου. Αν η έρευνά σου σαν διδάκτορας είναι εφάμιλλη των συμπερασμάτων σου εδώ αμφιβάλλω κατά πολύ για την ποιότητά της. Και μαθήματα για έρευνα αλλού. Δεν είσαι ο μοναδικός ερευνητής στον κόσμο.
01-04-2015, 10:59 #82
Στο θεμα μας , παρακαλω , στο θεμα μας . Νομιζω πλησιαζουμε στην εξιχνιαση του μυστηριου .
01-04-2015, 11:45 #83
...Η νοσηλεία του καταθλιπτικού ασθενούς καθίσταται απαραίτητη
εάν αυτός είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του ή για άλλους,
εάν δεν συμμορφώνεται με τη λήψη της αγωγής του ή αν χρειάζεται
να κάνει θεραπεία ειδικού τύπου (π.χ. ηλεκτροσπασμοθεραπεία)...
Του ψυχιάτρου Κωνσταντίνου Ζαχαράκη
Βέβαια, τα περί ψυχοπαθή πιλότου φαίνεται να εξυπηρετούν περισσότερο τα συμφέροντα...
Μόνο που απ' όσο γράφτηκε σηκώθηκε και γαλλικό μαχητικό, όταν δεν απαντούσε για 20'...Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
01-04-2015, 12:55 #84
Δεν ξέρω για το μορφωτικό σου επίπεδο,παντως η κοινωνική μόρφωση σου άμα στηρίζεται στις έρευνες που αναπαράγουν τέτοιου είδους ΜΜΕ δεν πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα.Ασφαλώς και υπάρχουν χιλιάδες ερευνητές και άρθρα,εκεί είναι το πόιντ μου.Εκατό απόψεις για το ίδιο θέμα,εσύ διαβάζεις αυτή που θέλει ο Αλαφούζος και άμα κάποιος διαφωνεί είναι "ανοιχτόμυαλος" και συνωμοσιολόγος.Τώρα αμα δεν μπορείς να καταλάβεις γιατι είναι προτιμότερο να θεωρηθεί κάποιος τρελός δολοφόνος σε σχέση με το να είναι βαλτός,μάλλον το πρόβλημα δεν είναι στην γνώση αλλά στην ευφυια.Οταν πολύ σημαντικά πρόσωπα της ιστορίας σκοτώνονταν απο κάποιον άκυρο "τρελό" και γελούσε όλος ο πλανήτης,εσύ προφανώς έκανες έρευνα για τα πόκεμον.Να είναι καλά η καθημερινή και το MEGA να αναπληρώνει ότι πληροφορία σου ξέφυγε.Εγώ είπα οτι είναι συνομωσία,η δικιά σου άποψη για το θέμα ποια ήταν; Το λινκ που λέει οτι οι Έλληνες είναι μυθομανείς; Ουάου! Έδωσες μια νέα εκδοχή! Δεν το είχαμε σκεφτεί.
real eyes realise real lies
01-04-2015, 14:38 #85
Aμα σκεφτόμασταν όλοι σαν εσένα τίποτα καινούριο δεν θα είχε ανακαλυφθεί.
επησης αν εσυ δηλωνεις δηδακτορας εγω δηλωνω μεγας αλεξανδρος!!
αφου ο καθενας με βαση την ανονυμια σε ενα φορουμ μπορει να δηλωνει οτι θελει κ να λεει οτι θελει.. κ εγω εκανε προσφατα μια ερευνα για το που μπορεις να βρεις μπεκατσες χαχα!
μαλον δεν εχει κανενα νοημα να δηλωνεις τι εισαι αν εισαι πραγματικα οτι εισαι τιποτα κ κανενας δε θα μπορεσει να το αλαξει ακομα κ αν δηλωσεις το αντιθετο...
οποτε κρατα τις δηλωσεις για τον εαυτο σου.
το εχω παρατηρισει αρκετες φορες αυτο πολοι απαντανε με βαση μονο αυτο που διαβαζουν κρινοντας ενα θεμα οσο πιο επιφανειακα μπορουν...
01-04-2015, 15:38 #86
01-04-2015, 16:02 #87
Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ αλεξανδρος_77,υπάρχουν άνθρωποι απο το φόρουμ που με γνωρίζουν και προσωπικά και επαγγελματικά.Να κρυφτώ να δηλώσω τι; Λες και δήλωσα Θεός.Τέλος πάντων το θετικό είναι οτι αυτή την φορά κατάλαβα τι γράφεις.Δικαστής είπαμε είχες καημό να γίνεις; Εμμονή σου έχω γίνει.Ξεκόλλα το μυαλό σου,στο έχω ξαναπεί.
Αμα ήταν αεροσυνοδός θα είχε μια καλή δικαιολογία γιατί πήραν τα μυαλά της αέρα αλλά μάλλον η μόνη σχέση της με το αντικείμενο είναι εκείνο το άρθρο της Aegean για το "Ρεβεγιόν στον Αέρα".real eyes realise real lies
01-04-2015, 16:05 #88
01-04-2015, 16:11 #89
Συγνώμη white, προφανώς και η κοινωνική μου μόρφωση υπολείπεται της δικής σου. Αφού η έρευνα που αναπαράγει η εφημερίδα Καθημερινή θεωρείται από εσένα ότι εξυπηρετεί συμφέρονται μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τα μέσα που μου προτείνεις από τα οποία πρέπει να ενημερώνομαι; Δεν σε ειρωνεύομαι, απλά θέλω να δώσεις τα φώτα σου σε εμένα την αδαή. Επίσης θα μπορούσες να μου δώσεις λινκ για τις υπόλοιπες 99 έρευνες που έχουν γίνει πάνω στη σχέση των Ελλήνων με τις θεωρίες συνωμοσίας; Επειδή δεν είναι ο τομέας ερευνάς μου αλλά προφανώς είναι ο δικός σου από τα λεγόμενά σου. Ή μήπως όχι;
Και για να τελειώνουμε γιατί έχουμε αρχίσει τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από την αρχή οι ενστάσεις μου που διατυπώθηκαν στο θέμα ήταν οι παρακάτω. Πρώτα το τι διατυπώθηκε και μετά το τι είπα:
1. Η αεροπορική θέλει να πιστέψει ο κόσμος ότι ο πιλότος είναι ψυχασθενής γιατί έτσι τη συμφέρει.
Όχι δεν την συμφέρει σε καμία περίπτωση τέτοια εξέλιξη. Θα φανεί ότι δεν έκανε καλή αξιολόγηση του προσωπικού της και θα έχει μεγαλύτερα προβλήματα.
2. Πώς τόσο γρήγορα βγήκε όλο αυτό στη φόρα;
Υπήρχε η καταγραφή στο μαύρο κουτί από το οποίο ακούγεται ο συγκυβερνήτης δεν αφήνει τον πιλότο να μπει μέσα. Κανείς δεν μπορεί προφανώς να ξέρει για ποιο λόγο έγινε αυτό.
3. Η Lufthansa βγάζει το πόρισμα που τη συμφέρει.
Μα δεν βγάζει η εταιρεία το πόρισμα αλλά ανεξάρτητοι ερευνητές που νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καν Γερμανοί αλλά Γάλλοι επειδή το αεροπλάνο συνετρίβη στη Γαλλία.
4. Ο πιλότος μπορεί να έχασε τον έλεγχο όπως μπορεί να συμβεί στο αυτοκίνητο.
Όχι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε αυτή την περίπτωση. Από τη στιγμή που το αεροπλάνο ήταν στον αυτόματο πιλότο πρακτικά πέταγε μόνο του. Για να πάρει κάποιος τον έλεγχο σημαίνει ότι ήθελε να το κάνει.
5. Αν ήταν τζιχαντιστής δεν θα βγει ποτέ στη δημοσιότητα.
Γιατί να προτιμά μια εταιρεία τα αεροπλάνα της να πέφτουν από ψυχοπαθείς και όχι από τζιχαντιστές; Στην πρώτη περίπτωση δεν έκανε σωστά τη δουλειά της, στη δεύτερη πώς μπορούσε να γνωρίζει τα πολιτικά του φρονήματα;
Και με βάση το τελευταίο είπα ότι δεν καταλαβαίνω γιατί στην περίπτωση της 11/09 βγήκε κάτι τέτοιο και τώρα όχι. Στην τελική και τώρα όλος ο κόσμος ενάντια στο ΙΣΙΣ είναι, πολύ θα συνέφερε μια τέτοια εξέλιξη. Προσωπικά, πιστεύω πως ό,τι συμβαίνει θα το δείξει η έρευνα που γίνεται αυτή τη στιγμή. Δεν απέκλεισα ότι μπορεί να είναι οι τζιχαντιστές από πίσω. Οι ενστάσεις μου από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή είναι ότι συμφέρει κάποιους (το κάποιοι αφήνεται θολό ώστε να προσδώσει μυστήριο μάλλον) να μην βγει η αλήθεια και ότι δεν θα φανεί ποτέ στο πόρισμα τι συνέβη πραγματικά. Ε σόρρυ, αυτό είναι αστείο ό,τι κι αν λέμε. Κι όποιος το πιστεύει παρακαλώ να διαβάσει το άρθρο που πόσταρα περί συνωμοσιών και Ελλήνων. Είμαι σίγουρη ότι θα απαντήσει ότι πιστεύει σε όλες τις συνωμοσίες που αναφέρονται εκεί. Αλλά μήπως βρε white εκεί είναι το μαράζι σου; Μήπως αναγνώρισες τον εαυτό σου στο άρθρο που έβαλα και θίχτηκες; Αλήθεια, πόσες από αυτές τις συνωμοσίες πιστεύεις;
01-04-2015, 16:15 #90